13397
  • red bull
    Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Elakadtam az Olympus heights nevű pályán. És a földszinti ajtó előtt (3 szintes) állok és egy 4 számjegyű kódot kér, ami fogalmam nincs hogy mi, kb már 3. napja keresem de nem jöttem rá hogy hova van elrejtve, vagy hogy mi lehet a kód. Nagyon megköszönném ha valaki elárulná vagy a kódot vagy hogy hol lehetne rátalálni hogy mi a kódja az ajtónak.

Pls help !
  • Gideon Wieth
    Épp ez a baj sajnos:S

REad ONLY-ba van és nem tudom leszedni róla. Akárhányszor a tulajdonságoknál kiszedem és leokézom visszakerül magától ...
  • BBencze
    Nézd meg hogy a Dokumentumokba a Bioshock mappa nem e írásvédett mert akkor sztem tuti nem tudsz menteni.
  • Gideon Wieth
    A hang már megy. Menteni nem tudok
  • BBencze
    Win7 nem lehet gond mert nekem is az van és tökéletesen megy rajta a game, a hang problémádra a beállításoknál kapcsold ki az EAX-ot talán ez megoldja a gondot.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok. Két gondom lenne.első h win 7em van,de nem akar hang lenni a játék alatt,de ezt meg tudtam oldani,viszont menteni sehogyse tudok,folyton kifagy ilyenkor a játék.:( ötlet vkinek?
  • Optimus Prime
    Hm, nekem XP van Realtek ALC861 integrált hangkártyával és semmi gondom. Talán annyi, hogy a párbeszédek lehetnének hangosabbak, mert a sok zaj - halál hörgés, sikoly, üvöltés, stb. - között elveszik.
    A hangkártya ügyben pár tapasztalat:
    Első hangkártyám ALS4000 átlagban jó volt, de ez még 7-8 éve volt
    Második integrált AC97, probléma rendes drivert találni Win8 alá
    Harmadik kártyás Inno C-Media 5.1 típuszám nem ugrik be, de tök jól szólt vele minden
    Negyedik integrált C-Media 9880L 7.1 nem egy játék elszállt vele - kék halál - Chrome, Bloodrayne, TRON 2.0, Infernal (demó).
    Ötödik hangkártyám integrált Realtek ALC861 7.1 eddig egyedül a Mass Effect és néhol a Universe At War akadozott

Ha valaki biztosra akar menni vegyen egy Creative hangkártyát, az a biztos, hisz minden játék azt támogatja. Az X-Fi már kapható 11k körül is, nem olcsó, de egy hangkártya tovább kiszolgál, mint egy VGA vagy CPU.
  • Shep
    1-2 e Ft-ért már lehet venni 5.1-es hangkártyát amivel garantáltan nem lesz gondod, ha ennyit nem ér...
  • DJ YAYO

Little Sister
  • TDantes
    Igen azt mondom. Nincs pénzem másik hangkártyára, és semmi máshoz nem kell...igen egy béna szarok , ha nem voltak hajlandók normálisan megírni a játékot. Nem olyan rendkívüli dolog,hogy integrált hangkártyával is menjen. Érdekes a játékok 99%-ának megfelel...ott meg tudják oldani?

Ja..és érdekes...XP alatt nem volt baj, az integrált hangkártya? Elmehetnek a francba
  • extra sensory
    Ha mondjuk kipróbálnád egy sound blasterrel és tökéletes hangja lenne a játéknak, akkor is azt mondanád, hogy a készítők voltak a bénák?
    Amúgy meg 6-8-10 évvel ezelőtti játékokat nem érdemes a mostaniakhoz hasonlítani. Persze hogy azokkal nem volt baj, mert nem volt nagy igényük semmilyen téren.
    10 éve nem nagyon dívott még az 5.1 vagy a 7.1. Mindenkinek kis 2.0-s asztali hangfala volt azt kész.
  • TDantes
    Lehet hogy érdekes, de lassan vagy 10 éve lesz PC-m, és eddig az összesben integrált hangkártya volt, és most először van vele baj..igen is kapják be a készítők...nagy lófaszt nekik, ha az integrált hangkártyával van baj...talán normálisan kéne programozni...

amúgy ha majd adsz rá pénzt veszek új hangkártyát...valahogy nincs rá pénzem...és ha lenne akkor se adnék ki 10 vagy 20 ezer azért mert játék készítői szartak normálisan dolgozni.
  • TDantes
    Épp erről beszéltem...hogy Vistán is ugyanez a helyzet...nem a Win 7-el van a baj.
  • extra sensory
    Érdekes, hogy akik panaszkodnak arra, hogy nincs hang a játékban, mindegyiknél az derül ki, hogy integrált kari van a gépében. Sztem asztali PC-be nem valók integrált dolgok, az csak maradjon meg a notebook-okban.
  • Narxis
    RC lehet, de amúgy teljesen igaz. Win 7 októberben jön, addig egy szoftvervállalat sem kötelezhető rá, hogy azon is működjön a terméke. Ha Vistan se megy akkor passz.
  • hiper KOCKA
    "Akik ilyen játékot csinálnak, hogy hopp...nincs hang...akkor nem érdemlik meg hogy megvegyek tőlük bármit is."

