Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mosat úgy tûnik jó, magától megoldódott a probléma ....
http://epica.nl
Olyan problémém van, hogy pár napja elkedett szórakozni a routerem (Mercury KOB BE100)
Elõször azt csinálta hogy jópár weblap nem nyílott meg, de reset után többnyire jó lett.
Ma délután viszont már semmi weblap nem jött be, furcsa módon csak az ICQ indult. Majd reset után már a menüje sem jött be 😞
Visszavittem a boltba, kaptam helyette ideiglenesen egy teljesen ugyan olyat, de a helyzet ugyan az 😞
Két gép van rákötve, és mind2nél teljesen ugyan ez a helyzet 😞
Firmware frissítés sem segít 😞
Mi lehet a gondja?
"Simán" az adsl modemmel megy rendesen mind2 gép.
http://epica.nl
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

tudna vki abban segíteni, h miért nem tudok hostolni, ha nyitottam portot (6112, 6113,stb., tcp+udp) a játéknak, és a tûzfalon belül is engedélyeztem, létezik, h más portot használ a játék?
most vettem routert és egy kis segítségre lenne szükségem.
megy a net, megy a lan minden. mindez 4 gépen. nem tudom estetleg be lehetne konfigurálni az adott gépekhez a sebességeket külön külön.
hardweresen vagy szoftveresen?? ha tudtok segítsetek. köszi
egyébként vmilyen tool menüpontot keressél, ott találhatsz firmware frissítõ részt, a gyártó honlapján meg biztos van ugye új firmware.
ja tényleg nézd meg a gyártó honlapján, h hogyan kell a te cuccodon firmwaret uppolni, biztos pontosan leírja
Különben az enyém is szar. A 3-as port bedöglött rajta 😞
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
http://www.calvinclark.com/The_hardware_book.htm
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Van nekem egy routerem, (Surecom EP-4904SX) az vele a baj, hogy állandóan megáll. Naponta általában kétszer újra kell indítani, úgy hogy a tápkábelt kihúzom, és visszadugom. Ezt a mûveletet van hogy egymás után 10x-20x kell megcsinálni, mert nem akar mûködni.
Mit csináljak, mi lehet a baj?????
Segítsetek légy szíves.
Help pls!
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100
ne legyen semmilyen netes cucc megnyitva, és indítsd el a játékot, majd kikapcsolod a game-t, és megnézed az adatforgalmat. ennyi
*hihi ** *
Nézdd meg router nélkül hogy melyik portokat használja a progi. Tehát iktasd ki a rendszerbõl a routert, és azon a gépen amelyiken van net zárdd be az összes progit ami netet használ. Akkor menj be Start Futtatás írdd be: cmd aztán a DOS os szarságba azt hogy netstat. Ekkor ki fogja írni azokat a portokat amik használatban vannak. Na és akkor elindítod a játékot multiban használod, nyomsz egy ALT+TAB ot és megint bemész dos ablakba és netstattal megnézed milyen portokon folyik kommunikáció. Fogod látni hogy melyik a Warhammer kizárásos alapon. Megvan a port, a többit fogod tudni. Asszem a helyi cím portját kell nézni. Nem 100% szal ha úgy nem megy akkor forwardold a másikat is. Port forwarding, vagy virtualserver amit írtak ott lent. szal tod.
Note:The range of the Trigger Port is 1 to 65535.
A játék readme-jében talán bennevan.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.