BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ezt én sem vágom!!!!!!
Brutál hülyevagyok valszeg, de még most sem értem, hogy miért csinálnak egy ONLY SINGLE játékhoz egy egy ONLY NET install rendszerrt!!!!!
Nem elég, hogy 2 lehetõséget adnak a telepítésre, de még kössél be netet, ahhoz, hogy fel tudd tenni a játékot!!!!!!!!!
Ez szép marketing fogás!!!!!
Játszani akartok a Bioshock-kal??????
Akkor vegyétek meg, és kössetek be netet....majd imátkozzatok, hogy elég legyen a 2 telepítési lehetõség...
Ha netet bekötitek, és a sok vírus, meg spyware lenyomja a gépeteket, akkor igyekezni kell a végigjátszással!!!!!!!!!
XD

De valszeg csak én tartom ezt esztelenségnek, és lehúzásnak, vagy simán csak eljárt felettünk az idõ....

Kiváncsi vagyok, hogy miképpen tudnak még jobban fellépni ellenünk és kicseszni velünk, ahol csak lehet....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Kapta a gépét?!
Hát kapjon egy Bioshock -ot is...
Egy olyan videokártya amin ez már jól megy legjobb esetben is 25E Ft. De egy magára valamit is adó gamer -nek ennél biztos jobb van. Szóval bármilyen ocsóér van a PC -d SOKKAL drágább egy játéknál. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ez sem feltétlenül igaz, mert lehet pc-t venni, szerezni olcso pénzen is. Nem feltétlenül mindenki vette, van aki kapta, nyerte, stb...ez nem indok. Másrészöl a gépet nem egy alkalomra vetted, mig egy ilyen tipusu gamet, jo ha max 2 x végig tolsz.

kölcsönkért időből élek....

artschiatwork
számíthatsz a ban-ra...

OTT a pont uraim!

kölcsönkért időből élek....

Nagylaci
Azért az a konfig. sem két fillér amibe egy Bioshock -ot jól futtató PC kerül... Ha arra volt pénz talán csak lesz egy nagyságrendekkel olcsóbb játékra is!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

és azért bassza ki mert az új is olcsó!és nem kell várni megrendelésekre meg ilyen baromságokra, hanem bemegy, fizet, használja, elromlik, újra elölrõl!amúgy ennek nem csak ez az oka...itt van pl a híres krekkgyár=közép-kelet-európa és ezzel a dumával adják drágábban itt a gammákat!amúgy meg a diszkóverin (ajánlom a seggtitánoknak) láttam egy NIKE cipõ gyártásától a felhasználó lábára kerüléséig, mik történnek, hány kézen megy keresztül, pedig a NIKE FERRARI-s csúcscipõ elõállítási költsége 1700Ft, csak mire Kínából Európába ér, 38000Ft lesz az ára.sztem a gammáknál sincs ez másképp.szállítási költségek+vámoltatás+18 kereskedõ kapzsi keze...stb=biosokk 12000Ft!!

"nem a kocsmában veszem"=javítva! 😛

grebber
Azért olcsobb külföldön minden mint nálunk (ott ugy sokkal több a fizetés is) mivel a külföldi ha valamivel baj van baszik elvinni szervizbe kibassza a kukába azt vesz másik és marha sok dologgal igyvannak .Na szóval azért olcsobb mert ott sokkal de sokkal többet eltudnak adni mindenbõl ezért olcsobb.

Next PC upgrade: 2022

ami persze nem azt jelenti, hogy ne vegyen senki, mert 1 évben kb 4-5 játék jelenik meg amire hajlandó vagyok pénzt áldozni!tehát havi 3-4 ezer mínuszból lehet ilyet is csinálni.nem kell bulizni, meg a haveroknak verni a nyálam, mert belémfér 6 üveg hejnekken!én is megiszom, de nekem az nem kerül pénzembe, ha meg igen akkor a kocsmába veszem 500Ft-ért, hanem elmegyek a madaras tecsóba, veszek egy tálcát, összehívom a barátokat+asszonyostul, oszt kiülök a kertbe grillezni vagy bográcsozni.elviekben ugyanazt csinálom mint a sok seggtitán diszkójani csak kultúráltabban és nem nyavajgok mindenféle krekk után.

na, visszaolvastam és felhúztam magam így korán reggel!

ui:jó volt a buli???<#mf1><#boxer><#violent><#kocsog>

elviekben nem, de reménykedni azért lehet, ha már adómentességet kap az államtól...csak 1000-1500 Ft-al legyen olcsóbb...ha pedig nálunk is gyártanák akkor én garantálom, hogy olcsóbb lesz, mivel pl szállítási költség már nincsen stb...
amúgy amerikába miért olcsóbb az átlagfizetéshez képest, mint nálunk?
ott kint egy nõvér fizetéséhez arányosítva a bioshock árát-kontra Magyar fizetés+biosokk=az ami nõvérke kb 2000Ft-ért veszi meg a kisfiának és naná, hogy megveszi!!!nem a fizetésem 15%( nem az enyém hanem az átlag, az enyém szerencsére több ennél...) költöm gammára!!!

Az aktiválás tényleg nem volt ferr húzás. A HL2 esetében elfogadható volt, mert a Steam javításokat is letöltött a játékhoz, azonkívûl a steam-el bármikor le is szedheted a full játékot bárhol, nem kell az eredeti lemez, csak az accountot kell megjegyezned. De itt a Bio-nál csak az aktiválásra mentek semmi másra. Jó is hogy a 2K kiszedi az aktiválást.
Szerintem ezt a módszert nem fogjuk viszontlátni többet, nagy botrányt okozott.
grebber
Semmi nem jelent hogy hozzánk jönnek attól fillérrel se lesz olcsobb a game!