Először a saját (gép)házad táján kéne szétnézni... nem biztos h a fejlesztők csináltak szar játékot. Egy integrált fröccsöntött kártyától ne várjál sokat, ha normálisan akarsz jáccani akkor felejtsd el az integrált cuccokat mert nem érdemes használni őket, hangkártyából se vga-ból meg főleg nem.
    Nekem Sound Blaster Audigy van a gépbe, és a hangok tökéletesek minden játéknál, sztem te se add alább.
    Egy SB kari pár ezer ft, ennyit csak megér a jó játékélmény.

Másik, hogy a win7 tudtommal ami neked van, az még csak a béta, mert ősz körül jön ki a teljes, de javits ki ha nem igy van.
  • TDantes
    Akkor se a Win 7 a baja. Itt vissza kerestem, két éve is volt ugyanez a gond..két éve meg még nem volt Win 7...az a baja hogy szar...

néha nincs hang újabb op.rendszeren...ja..DX van..csak hang nincs mellé..persze a javítás amit kiadtak hozzá semmit sem javít ebből...így kell totálisan elszarni egy jó játékot.

Többé az életbe nem fogom feltelepíteni, az is biztos, de az is biztos a Bioshock második részét ha megjelenik nem veszem meg...

Akik ilyen játékot csinálnak, hogy hopp...nincs hang...akkor nem érdemlik meg hogy megvegyek tőlük bármit is.
  • Narxis
    "ami Vistán megy, az ugyanúgy meg Win 7-en is elivleg"

Azért ez nem 100%.
  • TDantes
    Nem...másol is olvastam hogy nincs hang...különben is, ami Vistán megy, az ugyanúgy meg Win 7-en is elivleg
  • Narxis
    Vista + Realtek alatt nekem volt hang. Lehet csak Win 7-et nem szereti.
  • TDantes
    Aha...hát én nem fogok venni és nincs másik...az szájbalökött jó büdös...de utálom amikor valamit nem lehet megcsinál mert egy nagy szar...persze majd egy játék miatt hangkártyát veszek...mert a készítők nem tudják úgy megcsinálni hogy legyen hang Win 7 (vagy Vista) alatt...az életbe fel nem teszem többé...nagyon tudom utálni az ilyet...
  • bertino
    nem vettem, már volt, de ez részletkérdés.
    a lényeg, hogy realtek-el nekem se ment sehogyse.
  • TDantes
    Szóval hogy értsem, vettél egy másik hangkártyát az integrált helyett, és így lett hang?

Nekem valami realtek akármi integrált van ügye...

Hát akkor a Bioshock bekaphatja...nincs pénzem ilyesmire... nagyon fasza.
  • bertino
    de, ez egy külön hangkártya. (bővebb infoért google...)
  • TDantes
    Bocs, de így se értem... a Soundblaster X-fi ez nem hangkártya típus?
    Üzembe helyezni?
  • bertino
    Soundblaster X-fi.
  • TDantes
    A mit?
  • bertino
    nálam is ez volt, de én csak ugy tudtam megoldani, hogy üzembe helyeztem az X-fi-t, akkor már nem volt gond.
  • TDantes
    De persze minden másnál van hang...a menüben is van hang...a videó alatt is van...csak a játék alatt nincs
  • TDantes
    Az hát.
  • Bokafix2
    A hangkártyád integrált-e?
  • TDantes
    Az a nagy gondom támadt, hogy nincs hang a játékéban. Win 7 op.rendszerrel.

Vissza olvasgattam, de semmi hasznosat nem találtam, kipróbáltam egy csomó mindent, de hang akkor sincs.

Mi a megoldás, mert nem tudok rá jönni.
  • Frank99
    ez a játék akkor is megérte az árát, amikor megjelent.

most már jóval olcsóbban meg lehet venni, mint akkor.
  • bertino
    a warezolóknak max.
  • Narxis
    Öreg hiba.
  • Frank99
    a lopott játék kérdések még mindig szemétre kerülnek....
  • cumfu
    Heló! Nekem olyan problémám van, hogy nagyon szaggat a játék, ha egy ajtó kinyillik jó ha van 8fps-em. Alábbi gépen. amd 6000+,8800gt,2giga ram, friss xp sp3+friss driverek! Hangkártyán a hardvergyorítás levéve. Valakinek volt hasonló problémája?
  • leonaprofi
    Hogyan tudok amúgy Vista alatt printscreent csinálni a játékból?Ha lenyomom a gombot vagy simán vagy ctrl-lal akkor mindig az asztalról csinál képet.
  • Seth
    Annyi Little Sister van a pályán, amennyi a menüben látszik. Ha mindet megölted-megmentetted,akkor soha a büdös életben nem fog jönni azon a pályarészen több. Ettől függetlenül Big Daddy-k még lófrálhatnak egymagukban.
  • hiper KOCKA
    Le kellett volna fényképezned a képet mert én igy nem tom. Ha messze vagy a big daddy-tól akkor lehet nem fog kijönni, én pl mindig pár lépésnyire álltam tőle mikor ütögette a falat és mindig előjött egy kishug. A sztori szerint mindegyik kishug kapott egy bádogembret kísérőnek szal elvileg egyenlő számban kéne lenniük.