140
Equilibrium
-
#100 Kimosták az agyát. -
#99 Az itt elhangzottak alapján megnéztem az 1984-et. Hát nem is tudom mit gondoljak... Kicsit össze vagyok zavarodva ezzel kapcsolatban. Igen, azt felfogtam, hogy a diktatúra ellen emeli fel a szavát. Node... most Smith-t miért nem végezték ki? Pedig még kéri is, hogy "addig lőjetek fejbe, amíg az elmém tiszta" aztán mikor ez megy a hírekben, ott iszogatja az italát, meg sakkozik. Akkor ez mégis mire volt jó?
Magyarázza már el vki a filmet, aki értette. Előre is köszi. -
#98 Yeah!
-
Riker #97 DVDsen?Azthiszem muszály meglátogatnom a legközelebbi Tescot:) -
_Vegeta_ #96 Vegre van vmi haszna a supermarketeknek. :D -
#95 jeee megvettem a teszkóban 990-ért! -
#94 Equilibrium tényleg jó film, nekem is tetszet, izgalmas verekedős jelenetek vannak benne, és a történet sem rossz. Tényleg tök állatul meg van csinálva benne, hogy a fószer fél a saját fiától, akiről sugárzik a gonoszság.
Mellesleg egy pár éve volt, hogy egy rakás olyan filmet csináltak, amiben nem sztárolt színészt választottak főszerepre, én élveztem, mert végre nem a megszokott arcokat láttam, elvégre a változatosság gyönyörködtet :) Született is egy pár jó alkotás, ld Equilibrium. -
_Vegeta_ #93 Mert eddig nem volt nyitva topicnekije. -
[Walaki]D`Lair #92 Az Equilibrium egy kibaszott jó film...eszméletlenül meg van csinálva annyi szent...
de hogyhogy csak most pörög a topic róla? Én már tavaly nyár elején láttam... -
#91 Köszi te kis éjjeli bagoly! -
winnie #90 sajnos nagyon távol állsz az igazságtól, de ha tanulni akarsz, csak kérdezz nyugodtan -
#89 Ugy álltalánosan nem értesz a filmekhez! -
_Vegeta_ #88 Oke, kicsit felreertelmeztem. :) -
winnie #87 ezzel nem is próbáltam vitatkozni:) -
_Vegeta_ #86 Hat sztem van hires szinesz es van jo szinesz, nem ua. De van hiresz szinesz aki jo szinesz, az egyik nem zarja ki a masikat. -
winnie #85 Halvány lila fingod sincs a flmekröl!
ezt mire írtad? szerinted a red dragon emily watson legjobb filmje? ha ezt mondod, akkor te nem értesz a filmekhez, lol -
winnie #84 Nehogymar azert legyen egy film a (tehat a legjobb) kategorias, mert hires szineszek jatszanak benne... vagy en ertelmeztem felre ?
szerintem igen:) csak arra céloztam, hogy ki az a-lis színész és ki nem. attól, hogy egy filmben 'sztárok' szerepelnek, attól még lehet nagy k*ka is. -
#83 Most néztem meg és csak ennyit tudok mondani: Végre egy jó film! -
#82 Az a jó film amikor újjat tudnak mutatni,jó ötletek nem pedig klisék tömkelege ahol elöre kitalálod a film cselekményét! -
#81 Halvány lila fingod sincs a flmekröl! -
_Vegeta_ #80 Ez tok hulyeseg. Nehogymar azert legyen egy film a (tehat a legjobb) kategorias, mert hires szineszek jatszanak benne... vagy en ertelmeztem felre ?
A red dragon tenyleg nem vmi nagy film. -
winnie #79 ha emily watson, akkor szerintem a red dragon elég a sor végén kullog:) -
winnie #78 a 'b'-színész nem azt jelenti, hogy b-filmben szerepel. csak annyit, hogy nem a-kategóriás, azaz nem lehet egy filmet eladni a nevével. persze, hogy mindketten voltak nagyobb költségvetésű filmben. -
#77 ja és ne feledkezünk meg Emily Watson remek alakitásárol a Vörös sárkányban! -
#76 Én ma néztem meg és nagyon tetszet,és a szinészek is jók! A "B" filmekröl és szinészekröl annyit hogy RTL Klub olcsó filmjei ami hétköznap esténként van!
Cristian Bale : 2020 Tüz Birodalma
Amerikai Pszicho és az új Batman film ami nagy áttörés lesz szerintem!
Sean Bean: Férfias Játékok, Goldeneye, Gyürük úra
Ezek szerintem nem "B" filmek! -
#75 Azt hiszem ez az új Batmannel változni fog:) -
_Vegeta_ #74 hmm... biztoss :) -
winnie #73 ami fontos, hogy képessegileg nem b-sek, de ismertségileg (filmeladásilag) még a b-ben siincsenek benne. -
_Vegeta_ #72 Ahha. Mindazonaltal szerintem Christian Bale meg Sean Bean nem b kategorias szinesz. ;) -
Cvd #71 Nem ez a lényeg. Felmerült itt egy kijelentés hogy gagyi B kategóriás szinészek játszottak benne. Ezt próbáltam cáfolni. De persze szerintem sem a szereplőkéért nézünk filmeket, ettől még lehetne bármilyen a film. -
_Vegeta_ #70 Kisarkitod, nem errol beszelek. -
#69 Ha az a szereplő meghal akkor soha többé nem nézünk filmet? :D -
_Vegeta_ #68 Jah igaz, ezek uj filmek. De alljon meg a menet. Egy filmet a szereplokert nezunk? Mert ha igen nemszoltam. :) -
#67 jo jo csak provokáltam láttam már valamelyiket valahol de a nevük nem csengett elég jol a hülye nézőknek hogy becsalják őket a mozib ez azért tény -
#66 Netpiacon 1 ezres!!!! -
#65 [kacag][röhög][sír] -
#64 Bale sztem. halál jól játssza az inkvizítort (szó szerint), aki önmagával is meghasonlik. Profi alakítás, teljesen "hihető"-en adja elő a dolgot. Aki még jó benne az a lány, akit elhamvasztanak, de legjobb a fia, na az kegyetlen, szinte érezni lehet ahogy a főpap tart tőle, hangsúlyozom EGY GYEREKTŐL, aki a saját fia és még ez is hihetően van kijátszva. A vége is elmegy a filmnek, mert ez egy igen kétséges hepiend, Anarchy rulez ! :D -
Cvd #63 Tartok tőle hogy nem viccel.:) De hogy említsek pár gagyi b-kategóriás filmet, amiben nemrég feltűntek:
Christian Bale - American Psycho
Sean Bean - Lord of the Rings
Emily Watson - Red Dragon
Csupa szemét ugye... -
_Vegeta_ #62 Christian Bale es Sean Bean nem hires ? Ne viccelj mar. :) -
#61 akko sem híresek gagyi b-kategoriás színészek
[sajnálja őket]