Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami viszont engem érdekelne és nem jöttem rá és itt sincs még leírva, hogy a lower corridorban ahol leszív az ajtó elõtti húscsatorna és lent támad pár arctámadó és a plafonon van két arctámadótojó meg egy elektromos generátor amit püföl egy zombi, na ezek likvidálása után mit kell csinálni? vissza lehet még jutni egy kaptatón oda ahonnal lecsúsztunk, illetve a lenti barlangban van még egy óriásszörny éppen fejlõdésben, gondolom ez az amirõl híd elõtti liftnél talált iromány szólna, de akárhogy lövöm a nyúlványait nem történik semmi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097153442&order=reverse&index=1
vagy #234
Én ezt használtam.
Melyik crackfix-et használtad - honnan töltötted ?
PSN ID.: Beegabor
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
EmThor : Asszem van egy terem amiben van ilyen kivetitõ rajta ábrákkal mögötte 3 akármi amiken van monitor mindhármat lödd ki és kész.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mert visszaolvastam, de én nem találtam úgy meg!
Írjon már valaki nekem egy részletesebb eligazítást! thx
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az elején ott a félig vizes folyoson a hullánál van a kulcs az nyit egy ajtót.
De mondom lentebb már meg van tárgyalva az egész game.
\"Never say never!\" W Churchill
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!