Equilibrium
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nezzetek meg!
Boccs a minosegert, de ez ilyen. 😊
Boccs a minosegert, de ez ilyen. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Úgy láttam a DVD-s topikból, hogy a netpiac.hu-n ezt a filmet is meg lehet venni mindössze 999Ft-ért.Elég baráti ár.
Nekem meg pont az tetszett ahogy az elején szinte fekete fehérnek ható környezet hogyan telt meg színekkel hogyan jöttek elõ a világból a kicsi részletek.. Mikor pl reggel mutatják a napfelkeltét miután nem vette be a drogot és olyan dolgokra kezd el odafigyelni amik eddig nem is érdekelték.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
😊)
Miért lenne gyökér,sztem Bale nagyon jól játsza a szerepét,fõleg ha megnézed hogy az elején még megrendíthetetlen hite volt a rendszerben utána meg "átalakul".A feka eléggé arcátlan volt😊)
Aramir:kösz a linket,még 20 perc és lentvan😊
Aramir:kösz a linket,még 20 perc és lentvan😊
A bukósisak törések az elején nagyon jók voltak,de már annyit tört be a srác,hogy kicsit monotonná vált😊
A fõszereplõ pedig egy gyökér,a feka sokkal jobb fej volt!
A fõszereplõ pedig egy gyökér,a feka sokkal jobb fej volt!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én a harmadik táborba tartozok:
nem is szar és nem is az a hú,de nagy film
Voltak benne nagyon jó dolgok,de amatõr bakik is,amiket esetleg még mi is jobban leforgatunk.
nem is szar és nem is az a hú,de nagy film
Voltak benne nagyon jó dolgok,de amatõr bakik is,amiket esetleg még mi is jobban leforgatunk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ez így van,de attól még az akciórészek is iszonyat jol meg vannak szerkesztve.A Gun Kata kifejezetten tetszik.
Az viszont tény hogy évente ha 1 ilyen film van mint ez,aminek igen jó a története,szinészi játéka és megvalósítása.
http://www.freewebs.com/equilibrium-movie
Ez az egyik(talán egyetlen)legnagyobb fansite,elég sok cuccal.
Az viszont tény hogy évente ha 1 ilyen film van mint ez,aminek igen jó a története,szinészi játéka és megvalósítása.
http://www.freewebs.com/equilibrium-movie
Ez az egyik(talán egyetlen)legnagyobb fansite,elég sok cuccal.
Ekkora butaságot!
Srácok nem csoda ha nem tetszik ha egy akciófilmet vártok. Na és ekkora butaságot, hogy Mátrix-hoz hasonlítani soha nem jutna eszembe. Elég soká jött az elsõ hozzászólás ahol az 1984-et megemlítik ami a maga nemében egy kitûnõ könyv és egy egész jó film. Ez a film szerintem nagyon jó csak pozitívan tudok rá gondolni. Aki persze nem irsmeri Orwelt és az 1984-et az nem érti a lényeget.
Nem az akciókat kell nézni benne hanem a történetet a környezetet és a személyeket! Ritka az ilyen film aminek van története is és nem csak látványos akció.
Srácok nem csoda ha nem tetszik ha egy akciófilmet vártok. Na és ekkora butaságot, hogy Mátrix-hoz hasonlítani soha nem jutna eszembe. Elég soká jött az elsõ hozzászólás ahol az 1984-et megemlítik ami a maga nemében egy kitûnõ könyv és egy egész jó film. Ez a film szerintem nagyon jó csak pozitívan tudok rá gondolni. Aki persze nem irsmeri Orwelt és az 1984-et az nem érti a lényeget.
Nem az akciókat kell nézni benne hanem a történetet a környezetet és a személyeket! Ritka az ilyen film aminek van története is és nem csak látványos akció.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vicces, úgy látszik 2 tábor van. Az egyik szerint rohadt jó, a másik szerint qrva sz@r.
Én az elsõhöz tartozom.
Én az elsõhöz tartozom.
Ezt a filmet én is láttam. Akárki akrámit mond, nekem nagyon tetszett.
http://search.suprnova.org/
Keress rá a film címére, ott van az OST.
Reméllem tudod, mi az a BitTorrent.
Keress rá a film címére, ott van az OST.
Reméllem tudod, mi az a BitTorrent.
Azt a soundtrackot nem tudod felnyomni valahova?😊Én nem nagyon találtam neten csak 1-2 részletet.
Egyébkét ahogy nézem a szinkron sajnos elég rossz lett,maradok az angolnál.Pl. ez a tisztelendõ helyett pap fordítás már rossz,hát még a magyar hangok😛
Egyébkét ahogy nézem a szinkron sajnos elég rossz lett,maradok az angolnál.Pl. ez a tisztelendõ helyett pap fordítás már rossz,hát még a magyar hangok😛
Nekem is, de csak az akció jelenetek miatt.
A Mátrix a Dark City nézése közben is beugrott, nemis tudom miért 😛
A Mátrix a Dark City nézése közben is beugrott, nemis tudom miért 😛
Jujjj!
Nagyon ottvan ez a film. Még zenes klippet is csinaltam nekije, aki latta az szerencses. ;>
Szoval kar h nagyon sokan matrix utanzatnak nezik, merthogy max annyiban hasonlit a ketto h van egy fohos meg h jovoben jatszodik.
#3 Freak: Inkabb a matrixra mondanam ezt. Ebben a filmben eszre se veszem az effekteket, mert nem arra figyelek, ellenben a matrixal.
