3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
#2054 Sziasztok!
Most váltottam nagyobb csomagra a T-online-nál és kaptam egy új modemet (Speedport W 721V), a töltés jön maxon, de alul, ami jel eddig zöld volt, most piros felkiáltójelet mutat.
Ez most mit jelent? Azt írja, hogy portot kéne nyitnom, na de hogyan(ez nekem kínai)?:(
Lentebb láttam, hogy az Upnp-t be kell kapcsolni. A torrentnél be van, a routernél meg nem tudom hol kéne. -
Laceee #2053 először mindenképp reseteld a routert, jó lenne tudni melyik szolgáltatónál rendeltél internetet, ha Digi akkor PPPoE kapcsolatnál töltsd ki a Felhaszáló nevet és jelszót, UPCnél MAC Adress Clone-ozás elég. -
vizoo #2052 Sziasztok!
Egy SMC wifi routerhez kérnék segítséget. A pontos típus: SMCWBR14-G2
kivettem dobozból, bedugdostam a kábeleket, beüzemeltem, majd felléptem a 192.168.2.1 címre, amin ugye a setupja elérhető. Elindítottam a varázslót, hogy beállítsam a routert. wan, lan, felhasználónév, jelszó, stb...
Ennek a végén kiírta, hogy az adataim mentés alatt vannak.
Ezután se net nem lett, se semmi nem történt, valamint mostmár a 192.168.2.1 címet se érem el, így meg se tudom nézni, hogy mi lehet a baj.
Előre is köszi a segítséget. -
#2051 Mi is volt a kérdés? -
Laceee #2050 De nem kérdeztél semmit..., pedig vannak itt jópáran Digisek, a router meg szinte másodlagos. -
devilk #2049 Fura, hogy az ember kérdez vmit normálisan, és normális választ 1-2 ember nem tud adni. Vagy ha az ember kérdezni akar valamit, akkor bunkóba tolja? Úgy is tudom. -
#2048 :) -
#2047 Mert valójában ismerkedni akar. xD -
#2046 Talán azt hiszi, hogy ha pm-ben intézi úgy gyorsabb.
De igazából szerintem mindegy, hogy milyen a net. -
#2045 Miért nem kérdezed itt? -
devilk #2044 Sziasztok!
Akinek ASUS WL-520GC típusú routerje van és DIGI netes, az írjon már rám egy privit, mert fontos lenne. 1-2 dolgot kérdezni szeretnék!
Köszike!
-
Laceee #2043 reseteld a routert és csináld újra a PPPoE beállításokat, a MAC Adress klónozás nem kell ! -
Era70 #2042 Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni bárkitől,aki ért a router beállításához.Surecom EP-9610sx-g típusú routerem van. 1 hete kötötték be a Diginet-et, de a routerem nem bír együttműködni a szolgáltatóval,nem tudom mit kellene még beállítani rajt, hogy működjön.A következőket próbáltam vele:Mac address-t clónoztam, majd save&restart. Wan beállításnál a PPPoE-t választottam,megadtam a szolgáltatótól kapott felh.nevet,+ jelszót,majd save&restart.Elvileg működnie kellene, de nem!!!!Ezt irja ki:no changes. Mi lehet a baj?? SOS. -
#2041 Hali!
Nekem dana NW5140SR tipusú routerem van, és az lenne a kérdésem, nem tudja véletlenül valaki, hogy ha 10/100-as akkor az 50/25-ös netet simán vinnie kellene fullon uyge? Vagy tévedek? Mert 2 torrent nem használja ki csutkán, csak ha az egyiket leállítom, akkor a másik viszont begyorsul maxra, tehát nem értem, arra tudok gondolni csak, hogy nem bírja a router, de ha 100bit-ig bírja, az 50/25 még mindig csak 75, szal ez érdekes.. Sőt, olyan van, hogy ha nem megy a feltöltés maxal, akkor a letöltés megy maxal, valaki tud erre érthető magyarázatot adni?:D De ha 100mbit-et visz a router akkor bírnia kellene sztem :S
Előre is köszi a válaszokat! -
#2040 thx, találtam olyan firmwaret amiben van -
ACE #2039 Ha a router nem tudja, akkor nem tudsz ilyet csinálni... -
jaki88 #2038 Sziasztok! Tudnátok olyan programokat ajánlani amikkel felügyelni tudnám a routeremet, sávszélességeket, stb. esetleg beállításokat, korlátozásokat is betudnék állítani? Nekem TP-Link 8 portos routerem van. -
ACE #2037 Csak ha tud a router kliens módot... -
#2036 retard kérdés: ha van 1 wireless routerem (linksys wrt54gl), azzal tudok más wireless hálózatára csatlakozni vhogy? -
ACE #2035 utorrent-be, ha a logger fülre rámész, és nyomsz jobb gombot, akkor ott ki tudod választani milyen logok jelenjenek meg. Ott állítsd be a hibáknál, meg a "verbose" logging-nál, hogy megjelenítse az Upnp-t. És akkor láthatod mi a hiba, miért nem tud portot nyitni. Feltehetőleg a router nem túl kompatibilis. Az én D-link DI-524-em tökéletesen működik vele. De pl. több játék, MSN, Skype is támogatja. TP-link mellesleg leggagyibb router talán, ami létezik, túl sokat ne várj tőle. -
#2034 hát ez rohattul nem müködik ugyan ugy nem jo......de azé kösz...ip cimet kell nyinom a routeren vagy a faszom se tusja már kibaszom a francba az egfész routet..sok helyen mondak már sok ötletet de má kezd elgem lenni..ez az upnp-s dolog legalább egyzserü lett volna -
#2033 Sajna énis ezzel szenvedek, és nem tudom, hogy milyet vegyek :(
-
epicfail #2032 Bocs, rosszul fogalmaztam, mióta megvan az új router azóta nem torrenteztem :) de mai nap már töltöttem full sebességen és még semmi szakadás. De hogy firmwaret miért nem lehet frissíteni... Lehet hogy mind a kétszer szar routert kaptam? -
#2031 Ilyet se hallottam még...
