Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem szerencsére elsõre ment.
Honda - The Power of Dreams
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én ma csináltam meg, de nem a CD-s megoldást, ki se bontottam, összedugtam, WAN: net 1-2:be a gápeket, elindítottam az Internet Exp, beírtam h. http://192.168.0.1 itt szintén admin és nincs jelszó (szerintem a jelszó miatt nem megy neked) ez után pedig az oldal közepén van h. "Run wizzard" itt lefuttatod amit kér és kész 😊
(Mikor a jelszót kéri, azthiszem 2. lépés, akkor ne írj be semi, nyomj "Next")
Remélem így jó lesz 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ilyen routerem van, D-Link DI-524 Nagyon meg vagyok vele elégedve, teljesít szépen, nem dobál, nem akadozik... 2 gépen net, online rádio, én gépemen + MSN torrent (9file van benn, ebbõl 6 megy is fel) és még TDU-ztam is, és nem dobált le a szerverrõl, MSN-t se dobta ki, mint eddig.
Ajánlani tudom.
Jah, és rámértem speedtest-tel mikor le volt terhelve, 30/30 <#idiota>#idiota>

(nem a privát IP-tek számít, hanem a publikus IP-tek (ahogyan az internet felõl látszódtok)).
Ezt állítani (tudtommal) nem lehet, a szolgáltatótól lehet kérvényezni IP címeket (plussz pénzért).
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
A gép "internet" kábelét ugye nem a WAN portba dugtad hanem az egyik számozottba?
Þór vígi þessi rúnar
Ezek szoktak lenni.
Szerintem ne a CD-vel molyolja, hanem dugj rá egy gépet és a 192.168.1.1-en megtalálod a router-t és ott konfigold be. (egyes modelleknél lehet 192.168.2.1) /böngészõt megnyit, majd ahova a www.sg.hu-t írod, oda told be a router ip címét).
A gépen NE legyen megadva IP cím, legyen minden autómatikus (DHCP). Nemtom ez a router wifis-e, de ha igen, akkor elõször madzaggal csináld.
Þór vígi þessi rúnar
Egy kis segítséget kérnék.Van egy d-link 584t routerem és szeretném mûködésre bírni.Elõre szólok segg hülye vagyok a dologhoz,szóval a hozzá kapott lemezzel kellene bekonfigurálni amivel el is jutok addig amíg megkérdezni a lakcímet ország szerint és a szolgáltatót.És utána pedig kér jelszót és felhasználó nevet ami alapba admin de nem fogadja el.Próbálja menteni a beállításokat de mindíg erre a kettõre hivatkozik,hogy hibás.A kérdésem milyen felhasználónevet és jelszót kell odaírni?
A default gateway is legyen autómatikus!
Þór vígi þessi rúnar
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Lehet hogy nem jó helyre írok, de ezt dobta ki a keresõ.
Az a problémám, hogy van egy tp-link tl-r402m típusú modemem, a leírás alapján beállítottam,ki is írta hogy a beállítás jó, csatlakozhatok az internetre. De hiába csatlakoznék, nincs net a gépen, és nem is tudok kiindulni semmibõl hogy mi lehet a hiba, mert elvileg minden tökéletesen mûködik (Hálózati beállításoknál van minden, ip cím, alhálózati maszk stb., tûzfalat is kikapcsoltam.)
Akinek van valami sejtése, az írjon légyszi!
kösz!
ha meg nem kell egyszerûen adminban kikapcsolod vagy a front panelen lévõ gombbal.
azért mertem javasolni mert Linuxos firmwaret használ a cucc és nyílt forrású ezért sokkal dinamikusabban fejlõdik az alá írt rendszer mint a gyári ciscos
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
:c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
60/30Mbit/s-es nethez ezt a vezetekes routert neztem ki: Linksys BEFSR41 3gep lesz radugva, de kb. egyszerre nem igen lesz hasznalva mind3. lenyeges, hogy nonstop megbizhato legyen es ha nem is szinkronba, de birja el a fent emlitett netsebesseget. megfelelo a valasztasom?
