13397
  • Frank99
    marad a 7800GT TDE/HDI

Te, ez nem tűnt fel, amúgy?

na csá....
  • CitizenX
    Kékhalál?
  • Frank99
    jujj, és akkor mi van?

hányszor játszod végig? vagy miért érdekes az aktiválás?

Ford Fairlane-t idézném legszívesebben, de nem teszem...
  • Frank99
    good night.
  • DarkSector
    Érdemes átfutni rajta, akit érdekelnek az fps-ek...
  • Frank99
    Welcome to the real world!

• CitizenX
    Magaságos... Lesz egy cse-re ak-ci-ó. Érted? C-s-e-r-e-a-k-c-i-ó. A K2 Games lecseréli a mostani Bioshock verziókat egy olyanra, amely esetében nem lesz feltétel a használatba vételkor az internetes regisztráció.

Ééééésss, mivel ez egy c-s-e-r-e-a-k-c-i-ó, a kereskedő nem hogy nem cserélhet, de cserélnie kell. És nem adok én el neki semmit, egyszerüen becserélem a korábbi Bioshock lemezemet egy aktuálisra.

Nahhh....
  • DarkSector
    Jah...
    Ebből is látszik, hogy napról-napra változnak a dolgok...
    Azért köcce az új info-t....
    De asszem azé mégiscsak várok a váltással egy kevesset....
  • AntiHero
    LÁMA harc vanIdióták....
  • CitizenX
    Csípi a szemüket. Mint a kocsmában, ha kólát iszol.
  • CitizenX
    Eszem ágában nincs megszánni téged, ne aggódj.

Hát ja, mennyivel szebb lenne a világ, ha csak és kizárólag a neked tetszó posztokat olvasgathatnád boldog, elégedett, tejszinhabos szájjal, hát nem?

És hát egy fórumon a látogató-ellenes kijelentések meglehetősen profánul hangzanak.

Nem biztos, hogy a te fórum-apokaliptilkus reform-elképzeléseid jelentik a lehetséges intézkedések csúcsát, talán érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy azért, mert valakik az egyébként nem túl nagy kihívást jelentő lokális szellemi szintet könnyűszerrel átugorják, talán nem a bannolás a legmegfelelőbb eljárás...
  • bon
    Olvasd el ezt: link
  • Frank99
    ja, a szoftver!
    a kereskedő sztem nem cserélhet neked játékot, te meg nem adhatod el.
    szabály szerint.

ez egy vagyoni értékű jog.
    nem a tiéd.....
  • Riddick21
    Ezer bocsánat, hogy is gondolhattam komolyan
    De most komolyan? Régebben alá kellett írni valamit regisztrációkor, hogy nem ejthettek egy tisztességes posztot sem?
  • Frank99
    nem szorulok a sajnálatodra, ha rám célzol.

csak a kakastököm tele van (ha már a szemétdombnál tartunk) az olyan arcokkal, akik beleokádnak egy topicba baromságokat, oda nem illő dolgokat, de sajnos az ország is ilyen, így hát nem csodálkozom...

ezé' kell a moderálás, kemény kézzel....

de hát a másik oldal is ott van, a látogatottság, ahol számolni kell vérpistikékkel és hasonlókkal, akiknek a rejszolás után a következő dolguk a topicokban a buzulás, hogy ŐK a LÁTOGATÓK....
  • DarkSector
    Te csak ne lamazzá senkit...Főleg ne engem.
  • CitizenX
    Te most miről beszélsz? Érted, a Bioshock játék volt a téma, és az SE edition kijövetelekor esedékes nagy csereakció.

Ha gondolod, meghatározott időközönként megismétlem, és akkor képben tudsz maradni.
  • Frank99
    jujj, a kereskedők csak arra vágynak, hogy a userek által lelakott, overclockingolt kártyákért vagyonokat fizessenek, hogy azok ráfizetve vigyék a Nextgen kártyát.

ilyen vidéken nemigen van, vagy ha igen, nemigen adnak érte sokat...
    de Pesten sem, sőt....
  • CitizenX
    Még ne készítettem átfogó értékelést a magyar fórumokról, így értelemszerűen negatív toplistát sem állítottam fel. De a kérdés az, téged mennyire vigasztalna, ha azt mondanám, hogy "na jó, nem a legeslegalja, csak abba a halmazba tartozik". Hmmm?