De ez mitől lehet? (mármint a routerben, hardweresen mitől lehet) -
ACE #2030 Akkor az van, amit mondtam, a router nem bírja a sebességet, vagy torrent esetén a kapcsolódások számát. És behal tőle, jobb esetben újraindul, rosszabb esetben neked kell újraindítani... -
epicfail #2029 Mai nap még nem volt szakadás, de eddig nem töltöttem le mellette. -
ACE #2028 Ha másik routerrel jó, akkor félő, hogy nem bírja a sebességet... Ha nem töltesz le akkor is szakad? -
epicfail #2027 Szevasztok!
Lenne egy problémám a Linksys BEFSR41 routeremmel. Digi netem van 30/20 (30/30). A probléma a következő. Mindennap random időben (van hogy reggel, van hogy este) megszakad a net 5 percenként 2x kb. Másik routerrel semmi gond nincs. Firmwaret nem enged frissíteni mert azt mondja "file pattern error" frissítés után (igen megfelelőt szedtem le linksys.com-ról). A router vadi új, 3 napja cserélték ki. Előtte is ilyen volt és azt csinálta ha az én gépem nem ment akkor a másik két gépen kb 30 percenként szakadt a net folyamatosan. Azon se lehetett firmwaret frissíteni.
Valaki van valami ötlete hogy miért szakad a net 5 percenként? Lehet valami köze a Diginethez? -
ACE #2026 Kapcsold be a routeren, meg az utorrent-ben is az Upnp-t, vagy portforward.com, de az Upnp egyszerűbb, mert magától nyit portot a routeren az utorrent, amit éppen kell. -
#2025 császtok
Tp-linkes routerem van vezetékes...hogy tudnám megoldani hogy normálisan fusson az utorrent??mert ezt irja elvileg zöldnek kéne lenni ha találna egy megfelelö portot hogy teljes sávszéleeségem müködjön normálisan...találtam neten Pfconfig nevezetü progit ami állitlag beállitja a helyes portot az adott alkalmazáshoz de ez a progi ugy szar ahpogy van vagy én vagyok hülye de semmire nem jo... -
#2024 Hát nemtom.
Linksys párti vagyok, eddig nem találkoztam olyannal, hogy valamit nem birt volna. -
ACE #2023 Mert ezek a routerek nem erre a sebességre, kapcsolat számokra vannak kitalálva... Asszinkron (ADSL,CABLE) kapcsolatokra inkább, de ez bele is van írva a leírásukba, tehát emiatt még reklamálni sem tudsz... De szerintem a márkásabb, Linksys, D-Link, SMC-knek bírnia kell. De én pl. egy kolesz mellett 1 évig használtam Airlive (Ovislink) routert, igaz kliens módban, de 100 Gigákat töltöttem le és fel naponta. A koli Gigabiten csücsült, csak a WLAN két antennával légvonalban kb. 10-15 méter távolsággal 20-25 Mbit-et bírt, de azt szinkronban... bírta a kis airlive, semmi baja nem volt. Egyébként erről van szó: link :D -
#2022 Amúgy miért ne birná? -
#2021 Köszi, megkérdeztem a DIGI NET topicba.. de szokásos SG-s viselkedés "routeres topicba kérdezd..." -
ACE #2020 Háát, elvileg ezek ADSL és Cable kapcsolatra vannak kitalálva... de szerintem bírnia kell... Igazából ha azt akarod tudni bírja-e, akkor azt kell megkérdezned, akinek DIGI-je van megfelelő csomaggal, hogy neki milyen router az, ami bírja... -
#2019 Ez mennyire jó? Bírja a DIGI NET-et? Nem szeretném ha megvenném, és nem volna jó, mint a mostani :( -
ACE #2018 Ennyiért van WLAN-os is: link -
#2017 Az a D-Link jónak tűnik. -
#2016 sziasztok ezek közül melyiket ajánljátok diginet legkisebb csomagjához,a netet főleg mmo-hoz használom, meg hébe-hóba letöltésre:
Na, melyiket? -
#2015 Szerintem akkor IP ütközés volt, mert a routered a 192.168.1.1-en volt és valamelyik gép is.
Ha igy megy, akkor hagyd igy, nem szép megoldás, dehát ez van.
Teszteld úgy a dolgot, hogy kikapcsolsz mindent (gépeket is), majd újraindítod. Ha igy is műxik, akkor a probléma megoldva.