Nagyon ottvan ez a film. Még zenes klippet is csinaltam nekije, aki latta az szerencses. ;>
Szoval kar h nagyon sokan matrix utanzatnak nezik, merthogy max annyiban hasonlit a ketto h van egy fohos meg h jovoben jatszodik.
#3 Freak: Inkabb a matrixra mondanam ezt. Ebben a filmben eszre se veszem az effekteket, mert nem arra figyelek, ellenben a matrixal.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hát ja.
Bár ha jól emlékszem az 1984-ben a történelmet írják át, itt meg a mûvészetet és az érzelmeket próbálják kiõlni az emberekbõl.
Kb mint a Fahrenheit 451-ben.
Szeretem az ilyen régi sci-fiket, lehet megkéne már néznem az 1984-et is, mert még nem láttam 😊
Megyek megnézem a suprnova.org-on, hátha fent van, a múltkor láttam egy csomó régi (1950-60) horror filmet ott, hátha ezt is meglelem 😊
Bár ha jól emlékszem az 1984-ben a történelmet írják át, itt meg a mûvészetet és az érzelmeket próbálják kiõlni az emberekbõl.
Kb mint a Fahrenheit 451-ben.
Szeretem az ilyen régi sci-fiket, lehet megkéne már néznem az 1984-et is, mert még nem láttam 😊
Megyek megnézem a suprnova.org-on, hátha fent van, a múltkor láttam egy csomó régi (1950-60) horror filmet ott, hátha ezt is meglelem 😊
Mátrix igencsak elbújhat az Equilibrium mellett.
Egyébként meg az 1984 filmhez van a legtöbb hasonlósága,az 1984 "remake" jének is felfogható.
Moziba meg azért nem hozták,mert anyagilag nem lett sikeres.Viszonylag kis költségvetésû,marketing nélküli film volt és nem figyelt fel rá senki...
Egyébként meg az 1984 filmhez van a legtöbb hasonlósága,az 1984 "remake" jének is felfogható.
Moziba meg azért nem hozták,mert anyagilag nem lett sikeres.Viszonylag kis költségvetésû,marketing nélküli film volt és nem figyelt fel rá senki...
matrix 2-nél csak jobb lehet, az a fil rettenetesen szutyok :-/
nekem nagyonis
és szerintem is jó film, sokkal több embernek kéne látnia
furcsa, hogy nem hozták be moziba, pedig akciódus, látványos stb., biztos nagy sikere lett volna
és szerintem is jó film, sokkal több embernek kéne látnia
furcsa, hogy nem hozták be moziba, pedig akciódus, látványos stb., biztos nagy sikere lett volna
"Valamivel" tényleg több😊
Kb. 100-szor több köze Fahrenheit 451-hez, mint a Mátrixhoz😊
Persze gondolom a látvány miatt emlegetik a Mátrixot pedig szerintem max. a tiszteletesek ruhája hasonlít Neoéhoz. Legalábbis nekem nem igazán jutott eszembe a Mátrix az Equlibrium nézése közben.
Kb. 100-szor több köze Fahrenheit 451-hez, mint a Mátrixhoz😊
Persze gondolom a látvány miatt emlegetik a Mátrixot pedig szerintem max. a tiszteletesek ruhája hasonlít Neoéhoz. Legalábbis nekem nem igazán jutott eszembe a Mátrix az Equlibrium nézése közben.
Méghogy Mátrix után... Pf...
Inkább ez után 😊
http://www.imdb.com/title/tt0060390/
Fahrenheit 451
Valamivel több közös vonása van ezzel a filmmel. Nemrég adták asszem az m1-en vagy m2-n.
Egyébként nekem bejött a film, jobban, mint pl a Matrix 2 v. 3. Pedig nemis vagyok már iskolás 😄
Inkább ez után 😊
http://www.imdb.com/title/tt0060390/
Fahrenheit 451
Valamivel több közös vonása van ezzel a filmmel. Nemrég adták asszem az m1-en vagy m2-n.
Egyébként nekem bejött a film, jobban, mint pl a Matrix 2 v. 3. Pedig nemis vagyok már iskolás 😄
pontosan
én is megnéztem, de már másnap nem emlékeztem belõle semmire, most meg csak egy két látványosnak szánt jelenet ugrik be
mint pl. a kicsit sem nevetséges "arclevágás"..... 10 éve még elment volna, de manapság??
ehh, hatásvadász verébfing iskolásoknak.... Matrix után szabadon...
én is megnéztem, de már másnap nem emlékeztem belõle semmire, most meg csak egy két látványosnak szánt jelenet ugrik be
mint pl. a kicsit sem nevetséges "arclevágás"..... 10 éve még elment volna, de manapság??
ehh, hatásvadász verébfing iskolásoknak.... Matrix után szabadon...
Riszpekk
Sztem igencsak nagy szám...
És jóval több figyelmet is megérdemelne annál amit kapott,mert ugye mozikban nem adták,és arról hogy egyáltalán létezik a film,1 elég részletes fanpage gondoskodik összvissz.
És jóval több figyelmet is megérdemelne annál amit kapott,mert ugye mozikban nem adták,és arról hogy egyáltalán létezik a film,1 elég részletes fanpage gondoskodik összvissz.
nézem 😊
Csak csodálkozni tudok azon hogy ennek az igencsak jó filmnek nincs témája.
Aki nem látta,sürgõsen pótolja,ma este adják HBO-n,gondolom szinkronosan sajna,ami nem hiszem hogy felér az eredetivel.
Aki nem látta,sürgõsen pótolja,ma este adják HBO-n,gondolom szinkronosan sajna,ami nem hiszem hogy felér az eredetivel.
← ElőzőOldal 3 / 3