BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dohós józsi 2xer csenget hozhatka nekem egy BioShock PC DVD-T!

DarkSector
Amíg 200órát dolgoztatják az embereket minimálért, addig ne jöjjön senki azzal, hogy "elítélem a warez-t"......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

k3nGu
de ez még a net aktivációs fajta ugye?a gameplay.co.uk-n lévõ?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

karácsonyra már mindenki elfelejti ezt a gammát!
amúgy nem lehet, hogy a játék neve nem is a játékra utal???<#wow1>

Serpa
kb 10.500ft

ROMOTO
Apuci biztos nem vehet meg minden játékot, ki kell várni azt a karácsonyt, megen 😊
tudod ki veszi meg...(és nem warezolok)

olcsobb vagy dragabb igy?

Carlos HUN
Képzeld el fél évig guriztem érte hogy megtudjam venni fõiskola melett ennyit erõl

Serpa
ajánlom a gameplay.co.uk helyet.
én már rendeltem innen játékot (2 nap alatt a kezemben is volt)

havercsotány
vedd meg oszt kíísz .téma lezárva

Nagylaci
CARLOS:

Akkor tõled is megkérdezném! Mennyibe is kerül az a konfig. amivel amúgy rettenetesen villogsz ott a kommentjeid alatt?! Tényleg a szegény haveroknak pont ilyen gépe szokott lenni...
De 12 rugó az kibírhatatlan.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Kandurex

Mottó: "Aki játszani akar, az vegye meg, aki meg warezol inkább, az várjon csendben!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem csak neked hanem mindenkinek sok!10-12 ropi egy nyamvadt DVD-ért???!!!bármikor megtudnám venni, de az elvek mást vallanak!!!afrikában 10 rugórt nem is tudom mi lenne, európában meg csak egy korongot kapsz...hol vannak itt az arányok?

DarkSector
Miért igaza van!
Ha van 250e ft-d, akkor azt is el lehet szórni egy este...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pontosabban 49.95$ árfolyamtól függ....

és képzeld hogy elöszõr azt írta hogy 1 hétvégén😄

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Carlos HUN
"Nem egy nagy összeg, átlagos buliban, két hétvégén elvered."

Sztem ez kicsit hülyeség volt kírni sztem nekem és még nagyon sokaknak igenis sok amenyibe kerül a játék....

DarkSector
Nem volt szép...:S

DarkSector
Steam-en nem is kell várnod!
11000-ért leszedheted még ma...

Indokínában 😉

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

DarkSector
Steam-es vásárlásban tudna segíteni valaki?

daxan
Hol lehet megrendelni a játékot?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Neteséges a játék topicban sír az összes "warezos" ,
Buhu hu a szemét fejlesztõ bácsik miért védték le a játékot többszörösen , elsõ körben mivel Mature mínõsítést kapott , igen azt jelenti hogy 18+ így talán már érthetõ , akiknek szabad lenne hogy játszonn , annak nem hinném hogy probléma 50 dolcsi környéket kiadni (netes kárty is akad) föleg ha ennyire fontos hogy játszon
Oh de érdekes módón õk már megvették és játszank , a sok kiskoru meg csak had nyavajog XD
És igen már 3 szor is kipörgettem mert meg van a játék XD (hogy bioshockrol is legyen szó)

tahóság ftw XD

és a következõ gamma amire beruházok, az a World in Conflict!Na ilyen stratégiát sem láttam még soha...beszarsz!!!!!

www.systemrequirementslab.com <-----ez szerintem valahogy mindig eltorzítja az eredményt.nekem a bf 2 re azt írta hogy éppenhoyg a minimum van meg közben futott maxon minden bekapocsolva élsimítással.meg még 1 pár játéknál fura eredményt adott:\

én kipróbáltam nem maxon is, de nem az igazi.pl fél óra volt mire megtaláltam az ajtót ami nem maxon tök fekete és az istenért nem veszed észre, hogy az egy ajtó.maxon meg tök király mert csillog mint a tücsök picsája a fémes felület...

Beowulf
Okés! Elõre is köszi szépen!

