13397
-
CitizenX #8529 Magadnak nem találtál semmilyen alapanyagot?
-
Gratulálok, hogy sikerült megoldanod...
Most már SZERENCSÉS ember vagy....és szerintem megérte az a 2000-3000mínusz...látván BDaddy-t

-
Na, kurvannyát.
Tegnap megvettem STEAM-en, kb. 20 percel azelőtt, hogy itthon kapni lehetett volna a dobozost... Aztán kiderült, hogy a CE-t is szállították. Na akkor berágtam. Elpasszoltam a Steam-es verziót ismerősnek 8 ropiért, mert őt nem éerdekelte a dobozos. Vitte az account-omat, nem baj. És ma végre megvettem a CE verziót. De basszus, ez kegyetlen jó! Az egyik, ha nem a legigényesebb collectors cucc, amit valaha láttam. Gyönyörű. Buktam némi pénzt, de megérte még így is. Tényleg nagyon jó! -
Nem képzeletbe hanem olvasom meg nézem videókat mik vannak benne és kiváncsi vagyok mik kik hogyan merre! -
CitizenX #8525 Persze, hogy tudom! Vannak ilyen irányú tapasztlataim. Az egyszeri, merjünk kicsik lenni, úgy döglök meg, hogy elfelejtenek eltemetni emberekkel való kapcsolataimban ez mindunatlan visszatérő jellemző. Mint pl. most is.
Hiába no, a nagyság átka.

Én sem tolerálom a hülyeséget és ostobaságot, hát ez van sajnos. -
Nemazé, de én úgy emlékszem, hogy ez a cserelemez az X360-nál lesz... -
danielboy1000 #8523 ugye tudod hogy senki se szereti a beképzelteket?! nahát mind1! valaki így születik valakinek a velejárója ;) 
Nem hiszem hogy a stílusodat olyan nagyon sokan tolerálnák
De az mindenesetre nem megoldás hogyha mindenkit lealacsonyítasz a saját szintedre! De ha ez az életcélod HAJRÁ
-
CitizenX #8522 Ne már, hogy megrémülsz egy kis visszaolvasni valótól. Tessék szépen megdolgoztatni azt az elkényelmesedett szürkeállományt, kikeresni a megfelelő poszot, és aztán felháborodni.
Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen. -
CitizenX #8521 Ne már, hogy megrémülsz egy kis visszaolvasni valótól. Tessék szépen megdolgoztatni azt az elkényelesedett szürkeállományt, kikeresni a megfelelő poszot, és aztán felháborodni.
Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen. -
Zóanagyvarázsló #8520 Én örülök, csak nem akarom, hogy mások - ezúttal például CitizenX - csalódjának egy terjengő pletyka miatt. Eddig körülbelül ötször cáfoltam ebben a topikban, és forrást még senki nem tudott rá adni. -
Mos mié?
Tök poén vót...:D -
És ebben a messzi messzi galaxisban tán egyszer lesz egy apró kis bolygó, ahol lesz egy igazi Warez uralkodó,aki legyártja a clone hadseregét, hogy beterítse clone hadseregével az egész Galaxyst....
-
danielboy1000 #8517 hűha! egy kicsit bővebben fejtsd ki a rémelméleted kérlek :)
linket privibe kérek és hogy miről szól: kiváncsi vagyok ;) -
Te semminek sem tudsz örülni!:D -
Zóanagyvarázsló #8515 Mindig amikor forrást kérek, belinkeli valaki ezt a cikket, ami teljesen másról szól, sőt a Joystiq-on lévő eredeti interjút még én linkeltem ide először ;) -
CitizenX #8514 Nyitóposztjaim egyike épp rólad szólt. -
aha,és mivel? :-c -
MANANANAH
-
link -
CitizenX #8510 Meg fog fájdulni az a buksi. Úgy látom, a vérnyomás is igen magas. Ajánlom a legközelebbi orvosi ügyeletet. 
Úgy vigyáztok erre a topicra, mint ifjúpár az első házára. De próbáljátok meglátni a mátrixon túli valóságot: EZ CSAK EGY TOPIC.
-
danielboy1000 #8509 itt vagy talán egy messzi messzi galaxisban ahol még citizenX se jár talán lesz egy fórum...aminek a neve az lesz hogy békefenntartók! és ott béke lesz!amúgymeg: MANANANA TÜTÜÜÜTÜTÜTÜTÜ MANANANA 

