727
-
#527 Én annak a híve vagyok, hogy negatív véleményét is kifejezésre juttathassa az ember a topikokban ne csak a pozitívakat, de azért ennek is meg kell adni a módját.Sokkal árnyaltabb, kultúráltabb és hihetőbb lett volna, ha azt írod, hogy "Nekem egyáltalán nem tetszett, mert..." mint az, hogy kijelented kerek-perec minden indok nélkül hogy egy "a játék egy retek szar". -
deicide #526 jó fej vagy:)
kösz:) -
deicide #525 Mostanában szinte alig valamivel..!
Brother In Arms volt az ucsó amit végig ment.:!
-
deicide #524 Egy Fórum mindig arrol szól hogy elmondhatom a véleményemet..!
Hogy ezzel valaki 1ért vagy sem...az már magánügy..!
De ha nekem valami nem tetszik vagy nem jó..vagy épp szarnak találom akkor ezt miért nem lehet elfogadni...?!
Nézzétek meg miket reagáltatok vissza....!!!
Még szerencse hogy az anyámat nem szidtátok...!!! -
#523 Hát jó izlések és pofonok, de a tulélö horror müfajában ez igencsak a jobbak között van szerintem, mind a megvalósitás mind a hangulat tekintetében. -
#522 -
#521 Super Mario, Pochahontas, Tetris, és a túlélőhorror: Prince of Persia 3D :DDDD -
#520 Csak kíváncsiságból megkérdezném a kedvenc játékaid.
Előre is köszi. -
#519 Csodálom, hogy nem vagy tele felkiáltójellel... -
mike369 #518 -
#517 Most mit kell igy felkapni a vízet?
Neki nem tetszett kész ennyi letörölte.
Nekem (nekünk) tetszett mert marhajó game és várjuk a folytatást.
Nem kell beszólni a másiknak ha más a véleménye.
Menj azt told a gamet!!! -
#516 ÉRTEM.
KI KÉRDEZETT? -
deicide #515 ez egy nagy retek...sz*r..!
felraktam...megnéztem...megállapítottam...letöröltem...!:(
kb...ennyi...! -
#514 Szerintem is nagyon jó játék volt és merem remélni hogy csinálna neki folytatást.
-
-
steweee #512 összegzésem: az utóbbi idők egyik leghangulatosabb játéka volt a dark műfajban. nekem a resident nem jött be, egyrészt már az elején elakadtam, mársérsz a harc és a kameraállások nem jöttek be. itt is lett volna mit javítani a kamerán illetve az irányításon, de nem volt azért olyan rossz, bele lehetett jönni, és akkor már könnyen ment. nem igazán lehetett benne elakadni, bár az első mentésig én is bénáztam, aztán tényleg egyértelmű volt a dolog.igazán újat azt hiszem már senki ne várjon semmitől, már mindent kitaláltak a sci-fi horror műfajban amit ki lehetett találni, a megvalósítás és az ötletek átdolgozása az amiben eltérések lehetnek. itt a grafika kitűnő, sőt némely külső helyszíneken egyenesen fantasztikusan jó, a hangok remekek, játékmenet fordulatos, se nem rövid se nem hosszú, pont jó. két nap alatt végigvittem, bár tegyük hozzá most nem dolgozom úgyhogy volt bőven időm rá.ez az a játék amit ha normális áron árulnának lehet a boltban is megvenném, warezolva viszont szinte kötelező kipróbálni, mert tényleg jó -
#511 szét kell őket lőni, én a gránátvetővel adtam nekik.
Végigvittem, és azt kell hogy mondjam a játék legjobb része az intro volt, sajnos továbbra is resident viszi pálmát, jó lenne ha végre vmi legalább megütné a szintjét. -
#510 Hello, a három generátornál mit kell csinálni a fúrótoronyban??Help plíz, előre is thx! -
#509 Már írták egyszer itt, de
TESSÉK
Van itt 3 féle trainer, gondolom a +10-esről írt Caprine. -
steweee #508 linket tudsz adni? a gamecopyn nem találja a cold feart -
#507 Rájöttem, izé megsültem :DDD -
#506 hullámzik a vyz, figyelni kéne.... -
Lupis #505 Csak a játék kikészítette az idegeiket ami érthető ^^ -
#504 -
#503 Ha valakitől megkérdezzük mint jelent az egérrel való körbenézés biztos nem az jut eszébe, hogy jobb gomb oszt had szóljon. Az jut eszébe hogy mozgatja az egeret, és arra fordul a "kamera". -
Cvd #502 Ha egyszer azt írod hogy:
"egérrel való körbenézés hiányzik belőle"
akkor honnan tudjam hogy te tudod hogy:
"Cold Fearben is körbe lehet nézni"?
