727
-
#687 -
#686 -
#685 semmi ötlet? -
#684 -
#683 na a következő a bajom a 3. c4-et a helokopter felszálóhoz vezető felső folyosón kell lerakni ez oké de nem találom a piros jelet.Feljövök erre a folyosóra a felvonóval de nem találok semi piros jelet csak kijutok a felszálóra ahol nem történik semmi.Mit kell tennem segítsetek! -
#682 autosave van... -
#681 Sziasztok hogy lehet menteni a játékban??? -
edem123123 #680 Hello! Megtudná valaki mondani hogy a dekoanimatios modul merre van a játékban mert ott a csaj akinek az ellenszert be kell adni. Valaki please
-
#679 Sziasztok! Egy kérdésem volna.Ha most feltenném a magyarosítását akkor újból el kell kezdenem a játékot ,vagy folytathatom onnan ahol most tartok vele ? -
Mojlepque #678 Hát én néztem a haverom játékjának a tokján azt írták hogy GeForce 2 (ha jól emlékszem), meg persze a többi mai sláger (Ati Radeon 9800, 9600, 9200; Ge Force 6200 stb) -
#677 Hy.Hallottam a játékról és azt mondják jó.Valaki le tudná írni milyen gép kell hozzá.Saját tapasztalatokat várok.Nekem egy GF2 szerű kártyám van.Sok game elindul dde visszafogott beállításokkal.Előre is kössz és boldog Karácsonyt -
Mojlepque #676 Na most elkezdtük telepíteni, és már nem 1-szer kiírta hogy:
CRC Error:The file: (fájl helye) doesn't match the file in the setup's .cab file -
Mojlepque #675 Nem, annyi az egész, hogy ha a cd-t tesszük be, akkor elsötétül a képernyő, és semmit nem csinál a gép, csak a játék zenéit adja be. Viszont ha cd nélkül indítjuk, akkor az nfs intrója ugrik be, vagyis csak a háttere, hogy úgy mondjam. Az ikonok meg teljesen külön állnak egymástól -
#674 Hát ez lol!
Feltelepíted az eredeti, gyári Cold Feart és indításkor az NFS intróját adja be?Nem lehet, hogy már fenn van az nfs és azt próbáltátok elindítani vagy a Cold Fear ikonja az nfs.exe-re mutat? -
Mojlepque #673 Eskü eredeti. Tegnap kapta Karácsonyra... -
#672 ha eredeti, akkor tegyétek be a cd-t, ha így is kéri, akkor ne hazudj mert nem eredeti, crackkeld:) -
Mojlepque #671 Tudnátok segíteni? A haverom gépén nem műxik a game, pedig minden követelménynek megfelel, és mikor elindítom ezt írja ki:Plase insert the correct DVD or Cd rom (pedig eredeti a cd, és hozzá teszem hogy a NFS:Most Wanted játék intórja ugrik be)
Vagy lehet hogy a GeForce 6200-at nem támogatja? -
#670 tárgytalan -
#669 háj! még most kezdtem a gémet! nem tudom most mit csináljak, még nem volt mentés sem (sajnos). mikor lesz az első, mi után? most azon a szinten vagyok ahol van egy WC hullákkal mellette egy konyha. a folyosó végén egy zárt szoba amire oroszul van írva. ezek után nem tudom merre menjek, ami zárt ajtó, ahhoz sajna nem találtam kártyát, hol találhatok, vagy merre tovább? kéne már az a mentés, pls help me. előre is köszi,
Halfer -
Asys #668 Kicsit részletesebben lehetne!(mert nem tudok továbjutni a bomba felrobbanása után)KÖSZI -
#667 Asszem szaladni kellett. -
Asys #666 Hali a c4 bombát amit találtam azzal először a liftet tudom felrobbantani de ott hogy a faszomba KELL ELMENEKÜLNI A ROBBANÁS ELŐL??????????????????KÖSZÖNÖM ELŐRE IS (Végigjátszást tud valaki?az emailomra elküldhetné)
-
#665 mi a problem? -
OT XV #664 hi sagjoz.A kutatók hálószobája mellett van a zuhanyzó.Ott menj be és mássz be a szellözőbe. -
#663 Hát ha visszaolvastál és nincs semmi ami ezzel foglalkozik amatőr rész lehet de nagyon. -
sagjoz #662 kukukk -
sagjoz #661 Már kétszer át éztem a fórumot de semmi:-( -
sagjoz #660 Hahó? -
sagjoz #659 senki harmadszor? -
sagjoz #658 végig tom csak ahogy most is nem tom hogy mi van mert ami a küldetésbe van leírva azt megtaláltam, de nem tom mivel vagyis hol találom meg ahhoz az ajtóhoz a kulcsot! -
sagjoz #657 Valaki segítsen! Ott tartok hogy Annát meg mentettem és most kell a dokomentumokat megtalálnom, már meg találtam a kutatók hálószobáját de azt nem jutottam tovább mert zárva van az a büdös mocskos genya ajtó! Help me! -
#656 Hát ha magyarosítással sem tudod végigtolni akkor nemtom mit csinálj! -
#655 nincs -
sagjoz #654 végogjátszás? -
#653 nagyon állat game de azt nem tudjátok hogy amikor annával találkozok és elviszem rádjózni hova kell menni -
#652 Én nem tudok róla,de ehhez minek? -
Okisz #651 Végigjátszás van hozzá?? Adnátok egy linket! -
#650 Ennyi idő alatt leszedted volna -
davos80 #649 Valakinek nincs egy letöltőkódja, kéne a gém. Nincs kedvem váni dc-re, bittorent-.re -
#648 Úgy tudom, hogy a játékban vannak bkardszárnyú bálna tetemek. Nincsen valakinek képe erről, mert kiváncsi vagyok, hogy hogyan csinálták meg, mert nekem nincs meg a játék.