BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
NA tényleg léptem tartsátok a frontot és keresgéljetek türelmesen.
üdv
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Én nem haragszok semmire, csak próbálok én is segiteni abban hogy ez a topic ne váljon mészárszékké azért mert még nem indul a warez.
Ezért próbálok mindenkit nyugalomra inteni és ha valaki hirtelen berobban ide annak általában nem szokott jó vége lenni.
Szóval kitartás, szerintem lesz megoldás.
Na mentem pályázatot irogatni majd késõbb re.
Voltam nyitás után!
ez tényleg egyre reménytelenebb...<#ejnye1>#ejnye1>
Nekem is elegem van már belõle elhihetitek és közben munkát is keresek, most is egyik kezemmel cracket keresek a másikkal meg pályázatot írok hátha lesz munkám.
Szar ez a világ, de ebben élünk nincs mit tenni.
Addig örüljön minden kölyök még csak annyi baja van hogy nem indul neki az illegálisan beszerzet játéka, mert ha amjd jönnek a többi gondok...
"reménytelen!!!
remélem nem is fog soha!!!"
Maradjatok nyugton, türelem és majd lesz megoldás, csak ez most sokkal több idõt vesz igénybe...
azért mert megkérdeztem, hogy müxik-e???
reménytelen!!!
remélem nem is fog soha!!!<#violent>#violent>
Ennyi türelmetlen embert soha életemben nem láttam.
Mindneki lóg az ingyen letöltött warez verzión és veri a nyálát (elnézést, akinek nem inge ne vegye magára) hogy márpedig nála induljon el ha már egyszer letöltötte, mert különben feljelenti a fél világot.
Akinek nem tetszik megveszi.
Én is warezos vagyok, felvállamlom, mert jelenleg munkanélküli vagyok és nincs pénzem játékokra, de legalább türelmesen várok, sõt folyamatosan keresem a lehetõséget az elinditásra (egyszerre 10 fórumot olvasok felváltva).
Szóval ha valaki azt akarja hogy induljon el akkor segiotsen olvasni fórumokat, keresgéljen, vagy ha erre lusta és csak a sült galambot várja akkor maradjon csöndben és várjon türelmesen.
Részemrõl a téma lezárva.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
ok?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
koygav-amál-kav-anéb
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
THX.
"
In summary (TL;DR)
SecuROM sucks."
egyszerûen érdeklõdtem...
ha meg nem bírod a feszültséget kattints a bal felsõ sarokban az X-re, és intelligens ember módjára kommunikálj légyszíves!Kioktató stílusból nem kérek!
Felfogtad?
Maradj nyugton és olvass itt folyamatosan és majd jön a megoldás!
Más is ezt teszi, tedd te is ezt.