Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha windows auto ip-cim kiosztáson van a router-nek ki kell osztanija egy ip-cimet
Megint problémám akadt. A router konfigja kész, most összekötöttem a másik géppel, hogy ott is legyen net, de mégsincs. Valamiért nem tudja a gépem elérni a router-t ami az IP-címet adja, így a szokásos 169-es IP-m maradt. Valaki tudna nekem segíteni, hogyan tudnám elérni,hogy az én gépem is kapjon ilyen 192-es IP-t. H E L P M E P L E A S E ! ! ! ! !
Ez egy hotspot volna, csak azt szeretném, hogy azok léphessenek csak fel rajta keresztül a hálóra, akinek én adok jelszót.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
hotspot felet akarsz csinalni?
van valami radius szerver es chillspot akarmi a dd wrt vel kapcsolatban.
nezz korul a neten , meg a dd wrt wiki ben
www.dd-wrt.com
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Chillispot
tehat a kulcsszavak dd-wrt chillspot freeradius
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Segítségetek szeretném kérni. Van egy Linksys wifi routerem, ami adsl modemet tárcsáz be. Azt szereteném elérni, hogy a wifi-re ne tudjon felcsatlakozni akárki, hanem csak az, akinek adok egy jelszót, ami egy idõ után lejár. Ezt hogyan oldanátok meg?
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Segítségeteke elõre is köszi.
ReaL MaDRid x siempre
Én nem értek ehhez sokat😊. Viszont a haveromnak is ilyen gondja akadt és õ azt mondta, hogy egy faszi az internet beállításoknál, vagy a hálózati kapcsolatoknál kavart valamit. Csak nem tudom, hogy mit, aztán sikerült neki😊
H E L P P L E A S E 😊😊😊
A routered ip címe valszeg ez lesz 192.168.1.1 ezt írd be a böngészõbe és ha
zsír új a cumó akkor állítsd be a szolgáltatódtól kapott user és passt a megfelelõ helyre.Nincs itt semmi regisztráció.
Sztem ti biztos tudjátok a problémámra a választ.
Vettem egy Broadbrand Router-t, és a csávókám azt mondta, hogy elõször be kell írnom a böngészõbe a megadott IP-címet és regisztrálni magam. Na most, és beírtam, de nem tud kapcsolatba lépni a routeremmel és nem tudok felmenni a címre. Valaki tudna nekem segíteni, hogy érjem el azt, hogy a gépem felismerje a routert. H E L P 😊
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
dd wrt shopban
Az sp2-vel még nem tanálkoztam.
Csak pénzért megy?
mert nekem nagyon úgy tûnik,h a másik gépemen lassú a net.egy trendnet tw100-s4w1ca-m van,nem egy nagy szám.
ReaL MaDRid x siempre
Van egy ADSL kapcsolat amit Wlan-on keresztül meg van osztva, de a gépek között sávszél korlátozász akarok csinálni. Van olyan számgép ahova több Wlan-os /Linksys WRT54GL - WAP54G - WRT54G/ ezsközön keresztül jut el a net. Szerintem egy olyan ROUTER kellene legelöre ami MAC-cim alapján csinálná a sávszél korlátozást.
Ha valaki tud ilyen eszközt, /pontos márka, tipus/ irjón.
Ha van valami más megoldás az is érdekel.
ReaL MaDRid x siempre
Van 1 EDIMAX BR-6204Wg Routerem és szeretném beállítani úgy, h pl DC-n vagy Torrenten ha töltök aktív legyek ne passzív...
Kezdõ vok ilyen téren szal ha tudtok vmi jó oldalt vagy 1 jó leírást adni azt nagyon megköszönném!
Ha tudtok ilyet küldeni akkor azt pliz erre a címre küldjétek:
[email protected]
Elõre is THX!!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Kellene egy kis segítség.Megváltoztattam a router jelszavát és felírtam papírra, mint mindegyiket.De nem fogadja el se az új jelszót se a régit.Ilyenkor mit lehet tenni?
