13397
-
Érdekes nekem semmi gondom nem volt a játékkal felrakta és játszottam(Semmi aktiválás semmi nem volt) JA és haveromnál is ugyan ez volt felrakta és játszott. Ennyi.. nekem eddig nem volt gondom a legális játékkal. -
biztos h nem lesz több 1 hétnél, muszáj nekik hamar kiadni... -
Hát nemtudom, most készítgetik. -
Utánna már support kell... -
és az a progi mikor adják ki vajon??vagy kint van??:O -
markastor #7869 Maxi image, az aktiválást meg sokszor kell próbálgatni.
Hát igen, teljesen más érzés a legális szoftver. :D -
"How many times can I reinstall this game on the same computer?
2K increased the maximum installs on the same computer from 3 to 5, before you need to seek customer support. The revoke application we will release will make this irrelevant - as long as you revoke before you install again, you will have no issues. " Olvasd!!! -
Olvasd el pontosan a FAQ-ot, akkor teheted fel gépre végtelenszer, ha azzal a progival teljesen letörlöd... -
Hát igen, át. -
IgH #7864 Uhh,már el is fogyott a sima?? Az kemény,remélem jövőhétre jön új adag,vagy a mediamarktba is lesz,vagy akárhol. Egyébként csak egy kis érdekesség: Egyik fórumon olvastam,h ma megvette vki,és először nem nagyon akart működni az aktiválási rendszer: please insert dvd,stb. Aztán egy windows reinstall után egy szűz xp-re tolta fel,ahova már felment,de ezek után az autopatcher-el van gond. Ha vannak további fejlemények akkor írom. Ez azért már elég dúrva,és télleg a legális szoftverbe gondolkódokat ijeszti el. -
Jah csodálkoztam is hogy minek rendeltél elő ha már egyszer megvan neked a game !! -
1 gépre felrakhatod végtelenszer. Félre értelmezitek ezt a védelmet de nagyon.-.- -
markastor #7861 De azt át lehet verni a maxi iamge-el. -
Én is előrendeltem:) De már lemondtam. Szval 1 verzióval többet adnak el:) -
szóval 5 gépre lehet felrakni, 1 gépre csak 5-ször.ez gáz h 1 gépre ne mvégtelenszer lehet felrakni:'( -
Ja csak már el is kapkodták a sima verziót egyből !! 
Viszik mint a cukrot habár ez várható volt !! -
NA végre megérkezett kis hazánkba 
Legalább most már nem csak warez POST lesz:) -
"Do I need to have the DVD in the drive every time I play?
Yes. "
Egy kis idézet. -
http://www.2kgames.com/cultofrapture/pc_faq.html
Akit érdekel az egész, itt van minden... -
Van egy progi, amit majd kiadnak, és ha letörlöd azzal, akkor nem számítja, és egy gépre 5ször teheted fel, és 5 különböző gépre. -
Ezt már én se tudom hogy van ??
nem vagy egyedül !
-
gregtom6 #7852 sztem már feliratot csináltak/csinálnak hozzá. -
Ja ez első ember végigviszi miután végigvitte odaadja a második embernek az is végigviszi és igy tovább !!
-
dehogy veszem -
de ha letörlöd akoor nem számítja vagy h, mármint utána felrakod és nem szűmítja na vagy h van ez:SO -
De azt olvastam hogy kell hozzá a dvd is hogy tudjál játszani akkor az meg hogy lesz 5 ember fog osztozni rajt ?? Mindenki kap egy szeletet ??

-
markastor #7847 Amit ingyen le lehet tölteni.
A DVD-t meg nem hiszem h. bárki is végignézné. Gondolom még felirat sincs rajta. -
szerintem akkor 5 ember 5 gép és csak egyszer lehet feltenni elvileg !!
Javitsatok ha tévednék !! -
most akkor hány gépre lehet feltenni? mert 5en összedobhatnánk és akkor csak 2k. -
gregtom6 #7844 így készült dvd 45 perces hol található jó minőségben,lehetőleg menüsen?
És a 3 remix mellé kiadtak 12 számot,markastor -
danielboy1000 #7843 nem.9 xD -
markastor #7842 Főleg azt a kemény 3 db remixet, meg a semmitmondó így készült DVD-t. :D -
azért mégis más érzés ezeket eredetiben a kezedben tartani! :) -
A soundtrack fent van a remix-el együtt tuti neten, szóval tényleg 4-5ezret fizettél egy figuráért. :) -
9990HUF. -
adammmmmmm #7838 A sima Bioshock menyibe került? -
markastor #7837 Figura + "soundtrack CD" 3 remix-szel. :D -
szintén 8ker? -
Hát hajrá! -
danielboy1000 #7834 LOoOoOoOoL. szerintem megéri azért a kis figuráért +4 vagy 5 k t fizetni xDmellesleg itt van tőlem a cdgalaxis 15 percre és már NAGYOOOON kísértésben vagyok ^^ de még várok vele 1 napot.mert ha most elugornék és holnap már lenne warez kinyírnám magam:D