3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
#1454 Semmi. Csak véleményem szerint nem fog működni. Legalábbis én így tapasztaltam. -
#1453 Mi bajod az IP-vel? -
#1452 Cím sorba írhatja az IP címet...
Akkor inkább már ezt: \\[számítógépnév]\ -
#1451 tomo nekem válaszolt és Te meg arra válaszoltál, ezért van félreértés
JAG1: nálam domainbe kellett léptetni a gépeket ahhoz, hogy lássam a többi gépet annak ellenére, hogy volt net mindenhol -
#1450 Szted hogy van net rajta, ha nincs egy domainbe?
Ha DHCP adja az IP-t, akkor egyértelmű, hogy azonos csoportot fog osztani.
Mást nem is tud. -
#1449 sajátgép - jobbklikk az egyik, megosztani kívánt partición - tulajdonságok - megosztás - Ha tisztában van a kockázattal...bla-bla-bla - Mappa megosztása a hálózaton, mások módosíthatják a fájljaimat pipa be.
Ezt mindkét gépen csináld meg.
Aztán vagy beírod a címsorba a másik gép IP-jét, vagy a hálózati helyeknél megjelenik magától a megosztott vinyó. -
#1448 Met: Te értetted félre. Én nem neked írtam, hanem [rodzsi[/b]-nak. -
#1447 Régen nekem ment a Tor normálisan.
Felépített lokális gépen egy proxy szervert, a böngészőben + egyéb progiban az ő portját kellett csak beállítani, meg a localhostot és ment jól.
Fejlesztések után nekem nem ment.( új verzió meg anyámkínja volt vele) -
#1446 Azthiszem félre értetted.
Nem az "aktívságommal" van baj, az működik.
Azt szeretném elérni, hogy tudjam cseréltetni a Tor pluginnal azt az IP-t amit a weboldalak "látnak".
De mivel routerem van ezért nem igazán működik csak úgy.
Speedway: DHCP-vel létre kell hozni egy domain nevet a router menüjében, mind a két gépet be kell léptetni a domainbe és meg kell osztani a hálózaton a vinyót vagy egy könyvtárat amibe lehet másolgatni.
Legalábbis nálam így működik. -
#1445 sziasztok
lenne egy problémám
azt szeretném kérdezni hogy van 2 gép amit routerrel akarok összekapcsolni
eddig megy is van mindkettőn net, csak azt hogy lehet hogy tudjak egyikről adatokat küldeni a másikra
válaszokat előre is köszönöm -
#1444 A kérdés lényege az volt, hogy aktív legyen.
Ha nem használja a port forwarding-ot, akkor csak passzívan tud csatlakozni és az csak hátrányokkal jár a fájlcserélő rendszereken (DC és bittorent).
A lényeg, hogy a általában a port forwarding-ot nem elég csak egy programhoz megcsinálni, mert általában mindegyik ilyen program más-más portot használ. Ezért minden ilyen portot (vagy port-tartományt) forward-olni kell, ha minden esetben aktív csatlakozást akarsz. -
tomo #1443 router mogott is mukodnie kell, meg talan portforward nelkul is, de azzal meg vegkepp.
ugyhogy eselyed van, csak rajtad mulik -
#1442 Angol nyelvű leírás a Netgear Rangemax wpn824-es router port forwarding beállításához a StrongDC++-al való használatra:
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Netgear/WPN824/StrongDC++.htm -
#1441 hali all!!!
az a problémám lenne h 2napja elkezdtem torrentezni és miatta átkellett állitanom dolgokat h ne legyek passziv, és most akartam haszálni a strongdc-t de csak a hublistákig jutottam el nem nyitott meg egy hubot se vagyis addig jutot h kapcsolodva.
Netgear Rangemax wpn824-es routerem van, segitsetek léccives, a progiba külön portot nyitottam meg a gépen is a tüzfal kivételeknél meg a routerben is megadtam virtual servert vagy forwarding dolgot!!!!!
help nagyon kéne pliz -
#1440 Firefox-hoz van a Tor plugin amivel más ip-t láttat a böngésző, jó lenne ha be tudnám üzemelni mert néha rapid-ról kellene leszedni ezt azt de ott meg egy ip-ről x időközönként lehet leszedni valamit.
Viszont ami a gond, hogy router mögött vagyok és nem működik.
Van esélyem, hogy meg lehet oldani vagy nincs? -
#1439 #1412 -
nemechek82 #1438 Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem.Egy D-Link 601-es routerem van,és egy asztali pc és egy notebook között osztja meg a netet.Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet elérni hogy a 2 gép lássa egymást.A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv. és szép napot mindenkinek!
-
#1437 Igen.
(Vagy: Start menü - Futtatás - cmd és ENTER) -
atihtml #1436 meik dos ablakba? kellékek/parancssor? -
#1435 Írd be egy DOS ablakba a következő parancsot: ipconfig (majd ENTER)
Az így kilistázott IP-címek közül az "Alapértelmezett átjáró" a router IP-címe.
Ha esetleg azt írja ki, hogy a hálózat nem elérhető, akkor valami olyasmi probléma lehet, hogy nem jó a hálózati kártya (esetleg alaplapra integrált hálókártya) drivere.
Vagy UTP patch kábel helyett UTP cross kábellel lett összekötve a gép a routerrel (patch kábel kell).
