Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
ez inkabb csak egyengeti a halozati forgalmat.
mig a netlimiter fix korlatozast tesz lehetove.
nem vilagos szamomra, hogy mit is akarsz csinalni.
Átvittem másik szobába a netet, de kellene valamivel szabályozni az én gépemrõl a sebességet. Oda nem kell sok, csak böngészéshez lenne. A lényeg, hogy ne tudjon letölteni csak max 25-30K-val.
Mûködik rendesen
Nos könyvem az nincsen, mert kéz alól vettem. Nemtudom, hogy hogyan kell beállítani. Az admin felületre már be tudok lépni. Kiválasztom, hogy cabel kapcsolatom van, dolgozik valamit azt kiírja, hogy NO CONNECTION. Az advanced setupban meg nemtom, hogy hova mit írjak! Csaupán ennyi a gond. Ezért kértem, hogy valaki segítsen a teljes config-ban.
meg , ha segitseget akarsz, akkor kerdezz, es ne csak sipakolj.
Van egy smc70004vbr routerem amit be kellene állítani. Valaki segíthetne akinek ugyanilyen van!
Beleszalattam még 1 routerba.
Ez egy vialan 613-as, lehet nála ip címenként állítani a sávszélességet stb...
Adtak hozzá egy kisebb könyvet de mivel nem vagyok igazándiból egy rendszergazda, ezért néha kifognak rajta a kütyük.
Az elsõ nagy problémám az, hogy nem tudom megváltoztatni a router ip címét, pedig elvileg nem nagy dolog lenne, valamiért nem engedi.
Ha valaki találkozott ezzel a típussal az írjon.
Elõre is köszi.
Janó
pl azureus tamogatja. szal nem kell portforwarddal bohockodni, maganak megcsinalja, az azureus minden inditasanal.
Meglett, az a upnp volt a hibás, kikapcsoltam.
Ez a beállítás aszem nem volt bent az elõzõ verzióban.
Köszi a segítséget !!!
en nem latom, hogy te miket kutyulsz, de egy jotanacs, a routered minden oldalalrol csinalj kepmentest , mielott uj firmwaret raksz fel.
Bejövõ ügyfél adatport (TCP/6881) célpont 192.168.0.100 számára van fent tartva - kérem válasszon másik portot.
De a DHCP nincs is bekapcsolva, hogyan jön ide a 100-as IP?
Mi legyen a start és az end port?
az applications and gaming menupontban van a port range forward.
az kell neked. oda beirsz egy nevet, egy portot kivalasztasz both ( tcp es udp ) es a geped belso ip cimet.
az azureusba ugyanezt a portot ird be, es a router kulso ip cimet ( vagy dyndns cimet )
Van egy Linksys WRT54G routerem ami mûködött rendesen míg nem frissítettem a biosát. A jelenlegi problémmám, hogy az azereus progi NAT hibát jelez.
A netem mûködik rendesen de ez a progi nem tud kicsatlakozni rendesen, mit tudok csinálni? valmi portforwardot írnak róla,de nem igazán értek hozzá.
Ha valakinek van ilyen routere és találkozott a fent említett hibával akkor kérem írjon.
Elõre is köszi
Janó
hasznalhato az overclockkal, nekem pl a v2.2 es wrt54g m eppen:
Uptime 16:47:07 up 53 days, 14:08
53 napja megy.
csak kicsit bosszanto, hogy ember kifizet egy zsak penzt, es sz*rt kap.
a d-linknél meg a többi szarnál lényegesen jobb.
eh a linksys sem a regi. de mindemellett elegge hasznalhato a cucc, csak kerdes meddig birja az overclockot.
ez a hiba a wrt54g v2.2 es 3.0 es a wrt54gs valahanyas verzioinal fordul elo , gyakorlatilag ezek az olcsobb alkatresszel szerelt peldanyok.
A hálózathoz egy egyedi kód alapján csatlakoztok,és a router csak azt engedi be,akinek hiteles kulcsa van.
Ezt ti állítjátok be.
Most akarok egy kis vezeték nélküli hálózatot kiépíteni. Ti milyen eszközöket javasoltok, mit kell egy ilyen eszköznek tudni a mai világban. Szükséges lenne ADSL router, ADLS modem, PCMCI hálókártya, PCI hálókártya).
Másik problémám hogy lakótelepi lakásban lakunk és több mindenkinek van gépe, hogy lehet egy ilyen hálózaton azt beállítani, hogy más ne tudjon a mi hálózatunkba belépni.
Kaptam egy linksys wlan-os routert, és hozzá egy linksys wlan-os usb adaptert. Win 98 se sehogy sem akarja felismerni az usb-s adapteremet. 300as celeron, abit bh6-os alaplappal. pedig már netrõl leszedtem hozzá a legújabb drivert is, de nem megy. felnyomtam a win 98 se unofficial update-et is, de az sem segített. Más USB-s eszközökkel nincs baja, csak ezzel. Saját gépemen tökéletesen mûködik az adapter. Ötlet?
Van egy D-link DI-604-es router,minden jól megy mind a 2 gépen,csak egyszerûen nem tudok DC-vel letölteni aktiv módban.Mindent úgy állítok be a konfig oldalon ahogy kell,engedélyezem a 1412-es portot,enable,privat ip beírva,TCP,UTP bejelölve,ugyanez beírva a DC-be is,és nem megy.Van valakinek ötlete,hogy miért van ez?Mást is bekéne állítanom,vagy mi?
nékem van egy Surecom 802.11g routerem, megtaláltam rajta nagy nehezen a portengedélyezést, be is állítottam mindent, csak épp nem mûködik. A portok ugyanúgy zárva maradnak, mint azelõtt. Próbáltam már más fórumokon, gyártói oldalon tájékozódni, de semi eredmény...
__|__ ________(*)________
Kérdezném vkitõl, hogy be lehet állítani a router-nél, hogy felezze el a sebbességet a 2 gép között? 1általán van ilyen hasonló lehetõség?
Ez fontos lenne.
Ja és milyen wirelles kártyád van??
Ha d-link akkor gázzzzz<#confused>#confused><#confused>#confused>