BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
amúgy nem lehet, hogy a játék neve nem is a játékra utal???<#wow1>#wow1>
én már rendeltem innen játékot (2 nap alatt a kezemben is volt)
Akkor tõled is megkérdezném! Mennyibe is kerül az a konfig. amivel amúgy rettenetesen villogsz ott a kommentjeid alatt?! Tényleg a szegény haveroknak pont ilyen gépe szokott lenni...
De 12 rugó az kibírhatatlan.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mottó: "Aki játszani akar, az vegye meg, aki meg warezol inkább, az várjon csendben!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha van 250e ft-d, akkor azt is el lehet szórni egy este...<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Sztem ez kicsit hülyeség volt kírni sztem nekem és még nagyon sokaknak igenis sok amenyibe kerül a játék....
11000-ért leszedheted még ma...
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Buhu hu a szemét fejlesztõ bácsik miért védték le a játékot többszörösen , elsõ körben mivel Mature mínõsítést kapott , igen azt jelenti hogy 18+ így talán már érthetõ , akiknek szabad lenne hogy játszonn , annak nem hinném hogy probléma 50 dolcsi környéket kiadni (netes kárty is akad) föleg ha ennyire fontos hogy játszon
Oh de érdekes módón õk már megvették és játszank , a sok kiskoru meg csak had nyavajog XD
És igen már 3 szor is kipörgettem mert meg van a játék XD (hogy bioshockrol is legyen szó)
tahóság ftw XD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
most dógozom ugyhogy nem tok segíteni, max délután mert nekem is ilyen vidikarim van...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Katt
Tud valaki rá valamilyen megoldást? Pedig már újratelepítettem a Vistat is...<#szomoru1>#szomoru1>
mert biosokk szériál kicsit több számból áll
És egyébként is miért mondasz olyanokat, hogy le kell mondani róla warez szempontból? Bazze, pár napja jelent csak meg! Még egy hete sincs!
Én azért az õ szemszögükbõl nézve meg tudom érteni, és el tudom képzelni, hogy mit leakasztanak a védelmi jogokért, ha más fejlesztõk is licenszelni akarják a projectjükhöz!
Gondolom aki kitalálta ezt a védelmet, az még egy ideig nem lesz munkanélküli....😄
Ha jól számoltam, akkor 4-5 fontossabb védelmet kell kijátszani....
És ez valszeg egyedülálló idáig a pc játékok világában....
kölcsönkért időből élek....
Ez a világ legelsõ játéka, amirõl le kell mondani Warez szempontból....
Mert én nem szarakodok gagyi 1000000 fájl cserélgetésével, meg mini-maxi imagokkal, mert amennyit a szarakodás alatt fogyaszt áramot a gép, abból már rég meveszem az eredetit....
XD
Szerintem ezzel most hatásossan bekeményítettek a fejlesztõk....
Tehát inkább 45-50e videókártyával érdemes nekiugrani....