727
-
#487 sikerült letoltam, köszönöm apámnak anyámnak és a végigjátszásnak a meg nektek! :)
Peace -
#486 reinstall megoldotta :D Peace -
#485 lehet reinstall lesz... -
steweee #484 jók benne a kivégzések, és van nemcsak szemből hanem hátulról is. annak aki esetleg minden szörnyet távolról lőtt volna le.én csak most jöttem rá -
steweee #483
egyébként köszi, vaksi vagyok, de már megtaláltam:) -
mike369 #482 persze! ha mellérakod a polcon... -
#481 Ez a game támogatja az MX kártyákat? -
Cvd #480 Ott két folyosó vezet ki nem egy. Ha a generátorral szemben állsz akkor balra van az amit megtaláltál, de van egy a jobb oldalon is. -
#479 Én a alap Hoodlum crackel vittem végig, nem volt sehol semmi gond!4 :)) -
#478 szembe a lámpa alatti ajtónál bemegyek, ajtósziszeg, h beenged, kép elötétül és kidob... 71.84es driver, sb live 5.1, xp sp2, gef4 ti 4200 64mb, 1800+, 512sd, egyik crack-el se ment :( azért köszi
-
#477 megnézem köszi -
#476 ezt is buktam -
steweee #475 mivel visszaolvastam a legelejéig azt tanácsolom azoknak akiknek az irányítás miatt elment a kedve a játéktól, hogy úgy állítsák be hogy a jobb egérgomb a fps-szerű célzás és a középső egérgomb a futás.én is majdnek uninstalláltam első dühömben az irányítás miatt, de percek alatt meg lehet szokni, sőt azt mondanám rá hogy majdnem jó így a dolog.csak úgy kell mozogni, hogy a jobbegárrel irányba állítod a faszit, utána középsővel futás, és akkor bennmarad ebben a nézetben. úgy lehet vele játszani mint a max payne-el.
ami viszont engem érdekelne és nem jöttem rá és itt sincs még leírva, hogy a lower corridorban ahol leszív az ajtó előtti húscsatorna és lent támad pár arctámadó és a plafonon van két arctámadótojó meg egy elektromos generátor amit püföl egy zombi, na ezek likvidálása után mit kell csinálni? vissza lehet még jutni egy kaptatón oda ahonnal lecsúsztunk, illetve a lenti barlangban van még egy óriásszörny éppen fejlődésben, gondolom ez az amiről híd előtti liftnél talált iromány szólna, de akárhogy lövöm a nyúlványait nem történik semmi -
steweee #474 már rájöttem, priviben is kérdezték. ha billeg a hajó vagy ami éppen állsz, és közel vagy egy korláthoz meg lehet kapaszkodni, sőt közben célozni és lőni is lehet.párszor hasznos volt, bár lehet élni nélküle -
steweee #473 max paynben is a legmagasabb fokozat utáni végigjátszás után volt alternatív befejezés! -
#472 A #234. hozászólást nézd meg ott a fix.
-
#471 Esetleg próbáld ezt: Hivatalos No-DVD EXE -
#470 hoodloom félét használok meg mr x és mr y félét, asszem gamecopyworld ös mind2... ez az ind-es merre szokott telelni? :D -
#469 coldfear_crackfix-ind.rar
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097153442&order=reverse&index=1
vagy #234
Én ezt használtam. -
#468 Felettébb érdekes - én akadás nélkül végig vittem.
Melyik crackfix-et használtad - honnan töltötted ? -
#467 decomination room access, eccerűen kidob desktopra amikor be akarok lépni :( :( -
#466 meg próbálom másik coldfear.exe-vel... -
#465 Nekem ilyet sosem csinált. -
#464 Végigfutottam rajta hardon (trainerrel), így sincs a fúrótorony után semmi. Most már választható az extreme fokozat, de kötve hiszem, hogy csak extreme fokozaton van lakatlan sziget. :-( -
#463 má vagy harmadszor csinálja, másnak is ilyen?? -
#462 bebuktam a játékot, felmegyek nagy lifttel aminek a közepén üveg mögött a lift, a science lab fele megnyomom a liftet, ami kitolódik, vissza megyek, jön a videó h nagy szörny kiszabadult, lelövöm, mennék be ajtón erre kilép a játék :( :( :( -
#461 Az a cling igazábó climb és kapaszkodást jelent, magától csinálja,ha esetleg lesodródnál a hajóról -
Cvd #460 Sose használtam, de elméletileg mikor sodor a víz akkor ezzel meg tudsz kapaszkodni a tereptágyakban ha jó időzítéssel nyomod. Alig volt ilyen hely (pl. a hajó elején emlékszem ilyenre), meg nem is igazán kellett, a hajó peremén úgyis megkapaszodott magától. -
#459 Cling nem rémlik ilyen. -
steweee #458 kezdek egy újat normalon. mi az a cling és mire jó vagy mikor lehet használni? már egy darabig eljutottam benne és még nem volt jó semmire. a szótár azt írja hogy meg/kapaszkodás -
#457 Normal-t nem tudom de hardon elég hamar meg lehet halni azt tutira mondom ha nem figyelesz oda. -
steweee #456 később mennyivel lesz nehezebb mint az elején? mert easyn kezdtem de így tényleg nagyon gyengusz, nincs a harcban semmi élvezet.és arra gondoltam hogy amíg nem jutottam sokáig addig kellene újat kezdeni monjduk normalon, hogy legyen benne izgalom,csak félek úgy meg túl erős lesz -
#455 Én belekeztem Hardon hát wazeg nem piskota. -
#454 ja megy már, asszem, örök hála! -
#453 Nincs mit.Remélem megtalálod. -
#452 első árokba h kapálnám be aki kitalálta h a 3 sz.gépet kell kilőni :P -
#451 Trainer a játékhoz -
#450 Nincs lakatlan sziget. Régebben egy interjúban asszem tényleg említettek ilyesmit, de akkor az kimaradt -
#449 bezeg kösz, ez e rentina terem lesz, na 10 pörgetés az imamalmon Neked, KÖSZI -
#448 ja izé nem is szal most main drilling module vagy scientific module, mert main drillingnél van egy lift aminél I need an electronic key-t pampog, azt nem nyissa, a és a fegyverraktárba se volt c4... de még kise írta h fel kell robbantani vmit, csak h a 3 akármit, így konkrétan h mi hol van nem írt ki semmit :(