-
Én is a Back To The Future filmre gondoltam.... -
Nem CHAT
-
Zóanagyvarázsló #8506 Tudtommal kamu ez a kicserélős hír, nem lesz új verzió - érts hivatalos honlapokon, fórumon nem tud róla senki. De szívesen olvasnám már ennek az eredeti forrását, mert sokan jönnek ezzel. A legutóbbi illető azt írta, hogy egy torrentoldalon olvasta... :) -
Ha már lenne müködö verzió akkor nem itt fórumoznánk azt tuti hanem akkor mindenki már játszana !! És egyenlöre csak azok tudnak játszani akik megvették a játékot !! -
CitizenX #8504 Áhh, én csak barátokat keresek egy háború közepén. -
CitizenX #8503 Na látod, még ez is előforulhat, és akkor Big Daddy figura nélkül maradok. Idézném - kissé keserű közönnyel - egyik örök klasszikusunkat: Na és? -
Hagyátok már abba. Inkább játszanátok:S -
CitizenX #8501 Nem ér utólag rászerkeszteni! 
McFly mint film?
Ennyi, kész, teljesen fórum addikttá tesztek az ilyen szövegekkel.
De majdnem eltaláltad: Vissza a jövőbe.
Van odabent valaki, McFly? - amikor üti a fejét az az állat...
Maradjak még? Talán megéri. Szép este ez, ne rontsátok el azzal, hogy nem posztoltok ma már.
-
Bocsesz, nem bántásképpen, de én nem cserét hallottam, hanem egyszerűen csak egy pach-et fognak kiadni, mert ezesetben mehetne az összes eddigi példány a cucába..... -
Látod már megint sértegetel...
Pedig én csak viccetem, de sebaj.... -
Hmmm? -
CitizenX #8497 (nagyon mély, torokszorítóan fájdalmas, elkeseredett sóhajtás)
Ember, mit engedtek ötször? Ötször teheted fel a gépre, ötször változhat a hw, meg mit tudom én, de engem ez nem érdekel.
Az sem érdekel, hogy korábban mi volt, most az van, hogy cserélni fognak annak, aki cserélni akar. Most ezen mi nem jó neked? Ja, az, hogy még mindig nem érted. Na, hát arról már nem én tehetek, hanem a génkészlet, amit voltál szives megörökölni. -
5x lehet aktíválni a BIO-t?
És utána már végleg annyi? -
ezt nem hiszem el... 
addig oké, hogy ellopóztál a nővér mellett, de könyörgöm, az intézeti gépeken csak van jelszó vagy valami!!!
-
CitizenX #8494 Mire gondolsz? Önmegsemmisítésre?
Itt mindenki ilyen összefüggéstelenül beszél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rájöttem! Ez a fórum igazából az embernél fejlettlenebb idegenek találkahelye, azért tűnik annyira kezdetlegesnek ez az egész! Rohatt marslakók, spuri innen!
-
asszem max 5* engedték...
ennyire láma lennél? -
Ez érdekes megközelítés, de szerintem ez akkor lehetséges max, ha mellétárcsázol...
A McFly meg szerintem egy film volt, ha jól emlékszem....
Vagy te is időgéppel keresed majd fel a 2K Games-t?
-
CitizenX #8491 Hányszor játszom végig? Kétszer biztosan. Miért érdekes az aktiválás? Honnan tudjam, uram, ön félretárcsázott, ez nem a 2K Games lámasupportja, ez itt CitizenX nemkülönben lezsibbasztott elméje.
További kötekedés érdekében nyomja meg az 1-es gombot.
Újabb tökéletesen értelmetlen posztolás esetén nyomja meg az önmegsemmisítő gombot.
Én idézek: McFly! McFly, hahó, van odabent valaki? -
Nemtuom, csak én ki szeretnék maradni a tűzvonalból...:D