Elõre is köszönöm.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Van egy eladó 24 portos Cisco Catalyst 2900XL switch-em 20.000(!)-ért. Ha valakit érdekel keressen meg privátban. Thx.
PSN: s3ctorHU
wpa2 a legnehezebben torheto a fix kulcsos vedelmek kozul.
szerintem nem tudsz dvdt irni, pl nincs dvd iro sw a routeren. meg ha lenne is, nincs rajt 4Gb szabad hely, ha lenne is, a wifi atvitel tul lassu ehez.
nem szokott tuzfal lenni bennnuk, csak ezt a NAT network address traslation nevu eljarast epitik belejuk. de ez nem tuzfal.
Azt nem tudom megcsinálni hogy ne is lássák a hálozatot?
Mert tudod ha vki lássa abban a vágy is él.
Olyat tudok csinálni hogy külsö dvd irót bekötök a router-be és akár az asztaliról akár a notebookról wifi-n keresztül dvd-t irók?
Minden wireless router tartalmaz tüzfalat?
ha nem tudja a wep jelszot, akkor nem tud csatlakozni a halozatdra ( neha valts jelszot )
a mac szures nem nagyon akadalyoz senkit.
ip cim alapjan? kivitelezhetetlen es ertelmetlen.
Van ilyesmoi?
mind routeren mind akliensen be kell allitani a jelszot.
Van egy wireless routerem beszeretném állitani ugy hogy csak 2 gépre menjen az internet,más ne tudjon hozzáférni.
Létezik ilyen beállitás?
( Ergenic- Wl-006 Wireless Network Broadband Router)
ha mindent jól csináltál,akkor mûködnie kell.ya,és mind a 2 gépen állítsd be a hálózati beállításoknál,h automatikusan ismerje fel az ip-t,meg ezeket.és akkor a router kiosztja az ip címet nekik.
ReaL MaDRid x siempre
Van nekem egy SMC routerem és megszeretném osztani vele az internetet egy másik gépre.Csak az a baj hogy a másik gépen Windows 2000 van és nem tudom megosztani a 2000-re.Hogyan csináljam?
Bár valszeg nem lesz hozzá magyar leírás.
A routeremhez kellene leírás. Már kaptam egyet, de sajnos ez angol. Magyarul kellene, ha meg van valakinek. "Broadband Router User's Manual.pdf"
Elõre is köszönöm!
nekem is ilyen van és überf@sza
ezekre lehet rakni nem gyari firmwaret, amivel a tulajdonsagaik es kepessegeik megsokszorozodnak.
a dd-wrt.com on olvashatsz az egyik legnepszerubb firmwarerol, es arrol, hogy melyik hardverek tamogatjak.
ja es az asuson van usb csatlakozo, amivel hazi fileserverre alakithatod.
ha van dombornyomott bankkartyad, akkor 5000 Ft ert kaphatsz egy speci szoftveres ( hotspot ) wrt54GL t . ( www.fon.com )
( ez ugyan igy hotspotkent is funkcional, de lehet hogy az ara miatt megerne. 1 ev ig kell hotspotkent funkcionalni , utana tied a router ... ja es a porttovabbitas egyelore kicsit bonyolult, nevezetesen , minden gepujrainditas utan ( ha uj ip cimet kap a geped ) ujra kell oket csinalni ))
ASUS WL-520G
Linksys WRT54GC vagy még szóba jöhet a WRT54GL ez külsõ antennás
Nem tudok dönteni.
A Linksys-el annyi fenntartásom van, hogy csak egy belsõ antennája van, nem tudom elég lessz e, kb 10 m-kell áthidalnia de közben van 3 vékony téglafal.
Nézegettem az SMC, D-Link, Edimax és társait, olcsók meg minden elég sok helyen írják, hogy problémásak, inkább veszem kicsit drágábban mint, hogy hetente vigyem vissza.
I will use google before asking stupid questions.