13397
  • Metalmilitiakid
    na ezt is átvittük :D
  • Heffi
    Ahha... jó tudni, de már szerintem mindjárt bossfight és vége, szóval már felesleges...
  • Optimus Prime
    Fényképezd a Splicereket, néha egy dupla katt egyre és bejön. Másképp nem lehet megszerezni.
    A fotózós pályán meg csak akkor nyílik ki az ajtó, ha meg van mindhárom Splicer fotója.
  • Heffi
    Én is eléggé meglepödtem :(
  • Metalmilitiakid
    hát vazze azt sejtettem hogy nem ryan lesz a főmufti , de hogy ekkora faszság legyen , hogy kutya vagyok vagymi , ezért kéne perelni a játékkészítőket , nem azért mert a gta SA ban niggerrel kell lenni :D
  • Heffi
    Egyébként ezt a láthatatlanság tonicot honnan lehet megszerezni? Youtuben egy csomó vidiben van, de én sose találtam még meg :\
  • Heffi
    Én vagy fél óráig keresgéltem hogy hátha van valami titkos kapcsoló hozzá, meg csavarkulccsal fagyasztgattam a lakatot :D
  • Metalmilitiakid
    köszi helpet így már értem hogy hiába baszkódom vele :D
  • Heffi
    A lakatosat szerintem késöbb kapod meg.
    A zárasat meg ha megcsináltad a "remekmüvét" a Cohennek akkor kinyitja neked :)
  • Metalmilitiakid
    na megint egy kérdés , a színházban vagyok és van 2 üveggel lefedett mű , az egyiken lakat van , a másikon meg számzár (ebbe van egy medical expert 2 ) és nem tudok vele semmit csinálni , pedig lent a cigis pincében még egy kódot is találtam (7774) . Azzal mit kell csinálni ? Mert a laaktra kiírja hogy Unlock [E] , rányomok és semmi nem történek.
  • Metalmilitiakid
    én is mivel már nemegyszer kiírta hogy photo taken , ezért indultam vissza , de mint kiderült ez egyik spider olyan gyorsan vertem le hogy nem vettem észre hogy az spider(a hotelben) :D
  • Heffi
    Jah én azt hittem azt már megszerezted :D
  • Metalmilitiakid
    nem a 3. fotó miatt nem nyílt , de mostmár megvan a fotó és béke van :D
  • Heffi
    Az biztos, hogy oda fel nem kell többet menned.
    De nekem most már tényleg az rémlik, hogy valahol visszább lehet átmenni, mert az egyik ilyen rácsos ajtó zárva marad. Szerintem te annál vagy pont.
  • Metalmilitiakid
    az a baj hogy végignéztem a térképet ezen az egyetlen ajtón lehet átjutni oda , és ott van a lépcső , több bejárat nincs , csak fent , de oda nem lehet visszaugralni (legalábbis nekem nem ment)
  • Heffi
    Hmm, én a másik fényképezös részre gondoltam.
    Nade sebaj, erre pontosan nem emlékszek. De ha nem akar csak úgy kinyílni, nincs feltörhetö zárja, akkor nézz körül, hátha másfele kell menni.
    Én arra tippelek, hogy vissza kell menned kicsit és ott egy másik úton jutsz túl a kapun.
  • Metalmilitiakid
    így remélem jó , ezt az ajtót nemtom nyitni , pedig mikor közel megyek még kattog is mintha nyílni akarna

• Heffi
    Kicsit részletesebben?
    Újrakezdtem nem rég, és én is ott tartok most, hátha tudok segíteni :)
  • Metalmilitiakid
    Hello nekem olyan kérdésem lenne , hogy a fotozós résznél járok, megvan 2 fotó (bár a harmadik nemtom hol van ) haladnék lassan vissza a zárt ajtó felé , de van egy kapu , amit odafelé átmásztam , de visszafelé nem találok utat , visszaugrálni nem tudok, egy sima rács kerítés amin lakat kellene legyen , de ezen nincs és nem nyílik. Ilyenkor mit kell csinálni ?
  • Optimus Prime
    Igen, de a kettő ugyanaz. Talán a szöveg más.
    Akit érdekel SPOILER
    Killed Gatherers
    Harvested Gatherers
    Saved Gatherers
  • Evin
    Talán 2 befejezésnek tűnik, még 3 befejező videó van!
  • NiGhTM4R3
    Na, egy barlangban találtam meg
    Cseles volt, mert több üveggel kellett, és egy szabdaló hullánál csak egy volt. Így vissza kellett mindig mennem a barlangba, mert ott jelent meg az a szabdaló, na mindegy.

Végigvittem, érdekes volt.
    Szerintem a játék elég rövid volt, bár nem is baj. Klassz grafika, szerintem egyedülálló hangulat, jó megoldások, és néha azért parás is volt. Negatívként mondanám a nem túl változatos ellenfeleket, legutóbb a F.E.A.R.-ban 'unatkoztam' ezen téren
    Amúgy 2 féle befejezés van, jó és rossz. Ha csak egy kislányt is megöltél, akkor a 'rossz' videót kapod.

