Jó VÍRUSIRTÓ ingyen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NuCLEARScoRp
Rakjatok fel free vírusírtót... és menjen tönkre a gépetek... ennyit a topicról... szerintem zárhatjátok is!! <#mf1><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

A melósgépedet csak sajnálni tudom,de hangsúlyozom ismét,hogy ez tuti,hogy nem az avastól szakadt a padlóra.
Ott más gebasz volt.

Már ne haragudj,de milyen géped van??
Ha az Avast megfogja a gépedet,akkor erõsen gépet kellene fejlesztened,mert kb a proci 10% használja és még sokat mondtam.
Ha igazán erõforrás zabáló vírusírtót akarnék mondani,akkor norton.
Az AVG igen szerény vírusírtó!
Azon kivül hogy ingyenes,semmi másban nem jeleskedik,fõleg nem vítusírtásban.

A melósgépemen Avast volt. Tényleg leüli a rendszert. Ezért nem jött be nekem se...

PetruZ
Én úgy egy évig Avast-ot (elõtte Free-AV-t) használtam, de nagyon megfogta a gépem. Úgy fél éve van AVG rajta, ez a problémám is megszûnt vele. Az interface tényleg elég szerény, de mindent tud, amit kell, és kétnaponta frissül, ráadásul már a free verzióban is van e-mail kliensekbe beépülõ scanner.
lck
Mostanában AVG free-t tesztelgetem.
Elég gyakran frissül - gépigénye alacsonyabb Avastnál - a felülete elég szerény - de eddig vírus még nem jött be.
Igyhát eddig jó - a többi majd hosszutávon derül ki.
Aki free-t akar annak javaslom.
Az Avast-ot nem szeretem. Az AVG-t nem ismerem. :)

PetruZ
Avast, AVG, ... talán még a Free-AV is, bár az régebben nagyon gyengén muzsikált.
Antivir?? antivir
Ja.
Igen. Tleg.
Jó.
Akkor nincs jó free vírusírtó szerintem. :)

lck
Ha a NOD free akkor a NAV is. :-))
NAV- évek óta védi a gépem.
Meg vagyok vele elégedve.
Persze ha nincsenek rendszeres frissítések, egyik víruskergetõ se jó semmire.

Freek között a NOD32-t tartom jónak.

jonnie
AVG free eddig mident megtalált.
bár szerencsére nem sok dolga volt<#circling>

Balumann
NOD32 rulz

Nagyon szépen köszi a segítéget és a tanácsot, így fogok tenni! Remélem, boldogulok vele.
Sok üdv!
lck
Valószínüleg néhány hétig ingyen minden korlátozás nélkül használhatod. Addig kitapasztalhatod hogyan mûködik, mennyire tetszik. Az ingyenes idõszak után lehet hogy nem frissíti a vírus adatbázisát, vagy el sem indul, mert fizetni kell érte. 2 dolgot tehetsz akkor: Vagy megveszed vagy másik után nézel. ( Van egy harmadik is de új fiuknak arról nem beszélek. ) De vigyázz! A vírusirtók cserélgetése általában nem tesz túl jót a rendszernek. Érdemes egy jót kiválasztani aztán azt használni. Ha visszaolvasol itt, vagy a másik Vírus topicban kaphatsz tippeket más vírusirtókra.
Szép jónapot, tisztelt Fórumosok!
Új fiú vagyok - és meglehetõsen hülye a számítástechnikában. Segítenétek-e?
Letöltöttem egy vírusirtót - Anti-Virus @Trojan 7.07 - ez vajon fizetõs-e? Gondolom, igen, mert miután vírusra lelt, felajánlotta a regisztrációt.
Mit tegyen eg laikus ilyenkor!
Kösz és üdv. mindenkinek - Somapapa (aki már öreg ahhoz, hogy új tudományokban okosodjon, nem leszek a számítógép zsenije - de azért nem adom fel...)
De a full 8-as az ultra<#eljen>

neelix31
<#eljen>

jointeer
bitdefender free edísönje ultraszar

köcsög

kircso13
<#levele>

Az élet eleme a lét!

stratoman
Egy jó vírusírtó ingyen.:)

Nod32

jointeer
olyan nem is létezik

köcsög

Laky
NOD32 <#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

gabber_saviola
BitDefender <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Sly79
Nem tudom aktuális-e a kérdés, de a nyelvi file csak a fizetõs verzióban állítható. Bár nem tudom mi olyan bonyolult az AVG-ben angoloul......

telepíts egy új virusmentes verziót, mert szerintem az vírus lesz.

Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -

Hy all nekem egy olyan prolémám van hogy amikor elindítom az xp-t akkor a csík el kezd menni körbe de utána fogyjamagát és újraindul a gép.Mit tudok ezzel tenni? Kérlek segítsetek!!!
Elõre is köszönöm.
Hunnenkoenig
Norton Antivirus eredeti verzioja nalam megtalalta sajat magat viruskent friss windows telepites utan. Na akkor dobtam ki.

Hunnenkoenig
AVAST!!!!

Tetsuo
A beagle helyett kiírja h kopó? v mi? :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sziasztok.
Az AVG Free Edition-hoz kellene magyaritás.
Segitsetek honnan tudom letölteni?
:DD

rushman
menj vissza legózni...

hhaaa
utáloma a vírusokat :(
Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A NAV Szart se ér én azzal kaptam be kb fél óra alatt a tûzfal kikapcsolása után 2 buth vírust(Pedig mindenböl a legújjabb frisítés volt fenn!)!
Erröl ennyit!

Magic Boy
NAV már nem olyan jó a másikat nemismerem!

Tom3
AntiVir Guard,Spy Sweeper,Anity Ghost Busters,(Vagy csak simán Ghost Busters) asszem ennyi.
Tojesz
Én is letöltöm a VB-t!
köszke

legensy
kinek mi jön be.

Nekem 1 éve van a Virus Buster, és eddig egy vírusom sem volt! 260 GB adatomat 25 perc alatt néz át.
De nem sokszor kell átnézetni, mert már mikor az internetrõl töltõdik le a vírus, akkor megfogja.
Viszont amit te használsz, arról még nem hallottam, de ki fogom próbálni, mert ki tudja, lehet igazad van és jobb mint a VB.Mindent ki kell próbálni.
De én azért ajánlottam, mert számomra ez tökéletes.

Lck!
Szívesen.
Automata frissítést nem tudom hol lehet benne beállítani, de azt a 10 másodpercet én kibírom naponta, míg frissíti magát, de a gyártótól lehet kérni e-mailben frissítést.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Faterx
Így is van, + mellé Spy Sweeper
1 évig érvényes

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lck
Kaspersky hosszútávú update-je megy gond nélkül ?
lck
Te Legensy!
Leszedtem itt a VB-t tõled ( köszi ) De van 1 gondom: auto frissítés nincs benne ? Ami esetleg gyorsabb is mint a kézi ?
NEOreg2
MEgosztom szegényke ismereteimet a vírusírtókkal kapcsolatban:
Virusbuster: Ez sz*r!!4444 egyszer 5 vírus volt a gépemen, de mindegyiket b*szta leszedni, ráadásul nagyon lassan frissíti magát, és scannelésben is elég lassú.
Panda Antivirus Titanium: Ez jóak csak az a baj, hogy nagyon eszi a memóriát, de amíg használtam nem volt vírusos a gépem. Sajna elég fárasztó volt hónaponként új cracket vagy serialszámot keresni. Jó gyorsan scannel.
Norton Antivirus: ez jó csak k*lassan scannel.

eTrust: ezt használom, eredeti boltbanvett verzió, eddig nem volt vírusos a gépem(8 hónapja ez van), automata frissíti magát. 5k-t megér.

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

OFF: Kaspersky AV Personalhoz kijött a frissítés (verziószám: 5.0.156), mely már a JPEG-eket is szkenneli.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

legensy
Az 5. hozzászólásnál letöltheti akinek kell, ma éjfélig, a vírus bustert, aztán törlöm.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"