BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt javaslom hogy így ne beszélj velem, sem másokkal. Én nem ilyen hangnemben beszéltem veled. Szerintem ezzel csak magadat járatod le, de engem ez különösebben nem zavar (látom sikerült magadat felhúzni rendesen 😊 ) Foglalkozom ilyen dolgokkal, tudom mirõl beszélek

majd szólj mert az nekem is kell!!
AntiHero
<#kuss>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

de az DT Pro advanced kell mert az tud IDe-t emulálni vagy mi a tököm
hüh és neked telik 8800gts re...
igen meghívásos 😊

AntiHero
min. hétfõ max. jövõre.

kill3r21
nembaj majd valakit megkérek...töltse fel nekem a data.cab kivételével az egész lemezszerkezetet egy zipben...megcsinálom uj isot az meglátjuk...😄
chalezlopez
Nah, nálam nem mûxik az onehitwonders rls... nem tölt semmit netrõl, és amikor bemásolom az exét, leakad a serialnál...ennyi

Vamos Argentina!

AntiHero
FAQ

w77d
hogy ne csak warez legyen: nincs valaki birtokában bizalmas információ, hogy nálunk mikor lessz boltokban kapható??

azt a patch izé fájlt esetleg nem lehetne feltenni? 😊
Nyufeee
Bithumenen a regisztrált e-mailcimhez beirom az e-mailem van 2 is de 1 iket se fogadja el.. vagy ez meghívásos cucc?

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

kill3r21
de érted mit mondok lehet csak pár file kéne a data2.cab kivételével...és lehetne uj isot csinálni....😊
zeus89
Ma jelent meg egy új DAEMON TOOLS ... szerintem ez nem véletlen <#eplus2>amúgy te (#5942) az új relealsel babráltál?<#mf2>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

dienesoft
Amúgy jártas vagyok krekkben, indításban, DE rohadtul nem értem most az uj release uj nfo-ját...KB háromnegyed ora mulva lent van, esetleg ránézek. De úgy látom:ez sem fog indulni.

LegionarR
Valóban, nyugi le... 😊 Elõször (pár éve) én is azt hittem hogy torrent oldal, mert semmi nem utalt az ellenkezõjére 😛

Na de hogy ne csak offoljak:

Nem semmi ez a game... Mikor elõször láttam róla videókat meg egyéb infókat, bevallom marhára nem tudott érdekelni...
De most hogy leteszteltem a demót, teljesen más a helyzet, be vagyok zsongva XD

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Magnum PI
Az új release sem megy végig! úgyanúgy át kell másolni az egészet

kill3r21
magyarán...ez az exe kéne az uj releaseböl....meg a crack könyvtár és lehetne uj isot csinálni...és akkor jolenne lehet...mert gondolom a data2.cab az a 6GB os az uj relesen is ugyanaz
nap hõse😄
Magnum PI
Próbáld torrent oldalról inkább:

isohunt.com
mininova.org
stb...

SNAKE01
tess,itt a krekk!

Voltan
Az Nforceról sehogy, az csak hírportál.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ERrõl pofáztam de akor kell az új rlz tényleg mert csak akkor indul el ha eredetinek hiszi a dvd-t
kill3r21
igen eztr mondom...a crack nem a bioshock exet érinti....hanem az updatert....ha nemhiszitek a nogrp-s isoban az srdownloader könyvtárban a BioshockAutoPatcher.exe probáljátok meg elinditani...erre jön be a securomos okosság....
ezért nem megy végig és ezért insstall közbe jön be a securomos hiba
huhh... <#boxer><#violent>
calm down.... szúszááá... huhh
az nforce az nem torrent oldal, csak 1 nfo kat tároló és fórum oldal, szedd le bithumenrõl pl <#awink>

rage
Nekem addig sem jut el, hogy a netrõl töltögessen.
Beleköt a SecuRom védelembe
Átneveztem a mappát, belemásoltam az exet, de utána hiába indítom el, serialt kér, amit ellenõriz, de nem fogad el.
Jelenleg ennyi.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kill3r21
most nézem..rájöttem mi a baj....nem a biosock exe van levédve securomal....hanem ez BioshockAutoPatcher.exe
ezért nem tudtuk felrakni rendesen a releaset ami eredetiröl van másolva....értitek?
Nyufeee
Tudom hogy faszvagyok, a magyar nép szennye meg nekem a kurva anyám meg stb, stb.... de hogy a f***mba lehet az nforcerol letölteni a bioshock torrentet mert sehol nemtalálok olyan gombot hogy download torrent vagy valami!
plz help me!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