Next PC upgrade: 2022

képzeljétek megálmodtam a megoldást!!!!!!!
ez a biósokk csak egy jó marketingmunka eredménye, mivel milyen problémás gamma ez könyörgöm...az Electronic Arts, meg az Ubisoft nem csinál ilyeneket!internetes aktiváció oké, hogy kell egy Battlefield-hez, de egy szingli játékhoz?és akinek nincs nete, de megveszi az mi a faxot csinál?feltételezem mindenki tisztában van vele, hogy ez üzleti húzás volt a készítõktõl (ami azért érthetõ), de könyörgöm, van erre más megoldás is.szal az már biztos, hogy nem fogom megvenni =NO WAREZ= k- ra nem érdekel ez a szemét maszlag.remélem a Crytec Magyoro-ra költözik és a Crysis nem lesz 12 ezer píz!és bocs ha valakinek a személyes véleményét sértettem, de sztem egyértelmû...

Szép Napot!

Eagle16
Na mit mondtam. Korán reggel benézek a fórumba, és az utolsó hsz. az, hogy fake 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kovecses
Fake

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Promi
Sajna nem megy.
LegionarR
Egyetértek veled, de azért te is fogalmazhatnál "kicsit" "enyhébben"... <#wow2>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hát....tegnap toltam xbox360-on...Kissé vegyesek az érzelmeim mert egy idõ után szinte hent az egész...De még reménykedem mert csak 1-2 órát játszottam...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tudja vki,h honnan tom,nem azt a 12 számot,hanem az eredeti soundtrack cd-n lévõ 3 remixet leszedni?HELP!

SNAKE01
jó,kussolj már,kicsit elvagy szálva már mert megvan a gém,kúrvára leszarjuk,dugdfel -.-

Ev1L
Tsáó mindenkinek, és Bioshock-töréssel teli reggelt!

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

a holnap az ma van😊 semmi se látok😞 XD

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Ev1L
Kimaradt egy "nem".

Ev1L
Hát még próbálkoztam nagyon banner-készítésileg, szóval ez nekem speciel most magas... 😞 Kérdezd meg Shep-et, õ biztos tudja.

Ebbõl mind2-t tudtam,csak azt nem,h ez ilyen egyszerû lenne.Úgy értem,h persze Painttel is lehet,de pl gifeshez milyen progit ajánlsz?

Ev1L
Kilépsz a topicból és bal oldalt a beállításoknál. Másféleképpen a válasz pedig, hogy painttel... 😊

lol,ki írta azt a bizonyos földet meg pizzát?😊Kiengesztelésül mondd meg,hogy mivel csináltad a bannered a nevednél.

Ev1L
Hát oké, akkor elhiszem, holnaptól lesz Reloaded, de ha nem, bocsánatot kérsz? 😊

AntiHero
Hát nekem 8😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

"Majd ha kiadták az új verzós DVD-ket na majd akkor lesz."

Szerintem ez éppen akkora fake, mint a warezverziók, nem kellene bedõlni neki, én sehol nem láttam kihírezve, senki nem beszél errõl, egy valaki beírta ide minden forrásmegjelölés nélkül.
Tudja vki,h honnan tom,nem azt a 12 számot,hanem az eredeti soundtrack cd-n lévõ 3 remixet leszedni?

titok, hogy ezeket pontosan hol olvastad? link?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Vicces vagy,EV1L,ugye tudod.NFO-ban olvastam,h hétfõn jön,egyébként meg holnaptól adja ki a kijavított dvd-ket a 2KGames.

kill3r21
killed hmmm megölni nem probáltam öket...😊
AntiHero
kb. annyi lesz. Nem tévedsz😊

GregSB
Most elutazom egy hétre, kíváncsi vagyok mennyi új üzenet lesz a topicban amikor visszajövök 😄DD Kb olyan 3-4 ezerre tippelek.

Ev1L
Elvileg a föld pizza alakú!

AntiHero
nekem ott vannak a .BIK kitejesztésû Final intrók. Megnézhetném mind 3mat😊 De nem teszem😊

1: Harvested Gatherers
2: Killed Gatherers
3: Saved Gatherers

kill3r21
most valoszinüleg..a rescue little sister befejezést láttam mert mindig megmentettem a kispicsákat...😄
kill3r21
azt hogy ezt megtudjam 3 szor végigkéne játszanom....😊
AntiHero
Csak reménykednek😊 110% hogy nem lesz. Majd ha kiadták az új verzós DVD-ket na majd akkor lesz.

Elvileg holnap lesz Reloaded-es verzió.

AntiHero
3 befejezés van ugye? Van valami extra, bónus pálya avagy valami?

zeli
Hát látni, jó sok topikot is nyitottál 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

AntiHero
"de legjobb beöltözni bigdaddynek"

<#pias><#law><#merges2><#banplz>

kill3r21
jah van egy rész mikor EMP bombát kreálod...akkor azthittem itt a vége....de legjobb beöltözni bigdaddynek....vigyázni a szûz k*rvára...ez igen hangulatos...😄
AntiHero
Jövõhéten se<#hehe>

Öcsém ma sem lesz már mûködõ BioShock werzió<#vigyor4>