BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de szerintem nem ez az ami a csekkolást csinálta..még szerintem nem lépett vele kapcsolatba amikor inditottad a másik netstatot.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ilyenkor mi van? Köszi!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én még csak 80%-nál tartok, szóval még próbálkozni sem tudok sajna 😞
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Segitesz befejezni ha már egyszer megtaláltam a neten ezt amódszert?
Azzal kezdeném, hogy aki azt állítja, vagy állította, hogy ez 6 óra alatt végig lehet tolni, az gátlástalanúl hazudik. Ezt kb annyira lehet 6 óra alatt végigvinni, mint a Baldur's Gate-t.
A pozítívum: alapvetõen minden; a grafika, hangok, zene, történet. Nagyon hangulatos, szerintem nem fogtok cslódni benne.
A negatívum: ha mindenki túlteszi magát a "Pipe Man" minijáték okozta sokkon, akkor meg lehet szokni... aztán meg megutálni, ugyanis végig ugyan az van benne. A Végén inkább kivásárolom az autohacket, mert unom a hackelést.
A játék elég lineáris, bár-ide oda el lehet menni, tulajdon képpen egy valamit kell mindig csinálni, nincs variáció. Ez mondjuk nem meglepõ FPS-nél. De azért nem unatkozunk.
Mintha lett volna még valami, ami bökte volna a csõrömet, de most nem jut eszembe. Tehát, tényleg jó cuccról van szó.
Amugy bolond biztos a játék; ha elekadnál akkor lenyomsz egy erre szánt "tipp" gombot és az megmondja mit kell tenned, nem ugy értem hogy leírja most mi a feladat (olyan is van), hanem KONKRÉTAN megmondja (egyébként meg nyíl mutatja merre kell/kéne menned). Ez amugy jó, mert legalább megtalálod az "elrejtett" kódokat.
Az ellenfelek többnyire lõnek, ütnek, vagy robbanószert hajítanak rád. Génmanipulációval, csak egy-két boss él. Az igazi kihívás úgy is a Big Daddy. Erre elmegy egy csomó lõszer az tuti.
Apropó lõszer. Nem eresztik túl bõlére, de ha valaki hozzám hasonlóan spórolósan játszik, nem fog kifogyni belõle. A lovéból 500$ lehet nálad max. Szóval 350$ felett érdemes elszorni municiókra. A Little Sisterek, két dolgot lehet velük tenni, vagy full kiharvesteled, vagy megmented õket azaz csak anyit harvesztelszki, amitõl rendbejön a kislány. Most azt mondjátok, miért ne harveszteljük ki teljessen? Nos sztem nem éri meg. Nem tudom több féle vége van-e, de minden esetre van jelentõsége a dolognak. Ja, hogy esetleg kevesebb ADAM-unk lesz? Ez sem igaz, mert nekem rendszeressen adnak (úgy 2-3 kislányonként) ajándékot a lánykák, ami MINDIG 200 ADAM/ajándék (fullon kb 160 at hozunk ki belõlük, megmentve annak a felét tehét kb 80 ADAM-ot). Amugy meg csak az elején kell igazán, hogy géncuccokat vegyünk magunknak, nekem a végén kb 150-200 ADAM el sem költöm, mert nem veszek meg minden hülyeséget.
Na ennyi a személyes véleményem. Tuti végig fogom még vinni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mi ennek a szemétnek az ip címe?
pa01.sonyvfactory.com
Tényleg láccik a különbség csak mivel nem vagyok vipes felhasználó már, ezért nem tudom ide betenni a képet de mindjárt feltöltöm valahova!
1. Juss el odaáig hogy aktiválást kérjen cdkulcsal
2. start/futtatás beirod: Cmd (bejön a parancssor) beirod: NETSTAT -A enter.
Ekkora megmutatja a nyitva álló kapcsolatokat..
3. NEM szabad más netaktivitást kiváltó progit futtatni , beirsz egy számot az aktiváláshoz aztán elinditasz mégegy parancssort és beirod a netstatot megint de még nem nyomsz entert
4. csekkoltatod a kulcsot és a kövi pillanatban lenyomod a netstat os sorod a második megnyitott parancssorban.
5. Megnézed milyen uj ip került be a listába . Ezt az ipt beteszed a hosts fájlba ami a system32/drivers/etc be van és utánairod hogy localhost
6. Ujra probálkozol az aktivizálással és virulsz ha sikerül
Na megyek kiprobálni😄
na most telepit addig leirom diohéjban hogy juss el az elsõ pontig:
1.Dvd9 et berak, fájlokat áthuz gépre
2.proper.poseden miniimage berak 4.10 es démonba
3.telepitést inditassz az áthuzott mappából
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
1. use on of the above methods to install the game and get to the key activation window.
2. press start>run> typ cmd and typ NETSTAT -A and hit enter, u now get a list of open connections, dont close this (MAKE SURE U DONT OPEN ANY OTHER PROGRAMS THAT REQUIRE INTERNET CONNECTION, ELSE THE LIST CHANGES)
3. enter some random key from another game or ANYTHING as long as its numbers, but dont confirm yet.
4.open another cmd and typ NETSTAT -A again but dont hit enter yet.
5. ok now it gets tricky, u gotta confirm the key entering process AND hit enter in the cmd right after it, so confirm the key u just entered, and 1 sec later hit enter in the cmd.
6. 2k uses multiple auth servers so its possible u get a whole different ip than other ppl.
7. compare the 2 NETSTAT for changes in the list, if u found the new IP thats been added head to step 8.
8. add the new ip found in the 2nd NETSTAT to the hosts file located in system32/drivers/etc and PUT "localhost" behind it without the ".
9. now repeat the key activation process, enter some random stuff and if u did all of the above steps right it will proceed and change the registry which leaves u with a playable version.
Valaki forditson, mert ezt már nem tudom leforditani.
A lényeg az hogy ki kell lõni a hálózati forgalomból a játék ip-ját és az etc-nél átirni localhostra...
Köszönöm a válaszod,teljesen igazad van!
Why so serious?
Van warez,de egyiksem mûködik még nicns hozzá normális crack, de ez van már 3 napja, úgyhogy kérlek ne mond azt hogy ez újdonság.
Hidd el ha lesz mûküdõ crack azt észre fogod venni!
1 napja nem birják kirakni a warez topik linkjét/most éppen mûködik/!!
Szerinted kirakják majd hogy van warezes kiadás!!!
Addig még nincs kint hogy van törés addig nincs törés!
Ennyi!
Most aztán semmit nem tudok a warezes témáról!
Csak gratulálni tudok!!!
És ez a Bioshock rejett története?
LOL
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.