Jó VÍRUSIRTÓ ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mióta megvan, azóta nincsen semmi gondom.
Elõtte volt norton, avg és még sok másik, de mind beengedte a vírusokat.
Virus buster azonnal intézkedik, amint a gére telepedne valami mocsok.
Állandóan frissítik az adat bázist és hírlevelet is küldenek.
Ha valamit mégsem tud javítani vagy törölni, karanténba rakja és nem tud kárt okozni a vírus, és megmondja honnan kell kézzel törölnöm.
Szóval semmi problémám sincs mióta Õ van.
És van benne több keresési mód, paranoid funkció is, amire asszonykám szokta állítani, hogy hasonlítson Õrá :))
Én csak az alapos keresésre szoktam beállítani.
Teljesen személyre lehet szabni, olyanná alakíthatod, a vírusírtódat, amilyen te vagy :)
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
. Mcaffe-vel szívtam régen, maradt a Kaspersky av. Itt a poén: az egyik istbar vírusból 2 fajtát is talált - istbar.a és istbar.gen, a rameh.c-n kívül pedig trojandropper.win32.small.jh-t 2 témában is. Egy részüket tudta javítani, egy részét pedig törölni. Na ezért maradtam a KAV-nál.Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kerio-m van, értesítést ki lehet kapcsolni .
Vírusirtót nem használok, max néha leszedek egy 30 napost, lefuttatom, aztán törlöm is .
Panda és McAffee vált be, volt amit ezek megtaláltak, NOD32 és Avast észre sem vette ...
Eddig letöltöttem 1 Avastot a keyjel leellenõrizte a gépet de amint frissítettem a júniusi adatbázist máris sux, tûzfalnak ZoneAlarmot használok (az ingyenes verziót) de beenged mindent. Már tele van trójaival meg egyéb csúszómászókkal a gépem..tehát mást is kipróbálok.
Régebben Keriot használtam, de felnyomott minden félpercben 5 értesítést s nem lehetett lelõni (lehet h már megjavult?)
A PC-Cillin meg csak ASUS alaplapokhoz van ingyé', szar hozzá a crack állítólag.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mert bizony ezek onnam valók.
Most nem ám egybõl letelepítitek! ( A Bitdefender meg pl.: román - és mondják elég jó )
A 2.000.9-es egészen biztosan megy jelszó nélkül, a 2.12.1-es-t pedig még nem volt elég idõm tesztelni, de az is jelszó nélkül frissíti magát gond nélkül.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
vagy csak szar krekkeket néztem
shit happens
A NOD32-nek pass kell a frissítéshez, azt havonta keresni kell a neten, akkor használható.
Vagy a Panda-nak van Online Scanje is, akkor nem kell telepíteni vírusírtót se (de 1 tûzfal nem baj, ha van)
shit happens
Mellesleg van crackelt vírusirtó, ami a crack ellenére update-eli magát, pl. NOD32.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
(Nem akarok havonta gagyi PCújságokat venni..)
Gondolom ilyesmit nem crackelnek mert a frissítésnél már nem fog mûködni.. v tévedek?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8