13397
-
amd/nvidia
-
Egy voks az INTEL/NVIDIA-ra !
-
meik legyen??
AMD&ATI vagy INTEL&NVIDIA ??? -
basszus
-
lol,kénytelen vagyok windoved modban futtatni hogy ne oldja le állandóan a monitort... -
Gondolom tft-d van.Nekem ugyan ezt csinálta.Sajna ez szervíz,mert egy idő után már a gép bekapcsolása után rögtön fog jelentkezni.Ideiglenes megoldás:kihúzod a konnektorból bekapcsolt állapotba.Többet nem tudsz tenni. -
gregtom6 #8872 F.A.Q.-ban válasz. -
Hát szerintem tedd fel minél elöbb sürgösen a legújabb Nvidia drivert ami a Geforce 6-os szeriához tartozik !! -
newc22 #8870 Ok akkor helyesbítek a kis film után ami 1959 be repít vissza második betöltés során kék halál vagy kilépett a Windows Xp be!!! ötlet esetleg valakinek? Geforce 6600 Gt 128 rammal elég neki? MErt szerintem a videokártyával lehet vmi gond vagy hányas Nvidia Drivert ajánlotok? Valaki HELP!!! Köszi!!! -
egyszerüen nem tudok rájönni hogy miért oldja le a monitort?
demo az primán ment...
-
Haveromnak 27percig tötött... -
Egy gép akkor fagy, ha a piros lámpa a ház elején halványan egyfolytában égve marad...Ha lassanként villog, akkor csak várni kell mert tölt. -
Én aszittem, hogy csak 1 pálya van!
De amúgyis sokat tölt, szerintem nem vársz eleget... -
newc22 #8865 Kifagy a demo a második pályán?!?! Valakinek ötlet? Thanx Előre is... -
Jah amúgy havernál próbáltam valami Fix-et, de csak színes falak lettek, és semmit nem lehettett látni...
Ehhez képest itt azé elég faxa! -
Jah bocsesz én csak most néztem...:)
És télleg így megy? -
gregtom6 #8861 Kösz,de ezt már rég tudjuk:) -
Közvetlen az előző általam belinkelt hírből kiindulva vezethetnénk le a dolgokat idáig?
Megy egésszen jól gyenge kártyákon?
Háát lássuk csak!
JIPÍJÁJÉ!
Bioshock SM 2.0-val
Ahogy azt olvashattátok Bad Sector Bioshock problémákról szóló írásában létezik legalább egy foltozás. Íme.
Flame of Aiur, 2007. augusztus 29., 20:41
Egy úriember egy blogon keresztül közli hol is tart a fejlesztésben - megtekinthetőek képek, videók - és a cucc le is szedhető. Ír egy másik valakiről is, aki csinált, és linkel is rá. Aki még nem talált rá, annak jó telepítést, és indzsój.
UPDATE: Ahogy ATi0021 felhívta rá a figyelmünket a Klimpix.net-en belül is van szó a témáról. Csomó foltozás érhető el, érdemes ránézni. Köszönjük!
VAN ISTEN!Bioshock SM2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beszarás, de ez állítólag SM2.0-ás kártyán megy, amit a videóban láthatunk! -
1. -
akkor nem tudom. -
Tényleg megéri. -
gregtom6 #8856 Az összes topicba nem kell bejelentkezni,hanem így is látni,h írtak,meg be lehet lépni a topicokba.
De az off topicba ha bejelentkezés nélkül akarok bemenni,nem találja a lapot. -
Alig várom, hogy teljes pompában lássam a gamét.
Ez holnap meg is fog történni...
-
minden topcic-ba bejelentkezve lehet írni, de h érted h bejelentkezve belépni?:D -
gregtom6 #8853 SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT<-jó vicc:) -
gregtom6 #8852 Az miért van,h az off topicba csakis bejelentkezve lehet belépni? -
de tudja... -
ha nem tudja monitorod a 1280x1024-t.... -
na valaki tud arra megoldást hogy miért lövi ki a játék a monitort not optimum mod 1280x1024 60Hz szöveggel amikor alapbol 1024x768-ra és 75Hz-re van állitva??? -
volt már így sok játékkal, újságnak küldött teszt, hopp, másnap kinn a pályán....
na, offolok, bocs.. -
markastor #8847 Szerintem is.
De azért tök gáz ha az ember belegondol h. a 2K Games üzletpolitikája miatt még egy normálisabb videókártya tesztet sem lehetne megúszni jó pár account vásárlása nélkül. :D
Jó persze az is igaz h. ha küldenének egy kizárólag tesztelőknek szánt védelem nélküli zárt körű példányt, az elég hamar kikerülne. :) -
két napja nem játszottam, án még Hepha* akármiben vagyok... -
vki?#8840 -
dehogynem nyomják.
ettől függetlenül a saját példámból kiindulva, ez fut a legjobban idén, hasonló beállításokkal, és ezért mondom, hogy a fejlesztők ügyelhetnének erre is.
hadd ne mondjam, hogy tavaly vettem a Doom 3 miatt a kártyát, és eléggé le kellett húznom a minőséget -ahhoz képest, hogy milyen kártyát vettem -, hogy jól fusson...
sőt, 1 hónap múlva eladtam a csocsót...(bár a hangulata nem jött be) -
markastor #8843 Szerinted nem nyomják a kiadókat/fejlesztőket eléggé az informatikai multik?
Azért fizetnek h. (egy bizonyos szintig) minél nagyobb legyen a gépigény.
Megfelelő optimalizással (ami persze plusz munka) A Bioshock is gyönyörűen futna akár egy 6600 nonGT-n is szerintem. -
sztem demo volt a tesztalany.... -
sztem mindenkire nem gondolhatnak, de a mostanában megjelenő játékok közül a nem túl erősnek mondható 7800 GT-m ezzel a játékkal futott nagyon szépen, a többi rángat stb....
lehet, hogy csak jobban van optimalizálva.
ez a lényeg.
gondolkodtam kártyavásárláson, de ha a Crysis is jól fog futni, teszek egy nagyot a DX10-re, és ez marad... minden évben nem igazán akarok 100.000,-et költeni kártyára. -
pontosan a mercury penthouse.ba kell mennem, és a kód a lifthez a 3.-on van vmi diary-ban...fa vagy pa vmibe... -
markastor #8839 Passz. :)
De az tuti h. videókártya váltáskor újra kell aktiválni, az uninstall cuc pedig még nincs kész tudtommal.
Röhögnék, ha erre a tesztben is kitértek volna.
Visszalő a vad. :D
-
Akkor emelem meg a kalapom, ha az ÉN gépemen megy játszható sebességel