13397
-
mondjuk erről te is tehetsz, asszem.... -
Eleve a választások játéka! (az első Big Daddy után rájössz, hogy miért, bár valszeg már úgyis tudod)
Nem láttam a képet, amit töltöttél -nem jönnek be a képfeltöltés.hu-s képek- melyik verziót vetted meg? Van Big Daddy-d? Asszony nem öl le?:D -
ha modi leszek, ilyen dumával te is röpülsz.... -
CitizenX #8446 Kösz! Ez a minimum. Percig nem bánom. Már azt bánom, hogy mégsem a CE-t vettem meg... -
üdv a csapatban!
(akik +vették) -
CitizenX #8444 De mi a faszért kéne Téged innen bannolni? A net legaljább fóruma, ide általában csimpánzok írnak, nagy szemétgyűjtő ez az egész. És akkor bannolni akarnak Téged? Lol... -
CitizenX #8443 Itt is? Ehh... Nem viselik az éles elméket. :D
Még ugyanott, egyelőre még melóznom kell egy kicsit, de éjfél után szigoruan szétkockulom az agyam. Szerintme ebből - tőlem szokatkan módon - több végigjátszás lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg, hogy említetted a Dome-on, hogy van egy jófiú, meg egy rosszfiú szála ennek az egésznek.
Roppant kiváncsi vagyok rá. -
OFF: Mondjuk itt is a bannolásomért könyörögnek...
ON: Hol tartasz a játékban? -
CitizenX #8441 :D Én mindenhol ott vagyok. :D És Te? Lassan már megfertőzzük az egész internetet. :D -
LoL:D Te itt? -
CitizenX #8439 Nahh, végre találtam egy működő verziót!
Az 576-ban vágták hozzám némi pénz ellenében, és bázzzeg, beteszem a lemezt, install, patch, aktivál, játszik! :D
Egyébként komolyan zseniális a játék, abszolut minden fillért megér az árából, nagyon rég volt szerencsém ilyen isten FPS-hez. -
énis támogatlak -
van, ahol 100-120, de pályája válogatja. Egy idő után mondjuk bekapcsoltam a V-Synch-et is. Mondjuk ehhez a játékhoz nem kell 8800, szal kimondottan BioShock-ért ne vegyél, de a Crysis állítólag még ezt is megizzasztja majd fullon... Mondjuk haverom is 7800-assal tolja, de le kellett vennie a felbontásból, szerintem csak 1024-en nyomul vele.
OFF: amúgy sem vennék 8800-ast, kijönnek a DX10.1-es karik télen, azokból érdemes. -
én is támogatlak -
Én szívesen támogatnálak, de csak akkor, ha tényleg figyelnél a beszólógatókra/spammelőkre/hülyegyerekek hülye beszélásaira :) -
elég lesz így, nem kell több levél :) -
jelentkeztem....
de kellene támogató, Robotnyik és Kandurex-en kívül.... -
off
80 FPS-t nem éri el, főleg 20-as moncsin, ekkora felbontásban?
akkor nem kell 8800gtx....
marad a 7800GT TDE/HDI -
jól jönne egy + modi:)
-
1280-ban nem próbáltam, mert 20"-as monitorom van, azon 1680*1050-ben mennek általában a játékok, ha nem kell élsimítás. Szóval nálam olyan 60-75 között mocorog általában, annál lejjebb nem megy. Nagyon jól optimalizált, ahogy az Airborne is. -
dehogy rád ! -
neptum #8428 ha annyira akarod ved meg itt mindenkinek és utána reklamálhatsz hogy meg vette-e valaki oké ? -
most ha ezzel rámcélzol akkor,elszomorodom,mivel,semmi rosszat nem mondtam szerintem.volt már összetűzése kandurexnek is vele,teis figyelmeztetted.csak arcoskodni jön ide.és nézd vissza én nem csak beköszönő vagyok.végig figyelem a topikt.csak én nem írok be semmi fake,meg warezos dolgokt :\ -
én asszem jelentkezem modinak....
unom a beköszönő h*lyéket.... -
valaki bannolja már Riddick21-t,htx -.- -
hújuuj, az jön nekem is hétvége felé, a 8800gtx, mennyit fut nálad a Bioschokban?
1280* felbontásban?
-
mijaza X-fire? -
Nekem nem gáz, mert 8800GTX-em van, csak nem bántam volna, ha valami igazi extrát is kapunk. Ugyanez igaz az Airborne-ra is, sőt, ott még ennyi sincs... -
none of its me, oh shit..... bumm:D -
ATi0021 #8420 A YouTubeon amikor ma nézegettem a Bioshock videókat, találtam egy érdekeset. Pac-Man a Bioshockban. Nem tudom volt-e már. Bocsi, ha volt. Itt link hozzá: Pac-Man Easter Egg in Bioshock -
Semmi a HW-es élsimításon kívül, ami pénzbefektetést erre külön nem érdemel.... -
Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
Alaphelyzet...
Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
ON....
-
nekem meg egy fél pálya van hátra.
és mivel nap közben dolgozom, talán este be is fejezem...
ja, én 17-én megvettem....
-
Egy tök normális posztra nyomtad rá ezt a választ...
Na mindegy.
Csak gondoltam bepötyögöm, hogy Év Játéka esélyes ez a darab, Crysisnek össze kell kapnia magát, hogy utolérje, legalábbis hangulat terén. Még nem játszottam ugyan végig, de a HW cikkje alapján már túl vagyok a fordulóponoton, ütött rendesen.
Grafikával kapcsolatban picit azért felemásak az érzéseim, nem értem, hogy miért nem lehet kezdeni vmit a lowpoly UE3 textúrákkal, rengeteget rontanak az összképen... Bár legalább megy, mint a villám.
Tudja valaki esetleg, hogy pontosan mi a különbség a DirectX10-es felületek bekapcsolása után? Havernak DX9-es kártyája van, de sok különbséget nem láttunk, pl. a víz totál ugyanolyan... -
ne kezd újra, mert bünti lesz.... -
Az csak nem ugrott be:) -
igen ez egy jó "varázslat" kaméleon.... -
"lehetek a szarod?" Ezen fulladtunk anyámmal :D:D:D:D:D:D:D -
Sajnos nem. Nem ütöd a szintet hozzá. -
Szerinted aki megvette és játszik vele, az tudja, hogy van-e warez verzió?
Amúgy jó poén, hogy a topikcím alatt felhívják külön a figyelmet a warezzal kapcsolatos dolgok törlésére, de az egész topikban nincs más, csak útmutatók a feltört verzió telepítéséhez és "VAAAANNNN KREEKKKK!" jellegű posztok...
Színvonal?