Azért idézőjel, mert tulajdonképpen ez nem olyan rossz, mint amire számítottam. Nem lövöm le a poént.
    Várom a 2. részt :)

és kösz a segítséget mindenkinek.
  • Evin
    Ha használod a magyarítást (vagy angolul, ha perfekt vagy) a kazettákból minden kiderül.
  • Optimus Prime
    Igen, bárhol lehet. Járj végig mindent, kutas át mindent és mindenkit, mert őszintén már nem tudom mi kinél van, annyiszor végig vittem. Ha a méh kaptárba is mész találsz új plazmidot.
    A Little Sistereket érdemes menteni, mert meg lehet menteni őket, ha figyeltél Tennebaumra. Azok kis... izék a lények vagy mik, amikből az Adam van. Szegényekből úgy csak annyi marad.:(
  • NiGhTM4R3
    Segítsetek már ebben a rohadt klorofilben
    Valamit össze kell szerelnem, kellenek az alapanyagok

Azt mondta vagy Árkádiában, vagy a farmerek piacán van valamilyen csoport őrzi. Tudnátok pontosítani?
    Aránylag elég sok helyen lehet.
  • NiGhTM4R3
    :D
    Így más a helyzet, ezt nem tudtam. Eddig az összeset kinyírtam.

Tulajdonképpen mit is csinálunk velük? addig mutatja a script, hogy a kezünkbe vesszük őket, és próbál eltolni magától. Utána fekete képernyő, furcsa hangok, és a kezünkben van 'valami'. Lenyúztuk a bőrt vagy mi?:D
  • Seth
    "Elvégre ezek már nem kislányok, hanem gyilkosok szóval a való életben is ezt tenném"

De ha megmented őket,akkor már visszavedlenek normális kislánnyá,akik ezután normális életet élhetnek, szóval ? XD
  • Evin
    Úgy emlékszem igen.
  • NiGhTM4R3
    Kösz, ezt nem tudtam. De úgy döntöttem mocsok disznó vagyok és mindet megölöm, talán majd újrajátszom a 2. rész előtt jófiúként :)
    Bár, szerintem nézőpont kérdése mi a 'jó' cselekedet. Elvégre ezek már nem kislányok, hanem gyilkosok szóval a való életben is ezt tenném. :D

Azért a rohadt klorofillért bolyongtam sokáig, majd este friss erővel nekivágok újra.

Ja, a tonicok amiket behelyezek szabad slotba azok maguktól aktiválódnak? Tehát ha van 10 szabad helyem, amikben tonic van, akkor mind a 10 aktív?(könnyebb széftörés, halkabb osonás, erősebb ütés, stb.)
  • Evin
    Viszont 3 befejezése van:
    -mind megölöd
    -néhányat megölsz (lényegében azonos az előzővel, mégis külön videó)
    -mind megmented.
  • Seth
    Ha rám hallgatsz,akkor azt csinálsz amit akarsz ! :)
  • NiGhTM4R3
    Szóval ha megmentem kapok új képességeket?
    Azt hiszem még az elején vagyok (3 képet kellett csinálni Pókszabdalókról) és eddig kinyírtam a kislányokat. Akkor ezentúl elengedem őket.
  • Seth
    Én pontosabb voltam. Különben is, az én apukám megverné a tiédet ! XD
  • Evin
    Én is ezt írtam. :)
    Én 2x vittem végig, ex megmentettem mind, utána megöltem mind. A játék végére így is úsztam az ADAM/Ádám-ban.
  • Seth
    Ha megmented akkor ugyanúgy kapsz adam-et csak kevesebbet. Viszont 3 után megkapod a "különbözetet", sőt még talán többet is, plusz ugye új képességeket. Érdemesebb szerintem megmenteni őket. Futni nem hagynék egyet sem.
  • Evin
    Többször le volt már írva:
    Ha futni hagyod őket, akkor nem kapsz semmit. Az meg, hogy megmented őket vagy megölöd, a történet szempontjából lényegtelen, és kb ugyanannyi előnnyel jár mind2. Viszont ha megmented őket, néha kapsz ajándékcsomagot extra meglepivel.
  • NiGhTM4R3
    A Kishúgokat érdemes megölni?

Ha futni hagyom őket mi lesz a jutalom? (jöhet privátban is, elvileg spoiler)
  • Optimus Prime
    Keres az emeleten audió logokat, az egyik papradzziéba lesz a kód. Megmondanám, de fejből most nem ugrik be. Talán 7544, de lehet felcseréltem.
  • Seth
    Mi köze hozzá, hogy eredeti vagy sem? A kód megtalálható az egyik emeleti audiónaplóban, csak végig kéne hallgatni
  • Frank99
    eredeti a játékod?