13397
  • Ev1L
    Nem fake, és igen lelőtte. :)
  • danielboy1000
    ha ez nem fake és lelőtted a végén lévő poént ezzel a képpel akkor nagyon szépen köszönöm :(((((((((((((((
  • AntiHero
  • adammmmmmm
    Akinek már sikerült végigjátszani azok elmondanák hogy kb menyi ideig tartot?
  • Magnum PI
    Az ott egy Sasmung226BW? Megtennéd hogy leméred a látható képméretet. Most akarom lecserélni régi monitort, és érdekelne hogy az mennyivel nagyobb
  • robotnyk

^_^
  • Ev1L
    Jó, hát megesik.
  • mikisanzi
    munkából hazafele mibe botlottam?

www.kepfeltolto.hu/?img=4kmd
  • bertino
    400 uj üzenet de. óta

:|

• Ev1L
    Óriási unaloműzés egy kis oltogatással vegyítve. :)
  • kovecses
    LoooooooooooooooooooooooL

Mi van itt?
  • Ev1L
    Tsáó, jó pihit!
  • DarkSector
    Na jóvan én pihizek egyet, mert télleg sokat irogattunk mán..
    Majd hónap felnézek, ha nem halok meg addig álmomban...
    Bocsesz ha valakit megbántottam..
    Szép napot mindenkinek!
    HY
  • Djemba
    zárjátok már be a TOPICOT
  • DarkSector
    Te most nem ezt csinálod éppen???????
  • DarkSector
    Akkó bocsesz...
  • Ev1L
    Mindenki mindenkit szid...
  • Ev1L
    év*
  • Frank99
    és az a flame-áradat, amit te csinálsz az is megérdemelne egyet, komolyan...
  • Ev1L
    Hát valahogy ezért örülök, hogy még 2 érettségiig. :)
  • IgH
    Szerintem nem voltál egyedül,én is egy napot szenvedtem mire leszedtem,majd ráadásul szembesültem vele,h bizony következő lépésként új kártyát kell szereznem,ha végig akarom tolni.
    Erre a "gondolhatod" dologra meg csak annyit,h nyilván nem emiatt az evidens megközelítés miatt hangsúlyoztam ezt ki,hanem mert nem nagyon volt kb 3éve olyan FPS,de nagyon semmilyen akciójáték se,ami 30órás játékidővel rendelkezne akármilyen tempóba is,ráadásul a rivjúk alapján folyamatos,igényes szórakoztatással. Egyébként ez nem a vicces kedven múlt,hanem azon,h egymás után 2postomra reagáltál ilyen bunkózó hangnemben,a másodikra már gondoltam reagálok .. Mert attól független,h legszívesebben én is játszanék már,ésatöbbi,nem érzem szükségét,h normális postokra ilyen hangnemben reagáljak,csak úgy szórakozásképp..Na mind1,peace..
  • Frank99
    A SPOILER MIÉRT VAN???????????

Köszike, hogy nem tudtad belerakni!

Megérne egy wannt, sőt egy bannt is!
  • DarkSector
    Nekem nincs évvége én dolgozok...:D
  • DarkSector
    XD
  • Ev1L
    Is-is, habár most már számít az év végi eredmény... xD
  • wesker24
    Már aki ez szerencsére rám már rég nem vonatokozik !!
  • DarkSector
    Na azé ne vádaskodjunk...
    Vissza hozhatjuk a régi "szép időket"....
    És ki akar iskolába menni?
  • DarkSector
    Amúgy az csak hülyéskedés akart lenni, de látom nem vagy vicces kedvedben...:(
    De gondolhatod, hogy ha lassabban haladsz előre, akkor lassabban ér véget a játék...
    Amúgy meg ez miatt nem kell személyeskedni...
    Meg ítélkezni, mert azt te nem érezhetted át, amit akkor megszenvedtem egy nyamvadt demo-ért...
  • kovecses
    LOL
  • Coolfire
    Ehehh...pont az aszfaltra fogsz akárkitől is meghívót kapni...meg amúgy is szünetel.
  • LackoMester
    hát most mondtál valamit,ott a helyük az iskolapadban:-)
  • Ev1L
    Nem gond az, összefutok régi ismerősökkel, kikészítjük a tanárokat, és nem idegeskedünk a Bioshock miatt...
  • Rage47
  • Tatyla
    spam világ beindult látom,hétfön legalább már kezdödik a suli és huztok vissza a padokba...
  • Ev1L
    Mondjuk ez egy picit tényleg bunkó volt... :S
  • Hellsing47
  • Inquisitor
    Hááát, megnéztem az SM2.0 projectet. Ha jól értem egyenlőre a demo készülget, de a legtöbb kártyánál olyan bugos a GFX, hogy nem sokkal jobb, mint amit a "fix" nélkül produkál. Gyakorlatilag így csak SM2.0b-vel megy értelmesen, az meg csak az X800 szériában van. AZ egyébb SM2.0a-s kártyákkal szvsz nem fog menni. Másrészt a külsős shader konverzió miatt ilyen félórákat töltöget a Bioshock. Hát nem tudom.
  • kill3r21
    hu mivan itt rosszabb mintha fake dolgokrol beszélnének...:D
  • IgH
    Te a tahóskodáson kívül nem értesz sok mindenhez,de a demagóg magatartásod már akkor szemet szúrt,amikor idegi roncsként postoltál mpenként a demo megjelenésénél. Szánalmas egy ember lehetsz kisfiam .. :/
  • Ev1L
    Hmmm, hát nemtudom, addig amíg nincs valami sok játékos itt ebben a fórumban csak párszor le lehet ordítani pár embert, aki belinkel egy fake hülyeséget...
    @7747
    És szerintem nem éri meg a CE, kivéve ha szereted a kis figurákat, és eljátszasz vele mint egy 5 éves. :)