BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brutál hülyevagyok valszeg, de még most sem értem, hogy miért csinálnak egy ONLY SINGLE játékhoz egy egy ONLY NET install rendszerrt!!!!!
Nem elég, hogy 2 lehetõséget adnak a telepítésre, de még kössél be netet, ahhoz, hogy fel tudd tenni a játékot!!!!!!!!!
Ez szép marketing fogás!!!!!
Játszani akartok a Bioshock-kal??????
Akkor vegyétek meg, és kössetek be netet....majd imátkozzatok, hogy elég legyen a 2 telepítési lehetõség...
Ha netet bekötitek, és a sok vírus, meg spyware lenyomja a gépeteket, akkor igyekezni kell a végigjátszással!!!!!!!!!
XD
De valszeg csak én tartom ezt esztelenségnek, és lehúzásnak, vagy simán csak eljárt felettünk az idõ....
Kiváncsi vagyok, hogy miképpen tudnak még jobban fellépni ellenünk és kicseszni velünk, ahol csak lehet....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát kapjon egy Bioshock -ot is...
Egy olyan videokártya amin ez már jól megy legjobb esetben is 25E Ft. De egy magára valamit is adó gamer -nek ennél biztos jobb van. Szóval bármilyen ocsóér van a PC -d SOKKAL drágább egy játéknál. 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
kölcsönkért időből élek....
kölcsönkért időből élek....
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Next PC upgrade: 2022
na, visszaolvastam és felhúztam magam így korán reggel!
ui:jó volt a buli???<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
amúgy amerikába miért olcsóbb az átlagfizetéshez képest, mint nálunk?
ott kint egy nõvér fizetéséhez arányosítva a bioshock árát-kontra Magyar fizetés+biosokk=az ami nõvérke kb 2000Ft-ért veszi meg a kisfiának és naná, hogy megveszi!!!nem a fizetésem 15%( nem az enyém hanem az átlag, az enyém szerencsére több ennél...) költöm gammára!!!
Szerintem ezt a módszert nem fogjuk viszontlátni többet, nagy botrányt okozott.
Next PC upgrade: 2022
ez a biósokk csak egy jó marketingmunka eredménye, mivel milyen problémás gamma ez könyörgöm...az Electronic Arts, meg az Ubisoft nem csinál ilyeneket!internetes aktiváció oké, hogy kell egy Battlefield-hez, de egy szingli játékhoz?és akinek nincs nete, de megveszi az mi a faxot csinál?feltételezem mindenki tisztában van vele, hogy ez üzleti húzás volt a készítõktõl (ami azért érthetõ), de könyörgöm, van erre más megoldás is.szal az már biztos, hogy nem fogom megvenni =NO WAREZ= k- ra nem érdekel ez a szemét maszlag.remélem a Crytec Magyoro-ra költözik és a Crysis nem lesz 12 ezer píz!és bocs ha valakinek a személyes véleményét sértettem, de sztem egyértelmû...
Szép Napot!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Szerintem ez éppen akkora fake, mint a warezverziók, nem kellene bedõlni neki, én sehol nem láttam kihírezve, senki nem beszél errõl, egy valaki beírta ide minden forrásmegjelölés nélkül.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
1: Harvested Gatherers
2: Killed Gatherers
3: Saved Gatherers
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<#pias>#pias><#law>#law><#merges2>#merges2><#banplz>#banplz>