Jó VÍRUSIRTÓ ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ott más gebasz volt.
Ha az Avast megfogja a gépedet,akkor erõsen gépet kellene fejlesztened,mert kb a proci 10% használja és még sokat mondtam.
Ha igazán erõforrás zabáló vírusírtót akarnék mondani,akkor norton.
Az AVG igen szerény vírusírtó!
Azon kivül hogy ingyenes,semmi másban nem jeleskedik,fõleg nem vítusírtásban.
Elég gyakran frissül - gépigénye alacsonyabb Avastnál - a felülete elég szerény - de eddig vírus még nem jött be.
Igyhát eddig jó - a többi majd hosszutávon derül ki.
Aki free-t akar annak javaslom.
Igen. Tleg.
Jó.
Akkor nincs jó free vírusírtó szerintem. :)
Meg vagyok vele elégedve.
Persze ha nincsenek rendszeres frissítések, egyik víruskergetõ se jó semmire.
Freek között a NOD32-t tartom jónak.
Sok üdv!
Új fiú vagyok - és meglehetõsen hülye a számítástechnikában. Segítenétek-e?
Letöltöttem egy vírusirtót - Anti-Virus @Trojan 7.07 - ez vajon fizetõs-e? Gondolom, igen, mert miután vírusra lelt, felajánlotta a regisztrációt.
Mit tegyen eg laikus ilyenkor!
Kösz és üdv. mindenkinek - Somapapa (aki már öreg ahhoz, hogy új tudományokban okosodjon, nem leszek a számítógép zsenije - de azért nem adom fel...)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -
Elõre is köszönöm.
Az AVG Free Edition-hoz kellene magyaritás.
Segitsetek honnan tudom letölteni?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Erröl ennyit!
Nekem 1 éve van a Virus Buster, és eddig egy vírusom sem volt! 260 GB adatomat 25 perc alatt néz át.
De nem sokszor kell átnézetni, mert már mikor az internetrõl töltõdik le a vírus, akkor megfogja.
Viszont amit te használsz, arról még nem hallottam, de ki fogom próbálni, mert ki tudja, lehet igazad van és jobb mint a VB.Mindent ki kell próbálni.
De én azért ajánlottam, mert számomra ez tökéletes.
Lck!
Szívesen.
Automata frissítést nem tudom hol lehet benne beállítani, de azt a 10 másodpercet én kibírom naponta, míg frissíti magát, de a gyártótól lehet kérni e-mailben frissítést.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Leszedtem itt a VB-t tõled ( köszi ) De van 1 gondom: auto frissítés nincs benne ? Ami esetleg gyorsabb is mint a kézi ?
Virusbuster: Ez sz*r!!4444 egyszer 5 vírus volt a gépemen, de mindegyiket b*szta leszedni, ráadásul nagyon lassan frissíti magát, és scannelésben is elég lassú.
Panda Antivirus Titanium: Ez jóak csak az a baj, hogy nagyon eszi a memóriát, de amíg használtam nem volt vírusos a gépem. Sajna elég fárasztó volt hónaponként új cracket vagy serialszámot keresni. Jó gyorsan scannel.
Norton Antivirus: ez jó csak k*lassan scannel.
eTrust: ezt használom, eredeti boltbanvett verzió, eddig nem volt vírusos a gépem(8 hónapja ez van), automata frissíti magát. 5k-t megér.
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"