140
Equilibrium
-
Cvd #60 Hogy Sean Bean-t és Emily Watsont-t ne is említsük. Elég nagy sötétségről tesz tanubizonyságot leismeretlenezni őket.:) -
Riker #59 Nade gyerekek,azért nem mondanám hogy Christian Bale annyira ismeretlen... -
#58 Neeem, az jó film, mert hírös a szinész bönne -
#57 Hát igen.
Off
Rossz társaság - Anthony Hopkins játszik benne
és elég szar film, pedig jobbat vártam.
On -
#56 Ja, és még annyit, hogy híres szinészeknek is vannak olyan szar filmjei, hogy csak na, attól azok nem lesznek jó filmek :) -
#55 Egyszer el kell kezdeni valahol az ismeretlen színészeknek is.
Val Kilmer például a Top Secrettel futott be,
és olyan ismeretlen volt, hogy sokszor gorombán beszéltek vele a forgatás alatt,de tűrnie kellett. -
_Vegeta_ #54 Jogos -
#53 A híres szinészek is ismeretlenül kezdték :) -
Riker #52 Erre csak annyit tudok mondani hogy lol -
#51 nem voltak benne híres szinészek azé gagyi ! -
_Vegeta_ #50 Tobb a posta mint maga a film. lol :> -
#49 999 pénz a film a netpiacon! -
#48 mekkora a mérete? -
#47 Dc n pl, nálam is megvan osztva.. :) -
#46 HBOn most jatszak, én ott láttam -
#45 azé én megnézném..merre van fennt??? -
#44 mester munka :) -
#43 Én is a harmadik taborba tartozom. A tortenet alapötlete jó szerintem, viszont innentől kezdve, már az első tíz perctől kezdve bárki meg tudta volna mondani a film tovabbi történetét. Merthogy fordulatok nincsenek benne(szinte). Puff csavó lelövi társát, és kész. Onnantól kezdve minden megy lineárisan. Egyedül a vége felé, amikor a négert "beeteti' apisztollyal. Amugy az eksön jó, történet jo lehetne, de mégsem. -
#42 -
#41 kitudom mondani juuuhhéééé -
_Vegeta_ #40 Nezzetek meg!
Boccs a minosegert, de ez ilyen. :) -
#39 Equilibrium - 999 Ft,- -
#38 Úgy láttam a DVD-s topikból, hogy a netpiac.hu-n ezt a filmet is meg lehet venni mindössze 999Ft-ért.Elég baráti ár. -
#37 Nekem meg pont az tetszett ahogy az elején szinte fekete fehérnek ható környezet hogyan telt meg színekkel hogyan jöttek elő a világból a kicsi részletek.. Mikor pl reggel mutatják a napfelkeltét miután nem vette be a drogot és olyan dolgokra kezd el odafigyelni amik eddig nem is érdekelték. -
#36 Teccett ez a jelenet:)
-
Coco #35 :)) -
Riker #34 Miért lenne gyökér,sztem Bale nagyon jól játsza a szerepét,főleg ha megnézed hogy az elején még megrendíthetetlen hite volt a rendszerben utána meg "átalakul".A feka eléggé arcátlan volt:))
Aramir:kösz a linket,még 20 perc és lentvan:) -
#33 A bukósisak törések az elején nagyon jók voltak,de már annyit tört be a srác,hogy kicsit monotonná vált:)
A főszereplő pedig egy gyökér,a feka sokkal jobb fej volt! -
#32 Én a harmadik táborba tartozok:
nem is szar és nem is az a hú,de nagy film
Voltak benne nagyon jó dolgok,de amatőr bakik is,amiket esetleg még mi is jobban leforgatunk. -
Riker #31 Ez így van,de attól még az akciórészek is iszonyat jol meg vannak szerkesztve.A Gun Kata kifejezetten tetszik.
Az viszont tény hogy évente ha 1 ilyen film van mint ez,aminek igen jó a története,szinészi játéka és megvalósítása.
http://www.freewebs.com/equilibrium-movie
Ez az egyik(talán egyetlen)legnagyobb fansite,elég sok cuccal. -
#30 Ekkora butaságot!
Srácok nem csoda ha nem tetszik ha egy akciófilmet vártok. Na és ekkora butaságot, hogy Mátrix-hoz hasonlítani soha nem jutna eszembe. Elég soká jött az első hozzászólás ahol az 1984-et megemlítik ami a maga nemében egy kitűnő könyv és egy egész jó film. Ez a film szerintem nagyon jó csak pozitívan tudok rá gondolni. Aki persze nem irsmeri Orwelt és az 1984-et az nem érti a lényeget.
Nem az akciókat kell nézni benne hanem a történetet a környezetet és a személyeket! Ritka az ilyen film aminek van története is és nem csak látványos akció. -
#29 Inkább a tankosromantikus, meg mutánsos filmek jönnek be, mi? :DDDDD
(fel ne vedd!) -
#28 Vicces, úgy látszik 2 tábor van. Az egyik szerint rohadt jó, a másik szerint qrva sz@r.
Én az elsőhöz tartozom. -
Roll #27 Ezt a filmet én is láttam. Akárki akrámit mond, nekem nagyon tetszett.
-
#26 Van magyar felirat is mindkettőhöz :) -
#25 Hmmm... Fentvan az 1984 is :P
Meg a Fahrenheit 451 is. Reméllem feliratot találok hozzá. -
#24 Izlések és pofonok :/ -
#23 http://search.suprnova.org/
Keress rá a film címére, ott van az OST.
Reméllem tudod, mi az a BitTorrent. -
#22 Ja, sajna a szinkron fostalicska. -
Riker #21 Azt a soundtrackot nem tudod felnyomni valahova?:)Én nem nagyon találtam neten csak 1-2 részletet.
Egyébkét ahogy nézem a szinkron sajnos elég rossz lett,maradok az angolnál.Pl. ez a tisztelendő helyett pap fordítás már rossz,hát még a magyar hangok:P