13397
-
Nem. Kevesebbért adja a cuccot, ennyi. Még csak az kellene, hogy ingyen adja, nevetséges... -
EasyLife #8790 Sziasztok!
Ha meg hackelek egy gépet nem kéne ingyen adnia a cuccokat? mert ugyan úgy levonja nekem a pénzt. -
No no, azt nem mondtam, de reálisan nézve csekély esélye van egy ilyen single gammának hosszútávon, pláne ha a mezőnyben lesz pár nehézsúlyú multis játék is. -
Sanyesz5 #8785 Hát én sem látok sok esélyt rá,de már 9 napja figyelem a forum-ot,hátha megjelenit,és kezdek felhagyni minden reménnyel.. -
Mégis, valszeg leütésre megy a zseton...
-
CitizenX #8781 Miért, szerinted képtelenség valaki más cselekedeteit megitélni önállóan?
-
Nekem 8 :). Csak megjegyeztem-.- -
egyrészt jóval több éve tag itt az SG -n, másrészt, kapott egy kis segítséget tőlem hozzá ;)
sry :/ -
strebacom #8778 Ne bánkódj, legalább egy gondal kevesebb van, és nyugalom.... -
jó, akkor nem érdemes elővenni. minden játékot a kukába egy végigjátszás után. -
strebacom #8776 Hát nem voltam itt még ma, mert nyomtam a gamét, gyáá te fasza.... -
kölcsön:)(vagyis hát amikor akar akkor jáchat vele:) Meg ha esetleg vezsek majd még játékot akkor azzal is:D -
Érdemes? De minek? Arra bőven jut majd az okt.-nov.-ben megjelenő gammákból. -
Az igen, hogy?
Érdekes én írtam 3 levelet is az SGnek basztak házigazdának rakni:S:S:S:S
PROTEKCIÓ!!
Másik: Ő feltünt vagy 1 napja és már házigazda:S Nem értem én meg majdnem mindig itt vagyok és mégse én vagyok. -
Kölcsön vagy ELadod ? :) -
Ha észrevetted volna már Frank99 a házigazda !! -
strebacom #8770 Ja és még egy mi van a moderátori tisztségeddel már te vagy?? -
Sanyesz5 #8769 Ha gondolod msn en megdumálhatjuk,veszteni nem vesztünk semmit! -
2gépre úgy tom. Egyidejüleg.
Játék idő hát passz:) sok. 20 óra bőven megvolt. -
Én eladom a steames acountomat ha akarod. -
Pff, "Riddick tökéletesen jogosan osztotta le a warezolókat"...blablabla, mi ebben az önálló és szuverén? -
strebacom #8765 Helló meg van a game a haver kb 11órakor hozta ausztriából, azóta nyomom, nagyon fasza, szinte nem is lehet abbahagyni, ez hány gépre lehet feltenni, vagy ennél nem számit???Kb hány óra a full játékidö?? -
Sanyesz5 #8764 Végső kétségbeesésemben,azt akartam kibogózni,nem üzltetel e vki,serialt,aki megvette.Amire mondjuk 1 a millióhoz esélyt látok,de próba szerencse!!
Ha vkit esetleg érdekel írjon privátba! -
Köcce... -
egyszerre 2 gépel tudtok vele játszani. -
Oké köcce! -
Aha, PCI-E-es -
a procinak semmi köze a VGA karihoz !!
Attól függ milyen slot-od van az alaplapon !! AGP vagy PCI-EX !! -
Sanyesz5 #8758 Annyiszor aktiválhatod ugyanazzal a seriallal? -
Jah de AMD-hez menne? -
Ez igy igaz inkább vegyél egy sokkal jobb kártyát minthogy most vegyél egy szar kártyát !! Én is hónapokig gyüjtögettem a 8800 GTS VGA karira a lovét !! -
2, 1x-re -
Hát de inkább akkor evgyél később kártyát. Minthoyg egy szart veszel 4k külömbség nem sok. Teljesítménybe már annál inkább. -
Sanyesz5 #8753 Üdv!!
Most akkor ha van vkinek eredeti lemeze,azt elvileg hány gépre tudja felrakni? -
Meg Tenenbaum asszonyság. vagy ki:) Aki mellesleg az eggyetlen felnőt női szereplő(aki nem beteg) -
Tudom, de akinek lenne, annak 1000ft is számít...:( -
Aha, értem. Köszi. -
Hoz_Hun #8749 Igen, több fajta Big Daddy van és kb 3 ember ál veled szóba: Atlas, a csaj, meg Andrew Ryan. -
Amugy szerintem nagyon jól járnál Antihero Vga karijával ilyen jó VGA kártyát ilyen szuper áron halálos vétek lenne kihagyni !!
-
Inquisitor #8747 17K a GDDR3-as 7600gS 256MB, és a 7600gST 128MB Innoból.