BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Research Laboratories széfrõl van szó.
Ha a Tree Farm legelejérõl van mentés az is jó.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
PSN ID.: Beegabor
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[email protected]
Köszönöm!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
PSN ID.: Beegabor
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom ki ismeri az undying-ot? na, ott kemény volt nagyon a fõellen... amikor nyomtuk ezerrel 8-10éve, én tudtam elõször megölni a faluban... az kemény ellen volt: egy kicsi szigeten volt a harc, aminek a közepén ottvolt a nagy geci... akkora, mint egy 5emeletes ház... a tengerbõl mindenféle nagy karmok hadonásztak, amik hátbacsaptak ha közel mentél... a fõellen is csapkodott meg talán tüzet lõdözött... idõnként meg kinyílt a gyomra és elkezdett volna beszippantani...
na, ezt kemény volt megölni... elõször tápolni kellett a szigeten, majd lõni a dögöt, amikor meg szívott, a gyomrát meg kellett tölteni dinamittal és belelõni, hogy becsukja és ne szippantson be... aztán a fejét kellett lõni... majd ezt oda-vissza ismételni... nagyon pörgõs és veszélyes harc volt még easy-n is... 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
LvL 3
1. figy.2.figy
nem tartozik bele !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
LvL 3
1. figy. 2. figy.
Sziasztok !
Kezdem úgy a mondatot hogy eredeti a játék, steam-en vettem meg. A problémám az lenne hogy annál a résznél amikor a telekinézis plazmidot kéne felvenni és egy hullát átszeretnék kutatni (Search) akkor egyszerûen ledob a játék Bioshock.exe hibával.
Nem tudjátok ez miért van és ha igen akkor mit kell ellene tenni ? A játékot 4-szer raktam újra a mentéseket is letöröltem , az 1.1-es patch-et felraktam és az Ati Hotfixet is . Más gondolatom már nincs.
Válaszotokat elõre is várom !
"1.1 Operating Systems
---------------------
Microsoft(R) Windows(R) XP (SP 2)
Microsoft Vista(TM)
1.2 Minimum System Requirements
-------------------------------
CPU: P4 2.5 GHz single core.
System RAM: 1GB
Video Card: Pixel Shader 3.0 compliant video card with 128 Meg Ram and floating point frame buffer blending.
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Hard Drive: 7 GB"
Pedig lassan 2 éves XP telepítés, és minden kodek, program stb. terheli, és még egy ideig nem tervezem újratelepíteni.
A fenn lévõ 21 játék meg köszöni szépen, fagyások és grafikai glitch-ek nélkül mûködik.
BioSchock, UT3, Quake 3, AvsP2, Mass Effect, Saints Row 2, Dimensity, Space Siege, TDU, GRID, Dungeon Siege 2 BW és társaik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a hangkártyámat nem tudom pontosan de integrált ezen az alaplapon: GIGABYTE GA-P31-S3G
valami más esetleg?! <#nemtudom>#nemtudom>
Mindenesetre, én fülessel játszottam végig <5.1-et nem szeretem a rohadt hangossága miatt>5.1-et nem szeretem a rohadt hangossága miatt>, és bizony én csak a trauma alatti kiáltozásokra emlékszem/ztem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékeim szerint.
Nem lehet, hogy Jack hangját hallod annak? Mert mikor kimászik a lépcsõre zihál és sóhajt. Én kiabálást a fõcím megjelenésekor hallok, mikor a repülõ zuhanó hangját is hallani.
Felfedeztem egy érdekes dolgot! Hozzáteszem ez lehet csak nekem új😄...
Szal a leges legelején mikor kimászol a vízbõl akkor lehet hallani az utasokat ahogy kajabálnak... ami csak azért érdekes mert én egy teremtett lelket sem fedeztem fel a roncsok között. No mind1 csak gondoltam megosztom veletek is😄( Ha volt már róla szó sry)
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.