13397
-
7600GT a te kártyád:) Én eladom:)
20k -
Mennyiért?
Mert 7600GS-t 16000-é néztem... -
nekem csak egy ATI x1950PRO jött utána:) De ez is bőven jó. -
De nekem full olcsó kell sm3.0-van és ddr3-al.... -
Én próbáltam anno 7600GT-én és nagyon faszán ment vele.(30fps bőven megvolt) Amúgy eladó a kártya ha kell valakinek:) -
Lehet hogy jól menne rajt de én tuti biztos hogy GS-t nem vennék akkor már inkább GT-t az sokkal megbizhatóbb !! Régebben is 7600 GT-m volt és meg voltam vele elégedve csak hát a 7600 GT után jött a 8800 GTS !! -
bitbandita #8740 Bocs, de hiába írtam be a különböző kulcsszavakat (image, gamecopyworld, gwc, stb) lent a keresőbe, valamiért nem dobott ki egy találatot sem. Viszont majd 9e hsz-t meg nem fogok végigolvasni. -
Tudnátok infót, hogy 7600GS-el mennyire menne a játék? -
Ja, és az semesett le teljesen, hogy ez az Atlas meg a többi segítő (eddig láttam azt a nőt, és beszélt velem egy másik férfi is) a városban van? -
Öh, moist nem nagyon értem a helyzetet, de többféle Big Daddy van? Mert láttam azt a világítósfejűt, úgy néz ki, mint a karácsonyfa, és a fúró van a kezén. Aztán a harmadik pálya környékén meg egy teljesen másat, annak ilyen szigonypuskája volt, és gránátokat dobált. -
Egy cseppet gyengébb a másik kettőnél... -
mikiking #8735 szlovba lakom teso az a baj.amugy h viselkedik ? -
nono55 #8734 ha ilyet akarsz írj privit mert az enyém eladó! -
CitizenX #8733 Szerintem némi kompromisszummal elmegy vele. Én R1950Pro-val (512 MB) tolom majdnem fullon - a nemtom milyen fények és a DX10 van csak kilőve, egyébként minden high -, és nincs okom panaszra. -
mikiking #8731 na és ezzel a karival mit kezdene ? XpertVision GF8600GT 256MB DDR3 Dual DVI PCX -
CitizenX #8729 Az önálló és szuverén véleményemért senki nem fizet nekem semmit, bármilyen fura is legyen neked az, hogy valakinek lehet önálló, és szuverén véleménye… -
a legjobb benne, hogy még például a half-lifeokban is éreztem egy bizonyos idő után, hogy ez, meg az a kerülő csak az időhúzás kedvéért van a játékban, itt ezt nem éreztem egyátalán, mert a fordulat nem akkor történik, amikor úgy érzed, már a játék végén jársz. -
gyuri12 #8726 :D:D -
ennyi, ezt a játékot egy év múlva is érdemes elővenni -
Hoz_Hun #8724 "...amint megveszem, kb 1 óra múlva már lenne hozzá törés..."
Szerintem akkor sokakkal tennél jót ha megvennéd.
-
Hoz_Hun #8723 Én is így vagyok vele. Már másodjára tolom és nem untam meg. Most rágyúrok a plasmidokra, mert első végigmenetelre inkább csak lőtem. -
Csak azért nem veszem meg, mert ismerem magam: amint megveszem, kb 1 óra múlva már lenne hozzá törés. Én meg csak multi-s gamet szoktam venni. Szóval ez vagy kimarad. vagy lesz warez verzió is :). Mert amúgy meg sajnálom érte a 10k-t. -
Hoz_Hun #8721 Mind a 7 ott van, de már sztem előtte is lejmolhatál párat belőle valamerre. :) -
nah, egy heti játék után - nem sietve - sikerült befejezni a játékot. nem sajnálom érte a pénzt egy percig sem, mert még legalább egyszer végigviszem, az biztos. most, hogy végeztem, már nyugodtan mondhatom, hogy számomra ez pillanatnyilag a legjobb fps, amit valaha is készítettek. a történet baromi jó, a helyszínek pedig olyan művésziek, amilyet más játékoknál csak az artworköknél lehet látni. -
Bocs csak érdekel, Neked ez a Riddick órabérben vagy post-onként fizet ezé'?
-
nono55 #8718 kösz,de már megvan csak meló után megyek érte... -
No problemo !
-
nono55 #8716 de a gigabyte az nem ASUS!és ha nem veszprémben van akkor meg teljessen mindegy hogy hol van mert akkor+ postaköltség+a gari ugrik...azért kösz tudom, hogy Pesten itt-ott vannak olcsóbbak..na meg adnak hozzá egy Ghost Recon 2 oridzsi DVD-t meg még valamit és akárhogy nézem ez is 10 ropi minimum. -
"elkúrtam na, nem kicsit, nagyon"
-
gyuri12 #8714 csinálunk még egy harmadik bioshock topikot is,az legyen a 3.:) -
Azért az nem mind1. :)
nono 55, pl körbenézhetsz ph aprójában, ott sok jó cuccot találni olcsón :) -
Csak nem a nettó árat tetszett nézni Kandur úraság ?
-
tudtam hogy valami nem stimmel
-
jaj, 71 bruttó sorryyy!!!! -
Naná nem csodálom !! 
Habár ez várható volt !!
-
hoppá! eddig 76 volt. amúgy hol?:P -
ment -

-
leipsig #8705 hol?! (pm) thx
-