13397
-
Nem fake, és igen lelőtte. :) -
danielboy1000 #7790 ha ez nem fake és lelőtted a végén lévő poént ezzel a képpel akkor nagyon szépen köszönöm :((((((((((((((( -
-
adammmmmmm #7788 Akinek már sikerült végigjátszani azok elmondanák hogy kb menyi ideig tartot? -
Az ott egy Sasmung226BW? Megtennéd hogy leméred a látható képméretet. Most akarom lecserélni régi monitort, és érdekelne hogy az mennyivel nagyobb -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
^_^ -
Jó, hát megesik. -
munkából hazafele mibe botlottam?
www.kepfeltolto.hu/?img=4kmd -
400 uj üzenet de. óta
:|
-
Óriási unaloműzés egy kis oltogatással vegyítve. :) -
LoooooooooooooooooooooooL
Mi van itt? -
Tsáó, jó pihit! -
Na jóvan én pihizek egyet, mert télleg sokat irogattunk mán..
Majd hónap felnézek, ha nem halok meg addig álmomban...
Bocsesz ha valakit megbántottam..
Szép napot mindenkinek!
HY -
Djemba #7778 zárjátok már be a TOPICOT -
Te most nem ezt csinálod éppen??????? -
Akkó bocsesz... -
Mindenki mindenkit szid... -
év* -
és az a flame-áradat, amit te csinálsz az is megérdemelne egyet, komolyan... -
Hát valahogy ezért örülök, hogy még 2 érettségiig. :) -
IgH #7771 Szerintem nem voltál egyedül,én is egy napot szenvedtem mire leszedtem,majd ráadásul szembesültem vele,h bizony következő lépésként új kártyát kell szereznem,ha végig akarom tolni.
Erre a "gondolhatod" dologra meg csak annyit,h nyilván nem emiatt az evidens megközelítés miatt hangsúlyoztam ezt ki,hanem mert nem nagyon volt kb 3éve olyan FPS,de nagyon semmilyen akciójáték se,ami 30órás játékidővel rendelkezne akármilyen tempóba is,ráadásul a rivjúk alapján folyamatos,igényes szórakoztatással. Egyébként ez nem a vicces kedven múlt,hanem azon,h egymás után 2postomra reagáltál ilyen bunkózó hangnemben,a másodikra már gondoltam reagálok .. Mert attól független,h legszívesebben én is játszanék már,ésatöbbi,nem érzem szükségét,h normális postokra ilyen hangnemben reagáljak,csak úgy szórakozásképp..Na mind1,peace.. -
A SPOILER MIÉRT VAN???????????
Köszike, hogy nem tudtad belerakni!
Megérne egy wannt, sőt egy bannt is!
-
Nekem nincs évvége én dolgozok...:D -
XD -
Is-is, habár most már számít az év végi eredmény... xD -
Már aki ez szerencsére rám már rég nem vonatokozik !!
-
Na azé ne vádaskodjunk...
Vissza hozhatjuk a régi "szép időket"....
És ki akar iskolába menni? -
Amúgy az csak hülyéskedés akart lenni, de látom nem vagy vicces kedvedben...:(
De gondolhatod, hogy ha lassabban haladsz előre, akkor lassabban ér véget a játék...
Amúgy meg ez miatt nem kell személyeskedni...
Meg ítélkezni, mert azt te nem érezhetted át, amit akkor megszenvedtem egy nyamvadt demo-ért... -
LOL -
Coolfire #7762 Ehehh...pont az aszfaltra fogsz akárkitől is meghívót kapni...meg amúgy is szünetel. -
hát most mondtál valamit,ott a helyük az iskolapadban:-) -
Nem gond az, összefutok régi ismerősökkel, kikészítjük a tanárokat, és nem idegeskedünk a Bioshock miatt... -

-
spam világ beindult látom,hétfön legalább már kezdödik a suli és huztok vissza a padokba... -
Mondjuk ez egy picit tényleg bunkó volt... :S -
Hellsing47 #7755
-
Inquisitor #7754 Hááát, megnéztem az SM2.0 projectet. Ha jól értem egyenlőre a demo készülget, de a legtöbb kártyánál olyan bugos a GFX, hogy nem sokkal jobb, mint amit a "fix" nélkül produkál. Gyakorlatilag így csak SM2.0b-vel megy értelmesen, az meg csak az X800 szériában van. AZ egyébb SM2.0a-s kártyákkal szvsz nem fog menni. Másrészt a külsős shader konverzió miatt ilyen félórákat töltöget a Bioshock. Hát nem tudom. -
hu mivan itt rosszabb mintha fake dolgokrol beszélnének...:D -
IgH #7752 Te a tahóskodáson kívül nem értesz sok mindenhez,de a demagóg magatartásod már akkor szemet szúrt,amikor idegi roncsként postoltál mpenként a demo megjelenésénél. Szánalmas egy ember lehetsz kisfiam .. :/ -
Hmmm, hát nemtudom, addig amíg nincs valami sok játékos itt ebben a fórumban csak párszor le lehet ordítani pár embert, aki belinkel egy fake hülyeséget...
@7747
És szerintem nem éri meg a CE, kivéve ha szereted a kis figurákat, és eljátszasz vele mint egy 5 éves. :)