Vagy esetleg - végső gondolatként - rossz helyre lett dugva a kábel... -
atihtml #1434 ez az admin felület az amikor az expolerba bekel irni azt az ip cimet és akor kijön az a felület ott gondolod a beálítást? mer az nem jön be! -
#1433 Nem igazán ismerem a rádiós netet, de mintha hasonló lenne, mint a DSL - tehát a router admin felületén a WAN beállításoknál azt a csatlakozási módot kell megadni, ahogyan egy gépről csatlakozna. -
atihtml #1432 hy!
Mercury kob br100 as routerje van a szomszéd gyereknek de nem tudtuk neki öszekötni a 2 gépet mert valami rádiós internete van és egy számitógépböl jön az internet és a routetre rákötünk mindent jol de nem villog az a led ami azt jelzi h bevan dugva az a kébel amiböl jön a net. az miért lehet? légyszi adjatok ötleteket h most mit csináljunk
-
#1431 távoli használat megoldva, már csak az első, és egyben legfontosabb kérdésemre ha vki tudna válaszolni, annak nagyon hálás lennék -
#1430 Üdv! Van 1 smc webtg routerem és chellos netem szeretném ugy összekötni a 2 t h élvezhessem awifi elönyeit csak hát a chello modemnek meg kell adni a smc mac címét és sehogy nem tom elképzelni h ezt hogy lehet! Ha valaki tud erre megoldást kérem irjon vagy vegyen fel msn re: [email protected] -
#1429 ja és az XP-s távoli használat sem nyerő:( -
#1428 Sziasztok!
Szeretnék egy kis helpet kérni.
SMCBR14VPN roueterem van, és azt szeretném beállítani, hogy a melóhelyről el tudjam érni a routert, és be tudjak lépni az admin felületbe. az, hogy be tudjam kapcsolni a gépet, már megoldottam a wake-on-lannal.
amit még kérdezni szeretnék, van-e olyan webes szolgáltatás, amivel tudom a melóhelyről a gépet irányítani, mivel progiinstall ki van csukva.
segítségeteket előre is köszönöm! -
tomo #1427 lehet hogy kulon menupontban van port range forwarding -
#1426 Hy Nekem olyan problémám van hogy portforwardot akarok csinálni ugye meg kell nyitni portokat na most nekem kéne pl 27000-30000 lévő portokat megnyitni beis irom mindent ahogy kell de ez mikor rákkatintok a mentésre automatán átirja 27000-27000-re!Nemtudjátok mért van? Előre is köszi! -
#1425 Ha nincs használati útmutatód a routerhez, akkor magad is megtudhatod a router beállító "oldalát" (admin felületet).
Nyiss DOS ablakot vagy Start menü -> Futtatás -> írd be "cmd" parancsot és ENTER.
A parancssorba gépeld be az "ipconfig" parancsot és ENTER.
A megjelenő helyi kapcsolat adatainál az "Alapértelmezett átjáró"-nál szereplő IP-cím a router.
(Feljebb az "IP-cím" a te géped IP-címe a routerrel együtt létrehozott hálózatban.) -
atihtml #1424 Helo!
Mercury kob br100 as routernél milyen számot kell beirni az expolerbe? h betugyam álítani a dolgokat?
köszi elöre is! -
#1423 Nekem ugyan egy Edimax router-em van, de a Wi-Fi részt (Wireless) 1Mb/s-nál (Data rate) kisebb értékre nem lehet lekorlátozni (még ez is 128kB/s-ot jelent). -
greenw #1422 Sziasztok. Van 1 Thomson wifi-s routerem, a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék 1 gépet lekorlátozni, a sebességre gondolok, hogy max 65kbyte-al tudjon szedni?Az is segítene, ha megmondjátok, hogy milyen fül alatt van a router admin felületén. Segítségeteket előre is köszönöm. -
#1421 Mint már említettem (#1415), mindkét gépben 10/100-as van.
Egyik gép sincs "memóriahiányban". Az asztali gépben 2GB, a notebook-ban pedig 1GB RAM van.
Ki lett próbálva tűzfallal és anélkül is, de az nem volt hatással a sebességre. -
#1420 Sztem. bizonyosodj meg róla, hogy mindegyik hálókártya 10/100-ase. De tűzfal is okozhat ilyen gondot. Vagy ha az egyik gépben nagyon kevés rendszermemória van. -
#1419 és az nehéz? mondjuk fingom nincs hogy hogy kell. valaki itt tudna segíteni? -
#1418 Csakis a reset gomb a megoldás - és persze, ahogy említették, újra kell konfigurálni. -
#1417 megváltoztattad az alapbeállítást? ha nem akkor a router allján vagy a kézikönyvébe le van írva, vagy beírod ide a típust és valaki megmondja
esetleg reseteled a beállításokat de akkor újra kell konfigolni -
#1416 Szasztok lenne egy olyan problémám hogy elfelejtettem a routernek a felhasználói nevét és a jelszavát. Mi a teendő ilyenkor? -
#1415 Van még egy kérdésem.
Már a régebbi "fordítós" kábeles korszakból (két gép közvetlenül hálózatba kötve egy fordítós UTP kábellel) ismerős a jelenség, hogy hiába 10/100mbps gépek a hálózati kártyája, pl. egy fájl átvitelekor egyik gépről a másikra jó ha az átviteli sebesség eléri az 1-1.5mbps-t.
Lehet ezen valahogy javítani?
(Mindkét gépen WinXP SP2 fut és mindkettőben LAN 10/100-as van)