Kakasnak lenni egy szemétdombon - meglehetősen szerény ambíció.
  • CitizenX
    Hát öregem, ennél kifejezőbb képet is találhattál volna.
  • Frank99
    Na, az előbb azt mondtad, hogy mindennek az alja az SG.
    akkor ez most nem igaz?
  • Frank99
    nem is tudtam miaz, és nem is érdekel.
    eddig nem volt szükség rá....

egyébként ebbe a fórumba tartozik?
    ha nem, akkor miért commentelünk róla?
  • BaLTáSGYiLKoS
    Hmmm.... Próbáld használni bizonyos állományaidat...
  • CitizenX
    Áhh, szerintem simán be lehet majd cserélni. Kereskedőnek is jól jön, hiszen ráfizetek.
  • CitizenX
    Ja, két perc erejéig. Aztán hánytam, és azóta sem tettem ott tiszteletemet. De érted, ha már versenyezni kell a legalsó helyezésekért, ott valami nagyon nem kóser.
  • DarkSector
    Csak te gondolod!!!!

Nem adok egy évet sem és már cserélni fogsz....
    A Dx10-es kártyák már most elavultak...
    Mert kiderült, hogy valami Dx10.1-es kártyákat gyártanak most, amiket csesztek beintegrálni a 8xxx-es szériákba...
    Úgyhogy én várok egy lépcsőfokot még...
    Mert azt írták, hogy aki most beruházott egy Dx10-esre, az nemsokára cserélheti le...:D
  • CitizenX
    Akkor 2 év múlva már nem fogsz játszani.
  • robotnyk
    legalja? jártál már a gamestar fórumon?
  • DarkSector
    Augusztus 27-én kapott egy új pach-et, ami néhány embernél fagyást okoz....
    És ha még fagyás előtt be x-elte valaki az auto login-t, akkor csak reset és csökkentett módból tudja kiszedni a progit, mert különben minden indításnál azonnal fagy a gép és használhatatlan lesz..
    És ez nem egy kis apró gondocska lehet sokaknál....
    Na ez okozhat ULTRA kemény gondokat....
  • JAMES FRENCIS G
    akárki akármit mond a mostani gameknak amik ki fognak jönni madj le fogják venni a gépigényét enyi amúgy ezen meg 3évig minden maxon megy
  • JAMES FRENCIS G
    core 2 duo 2,6 asus p5k wifi deluxe,4gb ram,2*500gb samsung vinyó,evga 8800GTS 640 acs3 ko ezt én nem cserélem le 4 évig
  • Frank99
    én még senki sem vagyok (lehet nem is leszek), de nem ártana itt (sem) a pucolgatás..
  • Riddick21
    Add el valami lámának, ha visszaolvasol láthatod, hogy vannak dögivel:D
    Biztos megveszi valamelyik!
  • CitizenX
    Így van. Ebben egyetértünk. De akkor talán nem azokat kéne bannal fenyegetni, akik felhívják a figyelmet a hiányosságokra és vadhajtásokra. De te tudod, mit hogyan itélsz meg, és mi válik az SG fórum előnyére, illetve hátrányára.
  • Riddick21
    Na ezen sírva eldőltelm
  • Frank99
    ezért kell itt is változás...
  • CitizenX
    Na ja, a Big Daddytól kicsit tartok, biztos nem lesz egyszerü. Nme olvastam spoileres szövegeket a játékról, úgyhogy szerencsére nem tudom, mire céloztál a választásokkal kapcsolatban.

Sajnos (!!!) a mezei verziót vettem meg, de már bánom. :( Kelett volna az a Big Daddy ide. Nem baj, ha kijön az SE kiadás, cserélek, és ráfizetéssel elhozok egy CE-t, ha lehet ilyet.

Asszony meg bevásárolt magának, szóval csendben van. :D
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nem kell mindet megölni. ha van mellette kislány (igen/nem...) választasz...

ha egyedül van, a kutyát sem zavarja....

• CitizenX
    :DDDD És? Egyébként nincs igazam? Nézz már körül, fogyatékos vérpistikék osszák egymás agyát, 374x teszik fel egymás után ugyanazt a kérdést, egy normális csevegős topicot nem láttma még itt. Itt van ez a topic. Hát lol, ami itt megy. Nehéz lehet elviselni a kritikát, de hát c est la vie.

Itt ha van három-négy normális arc, sokat mondtam. Remélem olvasol más fórumokat is. Ha megjelenik egy noob, vajon mit szoktak neki mondani? Irány az SG, kisfiam. - Nahh, hát ennyit erről. Cáfold, bébi, cáfold. :D
  • Casper007
    Na, ma már többet játszottam. :D Megmentettem az első little Sistert. De a másodikat már nem tudtam, pedig kinyírtam a Big Daddyt, majd elmentem egy ilyen automatához, feltölteni az életem, mire visszaértem, megint belefutottam egybe. :S Ahhoz már nem volt elég muníció.