3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
Pedrobody #1534 hollottam erről a módszerről csak az egyik haverom úgy járt hogy leresetelte és utána meghalt a routere teljesen és nem tudott visszamenni a netre valami más módszer nincs?? -
pecspapi #1533 keres rajta egy res-et kis gombot és a könyvében benne van meddig kell nyomni.és kezdheted előröl a beállítást -
Pedrobody #1532 sziasztok!
Vettem már régebben egy WLAN routert, amivel net van megosztva és olyan problémám merült fel hogy amit megattam régebben jelszot elfelejtettem és így most nem tudom a router beállításait megváltoztatni.
Egy ilyen routerem van nem tudom mennyit számít hogy mien:http://www.wlan-ok.hu/product.php?productid=79
-
pecspapi #1531 de szerintem a könyvben benne van -
pecspapi #1530 van gomb.karika és áthúzva vagy az alján de ott nem tom mien jel van
-
brizke #1529 És hol lehet a wlan bekapcsolni a laptopon? -
pecspapi #1528 szerintem is és lehet nincsen bekapcsolva awlan a laptopon -
tomo #1527 szerintem ugy kapcsolodj a vezetek nelkuli jelre, hogy kozben nincs bedugva a kabel. -
brizke #1526 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Egy vezeték nélküli smc routert vettem,azért hogy a laptopot tudjam a lakás bármely pontján netezésre használni.
Műkődik is a net a routeren keresztül,a laptop is észleli a vezeték nélküli kapcsolatot,de amikor kihúzom a kábelt a laptopból,ami összeköti a routerrel,akkor megszűnik az internet kapcsolat.
Mi kell még csinálnom,hogy működjön?Előre is köszi a válaszokat...
-
hunter03 #1525 Igen, a routert is meg a modemet is, de semmi... -
#1524 Resetelni próbáltad már? -
hunter03 #1523 Sziasztok!
Van egy SMC routerem és egy ideje nem tudok netezni úgy, ha a 2 gép egyszerre van bekapcsolva. Mi lehet a gond? Ha egyszerre megy a két gép akkor nem tudok netezni, ha kihúzom az egyik kábelt a routerből, akkor egyből jó lesz. Dobhatom ki a routert? -
tomo #1522 nem biztos, de, az lhet a problema, hogy kulon szegmensben vannak az egymast nem lato gepek. pl 3db a 10.0.1.x masik meg 10.0.2.x szegmens. ha jol tudom a netmask beallitasnal a 255.255.255.0 at kene atirni 255.255.0.0 ra ezzel a 3. oktetben levo gepek is lathatjak egymast.
masik tippem, hogy ha lehet a linksyst un. client bridge modba tenni,ami atereszti az edimaxon levo dhcp szerver cimkiosztasat. hat errol is csak halvany fogalmam van.
es meg 1 tipp. a hwsw.hu foruman halozatos topikban sok a szakerto ott is probalkozhatsz. -
#1521 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, melynek megoldására nem tudok rájönni, bár nagyon szakértő sem vagyok.
Van egy vezeték nélküli Linksys router és egy csak utp-s Edimax router, továbbá 4 számítógép. Az Edimax csatlakozik az ADSL-re, a Linksys pedig az Edimaxon keresztül kap internet elérést. A probléma az lenne, h az egyik notebook a Linksysen keresztül kapja az internet elérést, vezeték nélkül. Az internet megy rajta, azonban ezt a notebookot az Edimaxra csatlakozott számítógépek nem látják, illetve a többi számítógép sem látja ezt az egy notebookot. Azért lenne jó, ha látnák egymást, mert vannak megosztott mappák mindegyik gépen, és egymással ott osztunk meg adatokat.
Hogyan lehetne elérni, h a vezeték nélküli módon Linksysre kapcsolódott notebook lássa az Edimaxra kapcsolt gépeket, illetve fordítva?
Minden érdemleges hozzászólást előre is köszönök! -
#1520 Én nem szoktam kikapcsolni a DHCP mert legtöbbször ugyanazt adja vissza IP-nek. Tehát csak annyit kell csinálni, hogy meg kell nézni, hogy a DHCP milyen IP-t osztott ki (ipconfig) és a routerben meg kell adni + a portot. -
#1519 Akkor valamit egész biztosan nem jól csináltál a router konfigurálásnál. -
#1518 az utorrent által megadott portot írtam a router beállításaihoz -
#1517 A utorrentben is megadtad a konfigurált portot? -
#1516 van egy Linksys WRT54GL routerem
végig csinálom a portforwardon leírtakat és az utorrentem passzív marad
mit kell még csinálni? -
#1515 -
#1514 megtaláltam a dobozon,de bszk olyan kis betkkel irták le a sarokba,hogy örültem hogy 2x átnézés után megtaláltam ! ez kül azért kellet,mert rájötem a torrentem miert megy lassan...routerrel nyitnom kell egy porton,amin keresztül tölteni tudnak meg minden...csak ugye ehez kell tudni a fajtát,hogy tudjam mit irjak be hova xD -
#1513 ne a dobozon nézd hanem a routeren, az alján általában ott a matrica amin rajta van minden -
#1512 Router menüben?! -
#1511 azt szertném kérdezni,ha egyátalán van itt valaki élölény... xD hogy gépen hol tudom megnézni hogy milyen fajta routerem van pontosan,gyártot tom,de eza DLM -6422 megmitom en miket nem találom a dobozon... -
#1510 Szia .. ki se irta a gateway-t, de ujrahuztam a gépet, reseteltem a routert és most működik :) Azér köszi a segítséget... Megpróbálokmindjárt csinálni vmi állandó DNS-t meg megnyitom a HL2 portját... Köszi még1x -
tomo #1509 parancssorba ipconfig /all, es a gateway address a router ip cime.
masreszt reseteld a routert gyari beallitasoikra -
#1508 Sziasztok ! Adott egy Belkin F5D7230-4 típúsú router... Rá szeretnék jelentkezni, de ha beirom az explorer-be hogy 192.168.2.1 ( elvileg ez a default IPje ), kiirja h nem tudja megnyitni... Mit ronthatok el? eredeti leirása nincs meg csak router+tápkábel, neten a weblapjukon azt irja h " The server is too busy " <- ekkor router nélkül voltam neten!
PLS HELP Sürgős lenne... -
#1507 nem több ér kéne? -
csabagod #1506 Hella!
Az a helyzet, hogy egy routerre akarok csatlakozni utp kábellel amiből 4 ér van bekötve. De ha simán bedugom a másik végét a hálókártyámba nem világít a ledje és nincs kapcsolat, csak akkor ha szoftveresen átállítom 10 MBit/s üzemmódra. Ilyenkor a net is megy. Mi lehet ez? Hol a hiba? Kösz! -
#1505 Hi!
Van egy D-Link routerem. Ez három felé osztja a netet.
De az utóbbi napokban elég gyakran megszakad a kapcsolat. Ha kihúzom a routerből az elektromos csatlakozást és visszadugom akkor megint jó lesz.
Elég idegesítő helyzet.
Van vkinek vmi ötlete hogy mi lehet a baj?
-
#1504 Estét mindenkinek!
vki tudna segíteni D-LINK DI 524 Wifi Router beállításában?
Előre is nagyon köszönöm! -
#1503 Sziasztok !
Van nekem egy D-Link DSL- 360R és 1 Asus WL-520GC Routerem és nem tudok szervert csinálni egyik játékban sem!
Help -
tomo #1502 esetleg firmwarefrissites az APn -
kisviku #1501 A kérdésem nem router-re, inkább access point-ra irányul.
Wan itt a cégnél egy Linksys WAP 11-es AP és két helyiség akik csak WIFI-n tudnak csatlakozni.
Két wifi LAN Gigabyte Aircruiser G-s USB-s verzió, a harmadik egy D-Link USB-s.
Helyzet az, hogy kapcsolódnak az AP-re, de kb 10-15 perc múlva bontja a kapcsolatot, majd újracsatlakoznak, aztán megint bontja.
Mivel az AP setup-jában nincs semmi erre vonatkozólag és minden jól van belőve, nem tudom mi van.
A kliens gépeken az XP saját WIFI beállításával csatalkozik, a saját Gigabyteossal nem.De egyáltalán nem.
Nem lehet valami kompatibilitási gond?
Kszi előre is ha van megoldás. -
mochee #1500 Kösz, sikerült. -
#1499 Elég sokszor le lett már írva a topikban, hogy mit kell csinálni. No meg ott van a kereső is.
futattás->cmd->ipconfig - IP címet megjegyez vmi ilyesmi lesz :192.168.2.***
Router menü->NAT:
Privete IP: beírod az IP-t
Ports: hasraütés szerűen kiválasztasz egyet, lehetőleg olyat ami nem foglalt. pl. 1414
Beállítod a BOTH-ot.
Majd Apply.
utorrent elindít, beállításokba megadod a megnyitott portot nyomsz egy tesztet és ha OK akkor kész. Ha nem akkor vmit elrontottál.
még egy kis help: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/7004VBR/NHL_2006.htm -
mochee #1498
Kösz, és hogy? -
#1497 Azt kell szépen kitölteni, a táblázatot. -
mochee #1496 Nem jelöltem ki, ott 1 darab állítási lehetőség volt, vagy Enabled-re tenni, vagy Disabled-ön hagyni. Semmi port megadás...
(Mondjuk én nem tudtam megcsinálni azokat a lépéseket amiket a portforwardon írtak, valahol valamit mindig nem értek, de most Micsu írta hogy neki az sem segített...)
Viszont van olyan fül a NAT/Special Applications menü alatt a Router beállításaiban, ahol pl Battlenet, PC-to-phone meg ilyen dolgokat lehet megadni. Alatta egy táblázat 10 sorral; Trigger ports, Trigger Type, Incoming ports, Data Type, és Enable oszlopokkal. Enable oszlopban egy pipát lehet minden sornál elhelyezni vagy nem elhelyezni, a Data Type és a Trigger Type oszlopban pedig 3 lehetőséget megadni a legördülő menüben: TCP, UDP, Both.
Bocs ha ennek semmi köze nem volt a problémámhoz, de amint látszik nem értek hozzá. -
#1495 És port számokat is jelöltél ki, amiket megadtál a utorrentnek?