BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsönkért időből élek....
A többi jó 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Teendõk:
fogod a telepítõlemezt, vagy a lemezképet, és a tartalmát egy mappába másolod.
Tehát merevlemezrõl telepíted. telepítés közben a mini image legyen mountolva a legújabb daemon-toolsba.
ha kész a telepítés, frissít, és kér, h aktiváld.
nem aktiválod...
bemásolod a krekkeket, akkor is fog kérni kódot, de akármit beírhatsz. és megy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én meg most kijátszottam magam. Eszméletlen mien ötletek vannaka játékba. Asszittem eleakdtam, de kcisit gondolkoztam és akkorát koppanta😊
Nagyyon jó játék... Szerintem megérte a pénzét.
KÉRDÉS:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(egyébként boxra ennyivel könnyebb feltörni valamit? ott már rég játszanak a warez verziókkal...)
Jópofa...
A valid/legal Serial/Game is still required to be able to play this game!!!
Valaki pls fordítsa le!
Press BACK to attempt another activation, click MANUAL ACTIVATION to activate manually or press CANCEL to abort. If the problem persists please contact mailto:[email protected].
The SERIAL NUMBER was not found in the database. Most likely the SERIAL NUMBER has been entered incorrectly.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kéne egy origi, eredeti feltelepített mappaszerkezet errõl a játékról... Ehh, de registry bejegyzések hiányoznának akkor meg... 😄
ÕRÜLET!!! 😄
Csak valami olyasmi kéne, ami átugroja, vagy letiltja a regisztrációs scriptet, vagy elhiteti a játékkal, hogy megvolt a reg.
Nahh, értsen már hozzá ennyire valaki...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"