Voltan
Nem maxon, de egész jól. Kicsit kísérletezz a beállításokkal, és jó lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

még mindig pásssz...
most dógozom ugyhogy nem tok segíteni, max délután mert nekem is ilyen vidikarim van...

V43 1105
Megrugdossalak, vagy megnéznéd a FAQ-t?<#nevetes1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Beowulf
Az a baj, hogy a nem bétára is ezt írja... A másik gépemen egy 6600-as van és arra felment szépen, erre meg... nem...

cõsztök,evvel a géppel h menne a game ? amd 3000 + 1 gb ram 7600 gs 256 mb ddr 3 128 bit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

miért, eddig is volt xp verzsün nem??

V43 1105
Fake.. (Ma jött meg a Bioshock XP)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pffff...pássz nem tom csak azt,hogy ez még BETA verzsön

Beowulf
Nekem a 163.44-es ForceWare telepítésénél ezt írja ki.
Katt
Tud valaki rá valamilyen megoldást? Pedig már újratelepítettem a Vistat is...<#szomoru1>

vagy ez mi?
mert biosokk szériál kicsit több számból áll

ez müxik vagy csak kamukéró?

kill3r21
DY8D-O0QH-TZP2-TU8M-L2BN
Voltan
Így is úgy is feltörik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Miért lenne a legelsõ? Bizonyos starforceos játékok sosem jelentek meg warezban. Pl:Lockon Flaming Cliffs

És egyébként is miért mondasz olyanokat, hogy le kell mondani róla warez szempontból? Bazze, pár napja jelent csak meg! Még egy hete sincs!

DarkSector
Gondolom most büszkék magukra a fejlesztõk, hogy mindenhol azt látják, hogy nem megy a játék, és létrehoztak egy hatásos védelmet!

Én azért az õ szemszögükbõl nézve meg tudom érteni, és el tudom képzelni, hogy mit leakasztanak a védelmi jogokért, ha más fejlesztõk is licenszelni akarják a projectjükhöz!

Gondolom aki kitalálta ezt a védelmet, az még egy ideig nem lesz munkanélküli....😄

DarkSector
Igen, csak az a mostani fõ probléma oka, hogy most teljessen új réteges védelmet alakítottak ki!!!!!!!
Ha jól számoltam, akkor 4-5 fontossabb védelmet kell kijátszani....
És ez valszeg egyedülálló idáig a pc játékok világában....

No igen ugy tünik. Bár rémlik valami nekem, amit régebben nem sikerült megoldani, de nem ugrik be mi volt az. Tudni lehetett , hogy elöbb -utóbb eljön ez is. Majd aztán megoldodik, és kezdödik elölröl az egész.

kölcsönkért időből élek....

DarkSector
Igen, de úgylátszik, hogy mégsem fog nekik menni, mert túl sok idõ telt már el!
Ez a világ legelsõ játéka, amirõl le kell mondani Warez szempontból....
Mert én nem szarakodok gagyi 1000000 fájl cserélgetésével, meg mini-maxi imagokkal, mert amennyit a szarakodás alatt fogyaszt áramot a gép, abból már rég meveszem az eredetit....
XD

Szerintem ezzel most hatásossan bekeményítettek a fejlesztõk....

LackoMester
hallgatni a arany😊

élet a legjobb méreg

DarkSector
Igen igaz, de a 20-30 e videókártyán az éppen hogy elfut szó az szó szerint értenmdõ...
Tehát inkább 45-50e videókártyával érdemes nekiugrani....

A két telepités az nem egészen igaz. Amugy idiota a rendszer, és nehéz is megoldani. Jeleneg 10 gép, és 15 nem buta ember ép ezen töri magát...de egyenlöre nem megy.

De azt a gépet bazze te egy rohadt játékra vetted? Nem . Ez a hozzáállás...kiváncsi vagyok te kiadod -e a pénzt érte? Mert én megtehetem , hála az égnek, hogy megvegyem, de mégsem értek egyet az árakkal, mert egy game az azért nem egyenértékü arányaiban sem egy gép árával.