13397
-
Mr. Perfect #8288 Na megtaláltam a weblapon is. Előrendelést vesznek fel (újra érkezés) címén. Szóval ha valaki tud egy helyet ahol lehet kapni akkor ne tartsa magában. -
nekem holnap jön a CE, de várom már:DD
-
azt kipróbálta már valaki hogy a stemröl letöltött verziót egy kis winyó segitségével átrakni egy másik gépre ugy cakk-pakk az egész mappát,hogy elindul e esetleg? -
viszik, mint a cukrot,...szeressük :) -
IgH #8284 Tuttommal előbb fogyott el a sima,mint a CE. Már a honlapról is levették mind a kettőt,szal kb. CdGalaxis lett először kilőve.. A dolog annyi,h szerintem aki nem szerzi be ma meg holnap a maga példányát,az kb. 2hétre biztosan bukta,h eredetibe a kezébe tarthassa. Én is.. :/ -
elfogyott a sima verzió is, újrarendelnek. -
Mr. Perfect #8282 Persze ez igaz, de azért az túlzás,hogy egy-két nap alatt elfogyjon. -
Mr. Perfect #8281 Ez biztos? Csak mert a weblapon csak x360 verziót hirdetnek. Lehet mindjárt felhívom őket.
-
olyn durva szinten megy Magyarországon a kalózkodás, h PC játékokból nem lehet megéli...ki az a hülye aki többet rendel,..mostanában kezd el más szemlélet terjedni, de még mindig óriási az ellenállás a vásárlásra, ami úgy egyébként logikus -
Hehe... okos ember lehet :D -
Mr. Perfect #8278 Nem értem miért nem tudnak eleve többet rendelni. Nem tudom elképzelni,hogy akár hosszabb távon rajtuk maradna. -
galaxies -be van, csak a CE fogyott el -
IgH #8276 Hehh,ez már poén. Tényleg lassan érdekes értelmet nyer ez a "vedd meg a játékot dolog." Szerintem akkor biztos bebukom,h hétvégén bárhol hozzájussak,ha hozatnak 576ba,MMba,ha nem. Az meg kb 2hét mire újra hoznak,szal nemtom mi lesz.. Azért azt nem gondoltam volna,h ez lesz,tekintve h Doom3,Warcraft3 stb. évtizedeken át tologatott űberneveknél nem volt ilyen. Ez a Bioshock tényleg beírja magát 1-2szempontból a játéktörténelembe. -
5ször lehet felrakni, de csinál a 2K olyan "letörlő" progit, és akkor nem fogja számolni. -
cd galaxiosn volt tegnap sima meg CE de elkapkodták, jön újrarendelés... -
Spaceghost #8273 Hmm ezt nézzétek meg "rofles" kommentjeit. Érdekes dolgokat ír ;) ITT -
Mr. Perfect #8272 Mxst jöttem az amextec-től. Nincs Bioshock!!! Magyarul a bannerban a felirat egy kicsit kezd érdekessé válni, mert jó,hogy vegyem meg, de még is hol ha nem lehet kapni? TUdom,hogy a steam-en meg lehet venni, de az nekem valahogy nem szimpi. -
adammmmmmm #8271 Most nem tudom pontosan de aszt hiszem itt írta valaki hogy a játékot csak kétszer lehet felinstalálni. Ez igaz ? -
nono55 #8270 eladó a VGA-m!Ha valakit érdekel érdelődjön priviben!(tudom, hogy ez nem Vatera, csak szeretném eladni hátha kell valakinek)ja és a Bio demo Fullon ment vele.Üdv.:P -
amúgy 1 kódot kell beírni aktiválásnál, vagy ha viszed havernak h rakjuk fel, neki is eazt kell?nem mintha odaadnám neki... -
Hoz_Hun #8268 Pláne mivel ennek NAGYON SZÉP fém doboza van. Nem holmi vacak műanyag tokba vágják, hanem dombornyomot, jóminőségű massziv fémtok szépen szitált minőségben rányomva a feliratok, képek. Bár nem tudom, hogy a PCs is ilyen lesz-e, de miért ne lenne ilyen.