Ha valaki tud valami megoldást, a pingidõ problémára azt nagyon megköszönném, ha privátba elküldené!
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
steam, origin: ACE_hun
Szeretném a tp-link routeremet eltávolítani a gépemrõl, és vissza állítani a modemre a netet. Ezt hogyan tegyen?
Elõre is köszi a segítséget!
Inviteles netem van.(1mb/s)
Van egy modemem : Dlink 360r
ÉS van egy routerem : Dlink dir 100
A problémám a következõ lenne: a net rendszeresen megszakad pillanatokra online játék közben, de ha miután megszaakdtam és rögtön elinditom a firefoxot egyböl bejön a net.
Van hogy jó 1-2 napig, és ne mszakad meg egyszer se, de van hogy szinte percenként szakadozik(egy pillanatra és utánna megint van net)
Mióta kihúztam a routert és csak a modem van azóta nem szakadozik, csak néha felmegy a pingem online játék során (kb 700-999 re de csak ilyen kor is 1 pillanatra)
Arouterre gyanakodtam hogy esetleg az a rossz, de kétségeim vannak, egyik ismerõsöm azt mondta hogy nem hiszi hogy a routernek van baja mert nem lehet az hogy csak pillanatra szakad meg a net ha rossz a router.
Valamit esetleg be kéne állitanom a routerrel kapcsolatban? hogyan és mit?
Egyéb ötletek, hogy mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm!
PS3 Slim 250 PC
Most váltottam nagyobb csomagra a T-online-nál és kaptam egy új modemet (Speedport W 721V), a töltés jön maxon, de alul, ami jel eddig zöld volt, most piros felkiáltójelet mutat.
Ez most mit jelent? Azt írja, hogy portot kéne nyitnom, na de hogyan(ez nekem kínai)?😞
Lentebb láttam, hogy az Upnp-t be kell kapcsolni. A torrentnél be van, a routernél meg nem tudom hol kéne.
Egy SMC wifi routerhez kérnék segítséget. A pontos típus: SMCWBR14-G2
kivettem dobozból, bedugdostam a kábeleket, beüzemeltem, majd felléptem a 192.168.2.1 címre, amin ugye a setupja elérhetõ. Elindítottam a varázslót, hogy beállítsam a routert. wan, lan, felhasználónév, jelszó, stb...
Ennek a végén kiírta, hogy az adataim mentés alatt vannak.
Ezután se net nem lett, se semmi nem történt, valamint mostmár a 192.168.2.1 címet se érem el, így meg se tudom nézni, hogy mi lehet a baj.
Elõre is köszi a segítséget.
Est Sularus Oth Mithas
De igazából szerintem mindegy, hogy milyen a net.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akinek ASUS WL-520GC típusú routerje van és DIGI netes, az írjon már rám egy privit, mert fontos lenne. 1-2 dolgot kérdezni szeretnék!
Köszike!
Nekem dana NW5140SR tipusú routerem van, és az lenne a kérdésem, nem tudja véletlenül valaki, hogy ha 10/100-as akkor az 50/25-ös netet simán vinnie kellene fullon uyge? Vagy tévedek? Mert 2 torrent nem használja ki csutkán, csak ha az egyiket leállítom, akkor a másik viszont begyorsul maxra, tehát nem értem, arra tudok gondolni csak, hogy nem bírja a router, de ha 100bit-ig bírja, az 50/25 még mindig csak 75, szal ez érdekes.. Sõt, olyan van, hogy ha nem megy a feltöltés maxal, akkor a letöltés megy maxal, valaki tud erre érthetõ magyarázatot adni?😄 De ha 100mbit-et visz a router akkor bírnia kellene sztem :S
Elõre is köszi a válaszokat!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
bloody fucking murder