BAZDMEG TE HÜLYE VAGY? HÁNYSZOR MONDJAM EL? ELSÕ LETÖLTÕK KÖZÖTT VOLTAM A SRÁC IS MONDTA H AZ ISOBÓL HÚZOTT KI AMI MÉG NEM VOLT TELJESEN LETÖLTVE BAZDMEG, MÁR NEM TUDOK MIT MONDANI ->HÜLYE VAGY TE FASZ<-. AZ A SZAR NEM MEGY UGYANÚGY MINTH HA BERAKTA VOLNA A FÉLISOT... BE IS ÍRTA KOMMENTEKBE ÉS LE IS SZEDTÉK BH RÓL. UH ERRÕL ENNYIT, HA JÁTSZANI AKARSZ MENNY A BOLTBA VAGY HÚZZAD LE AZT A QRVA ÚJ RLZ-T!
jöhet a bann

Magnum PI
Mert próbáltad, netán neked megvan a a jó release Crack-je?

MaskimXul
nforce fórumozók szerint a OHW "crack" megyegyezik az eredeti exevel,MD5 szerint.
Mi az h "félletöltött"? Ez tetszik. Figyelj, volt egy zip, ... aztán OHW\Bioshock.exe errõl beszélek. Nekem ez nem félletöltött <#vigyor4>

AntiHero
NEM JÓ, HÜJE VAGY?

Magnum PI
Ha ONEHITWONDER crack nem egy .exe ( ami a DVD releasen van), akkor pls töltsd fel azt az exe-t amit feltelepít + crack.

ez 1 félletöltött exe vagyis a csávónak meg volt félig belement isoba és kihúzta a mappából mer aszitte h az már megvan teljesen, de nem volt felrakta bithura lehúzták 50 en azok felrakták majomra ahol még mindig fenn van és már kitudja h hol..

dienesoft
Meg szerintem mindannyiuk a régi releasébe beledobta oszt aszondja hogy nem indul.

én is egészen konkrétan errõl beszéltem...

zeus89
Nforce se túl megbízható mostanában, tehát ezt a NUKE, nem NUKE dolgot se kell komolyan venni, kitudja milyen tizenéves nuke-olja ... aki még olvasni sem tudd, hogy kell elindítani az új releast. Tehát kérek mindenkit senki nem fake meg nuke -olja le az új releast ... még nem szedte le ... thx <#wow3><#nezze>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Magnum PI
ONEHITWONDER crack kell, nem only crack torrent fake-ek

Sztem te nem érted hogy õ tudja hogy az
Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER.CRACK.ONLY egész konkrétan errõl beszéltem

vagy az a néhány fájl amit letölt a végén +a normális exe úgy menni fog azoknak is akiknek más verzsön van
Én most fogom letölteni ezt az újjat..kíváncsi leszek...

TDU: mohosenator

Magnum PI
A crack lényege pont az hogy az eredti anyagra rakod rá és jó lesz. Ha jó a crack akkor a régi DVD-vel is jó lesz, de hihetetlenek az emberek. Ahelyett hogy segítenének inkább 100x beírják hogy nem jó pedig szerintem szinte senki sem próbálta ( ne feledd a jó release is van hogy nem indul ). Ha meg valaki próbálta akkor honnan van jó release crack-je, adjon linket nekem is. Faszom ezzel a magyar mentalitással hogy senki sem tudna segíteni a másikkal ( nekem megy szedd le te is az egészet nehogy már neked könyebb legyen). Egy szaros 10MB-os file-t kéne felrakni. Na mindegy leszarom. Ilyenek az emberek

istenem nem érted h az egy félletöltött file?

Én arról beszéltem ami a másik fórumon volt belinkelve...

Az új démon túls advanced kéne ide
kill3r21
probáltam....nem megy....nogrps isoval...szal marad az uj release teljes letöltése.....
Figyelj, a baj azzal van hogy NEM EXE. Innentõl kezdve mindegy hogy milyen release-el próbálod. Nincs EXE fejléc, semmi struktúra nem látszik benne.

Iggggggggggen.Arra gondoltam én is