Én mindenkinek a dobozos verziót ajánlom, mert a tokja is maga egy dísz. -
Skyline #8267 HI!
A gamecopyworld-ös molyolásokat próbálgatta vki?:)
Van fenn vagy 3 dvdimage fix...
-
"Another day another fake..." :) -
nem is tudtam hogy a quake wars má kaphato...:D -
c3124c #8264 Aki esetleg megunta a várakozást, mint én, és belevág egy eredetibe, innen rendelhet: www.amextec.hu, hnap hozza a postásbácsi 

-
Nem a STEAM az egyetlen lehetőség...
Direct2Drive -
NEW FAKE
Bioshock_DVD_PROPER-Razor1911 -
IgH #8261 Ezek aztán keményen új infók. :DD Egyébként szerintem vagyunk páran,akiknek fontos az olyan "körítés" mint a doboz,kézikönyv stb. Mivel 1 évben kb 1 játékot veszek meg eredetibe,azt szeretem ilyen alapon teljesen magamének tudni,dobozosan. Csak ugye megy a para,mert számomra eddig nem nagyon tapasztalt módon gyak. 1 nap alatt már elfogyott cd galaxisba,sima is meg ce is,pcdomeról is megrendelték az összeset,szal hihetetlen mekkora igény van rá,és nem esne jól,ha min. 2hetet kéne várnom h játszhassak,ameddig megjön az új adag raktárra. Szal ezért bízom abba,h még hétvége felé el tudok érni egyet egy 576,MM etc. vmelyikébe. -
érdekes, itt eddig egyikünknek sem volt gondja a steammel. -
Inquisitor #8259 Hát a GF6200 az támogatja, csak minek. De esélyes, hogy X1300-ason is olyan sz*rul menne csak. A Steames vásárlásról és elindulásról meg pöttyet más pletyiket hallottam. :) -
Nemigaz!
Mert SM2.0-an megmukkan azé.... -
ne már!:OOO
-
swc777 #8256 VEGYETEK MEG A STEAM-NEL 59 DOLLAR. LETOLT- GYORSAN LEJON ES MAR LEHET JATSZANI! DE !!!!!!GEFORCE 6600 es ATI x1300 NAL- GYENGEBB KARTYAKKAL NEM MEGY A JATEK. EZEK NEM TAMOGATJAK A PIXEL ILL. VERTEX SHADER 3.0 VERZIOJAT ! UGYANEZ VONATKOZIK PL AZ UJ MOHA AIRBORN JATEKRA IS. OSSZEGEBEN HA A GEP NEM TELJESITI VALAMENNYI MINIMUM KOVETELMENYT A JATEK MEG SEM MUKKAN SORRY DE EZ VAN! -
IgH #8255 Kíváncsi vagyok,h az 576 kapott e már a pc-s verziókból,vagy kapni fog e a héten,mert legszívesebben már hétvégén beruháznék egyre,úgyis megyek Bp-re. Mert ha aztán onnan is elviszik az összeset akkor kitudja mi marad. MM talán.. -
Most te képzeletben viszed végig a játékot, vagy mi? -
Hoz_Hun #8253 Akkor egyszer majd csak megtudom... -
Hoz_Hun #8252 Oké.
BIG, BIG DA... azaz SPOILER - de télleg!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a végén Fontain nevű agyon ADAMozott úriember, akit mi a játék elején "Atlas" néven ismerhettünk meg, Ryan legfőbb ellen lábassa. Andrew Ryan építette Rapturet és végig ADAM tiszta maradt, sem nem mutálódik sem nem őrült meg. Ő az aki a játék közepe tályán leli halálát suicid módon egy golfütő által - "Would you kindly". -
"Akkor jól olvastam valahol, hogy a 3. ez ua, mint az evil ending, csak másmilyen hangon van kommentelve a vége."
Van amibe egyezik a vége de nem csak a hangba :D -
akkor spolerbe ird le lécci....mert nem igazán jo az angolom és nem teljesen vágtam..:d -
Hoz_Hun #8249 OFF: Ezek közül nálam a HL összes (of course :)), Fear+kieg. Riddick ami nagyon noagyon bejött.