Saját magadnak mondasz ellent. Persze finomítottál már a végére azzal hogy tényleg van csak macerásabb, de először nem írtad, én meg nem vagyok gondolatolvasó, csak azt értem meg amit leírsz. Ha az #501 utolsó mondatával indítasz akkor most nincs vita, és nem kellene magyarázkodnod. Nem hiszem hogy ebből bármi is az én hibám lenne, de ezzel befejeztem mert túltárgyaltuk.:)
-
#501 "nem te vagy az első ezzel"
Nem érted, én tudom mire való a jobb gomb nem vagyok semmilyen eset sem, max. klinikai :DDD Csak te egyszerűen inkább elkezdtél beszólni, hogy nézzem már meg a beállításokat. Kicsit gondolkodni kéne, és utána magyarázni. Az igaz hogy a Cold Fearben is körbe lehet nézni, de sokkkal macerásabb, mert nyomva kell tartani a jobb gombot. -
Cvd #500 A második-harmadik mondat általánosságban szólt, nem te vagy az első ezzel. Azt viszont hagy ne én találjam ki hogy nálad az "egérrel körbenézés" csak és kizárólag külső nézetben értendő. Akkor te hogy hívod azt mikor pl. FPS-ben körbenézel az egérrel? A Cold Fearben körbe lehet nézni egérrel = van benne egérrel körbenézés. Ráadásul használat közben halál ugyanúgy működik mint pl. az általad említett Max Payne-ben csak nem mögötte vagy a karakternek hanem a vállánál, és nem folyamatosan ebben a módban megy a játék.
Vagy te most a követőkamerát hiányolnád, ha már felhoztad a TPS-eket? A kamerakövetés teljesen más tészta. Mellesleg ez is TPS, akkor ez is benne van az "akármelyik TPS"-kategóriában, így saját magadnak mondasz ellent.
Fel ne kapd a vizet, csak okoskodtam egy kicsit.:) -
#499 Valaki mondja már meg, mi fenét akar telepíteni az a szar játék újraindítás után. Mindig elindul a telepítője, és vagy háromszor kell rámanni a cancelre hogy egyáltaán kilépjen. -
#498 "Akkor örülj, az is van csak nem vetted észre (egér jobb gomb alaphelyzetben).
Én nem tudom, nem divat már megnézni a beállításokat játék előtt? Minden második ember beleszalad ebbe.:))"
Miről beszélsz????????
Ne nézz már hülyének, ha meg nem tudod mi az egérrel való körbenézés, akkor kár megszólalni... Tudod, én arra gondolok, mint pl. a Max Payneben, vagy akármelyik TPS-ben. Nyugodj meg én meg szoktqam nézni a beállításokat, és mit ad isten tudom mire való az egér jobb gombja. -
Cvd #497 Akkor örülj, az is van csak nem vetted észre (egér jobb gomb alaphelyzetben).
Én nem tudom, nem divat már megnézni a beállításokat játék előtt? Minden második ember beleszalad ebbe.:)) -
#496 Én nem tudom miért sírtatok az irányításra. Szerintem abszolút megfelelő. Egyedül az egérrel való körbenézés hiányzik belőle "szerintem". -
#495 Ez a játék teljesen kész van :DDDDDDD
A pálya elején van egy olyan rész, hogy derékig vízben kell menni, én meg szétlőttem a biztosítékot, az beleért a vízbe, én meg megsültem. rohadt jó :DDDDDD -
#494 Szerintem semmit. -
#493 végigvitte már valaki extreme módban? Kapunk valamit még a végén??? -
#492 Probáljátok ki a következő trainert: "agscftrn.exe" Nekem a GamecopyWorld-ről van. A slow motion eszméletlen jó tiszta maxpayne, de a többi opció sem kutya. -
#491 Csak az a baj, hogy ők se mindig kapnak el, hanem szurkálnak előbb. Ráadásul minden bestiát csak 1 féleképpen végez ki sajnos. (lehet hátulról akkor max 2 féle) -
#490 Ha jól rémlik,akkor haggyad közeljönni őket!
ezután úgy kell csinálni,mint a főszörny ellen! -
#489 hohó és azt hogy kell csinálni, hátha változik a véleményem a játékról. -
#488 Most hogy már az olajfúrón vagyok, be merem írni, hogy nekem kicsit csalódás a game, nagyjából hangulatos meg minden, de valahogy nem is tudom közel nincs az a hangulat mint pl a residentekben, nem rossz a game, de többet vártam.