Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként átjött egy jobban hozzáértõ ismerõsöm és õ sem tudta mi a baj. Elvileg a telefonommal van vmi gáz. :/
A notebook-om egybõl felismerte és csatlakozott is a hálózathoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A jelszót mondjuk a hálózati kulcsban kell megadni(telefonodon).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tudom nem jo helyen kerdezem,de nem talaltam ennel jobb topikot ra, szoval"😊
Vettem egy Netgear routert abból a célból, hogy itthon megosztom a wifit a Samsung Wave telómmal. Nagyjából mindent beállítgattam a routeren (a súgója alapján. Nem vagyok profi az ilyenekben). A teló látja is a routert és a router is a telefon, azonban amikor csatlakozni akarok a telefonnal a hálózathoz, kéri a jelszót, beírom és SEMMI! Sõt amikor hitelesíteni akarom a WPS PIN-nel meg a másik módszerrel a két eszközt, azt írja ki a telóm, hogy a hitelesítés sikertelen.
Légyszi segítsetek, mert direkt azért vettem a routert, hogy mobillal is tudjak netezni a szobámban.
Köszönöm.
Tudom nem jo helyen kerdezem,de nem talaltam ennel jobb topikot ra;szoval le akarnam cserelni a dl-524-es routerem,mert a sebessege mar reg keves,es mostanaba nem tul stabil,jatekok kozben gyakran elofordul a lag...
Milyen routert ajanlottok ami beton stabil es nem egy vagyon?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lehet én vagyok a vak,de nem láttam olyat ami kell.

PSN ID:misi2mezei
A vicc meg az,hogy a D-Link oldalán nem talált olyan típust mint amilyen nekem van😄
Amúgy nekem nem wifin megy a net,hanem a routerbe van bedugva a telefonkábel(ADSL) és aztán abból megy a kábel a gépbe.
Nincs olyan lehetõség nálad hogy avenced utána port forwarding és akkor van ilyen hogy compjuter name és azt átállítod Application Namera mert ha van ilyen neked valószínûleg ez fog kelleni.Torrentnél nálam pl port nyitás nélkül is seedel vagy tölt le bár a pipa helyett sárga felkiáltójel van de ftp játékszerver már nem menek annélkül.De szerintem torrent játékszerver vagy ami nagyobb forgalmat bonyolít én nem wifin használnám hanem UTP-kábelen kötném a gépet a modemmel.
Online játékok mûködnek rendesen,PS3-on rendszeresen játszok multiban.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=89nzti6rm7916dhfuzc2.png
Alapból 0.0.0.0 van beírva.
De itt 1 kép,hogy hogyan néz ki:

Mivel sajnos nem angolul van a routerem beállításai hanem Szlovákul így nem tudom,hogy hogyan kellenek ezeknek lennie kiírva,de találtam egy helyet ahol port nyitásról van szó meg a címben is ott van,hogy /portforwarding szóval tuti,hogy ez az.
De itt nem elég beírni ezeket.Több hely is van.
Privát IP:
Protokoll típusa: itt 2 lehetõség van TCP és UDP
Aztán van 2 port,ide gondolom mennek a számok amiket te mondtál.
Mi az a Privát IP?Ide mit kell?Valamint milyen protokoll kell?TCP vagy UDP?
És ezután gondolom kell egy router restart(elég ki-be kapcsolni vagy be kell nyomni a kis lyukat valamivel és azzal kell restartolni?)meg gép restart?
Itt normálisabb routereknél mindkettõnél tudsz több portot nyitni.Ide a következõt írod 1-65537 a port forwarding és tigeringhez egyaránt ez mindenki számára az összes portot megnyitja a routerben és nem kell ezzel tökölni többet semmilyen programnál Torrent,FTP game szerverek stb minden fog menni.
Egy D-Link DSL-2641R típusú routerem van.
Valaki tudna segíteni,hogy hogyan válhatok "aktívvá"?
Mármint arra gondolok,hogy torrenten tudjak vissza is tölteni ne csak le.
Biztosan passzív vagyok mert az uTorrenten lefuttattam a teszteket és sárga pipát kaptam valamint az alsó sávban egy piros felkiáltójel van miszerint "Nem lehet kapcsolódni.A tûzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat.Nyitnod kell egy portot,hogy mások kapcsolódni tudjanak hozzád"
Valaki valami ötlet,hogy hogyan lehetne megoldani a problémát?A tûzfal biztosan nem korlátoz mert át van engedve az uTorrent(gondolom én mivel le tudok tölteni)
Win7-et használok.Néztem torrent oldalak leírását,de az szerint nem sikerült megcsinálnom és a router beállításaiban sem találom sehol ami kell.Esetleg valaki tudna segíteni?
Elõre is thx.
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
A következõ problémám van. TP-LINK 743ND router. Lanon keresztül minden frankó, de wifi az nem kóser. Minden egyes csatlakozás elõtt áramtalanítanom kell a routert a hátulján. utána már stabilan megy, nem dob le stb. több géppel is lett próbálva, pl galaxy s2 noti. ha lecsatlakozunk a wifirõl akkor újra áramtalanítani kell a routert és csak után lehet megint csatlakozni. legújabb firmware van fent. teszteltem úgy is, h nincs lanon gép, torrentek nem mennek, vírust nem talál a comodo cis4. win7 64 bit.
* egyrészt a kábelmodemnek RJ45-ös Ethernet (vagy USB-portja) van, az ADSL-es home gatewaynek meg RJ11-es telefoncsatlakozó a WAN portja
* másrészt az ADSL-es home gateway PPPOE protokollon (felhasználóneves+jelszavas azonosítás) keresztül csatlakozik az Internethez, a kábelmodemes Internetnél meg DHCP szervertõl kapsz automatikusan IP-címet/alhálózati maszkot/átjárót/DNS-kiszolgáló(ka)t.
Tehát ha meg akarod osztani vegyél egy rendes, Ethernet-es WAN porttal rendelkezõ routert.
Választ elõre is köszönöm! Üdv
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Ok, ezt megoldottam. 😊
Viszont van egy újabb dolog:
Hogyan lehet több gépnek fix magán ip címet kiosztani routerrel?
Tehát pl. az egyik gépé 82.x.x.2 a másiké 82.x.x.1 lenne.
Köszi.
Üdv
Nem érem el a routert a 192-esen.
Meg sehogy sem.
Pedig csak egy reset kéne, de hát nem férek hozzá...
Mit kéne csinálnom, hogy végre jó legyen?
Azt, hogy tudom megcsnálni, hogy tudjak csatlakozni?
A Wi-fi azért nem tud csatlakozni, mert WPA/WPA2 PSK-vel (jelszóval) van védve a wifi.
Vettem egy Asus RT-N10 LX Wireless-N Routert, hogy a Ps-en is legyen netem!
Megcsináltam a beállításokat gépen, és Ps-en is úgy ahogy le van írva, de amikor Ps-en vagy telon csatlakozni akarok a nethez ezt írja ki: Reason for failed connection: The cable for Ethernet is not plugged in! Ez miért van?
Tudnatok nekem ajanlani egy olyan wifis routert ami 4 vasbeton fallal is megbirkozik es be tudom rajta allitani hogy mely oldalak nyithatoak meg es a savszelet is tudom maximalizalni szalankent elore is kosz
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Reméltem, hogy alapból lehet valamit trükközni vele.
Mondjuk ugyha tudom a router IP-jét akkor azon keresztül látnám a rajta lévö meghajtót is akár FTP-n
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!