13397
-
danielboy1000 #8120 hEEEE?hogy de ilyenkor már lassul az agyam:szal miben is értesz 1et velem?:) -
na, az nem jó hely.
na, alszom (talán azt is), az asszony rángat befelé.....
-
Az szép és melyik úton haladsz ?? Rescue the sisters or harvested the sisters ?? -
IgH #8117 Kétségtelen h nem tesz rosszat,ezt több játéknál is lehet tapasztalni. Egyeseknek a Lost Planetnél is használt egy kis + memó,hát nekem az még így is játszhatatlan volt,még lowon is,amit azért nem nagyon tudtam mire vélni. Na mind1,remélem haver 7600GT-je azért jól fogja vinni,amíg be nem ruházok egy 8600as karira. Onnan meg nem lesz megállás. -
08.17 hét végén valamikor, megjelenés előtt, aktiválás után reggel, 21-én 15 perc alatt kikódolta....
úgy 18 óra játékidő van mögöttem.
-
gregtom6 #8115 hát ha PC lenne,elég körülményes volna beszélgetned veleXDDe ha esetleg egy NASA szuperkompjúter,aki Szeszmesternek álcázza magát,akkor elhiszem.Na ezt jól megmondtamXD
És danielboy1000,teljes mértékben megértelek,én is ilyenkor pörgök fel,mint a meghajtóXDXDEgy pihent agyszüleményem ott pihen az off-topic első oldalán!
Krumplit is,csak guruljon,legyet is röptében...<-ez meg was ist das?What is it?mi a fene ez?:) -
Tapolcán tanultam szám-techet !! Keszthelyen mindig csak kórházban voltam !! -
További szép estét mindenkinek, és jó játékot! -
Hmm, akkor lehet be kellene ruháznom egy kis memóriára... :) -
Mikor vetted meg a játékot? -
Ez a big dady irányitása hogy müködik ? Vagy csak amig a szer hatása tart véd téged vagy minden ellenségtől vagy mi? -
Szerintem a Stalker-ről beszél de ez nem ide tartozik ! -
IgH #8108 ezt h érted?? -
IgH #8107 AMD64 X2 Dual 3800+,2,01ghz,2gb ram és ehhez jön a sima 6600. -
2 nap alatt töröltem.
közel sem volt olyan hangulata és látványa mint ennek.
főleg, hogy bugos volt.....(nálam, bár másoknál is)
de sztem nem kellene összehasonlítani....
azt szerencsére nem vettem meg.
ezt igen. -
Hogyhogy, milyen géped van? :O -
IgH #8104 Az azért dúrva,h addig kísérletezgettem,amíg észrevettem,hogyha a kb 3nagyon high quality-s effektet levéve,high detailen még a sima 6600-am is viszi átlag 20fpsel. Mondjuk a gépem többi része bőven az ajánlott konfig,de akkoris a vid.kari nyom a legtöbbet. Szal végülis akár az új kártyáig ezzel is tudnám nyomni,de sztem megvárom. Összehasonlításképpen a stalker még belső helyeken,mediumon is megölte. -
jujujj....kicsi a világ.....nyirő laci nem ismerős, de ki tudja? számtech-keszthely kapcsolat nem sok lehet, ha jó cégre gondolunk.
más.
én vége felé tartok (max 1-2 óra), de a fórumról nem bírtam elszabadulni, majd holnap folyt-köv. -
sztem a környéken mindeki értette, aki akkoriban született...
-
Djemba #8101 te vagy menő még!!!
tuti te is pc vagy -
Nemá most rögtön lehidalok !! 
Te Keszthelyen laksz ?? Akkor nem is vagyunk olyan távol egymástól !!
Mindössze csak 20 km van közöttünk !! Na ezt kéretik nem félre érteni !!
-
Üdvözletem mindenkinek! Hogy megy a játék? Ki hol tart? Bárcsak én is foghatnám a kezemben a dobozát... :) -
danielboy1000 #8098 hát ha jól értelmezem akkor ez egy ilyen keszthelycityszleng:) -
húh, fiatal lehetsz még (vagy nem errefelé laksz, Keszthely City)
mikor serdültem, ment a duma: hogy menne a csajokkal?
a krumplit is, csak guruljon....... stb.. -
Hmm.. Nem panaszkodom:)
-
ez azért nem Diablo II... -
Akkor igazi mester reflexed lehet ha még a legyet is eltalálod !!
Mit használsz ?? Slow Motion-t !! :D -
bőven elég volt a zene és a felvezetés, valamint az eddig rámrakott szörnyűségek sora. Nem lennék jó iraki békefenntartó.... -
És gondolom teli volt jobbnál jobb cucokkal mi ?? -
itt ami mozog.....
krumplit is, csak guruljon, legyet is röptében!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mér bántottad? Nem szolt egy rossz szót se:) Én utólag csak azért nyírtam ki mert gondoltam hátha van nála valami jó kis cucc:) -
te is előbb lősz, aztán kérdezel? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő jött lefelé a lépcsőn? Akkor nem sokat lépett ... -
danielboy1000 #8087 robotnyk:ezentúl plz mindent spoilerben írj mert mire nekem meglesz a játék már kívülről fogom fújni a sztorit:) eddig azt se tudtam hogy fort frolic nak van kiskirálya :O :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én megvártam míg lejön:) Aztán még boklásztam ide oda majd mikor arra játam na mondom menyé gecibe:_) oszt shotival beleküldtem párat:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fort frolic kiskirálya :) -
danielboy1000 #8084 háháhá! hazudtááál mert kommentáltad az eseményeket azzal hogy leírtad hogy nem kommentálod :P:):D 
-
Én már láttam is egyet... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a kis köcsög hol van? mert eddig nem láttam? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazából ahogy látom elb@sztam, mert a medical expert 2őt nem kaptam meg, úgy tűnik meg kellett volna várni amíg leér, én már a lépcsőn lefelé jövet elkezdtem büntetni, szóval csak a ládát kaptam meg. mindegy, medical expertre úgysem gyúrtam, nem tragédia :)