BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER ] .::. [ UNNUKED: Working.on.Vista.32.Bit

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

amugy bekapcsolodnank warezosok is, csak nem kezd senki masrol beszelni 😄

na most hogy nezne mar ki, hogy az egesz topicba lenne 60hozzaszolas. meg az se irna akkor ide aki jot akar

Seth
de attól még igaza van, ott van a warez topik, menjetek oda

PSN ID.: Beegabor

antihero:ha jól tudom még nem vagy házigazda hogy mindenkit kioktass!Te is csak azóta vagy magadba szállva amíg nem vetted meg. eddig érdekes módon le se szartad.sõt még írtál is!

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

grayfox
én annyira jól mulatok 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grebber
Pff édes istenem éjfél óta 320 új üzi és 2 azat KETTÕ hozzászolás volt a gamerõl a többi warz.
Azért hozták létre hogy ezt a témát ott dumáljuk meg!Menjetek át oda!!

Next PC upgrade: 2022

most ezt ennyire nehez feltorni? vagy nem er ra semilyen hacker

Voltan
Miért ne lenne jó? Az iso maga az alap varzsön, csak csináltak hozzá krekkelt file-okat (illetve nem csináltak 😞 )

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sõt aki itt állította hogy neki megy, lehet azt is a 2K pénzeli!<#eplus2><#hehe>
AntiHero
SOK AZ OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünés a másik topikba😊

Köszönöm...<#worship>

U.I: GYP-seknek:WAREZ TOPIK

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mukodik, de ugyis itt lessz a megoldas eloszor 😄

SNAKE01
szvsz megint tölthetünk akkor másik verzsönt mert általában nem lesz jó a törés az elõzõ rilízhez :-c

kill3r21
jaja valoszinü,mert a onehit infoban az van irj be bármit serialnak...nemigeaz hogy nekik bármit elfogadott...nekünk meg semmit..szal lehet ezaz..átbaxxás
müködik a bioshock warez spam off topic? én nemigen találom...

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ev1L
A buli nálam is megvolt, de nem szedtem le a verziót, ezzel se rontottam az arányom. 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

A cégek mindenre képesek...
Voltan
Én leszedtem tegnap a Onehitwonder verziót, aztán elmentem bulizni. Még ki se csomagoltam, de ezek szerint nem is érdemes 😞
Mindegy, meghagyom, amíg kijö9n valami normális krekk. Legalább már nem kell letölteni 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nemreg neztem a die hard4et 😊 hat ugylatszik, hogy pentagon vedelmi rendszeret konnyebb feltorni mint a bioshock ot 😄

Dante73
Párezer hozzászólással elöbb, volt egy hír, miszerint a kiadók megfizetnek egy céget, hogy fake-warezt terjesszenek. Hátha többen veszik meg a játékot. Ez az Onehitwonder, (v. mi) szerintem tipikusan ilyen csapat lehet, és be is jött neki, hiszen asszem Antihero-nak elfogytak az idegei, és leszedte STeam-rõl. Remélem igazam lessz, és rövidesen veri a fejét a falba, miért hagyta magát "becsapni". (bocs AntiHero, nem személyes!)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

NEM! A Starforce egyiket se tartalmazta. A Starforce egy fizikai szintû másolásvédelem, azért volt nehéz feltörni.
Ev1L
Hát fõleg, hogy a StarForce körülbelül felét tartalmazta, és azzal is elbajlódtak, míg az elsõt rendesen feltörték. 😛 De drukkolunk nekiiik! xD

kill3r21
Securom,Netes Aktiválás, Serial....3 védelem eccerre lehet ezért sikerül nehezen....mert külön külön lehet pillanatok alatt megoldják,de egybe ez a 3 lehet nehezebb mint gondolnánk 😊
Shep
Te szerintem eltévedtél pár km-el 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

deatmatch et senki nem jatsza, adhatnak akar ingyen is mint a fear-t, pedig azt azert eleg sokan toljak

Shep
Az a baj, hogy a türelem rózsát terem, de egyebet nem. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gideon Wieth
mindenki nyugodjon meg a védelmek azért vannak h feltörjék õket, és amig ember csinálja a védelmet mindig lesz egy lyuk ami alapján fel lehet törni mert hibátlan program nem létezik 😛
szal csak türelem

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

robotnyk
kiváncsi vagyok mikor jönnek a "biztos a 2k lefizette a reloadedet" postok >.<
Ev1L
Hát nem hiszem, akkor az eddig összes megjelent StarForce-os játékkal is azt tehették volna... De menõ összeesküvés-elmélet! xD

DummyBoy
Nnnna ... megint egy rakás új post ...

És mi a következtetés ... Vissza kellene hozni a Tajgetoszt, mint állami intézményt <#szomoru1>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seth
booooooring .....<#unalmas>

PSN ID.: Beegabor

kryst
Igen.Tényleg fake.Nem figyeltem bocs. Azért tiszta röhely, hogy ekkora gond van a játék körül. De, ahogy olvastam a gamestaron is, a rendes dobozos változatnak is súlyos gondokkal bír. Miféle védelem van ebben, hogy nem megy a feltörése egyáltalán?

Kijöhetne már vmi mûködõképes verzió is.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

kill3r21
sztem a krekkerek is feladták és félretették...csak akkor kihiresztelhetnék hogy sorrry...buy it😄
Ev1L
Szerény véleményem szerint maximum maguk a Crackerek tudják mit csinálnak, a többi csak híresztelés...

warass
4,7 GB ez sztem még midig a fake..Tudtok vmit a Razorról, tényleg tesztelnek már v ez is vmi hülye vicc ?!

ott van a reportnál h fake...

PSN: Feka420

kryst
Ezt is kipróbáltad? És ez sem megy? Reloaded

Ev1L
Ha játszatok páran, akkor helyzetjelentéééést! 😊

Ejj a kis hazafi.

Ev1L
Bárcsak több házam lenne. xD

robotnyk
steamen viszont van, és játszunk is vele páran.
Ev1L
Elméletileg szabad ország, szóval logikus, hogy mindenki azt gondol amit akar. 😛

Mi van má ez se jó?Nem ám ebbe bolondultok bele<#love11>
béke költözzön házaitokba.....

Davidus
karnak😄

V9ykn8_TZL0

Ev1L
Eredeti sincs Magyarországon, és azt is mûködõképes verziónak nevezném. Szóval én így gondoltam... 😊

Davidus
tõlem azt gondolnak a 14 évesek amit a

V9ykn8_TZL0

robotnyk
de ha letiltod a warez dumát, akkor egy utolsó köcsög burzsuj vagy, akinek minden szoftvere eredeti -.-
Rage47
így elég nehéz, amiíg ki van írva nagy betûkkel h VAN 😄
Davidus
és aki megvette eredetiben nem is beszélhet róla az SG-n?^^ egyszeûen le kell tiltani a warez dumát amíg nem lesz

V9ykn8_TZL0