13397
  • k3nGu
    igen a olympic hights-nél vagyok, 1xer elkellett menni dr. suchong szobájába, ott jött a duma és most elkell mennem egy fickó szobájába, amin a liften lehet felmenni, de akód a 3. emeleten van szóval...a fickó neve ien "Isten" név, mint pl. a zeusz meg ienek...nagy 5let?
  • DarkSector
    Én is így látom..
  • Frank99
    nem lehet, hogy a tesztelőknek nem kell serial?
    vagy demoval teszteltek?
  • Frank99
    na, ez lesz az etalon a T. programozóknak remélem, az elkövetkezendő játékokban. Hogy egy simán futó, akár gyengébb gépen és játékélményt nyújtson....

akkor talán többen veszik meg, főleg ha társul egy ilyen védelemmel.
  • Tatyla
    de olyan ,mit kell tennem?
  • markastor
    Gondolom 5-6 adag serial elég is volt a teszthez. :D
  • DarkSector
    És ezt a hírt én igazolhatom.
  • DarkSector
    AJÁNLOM FIGYELMETEKBE!!!!!!!
    Bioshock VGA erőpróba
    Lassan már a csapból is a Bioshock neve csordogál kifele annyi az új információ az Unreal Engine 3-mal hajtott játékról.
    Chesario, 2007. augusztus 29., 17:28

A kezdeti nehézségeket és az aktiválási botrányt már sikerült kitárgyalni, ám a Firingsquad úgy gondolta van még tartalék a játék témájában. Épp ezért készítettek egy hardveres összesítést, amiben a jelenlegi közép, felső kategóriás grafikus kártyáknak dobták oda elevenen a játékot. Az eredmény meglepő lett, mivel még egy relatíve gyenge kártyán is játszható sebességet hozott a játék közepes beállítás mellett. Aki nem hiszi, az kattintson ide.
  • Maximus4
    Ez nem olyan hibaüzenet,hogy a képernyőn megy ide-oda?
  • Frank99
    nézz egy kicsit vissza, mikor is tűntem fel?
    Utána lehet vádaskodni....

Én sem gondoltam, hogy így lesz, így lett....
  • Frank99
    nem bírja a felbontást, vagy a frissítési frekvenciát, amit beállítottál a játékban....

vagy más miatt....
  • Tatyla
    miért kapcsol ki játék közben a monitor hogy not optimum mod???
  • direwolf
    "Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?"
    Brrrrr... máig belebotzongok
    Bár játékélményben nekem az első SS a bestof.
    Remélem ez hozza legalább a SS2 szintet.
  • Frank99
    na, most látom, hogy mi lettem?

Mostantól arra kérek mindenkit, hogy ha lehet NE ismételje a TOPIC szabályzatában leírt szabálytalanságokat, nem leszek bunkó, de aki kirivó, azértis, és mácsakazértis', az a commentet törlöm.

Jó játékot!
  • AntiHero
    A kódot az eggyik "beszélgetésbe" találod meg.
  • robotnyk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    olympic hightsnál vagy nem? keresd meg dr Suchong apartmanját, ott lesz
  • k3nGu
    elakadtam::S:O
    ott járok h megkell szerezni vmien lot 192-t, és van 3 emelet körlépcsőbe, de a 3. emeleti le van szakadva, h menejk fel, meg van egy lift is ahova kód kell, de nem tom mi az?h tok feljutni a 3. emeletre?
  • Voltan
    Huhh. Nem semmi egy játék ez! Asszem nálam megvan az év játéka. (Igaz, még jön a Witcher, meg a Hellgate London, de kétlem, hogy ezt leköröznék.)
    Eddig azt hittem, a Stalker lesz az, de be kell látnom, hogy itt az új király. Eszelősen jó!
  • dienesoft
    Én a STALKER-rel vagyok így, mondjuk mostmár nincs is igazán rá szükségem :)
  • bodesz
    naja én hl 2 t 3/4 meguntam az episoda onet is kb xD ha kijön végre two akkor elkezem újra :o elleszek 1 darabig :) hl 2 itt pihen mellettem eredetibe mindig felakarom rakni aztán meggondolom magam xD
  • bodesz
    én még találtam systemshock2 es plakátot is xD kiraktam bioshock mellé bár 1enlőre csak nyomtatott plakát elég fos :S kéne venni 1 normálisat v szerezni :D
  • Voltan
    Htx! Szólok neki.
  • robotnyk
    itt van rá megoldás
  • Voltan
    Aha. Ez a probléma kulcsa?
  • gduck
    Sztem ne add el! Bő egy hónap múlva jön a HL2: Episode Two!

(Kiadó Valve, Internet connection required!!!) Sztem ugyenez a védelem lesz rajta!
  • AntiHero
    hát annyira már nem vagy messze:) De azért még van hátra bőven:)
  • k3nGu
    nah gondolom nemsoká végén vok, most öltem meg a "főnököt";)
    2 fége bid gaddy van?van a sok lyukacsos fejú meg egy másik fajta, gondolom az előbbi az "igazi".a big daddy figura meg itt néz h hogyan játszok:)
  • robotnyk
    AVG vírusírtót használ?
  • ROMOTO
    Ja, végre egy gamé az "előd" után, amiben van értelme a különböző töltények használatának (pl AP, elektr. shotgun slug).
  • Newfronter
    Bioshock videókari teszt
    A Radeon X1950 Pro alkotott.
  • scorpeeon
    Inkább akció-túlélő-horror fps-nek nevezném ezt a stílust :)
  • Voltan
    Teljesen egyetértek. Ráadásul én sokkal inkább single play párti vagyok. A multit nem csípem annyira.
  • direwolf
    Pedig pont ez az a játék, amit később is még sokan elő fognak venni.
    Az "elődjét" (SystemShock2) is előkotortam most a megjelenés kapcsán, és hát ugye nem egy mai csúcsdarab, de nagyon kellemes volt újra átélni a régi hangulatot. A SystemShock első része meg egyenesen kultikus, bár gyanítom Neked ezek nem mondanak semmit, vagy ha igen akkor sem érdekelnek :)
  • gyuri12
    nem szerepjáték. csak egy NAGYON kicsit
  • RAZOR27
    Lenne egy kérésem ,nagyon érdekel ez a game.Én nagy fps-es vagyok.Most a Bioshock szerepjáték vagy akció?Mert ha szerepjáték akkor inkább várok a crysisra
  • Alwares
    Huh most találkoztam egy olyan übertáp Big Daddy-vel, hogy az nem igaz! 3-jára sikerült kinyírni, épp akkor jött felém mikor a kamerát szereztem meg amivel az ellenfeleket kellet lekapni...
  • Voltan
    Egy haverommal esett meg: megvette a CE-t és fel akarta rakni, de az update során azt az üzenetet kapta, hogy: "Invalid patch", és leállt az egész. Találkozott már ezzel valaki?
  • ROMOTO
    És még humorérzéke sincs...
  • Riddick21
    nincsmit
  • EasyLife
    köszi, nem vettem észre... :)