BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
LoooooooooooooooooooooooL

Mi van itt?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ev1L
Tsáó, jó pihit!

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

DarkSector
Na jóvan én pihizek egyet, mert télleg sokat irogattunk mán..
Majd hónap felnézek, ha nem halok meg addig álmomban...<#wave>
Bocsesz ha valakit megbántottam..
Szép napot mindenkinek!
HY

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zárjátok már be a TOPICOT

DarkSector
Te most nem ezt csinálod éppen???????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkó bocsesz...

Ev1L
Mindenki mindenkit szid...

Ev1L
év*

Frank99
és az a flame-áradat, amit te csinálsz az is megérdemelne egyet, komolyan...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ev1L
Hát valahogy ezért örülök, hogy még 2 érettségiig. 😊

Szerintem nem voltál egyedül,én is egy napot szenvedtem mire leszedtem,majd ráadásul szembesültem vele,h bizony következõ lépésként új kártyát kell szereznem,ha végig akarom tolni.
Erre a "gondolhatod" dologra meg csak annyit,h nyilván nem emiatt az evidens megközelítés miatt hangsúlyoztam ezt ki,hanem mert nem nagyon volt kb 3éve olyan FPS,de nagyon semmilyen akciójáték se,ami 30órás játékidõvel rendelkezne akármilyen tempóba is,ráadásul a rivjúk alapján folyamatos,igényes szórakoztatással. Egyébként ez nem a vicces kedven múlt,hanem azon,h egymás után 2postomra reagáltál ilyen bunkózó hangnemben,a másodikra már gondoltam reagálok .. Mert attól független,h legszívesebben én is játszanék már,ésatöbbi,nem érzem szükségét,h normális postokra ilyen hangnemben reagáljak,csak úgy szórakozásképp..Na mind1,peace..
Frank99
A SPOILER MIÉRT VAN???????????

Köszike, hogy nem tudtad belerakni!

Megérne egy wannt, sõt egy bannt is!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Nekem nincs évvége én dolgozok...😄

DarkSector
XD

Ev1L
Is-is, habár most már számít az év végi eredmény... xD

wesker24
Már aki ez szerencsére rám már rég nem vonatokozik !! <#hehe>
DarkSector
Na azé ne vádaskodjunk...
Vissza hozhatjuk a régi "szép idõket"....
És ki akar iskolába menni?

DarkSector
Amúgy az csak hülyéskedés akart lenni, de látom nem vagy vicces kedvedben...😞
De gondolhatod, hogy ha lassabban haladsz elõre, akkor lassabban ér véget a játék...
Amúgy meg ez miatt nem kell személyeskedni...
Meg ítélkezni, mert azt te nem érezhetted át, amit akkor megszenvedtem egy nyamvadt demo-ért...

kovecses
LOL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ehehh...pont az aszfaltra fogsz akárkitõl is meghívót kapni...meg amúgy is szünetel.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

LackoMester
hát most mondtál valamit,ott a helyük az iskolapadban:-)

élet a legjobb méreg

Ev1L
Nem gond az, összefutok régi ismerõsökkel, kikészítjük a tanárokat, és nem idegeskedünk a Bioshock miatt...

Rage47
<#eljen><#nevetes1>
Tatyla
spam világ beindult látom,hétfön legalább már kezdödik a suli és huztok vissza a padokba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ev1L
Mondjuk ez egy picit tényleg bunkó volt... :S

<#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hááát, megnéztem az SM2.0 projectet. Ha jól értem egyenlõre a demo készülget, de a legtöbb kártyánál olyan bugos a GFX, hogy nem sokkal jobb, mint amit a "fix" nélkül produkál. Gyakorlatilag így csak SM2.0b-vel megy értelmesen, az meg csak az X800 szériában van. AZ egyébb SM2.0a-s kártyákkal szvsz nem fog menni. Másrészt a külsõs shader konverzió miatt ilyen félórákat töltöget a Bioshock. Hát nem tudom.

kill3r21
hu mivan itt rosszabb mintha fake dolgokrol beszélnének...😄
Te a tahóskodáson kívül nem értesz sok mindenhez,de a demagóg magatartásod már akkor szemet szúrt,amikor idegi roncsként postoltál mpenként a demo megjelenésénél. Szánalmas egy ember lehetsz kisfiam .. :/
Ev1L
Hmmm, hát nemtudom, addig amíg nincs valami sok játékos itt ebben a fórumban csak párszor le lehet ordítani pár embert, aki belinkel egy fake hülyeséget...
@7747
És szerintem nem éri meg a CE, kivéve ha szereted a kis figurákat, és eljátszasz vele mint egy 5 éves. 😊

DarkSector
pacifaxát...
minek???????

DarkSector
Állj meg egyhelyben, és akkor elég lesz a hátralévõ életedben....

Ev1L
Elõre is jó játékot kívánok neked!😊

k3nGu
szerintetek megéri +5 k-ért collector edition-t vennem??:S

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

DarkSector
Jóvan, de akkó mirõl írjunk???
Fake serialokról, meg krekkekrõl?????

Yess,megjelent. Én ha minden igaz és Isten is úgy akarja,jövõhéten ruházok be rá,de onnantól nem lesz megállás. Remélem tényleg igazak amit egyes fórumokba olvasok,h egy nem "rohanok,lövök" játékosnak akár 30óra körül is mozoghat a játékidõ.
DarkSector
<#nevetes1>

Ev1L
Pff, hát igen, lehet be kellene zárni...

DarkSector
Lécci-lécci...n4eeeeeeeee

DarkSector
<#nevetes1><#nevetes1><#whatever><#whatever><#whatever>

Voltan
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
A KURRRRRVA élet!!!!
Most már tényleg sírok 😞(((((((((((((((((

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
ha így folytatjátok egy idõre be kellesz zárni a topikot...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Na megteszteltem a demot az új kártyával olyan +10 fps-t kaptam, tehát mostmár csak a mûködõ verzió kellene az fps-em megvan hozzá 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mor3llo
1000% 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Biztos ez? 😊

Why so serious?

persze: N1NCS-MUK0D0-6ER14L-B4ZD+

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

zeli
456Df-bfzG-f56-fs89

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hmmm Bioshock CE
asszem ez lesz az en drágaszágom. A warezolók meg pukkadjanak meg.<#vigyor1><#hehe>

Sõt néha még az se jó. 😊

Why so serious?

Mor3llo
FUCK-ANAL-YOU-BITCH-ASS-HOLE
ha ezt beírod, megy mint állat

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú