727
-
#447 Lakatlan sziget?? Ilyenről én nem tudok.
EmThor : Asszem van egy terem amiben van ilyen kivetitő rajta ábrákkal mögötte 3 akármi amiken van monitor mindhármat lödd ki és kész. -
#446 most vissza mentem fegyverraktárhoz, ott semmi, liftbe kiszálltam a scientific akárminák [első lift amikor megérkezel fúrótoronyhoz, csak máshol szálltam ki belőle], és végigfutok a pallón az esőbe, mellettem párhuamosan a másik rámpa ahol a lézerszarok voltak és a végén nem lehet továbbmenni mer leesek :=( -
#445 Normalon vagy hardon kell játszani, hogy legyen lakatlan sziget is? -
#444 feladat h mindhárom izét robbantsd fel h reestablishe contact with Bennett.... visszaolvastam de nem tiszta plíz help!!! -
#443 retinaszkenn megvolt a fúrótornyon most merre? plíz help!! -
#442 Na mindenre rájöttem és ki is akasztottam a játékot! Jó volt szerintem, és pont megfelelő hosszú is! Thx Ubi ;) -
#441 Hol találom Kamsky laptop-ját???
Mert visszaolvastam, de én nem találtam úgy meg!
Írjon már valaki nekem egy részletesebb eligazítást! thx -
#440 na kivittem en is hat eleg rovid volt ami azt illeti de teccett meg ha az iranyitas picit furcsa akkor is ;) -
#439 Hard-on huzos lesz ahogy elnézem.
Van kihivás benne. -
#438 El kell olvasni mit ir mit kell csinálni.
Az elején ott a félig vizes folyoson a hullánál van a kulcs az nyit egy ajtót.
De mondom lentebb már meg van tárgyalva az egész game. -
steweee #437 én már az elején elakadok mikor a vészjelzést le kellene adni, de zárva van az ajtó, és lent is ahol álla víz. pedig úgy érzem mindent bejártam, de se kulcsot se egy nyitókart nem találtam -
#436 KB egész játékban 3x max 4x kelett segítség és itt le van irva a fontosabb részek átvitele.
-
steweee #435 tényleg szar az irányítás.pedig elég lett volna csak annyit csinálni, hogy a belső nézetben a faszi nem céloz automatikusan mert akkor totyog, hanem csak akkor ha enemy van a közelében vagy tüzelsz, és akkor lehetne belső nézetben is normálisan mozogni. amúgy jó játéknak tűnik, hihetetlen már mikre nem képesek grafika terén.vkinek van magyar nyelvű végigjátszása, ellenkező esetben angol, mert különben sztem hamar lekerül a gépről, mert egyrészt nem szeretek elakadni, másrészt nem lehet akárhol menteni -
#434 Nekem az irányítás hazavágta az egészet.:(( Ha belső nézetes lett volna, nem hiszem, hogy uninstall. Így valahogy nem tudtam megbarátkozni vele, pedig a hangulata nagyon tetszett. -
#433 Nekem csak fagy játék közben.Nem tom miért. -
#432 Azért lehet osztoni a fejeseket.
-
#431 na jó de az a célzó nézet, ez így nem az igazi, bár végülis a residentben meg még egér se volt :) -
#430 Ha lenyomod az egeren a jobb gombot akkor az egerrel is tudsz forogni :) -
#429 Srácok az ugye csak vicc, hogy egérrel nem lehet körbenézni, csak billentyűzettel lehet forogni? -
#428 Végig vittem!:)
Köszönöm a segítségeket! -
#427 na mar az is megvan :) -
#426 na a no mar megvan most a C4et kell megtalalnom az merre van?? -
#425 Amikor megvan az ellenszer hol talalom meg a csajt hova vitte be a szorny a vizbol?? -
#424 Na én is végignyomtam tényleg rövid volt.
Ennek egy folytatást simán eltudnék viselni. -
#423 Majd fog - lőjed - menkülj - fuss !
Majd elkapja a nyakad, ne félj !
-
#422 Ja már sikerült elérnem de nem fojtogat hanem agyonrúg vagy eltapos fojtogatni nem akar :( -
#421 - SPOILER -
Lőjjed mint állat, aztán majd megindul feléd. Ezután próbál fojtogatni, mikor megjelenik az ACTION - nyomkodd az E-t - utána megjelenik SHOT - lődd fejbe.
Aszem én ezt 3x csináltam és kinyuvadt.
Utána ... -
#420 Hát nem tudom mit csinálo rosszul de a köcsög főszörny megindul Anna felé beleeresztek egy tárat de semmi felemeli annát és kezdhetem elölről de már vagy 20-adszor-ra. -
#419 Egyetértek !
-
#418 Nem sok olyan game volt amit többször végignyomtam vagy végigfogok ,de ez köztük van. -
powerdozer #417 Ez egy jóötlet!!!, bár nem próbáltam még soha, pedig van rajt tv aut,
legalább kipróbálom ezt is!!!
thx
Egyszerüen imádom a horror gamesokat és ha ezek a megoldások se működnek, öngyilkos leszek vagy veszek 30''-os monitort, azon biztos működni fog
-
#416 Látod nem is olyan ez a fórum, csak idő kell, amíg betéved valaki, aki ismeri a régi Daewoo monitorokat. -
mike369 #415 ha tv out-os a videókártyád, akkor lökd át tv-re és nézd meg ott! -
powerdozer #414 Köszike, 800x600-ba már próbáltam 60Mhzn de semmi, megpróbálom 640x480-on is, hátha ott már megkedveli a jatekot! -
pinehead #413 az ellenanyag a csajnak az új komplexumban van?
vagy menjek a régibe vissza?
thx
-
#412 Powerdozer: szerintem a játék 60-nál több hz-en próbálja futtatni a játékot. Esetleg próbálj kisebb felbontást, ami több hz-el tud futni, vagy a ati és nvidiára is van megoldás, hogy kényszerítsen 60hz-et d3d opengl alatt is. -
powerdozer #411 Nem kurva megeröltető!!! de még ha volt ilyen dologról szó akkor is, legalább annyi hogy oda írja valaki hogy nézz má visszább te marha!
Ugyhogy kösz a választ! -
#410 lakataln sziget???
na,ez új -
snoopy26 #409 hello. elöször is köszi a segítséget a föszörny legyözéséhez. Itt tényleg vége van a játéknak, vagy csak azért mert easy fokozat, a sg-n a játékleírásban ez van:
"A program egyébként nemcsak az említett bálnavadászhajón, de egy olajfúrótornyon és egy lakatlan szigeten is akcióba taszítja a játékost, így nem kell félni, hogy túlságosan egysíkú lenne a játékmenet."
Nekem nem volt lakatlan sziget:(
(valakinek volt?) -
#408 en meg nyomom mert csak tegnap szedtem le de nekem is teccik a jatek de ahogy latom akkor nem tul hosszu ami nay kar