BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ev1L
Jó pályázatírást! Tsáó! Amúgy lehet szüneteltetni kellene a topicot, és csak akkor újra beindítani, ha van mûködõképes verzió...

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

kovecses
Ja és a sok gyerek meg majd tele spammeli a topicot mi...

NA tényleg léptem tartsátok a frontot és keresgéljetek türelmesen.

üdv

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

remélem lesz munkád,és gazdag leszel,és lesz sok gyereket,mert te jó ember vagy!😄

kovecses
Oks, kösz.

Én nem haragszok semmire, csak próbálok én is segiteni abban hogy ez a topic ne váljon mészárszékké azért mert még nem indul a warez.

Ezért próbálok mindenkit nyugalomra inteni és ha valaki hirtelen berobban ide annak általában nem szokott jó vége lenni.

Szóval kitartás, szerintem lesz megoldás.

Na mentem pályázatot irogatni majd késõbb re.

SpiritFire
erõsködik, mert övé a warez topik, amúgy ugyanúgy leszarja h itt warezoltok...

Voltam nyitás után!

???miféle megnyilvánulás ez ember?

szerintem a leendõ munkahelyed fontosabb, mint egy nyomorult krekk ehhez a gammához!ha hasonló cipõben járnék, mint te eszembe sem jutna töréseket keresgélni...és remélem találsz munkahelyet magadnak, az elöbbi szópárbajt meg felejtsük...üdv.

húzz innen

Nincs még megoldás, de dolgoznak rajta. 1-2 hónap és lehet nyomni 😄
szvsz...

ez tényleg egyre reménytelenebb...<#ejnye1>

kovecses
Vagy legalábbis megpróbálja...

Nekem is elegem van már belõle elhihetitek és közben munkát is keresek, most is egyik kezemmel cracket keresek a másikkal meg pályázatot írok hátha lesz munkám.

Szar ez a világ, de ebben élünk nincs mit tenni.
Addig örüljön minden kölyök még csak annyi baja van hogy nem indul neki az illegálisan beszerzet játéka, mert ha amjd jönnek a többi gondok...

Ev1L
Mindenki ugyanúgy várja, mint ti, csak van aki tudja magát tûrtõztetni...

kovecses
Ebbõl és ilyenekbõl:

"reménytelen!!!

remélem nem is fog soha!!!"

Maradjatok nyugton, türelem és majd lesz megoldás, csak ez most sokkal több idõt vesz igénybe...

Örülök neki , hogy ide járnak értelmes emberek is és ezt nem rosszindulatból mondom .

mibõl vetted észre, hogy ideges vagyok????
azért mert megkérdeztem, hogy müxik-e???

reménytelen!!!

remélem nem is fog soha!!!<#violent>

AntiHero
Ott a pont.<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ev1L
Ennél jobban senki se tudta megfogalmazni! De nagyon is igaz, felháborodik az, aki letölti...

kovecses
Visszavopntam mindent amit tegnap mondtam errõla topicról, ez már rosszabb mint az nfs topic szokott lenni!

Ennyi türelmetlen embert soha életemben nem láttam.
Mindneki lóg az ingyen letöltött warez verzión és veri a nyálát (elnézést, akinek nem inge ne vegye magára) hogy márpedig nála induljon el ha már egyszer letöltötte, mert különben feljelenti a fél világot.
Akinek nem tetszik megveszi.

Én is warezos vagyok, felvállamlom, mert jelenleg munkanélküli vagyok és nincs pénzem játékokra, de legalább türelmesen várok, sõt folyamatosan keresem a lehetõséget az elinditásra (egyszerre 10 fórumot olvasok felváltva).

Szóval ha valaki azt akarja hogy induljon el akkor segiotsen olvasni fórumokat, keresgéljen, vagy ha erre lusta és csak a sült galambot várja akkor maradjon csöndben és várjon türelmesen.

Részemrõl a téma lezárva.

mikisanzi
ez nem volt szép, elvetted a játékomat !

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

DarkSector
Ha nálam elindul a játék, és már játszok vele, na akkor majd jelzek...
ok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mikisanzi
warez-nél írd be:

koygav-amál-kav-anéb

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

DarkSector
Köcce

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nyufeee
Köszönöm, végre egy normális ember aki normálisan tud válaszolni!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

Ezt: hülyevagyoküssetek-666

robotnyk
caps lock off.
Ev1L
Basszus, ez fájt! 😊 Amúgy nekem is átsétált a kis galád a jobb oldalra.

Nyufeee
Nemtudom miért nem lehet normálisan válaszolni anélkül hogy belekötnél,azért mert nemolvastam végig a 3000000 kommentet ez a kérdés elég normális és korrekt szerintem, de akkinek van ellenvetése az nyugodtan ........! <#mf2>

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

DarkSector
Egyenlõre semmivel sem indul, mert már az összes idáig levetített változatot leteszteltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÚGY ÉRTVE NEM EREDETI HANEM WAREZ
kovecses
LOL

Ev1L
A FAQ-ot még elfelejtették át írni, nem mûködik ez a verzió... És nincs warez.

grat, én akartam kattintani a bal felsön X-re, csak átment a köcsög a jobb oldalra... nézzenek oda...

NEM WAREZ.
mikisanzi
eredeti a játék?

Ev1L
Vagy aki külföldön él, és bement a zöldségeshez, és megvette kilóra. 😊

kovecses
Hát nálam a balfelsõben nincs X, de ne haragudj a te stilusoddal vannak gondok és ahogy nézem te vagy csak ideges én elvagyok már 2 napja ezzel a helyzettel...

Aki STEAM keresztûl megveszi 😛 😄

MIT KELL A SERIALBA BEíRNI, MERT A FAQ SZERINT AKÁRMIT DE NEM ENGEDBE?ELMONDANÁTOK?
THX.
Ev1L
Jah, hát igen, sok ember van aki már játszik vele... /Fájsz ecsém.../

kovecses
LOL

"
In summary (TL;DR)

SecuROM sucks."

figyelj nem balhézom...

egyszerûen érdeklõdtem...

ha meg nem bírod a feszültséget kattints a bal felsõ sarokban az X-re, és intelligens ember módjára kommunikálj légyszíves!Kioktató stílusból nem kérek!

<#idiota><#taps>

igen

Nyufeee
Van aki már játszik mûködõ pc-s változattal?

kovecses
Figyelj ne kezdj már itt balhézni, nem megy.

Felfogtad?

Maradj nyugton és olvass itt folyamatosan és majd jön a megoldás!

Más is ezt teszi, tedd te is ezt.

nekem megvan a cs:s miatt szoval ez nem tud érdekelni

Kicsit fázis késésben vagy...

AntiHero
Válaszoltak helyettem😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azok már megvannak, VGA-hoz jártak. 😊

spidey91
a Bannerba be lehet irni hogy nincs mûködö verzio!

Gépem ati X1900 4200