13397
  • Rage47
    amd/nvidia
  • wesker24
    Egy voks az INTEL/NVIDIA-ra !
  • crazyclone
    meik legyen??
    AMD&ATI vagy INTEL&NVIDIA ???
  • Tatyla
    basszus
  • Tatyla
    lol,kénytelen vagyok windoved modban futtatni hogy ne oldja le állandóan a monitort...
  • Maximus4
    Gondolom tft-d van.Nekem ugyan ezt csinálta.Sajna ez szervíz,mert egy idő után már a gép bekapcsolása után rögtön fog jelentkezni.Ideiglenes megoldás:kihúzod a konnektorból bekapcsolt állapotba.Többet nem tudsz tenni.
  • gregtom6
    F.A.Q.-ban válasz.
  • wesker24
    Hát szerintem tedd fel minél elöbb sürgösen a legújabb Nvidia drivert ami a Geforce 6-os szeriához tartozik !!
  • newc22
    Ok akkor helyesbítek a kis film után ami 1959 be repít vissza második betöltés során kék halál vagy kilépett a Windows Xp be!!! ötlet esetleg valakinek? Geforce 6600 Gt 128 rammal elég neki? MErt szerintem a videokártyával lehet vmi gond vagy hányas Nvidia Drivert ajánlotok? Valaki HELP!!! Köszi!!!
  • Tatyla
    egyszerüen nem tudok rájönni hogy miért oldja le a monitort?
    demo az primán ment...
  • DarkSector
    Haveromnak 27percig tötött...
  • DarkSector
    Egy gép akkor fagy, ha a piros lámpa a ház elején halványan egyfolytában égve marad...Ha lassanként villog, akkor csak várni kell mert tölt.
  • DarkSector
    Én aszittem, hogy csak 1 pálya van!
    De amúgyis sokat tölt, szerintem nem vársz eleget...
  • newc22
    Kifagy a demo a második pályán?!?! Valakinek ötlet? Thanx Előre is...
  • DarkSector
    Jah amúgy havernál próbáltam valami Fix-et, de csak színes falak lettek, és semmit nem lehettett látni...
    Ehhez képest itt azé elég faxa!
  • DarkSector
    Jah bocsesz én csak most néztem...:)
    És télleg így megy?
  • gregtom6
    Kösz,de ezt már rég tudjuk:)
  • DarkSector
    Közvetlen az előző általam belinkelt hírből kiindulva vezethetnénk le a dolgokat idáig?
    Megy egésszen jól gyenge kártyákon?
    Háát lássuk csak!
    JIPÍJÁJÉ!

Bioshock SM 2.0-val
    Ahogy azt olvashattátok Bad Sector Bioshock problémákról szóló írásában létezik legalább egy foltozás. Íme.
    Flame of Aiur, 2007. augusztus 29., 20:41

Egy úriember egy blogon keresztül közli hol is tart a fejlesztésben - megtekinthetőek képek, videók - és a cucc le is szedhető. Ír egy másik valakiről is, aki csinált, és linkel is rá. Aki még nem talált rá, annak jó telepítést, és indzsój.

UPDATE: Ahogy ATi0021 felhívta rá a figyelmünket a Klimpix.net-en belül is van szó a témáról. Csomó foltozás érhető el, érdemes ránézni. Köszönjük!

VAN ISTEN!Bioshock SM2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Beszarás, de ez állítólag SM2.0-ás kártyán megy, amit a videóban láthatunk!
  • Frank99
    1.
  • Frank99
    akkor nem tudom.
  • Voltan
    Tényleg megéri.
  • gregtom6
    Az összes topicba nem kell bejelentkezni,hanem így is látni,h írtak,meg be lehet lépni a topicokba.
    De az off topicba ha bejelentkezés nélkül akarok bemenni,nem találja a lapot.
  • LoCk
    Alig várom, hogy teljes pompában lássam a gamét.
    Ez holnap meg is fog történni...
  • k3nGu
    minden topcic-ba bejelentkezve lehet írni, de h érted h bejelentkezve belépni?:D
  • gregtom6
    SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT<-jó vicc:)
  • gregtom6
    Az miért van,h az off topicba csakis bejelentkezve lehet belépni?
  • Tatyla
    de tudja...
  • Frank99
    ha nem tudja monitorod a 1280x1024-t....
  • Tatyla
    na valaki tud arra megoldást hogy miért lövi ki a játék a monitort not optimum mod 1280x1024 60Hz szöveggel amikor alapbol 1024x768-ra és 75Hz-re van állitva???
  • Frank99
    volt már így sok játékkal, újságnak küldött teszt, hopp, másnap kinn a pályán....

na, offolok, bocs..
  • markastor
    Szerintem is.

De azért tök gáz ha az ember belegondol h. a 2K Games üzletpolitikája miatt még egy normálisabb videókártya tesztet sem lehetne megúszni jó pár account vásárlása nélkül. :D

Jó persze az is igaz h. ha küldenének egy kizárólag tesztelőknek szánt védelem nélküli zárt körű példányt, az elég hamar kikerülne. :)
  • Frank99
    két napja nem játszottam, án még Hepha* akármiben vagyok...
  • k3nGu
    vki?#8840
  • Frank99
    dehogynem nyomják.
    ettől függetlenül a saját példámból kiindulva, ez fut a legjobban idén, hasonló beállításokkal, és ezért mondom, hogy a fejlesztők ügyelhetnének erre is.
    hadd ne mondjam, hogy tavaly vettem a Doom 3 miatt a kártyát, és eléggé le kellett húznom a minőséget -ahhoz képest, hogy milyen kártyát vettem -, hogy jól fusson...
    sőt, 1 hónap múlva eladtam a csocsót...(bár a hangulata nem jött be)
  • markastor
    Szerinted nem nyomják a kiadókat/fejlesztőket eléggé az informatikai multik?
    Azért fizetnek h. (egy bizonyos szintig) minél nagyobb legyen a gépigény.
    Megfelelő optimalizással (ami persze plusz munka) A Bioshock is gyönyörűen futna akár egy 6600 nonGT-n is szerintem.
  • Frank99
    sztem demo volt a tesztalany....
  • Frank99
    sztem mindenkire nem gondolhatnak, de a mostanában megjelenő játékok közül a nem túl erősnek mondható 7800 GT-m ezzel a játékkal futott nagyon szépen, a többi rángat stb....

lehet, hogy csak jobban van optimalizálva.
    ez a lényeg.
    gondolkodtam kártyavásárláson, de ha a Crysis is jól fog futni, teszek egy nagyot a DX10-re, és ez marad... minden évben nem igazán akarok 100.000,-et költeni kártyára.
  • k3nGu
    pontosan a mercury penthouse.ba kell mennem, és a kód a lifthez a 3.-on van vmi diary-ban...fa vagy pa vmibe...
  • markastor
    Passz. :)
    De az tuti h. videókártya váltáskor újra kell aktiválni, az uninstall cuc pedig még nincs kész tudtommal.
    Röhögnék, ha erre a tesztben is kitértek volna.
    Visszalő a vad. :D
  • dienesoft
    Akkor emelem meg a kalapom, ha az ÉN gépemen megy játszható sebességel