Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én ezt még sohasem frissitettem, leszedtem én is, 1db .bix kiterjesztésû fájl, mit csináljak vele?
PS3 Slim 250 PC
Segítségeteket szeretném kérni router vásárlásban.
Vezetékes routert szeretnék venni ami 2 asztali gép között osztaná meg az inviteles 1Mb/s netemet. A késöbbiekben ez lehet emelkedik amjd 4 vagy 8 megára.
Ti milyen routert vennétek max 10-12 ezer forintért, vagyis mit ajánlotok.
( jelenleg Dlink dir 100 asom van de uúgy gondolom hogy hibás az állandó net szakadás miatt.)
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Tedd be a router-t DMZ (gyakolatilag a tûzfal kikapcsolása) módba próbaképpen és nézd meg úgy jó-e. Ha igen, akkor lehet tovább játszani a routerrel. Ha nem jó akkor windows szinten lesz valami elszabva.
[merlinw.org]
Ott is az a probléma, hogy megcsinálom a játékot és nem találja meg másnak a gépe, pedig egy hálózaton vagyunk hamachin.
:3
steam, origin: ACE_hun
Az alatt hogy Static DHCP.
Namost azt Enabled-re állítod és megadsz egy IP address-t. A DHCP Client-nél meg kéne lennie a géped MAC address-ének. Azt kijelölöd, és Apply. A gépeden minden legyen automatikus TCP/IP-nél.
Így mindig ugyanazt az IP-t fogod kapni, amit megadtál, és így mûködni fog az átirányítás is.
A 2 DNS szervert honnan tudhatnám meg pontosan?
A szolgáltató adott egy papírt amin ezek rajta vannak, de sikerült család egyik tagjának úgy eltüntetni, hogy nem került elõ sehonnan.
Szóval a port forward jól meg van csinálva csak gondolom valami más nincs beállítva megfelelõen a router-ben és a miatt nem megy az egész.
Hátha ebbe a topikba van, aki tud valami megoldást a problémámra 😊
Sehogy nem akar összejönni a következõ:
Adott két gép (laptop XPSP2 és XPSP3), amik switch-en keresztül kapcsolódnak egymáshoz patch kábellel (+internethez).
Automatikus IP kiosztás és egy munkacsoport van beállítva, fájlmegosztás engedélyezve van, tûzfal nincs a gépeken pingelni lehet õket. Net van rajtuk, de nem látják egymást.
Mi lehet a gond?
Egyébként külön szûzfal nincs a gépen csak a w7 beépítette valamint egy Avira antivírus.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van nekem egy Dl-524 routerem.
Bekellene állítani rajta ezeket :
TCP ports (default 28000) and downloader port (28100) and one UDP port (by default 28000).
Ez még nem is lenne akkora baj ( bár teljes mértékben hülye vagyok a hálózati dolgokhoz ) de a router beállításainál van egy olyan, hogy Trigger Port.Na ide mit kellene írni ?
Köszönöm a segítséget 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[merlinw.org]
Próbálja ki a srác, ha megy, akkor örül, ha nem, akkor visszakapcsolja és kész.
Þór vígi þessi rúnar
nc
Tapasztalatból beszélek. De nyugodtan fikázódjál csak.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
És ha valóban a router a rossz akkor milyet kéne venni? úgy maximum 10-12 ezer ft körül.
Kösz a segítséget.
Természetesen mások véleményét is várom.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Bár én arra gyanakodnék.
Þór vígi þessi rúnar
Látom van élet a topikban így felteszem itt is a kérdésem amit már feltettem régebben de akkor nem írt rá senki semmit.
A problémám a következõ:
Mióta bekötötték hozzám a netet (1mb/s) kb 2-3 éve, azóta ugyan az a modemem van: Dlink 360-R. (Hallottam róla hogy ez egy butitott "szar".)
aztán bekötés után fél évvel kb megosztottuk a netet egy routerrel 2 gépre. A router: Dlink dir 100. Ez így szépen mûködött is egy darabig.
Aztán kb 1, másfél éve elkezdte azt csinálni, hogy pillanatokra megszakadt a net. Teszemazt torrenteztem, megszakadt a net, pár másodperc mulva már megint max sebességgel töltöttem. Vagy netes játékok közben (Cod2, cod4.....) Játszottam, egyszercsak kiírta hogy kapcsolat megszakadt, jó, kiléptem, elinditottam a böngészõt hogy lássam mi a helyzet, és lám volt net. Csatlakoztam megint egy szerverhez az adott játékban és aztán valamikor megint kapcsolat megszakadt at írt, rögtön reconnect és megint jó volt.
Van oylan hogy elég sokat bírja 1-2 napot szakadás nélkül, de volt olyan is hogy szinte percenként szakadt. MSN en egyik percben fennt másikban már ki voltam jelentkezve mert megszakadt.
Azt gondoltam hogy a modem a hibás mivel nem a legjobb.
Ezért elkérte megyik haveromtól az övét. De azzal is megszakadt.
Ekkor gondoltam hogy akkor kihúzom a routert és anélkül nézem meg a netet. Mióta így van nem szakadt meg, (már pár hónapja).
Amint visszadugom egy idõ múlva megint szakadozik, hol 10 percenként hol naponta 3-4x.
Ezek szerint rossz a routerem? vagy csak valamit be kéne állítani rajta, vagy frissíteni kéne?
Ha rossz akkor milyen routert ajánlotok? Ha netántán váltunk egy nagyobb netre azt is bírja.
Köszönöm a segitséget!
PS3 Slim 250 PC
Játék Readme-jében csak a portok-ról ír más nincs és minden tûzfal ki van lõve.