Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) (barbar modszer de hatha bejon )
vagy azt a belso ip cimet add meg a gepednek ( tcp / ip , a halozatok tulajdonsagaiban vagy merre ) , amit amugy is megkap a routertol.
adok neki fix IP címet, erre azt írja ki, hogy:
"Érvénytelen az IP cím és az alhálózati maszk kombinációja. Az IP cím állomáscím részében az összes bit 1-re van állítva. Adjon meg érvényes IP-cím és alhálózati maszk együttest."
én már kezdem feladni.... :(
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Ezt találtam:
Soldier of Fortune II: Double Helix relies on Internet communication via the IP protocol and UDP ports 20100-20112 (inclusive). These are the ports that the game uses for connection, message of the day, server browsing, and so forth.
Most mit csináljak? Gondolom a 20100-20112 a port, de ezt hogy lehet kinyitni?
Nem igazán értek ehhez...
192.168.2.x
x helyere 2-253 ig szamot.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tudna vki segiteni? Az lenne a bajom, hogy online játékoknál (SoF2) amikor szervert csinálok, akkor csak én látom, más nem.(internetes)Gondolom vmi olyan beállitás van rosszul vagy port amit a játék használni akar. De nem értek hozzá...
Motorola Surfboard 5100-s Cable modemem van, lehet ezzel van baj?
Elõre is kössz!
A port-hoz írd be a a megnyitni kívánt portot (a te esetedben 6881), majd ezután azt, hogy milyen tipusú, TCP vagy UDP. Ha nem tudod, akkor BOTH, ha nincs ilyen opció, akkor ird be 2x, az egyiket így, a másikat úgy.
A végén pipáld be, hogy Enable, mentsd a változásokat, és indítsd újra a routert, és ellenõrizd, hogy érvénybe léptek a változások.
Ha esetleg nem mûködne, akkor kapcsold ki a Windóz, és egyéb szoftveres tûzfalakat.
mit irjak hova? bocs de nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz!
szal a 6881es portot akarom megnyitni, melyik rublikába mit írjak
thx

start menü-->nyomtatók és faxok vagy
start menü-->beállítások-->nyomtatók-->nyomtató hozzáadása, lefuttatod a varázslót, és elvileg mûködnie kell.
SMC Barricade 7004VBR típusú routernél hol és hogyan tudnám megnyitni a 6881es portot?
Nem találja meg a nyomtatómat. (Canon PIXMA MX110)
DHCP server van a routeren és ezt nem tudom beálítani.
Csak angol leírásom van.Nem kaptam a termékhez magyart.
Köszönöm
Steam Nick: adakiller
Tud nekem segíteni valaki ?
Van nekem egy belkin routerem és ha ftp-röl töltök akkor változik a letöltési sebesség! Ha http- oldarol töltök akkor meg normálisan jön minden. Ez az ftp-szerver hibálya vagy program beállításal lehet a baj vagy a routerrel ?
FlashFXP-t használom és annak a beállításaihoz nem nyultam.
Elõre is köszi!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Mert ha csak ezt, az igazán nem nehéz, bemész a router adminfelületébe, ott a NAT-->Special application, és elvégzed a szükséges tehendõket...
De szerintem a manualban mindent megtalálsz a témával kapcsolatban.
Akinek SMC7004VBR típusú routere van az kérem jelezze részemre.
Némi beállításra lenne szükségem. Portokat nyitni csukni stb.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
lenne pár kérdésem!
most újítok gépet, így lesz annyi alkatrész, hogy össze tudjak dobni még egyet. van net is, adsles, és azt szeretném megoldani, hogy mind a két gépen legyen netem. kérdésem, hogy mivel lehetne ezt megoldani? nagyon láma vagyok ehhez a témához, igy nem tudom, hogy milyen adatok adjak meg. jelenleg van egy integrált hálókártyám a másik gépben meg egy Realtek PCIos hálókártya, meg egy adsl Bridge.
az lenne a jó, ha az én gépemen tudnék tölteni, szóval a másik gép sávszélessége le lenne egy kicsit korlátozva. de ha csak felezni lehet, az se lenne baj.
tehát mit kellene vennem, és kb mennyibe fog ez kerülni nekem?
köszi a választ
A routerek természetesen össze vannak kötve egymással és mindkét routerrõl lehet internetet használni, de csak azok a sz.gépek látják egymást, amelyikek 1 routeren vannak :(
(wrt54g v 2.2 peldanak okaert )
linksys ugy oldotta meg, hogy felhuzta a router cpu jat, igy nincsenek ujraindulasok, de ez akkor sem egy szep megoldas.
Tapasztaltabbak hiába mondják, hogy vegyenek linksyst.
Az bár egy kicsit drágább, de legalább nincs vele gond.
Én vettem egy drytek vigort 4 hónapja, még egyszer sem kellett restartolnom
Milyen neted van?
routerrel akarok internetet megosztani, de van egy switch-em is kell a router vagy nem. hogy csináljam?
help me!
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
jó rúterezést
__|__ ________(*)________
szerzõdésbe az van, hogy háztartáson belül annyi fele osztod amennyi fele akarod SAJÁT FELELÕSSÉGRE.
nekem a netszerelõk osztották szét, sõt még a kábeltv-t is 4 fele, erõsítõkkel stb...:)
__|__ ________(*)________
egy net +3 lanos gép van rákötve. kb 10 percbe telt a bekonfigolás. mûködik a lan, netmegosztás minden.
beépített tûzfala sztem elég gyengére sikeredett. de legalább a mellékelt cd-n van zone alarm progi, ami jobban konfigolható.
ára:kb bruttó 16e
úgyhogy sztem egy 5-ös skálán egy 4est megér.
a processzor tulhuzasaval orvosltak a hibat, ami nelkul keptelenseg hasznalni az eszkozt, mert allandoan ujraindul.
en csak azert nem javaslom, mert hatha van ennel jobb.
allitolag az ASUS wl500g ( aminek 2 usb portja is van nyomtatot es usb vinyot is r alehet kotni ) jobb valasztas.
Csak ajánlani tudom.
d-link és társaik klasszisokkal rosszabbak..
Egyébként az általad írt hardverhiba ezer éves dolog és tudomásom szerint ha nem is profi módon de megoldották eme problémát.
54 Mb/s
G szabvany.
a GS meg a 108 Mb es .
szal pontosan erre gondolhattal.
sajnos a linksyst utolerte az olcso alkatreszek bosszuja.
az általad említettet nem ismerem.
csak tulhuzva a procit mennek megbizhatoan.
ugy tudom a GS verziok is hibasak.
( nekem is linksys em van amugy wrt54g v2.2 hibas )
most tervezünk routert vásárolni, az lenne a kérdésem milyet ajánlotok?
nem kell éppen alsó kategóriásnak lennie(kb 10e), hanem lehet 10-20 között is, de egy kikötés van, stabilan, és jól mûködjön. mindössze 3 gépet kell kiszolgálnia.
elõre is köszönöm a segítõ jellegû hozzászólásokat.