Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem már régebben egy WLAN routert, amivel net van megosztva és olyan problémám merült fel hogy amit megattam régebben jelszot elfelejtettem és így most nem tudom a router beállításait megváltoztatni.
Egy ilyen routerem van nem tudom mennyit számít hogy mien:http://www.wlan-ok.hu/product.php?productid=79
Segítséget szeretnék kérni.Egy vezeték nélküli smc routert vettem,azért hogy a laptopot tudjam a lakás bármely pontján netezésre használni.
Mûkõdik is a net a routeren keresztül,a laptop is észleli a vezeték nélküli kapcsolatot,de amikor kihúzom a kábelt a laptopból,ami összeköti a routerrel,akkor megszûnik az internet kapcsolat.
Mi kell még csinálnom,hogy mûködjön?Elõre is köszi a válaszokat...
Van egy SMC routerem és egy ideje nem tudok netezni úgy, ha a 2 gép egyszerre van bekapcsolva. Mi lehet a gond? Ha egyszerre megy a két gép akkor nem tudok netezni, ha kihúzom az egyik kábelt a routerbõl, akkor egybõl jó lesz. Dobhatom ki a routert?
masik tippem, hogy ha lehet a linksyst un. client bridge modba tenni,ami atereszti az edimaxon levo dhcp szerver cimkiosztasat. hat errol is csak halvany fogalmam van.
es meg 1 tipp. a hwsw.hu foruman halozatos topikban sok a szakerto ott is probalkozhatsz.
Lenne egy olyan problémám, melynek megoldására nem tudok rájönni, bár nagyon szakértõ sem vagyok.
Van egy vezeték nélküli Linksys router és egy csak utp-s Edimax router, továbbá 4 számítógép. Az Edimax csatlakozik az ADSL-re, a Linksys pedig az Edimaxon keresztül kap internet elérést. A probléma az lenne, h az egyik notebook a Linksysen keresztül kapja az internet elérést, vezeték nélkül. Az internet megy rajta, azonban ezt a notebookot az Edimaxra csatlakozott számítógépek nem látják, illetve a többi számítógép sem látja ezt az egy notebookot. Azért lenne jó, ha látnák egymást, mert vannak megosztott mappák mindegyik gépen, és egymással ott osztunk meg adatokat.
Hogyan lehetne elérni, h a vezeték nélküli módon Linksysre kapcsolódott notebook lássa az Edimaxra kapcsolt gépeket, illetve fordítva?
Minden érdemleges hozzászólást elõre is köszönök!
mov ah,4ch int 21h end
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
végig csinálom a portforwardon leírtakat és az utorrentem passzív marad
mit kell még csinálni?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Toshiba L300-2C5
masreszt reseteld a routert gyari beallitasoikra
PLS HELP Sürgõs lenne...
Toshiba L300-2C5
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az a helyzet, hogy egy routerre akarok csatlakozni utp kábellel amibõl 4 ér van bekötve. De ha simán bedugom a másik végét a hálókártyámba nem világít a ledje és nincs kapcsolat, csak akkor ha szoftveresen átállítom 10 MBit/s üzemmódra. Ilyenkor a net is megy. Mi lehet ez? Hol a hiba? Kösz!
Van egy D-Link routerem. Ez három felé osztja a netet.
De az utóbbi napokban elég gyakran megszakad a kapcsolat. Ha kihúzom a routerbõl az elektromos csatlakozást és visszadugom akkor megint jó lesz.
Elég idegesítõ helyzet.
Van vkinek vmi ötlete hogy mi lehet a baj?
vki tudna segíteni D-LINK DI 524 Wifi Router beállításában?
Elõre is nagyon köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Van nekem egy D-Link DSL- 360R és 1 Asus WL-520GC Routerem és nem tudok szervert csinálni egyik játékban sem!
Help
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Wan itt a cégnél egy Linksys WAP 11-es AP és két helyiség akik csak WIFI-n tudnak csatlakozni.
Két wifi LAN Gigabyte Aircruiser G-s USB-s verzió, a harmadik egy D-Link USB-s.
Helyzet az, hogy kapcsolódnak az AP-re, de kb 10-15 perc múlva bontja a kapcsolatot, majd újracsatlakoznak, aztán megint bontja.
Mivel az AP setup-jában nincs semmi erre vonatkozólag és minden jól van belõve, nem tudom mi van.
A kliens gépeken az XP saját WIFI beállításával csatalkozik, a saját Gigabyteossal nem.De egyáltalán nem.
Nem lehet valami kompatibilitási gond?
Kszi elõre is ha van megoldás.
futattás->cmd->ipconfig - IP címet megjegyez vmi ilyesmi lesz :192.168.2.***
Router menü->NAT:
Privete IP: beírod az IP-t
Ports: hasraütés szerûen kiválasztasz egyet, lehetõleg olyat ami nem foglalt. pl. 1414
Beállítod a BOTH-ot.
Majd Apply.
utorrent elindít, beállításokba megadod a megnyitott portot nyomsz egy tesztet és ha OK akkor kész. Ha nem akkor vmit elrontottál.
még egy kis help: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/7004VBR/NHL_2006.htm
Kösz, és hogy?
(Mondjuk én nem tudtam megcsinálni azokat a lépéseket amiket a portforwardon írtak, valahol valamit mindig nem értek, de most Micsu írta hogy neki az sem segített...)
Viszont van olyan fül a NAT/Special Applications menü alatt a Router beállításaiban, ahol pl Battlenet, PC-to-phone meg ilyen dolgokat lehet megadni. Alatta egy táblázat 10 sorral; Trigger ports, Trigger Type, Incoming ports, Data Type, és Enable oszlopokkal. Enable oszlopban egy pipát lehet minden sornál elhelyezni vagy nem elhelyezni, a Data Type és a Trigger Type oszlopban pedig 3 lehetõséget megadni a legördülõ menüben: TCP, UDP, Both.
Bocs ha ennek semmi köze nem volt a problémámhoz, de amint látszik nem értek hozzá.
Nekem ugyanez a problémám, router nélkül minden okés, aktív vagyok torrenten, de routerrel (SMC7004VBR) mindig zárva van aport. Én is beállítottam az Upnp-t Enabledre és semmi nem történt.
Pontosan az van ha egy laptop már rá van csatlakoztattva a routerre akkor a másik már nem kapcsolodik rá...
azaz nem megy el két laptop a wifin...ha az egyik laptop kábellel van routerre csatlakozva akkor ugy megy mindkét gépen a net
a router pontos neve_D-link DI-524
ötlet?
köszönöm elõre is
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
volna egy olyan problémám,h nem tud két ember felcsatlakozni a roturre,csak egy 😞
tudtok valamit mondani mi lehet a gond?
D-link a router
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR542Gv3/TL-WR542Gv3index.htm
TP-link wr542g3as routerem van!
az a problémám hogy kliens managereknek a protjai levannak zárva, utorrent stb, a portfowarding.com onmegnéztem hgoy kell beállítani a routerem hogy nyitva legyen a port de semmi, tudna valaki segíteni
thx