Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezert erdemes tisztesseges tuzfalprogramot hasznalni.
Azt szeretném megtudni, hogy routeren keresztül hálózati monitor program segítségével vagy máshogy megtudhatják-e a jelszavamat. A gépemen van xp tûzfal, nod32 és spyware progi is.
A router IP-je nem változik, csak a kapcsolatod IP-je...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
mert ott dinamikus ip van ugye...két gép esetén is jó lesz?
Megnézed mi a routre IP címe. Mondjuk 192.168.2.1
A gépeknek/gépednek állíts fix IP-t
IP: 192.168.2.x X helyére mondjuk 2
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró router IP-je: 192.168.2.1
DNS uez, 192.168.2.1
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem jól osztja, vagy ugyanazt az IP-t használja 2 gép.
Én kikapcsolnám a DHCP-t és fix IP-t állítanék a gépeknek...
Ha nem jön össze, mert megváltoztattad és elfelejtetted, akkor a hátulján van egy reset kapcsoló, azt kell nyomni 3 mp-ig és reszetel mindent.
A beállításaid is eltünnek, szal vigyázz...
Aug 5 15:11:50 pppd<27575>27575>: Timeout waiting for PADO packets0
Aug 5 15:11:59 pppd<27700>27700>: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1
Aug 5 15:11:59 pppd<27700>27700>: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0
ezek mit jelentenek? mert ilyen idõközönként akad meg nekem a játék és geci idegesítõ...
Hogy lehetne elérni a belépést? Köszi.<#falbav>#falbav>
Ha fix IP-d van, akkor erre nincs szükség.
Az itt megadott/kiválasztott címeden fogod tudni elérni a routert "kintrõl". Pl. aztirszideamitakarsz.dyndns.org
A routerben be kell állítani a megadott adatokat, amit a router frissít.
Van nekem egy SMC wireless routerem és azt szeretném megtudni, hogy csak helyi hálózaton lehet-e változtatni a router beállításait vagy távolról, másik városból is el lehet-e érni a configját.
Válaszotok elõre is köszönöm.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Olyan létezik hogy a modem és a router nem bírják egymást? Esetleg valami kompatibilitási probléma van a kettõ között?
Akkor nekem még van két 5letem, de utánna asszem kifújok.
1. Amikor bekötötték a netet akkor már megvolt a router? Mert szoktak a szolgáltatók olyat játszani (debreceniként talán a Movinetet ismered), hogy regisztrálják a hálózati eszköz fizikai MAC címét annak érdekében, hogy csak arról lehessen netezni. De ez nagyon nem valószinû egyébként, hogy ilyen gondod lenne mert akkor kapásból el sem indulna a net. (ráadsul a többi eszközön sem mûködne router nélkül sem)
2. Valami mégis a kábelmodem és a router között van a difi. Talán nem mûködik megfelelõen a modem??? Talán vmi olyasmi, hogy egy idõ után túl sok ütközés keletkezik és eldugul a közeg???? <-ez még valószínûtlenebb. 😊
A lényeg, hogy szerintem mindenképpen a szolgáltatót zargaasd amíg ki nem találnak vmit. Végülis õk a szakemberek, az õ rendszerük.
Ez tényleg egy kicsit így össze-visszaság lett. Bár a lényeget értem. Amit te kisebb csatlakozónak hívsz az valószínûleg egy telefon modem. Azt nem értem, hogy az, hogy kerül a képbe.
De a lényeg. Ha ADSL van bekötve akkor egy routerre lesz szükséged. Ahhoz viszont jó a sima patch és a crosslinkes kábel is. Az ADSL modem kimenetét nem a számítógépbe, hanem a router WAN csatlakozójába kell biggyeszteni. A többi portba pedig a számítógépeket. Ennyi. 😊
T elosztó nagyon sok mindenhol van. (tv, csap... stb. 😄) De sejtem mire gondolsz. Ezeket az eszközöket Switch-nek vagy HUB-nak szokták hívni. Általában a legkisebben 4 port van.
elõre is köszi!
de ezt majd a prok meg mondják itt a forumban
értwem kár h ip n nem lehet kapcsolodni
De halotam oylanrol h 1csávoo belépet 1 gépbe és letötlött dolgokat értitek (hacker)
szal szerintme lehetséges az ip léévöö kapcsolat de biztos nem legális😄😄
A választ elõre is köszönöm.
és köszi a segtséget
még anyi h 1 másiik gépre h tok kapcsolodni már mint 1 oylan gépre amivel nem vagyok kábelel kapcsolodva hanem mondjuk IP valakihez
Meg lehet ezt oldani mert Tc tom h lehet ftp URl en is szal szerintme valahogy lehet ip isnem?
Valószínüleg pingelési problémáid vannak. Ez a probléma a sávszélesség emeléssel hatványozódva lettek gyakoribbak. Ha jól tudom van rá vmi program amivel ki lehet küszöbölni, de mivel én nem játszom nem foglalakoztam vele. Szóval vmi olyan topikban próbálkozz ahol hálózatos játékokkal foglakoznak, valószínüleg okosabbak lesznek nálam ebben a témában.
Kiválasztasz egy tetszõleges mappát az egyik gépen! Aztán követed amit már leítam!
A másik gépen ajánlott TC-t használni. Azon belül <-\->-\->
nem kell valahogy kapcsolodnom a másik géphez
mert nincs semmi beálítva
Mappák megosztása: jobb klikk a mappára; Megosztás és biztonság; A mappa megosztása a hálótaon (pipa be); ok
kész.
A sebesség pedig a hálózati eszközökön múlik.
msn is jol megy ugy 1 vagy2 mega amax sebeség átpakolása
szal viszonylag jo megoszot mapával kb miylen gyorsan tok átmásolni?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mert van 1 edimax routerem amire 2 gép van kötvbe és sehogy se tom megoldani h gyorsan menjen át az adat az 1 ikrõlk amásikra lehetséges ez?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae