104
  • Patrillátor
    Sziasztok! Lenne 1 problémám! Cod uo-hoz kellene exportalni cod 4-böl skineket. Azt se tudom milyen programmal kell meg hogy?! Ha valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni cod 4-es skineket, vagy tudja vki hogy kell exportalni szóljon!
  • saslaca
    Xfire
  • delfin39
    lécci irja le valaki a cod1 telepítő kódját!!! szeretnék már
  • gergo58
    Hello!!!!
    Nekem az a problémám hogy amikor multitiba vagyok és bármien szerverre keresek rá nem talál semmi pedig a játék eredeti....
  • Dávid 12
    Heló!Ezt a játékot lehet tölteni a netről?
  • TOMARGUS
    Sziasztok CoD uo ban szoktam játszani és azt vettem észre, hogy az uj gépem ócskább FPS t produkál mint a régi:S Egyenlőre gőzöm sincs hogy mitől lehet. Növényzetnél füstnél lemegy ilyen harmincakra:S
    Régi gép: AMD3500+ , giga 400as kingmax, Ati 850XT tehát kb egy 2005 ös csúcs, na most ez egy coduot 333on tart a legtöbb pályán, de irdatlan efektekre se megy le 150 alá, növényzet egyáltalán nem zavarja.
    Ezzel szemben most AMD 9850 phenopm négy magos, 4 G OCZ 800as, ATI HD4870 és SEMMIVEL SE TÖBB FPS :S növényzertre FX re szaggat:S Mi a tök? Ilyen com_maxfps , vsync ilyenek természetesen be vannak lőve. Hogyan tudnám cod ra hangolni ezt a konfigot?
  • drkarter2
    kösz
  • Zoli108
    hiányzik abból a pályából egy hang!
  • drkarter2
    help!!
    elkezdi tölteni a játékot és ezt dobja ki:
    Could not load either sound loadspec file soundloadspecs/sp/bastogne1.csv or soundloadspecs/sp/default.csv".
    Mi lehet a baja?
  • mnorbert0308
    HELP HELP!!!!!

Elinditom a cod uo telepitését majd mikor azt irja lent a kis ablak hogy preizé to install akkor kijön ez "1628: failed to complete installation" mi a gond???? kérlek segitsegetek!!!!!! am eredeti a codom)
  • Zoli108
  • Zoli108
  • zetró
    nem a leg jobb de nekem jo
  • zetró
    www.loguit.extra.hu
  • Zoli108
    Sziasztok U.O.-sok!Kettészedtük a két játékmódot külön van a Bas és a TDM szerverünkTDM IP-címe: 84.2.39.212:28960 BAS IP-címe:217.20.138.81:28966 TDM szerverünkről statisztika is van a játékosokról!http://biocide-clan.extra.hu
  • Sinkler
    Üdv!
    Most akarom elkezdeni a CoD U.O-t, csak az a baj vele h nincs normális config... és nem találok neten sem, sehol. Remélem tud rajtam valaki segíteni! Szal ha nem lenne tul nagy kérés akkor küldjön valami normálisat...
    E-mail: [email protected]

Elöre is kösz
  • Zoli108
    84.2.39.212:28960 az új ip-nk!
  • Zoli108
    Gyertek CoD U.O-zni!Biocide-Clan TDM&BAS szerver IP:195.228.155.102:28960 előre!:D
  • misjoc
    email vagy msn
    e-mail: [email protected]
    MsN: [email protected]
  • misjoc
    kérlek mondjátok meg ne itt forumon keresztül mert ide nem nagyon jüvük :P
  • misjoc
    sziaszitok
    Hogy lehet villogó nevet csinálni ?
    szineset tudok de villogot nem
    ha tudod kérlek küld ide
    [email protected]
    köszi !
  • Vazov
    Csá! Nekem ezt írja ki mikor tölteném be az állásomat:G_LoadGame:savegame
    'save/autosave/trenches-3.svg' was saved with different script files.
  • NEOreg3
    tegye azt amit ír, lehet nincs megfelelően beállítva neki a netsebesség stb.
  • nagy chris
    csá ! lenne egy kérdésem , megvan egy haveromnak a játék de nem tud multiba jáccani mer ezt irja ki neki : COULDNT EXECUTE PROGRAM. GO TO VIEW OPTIANS GAMES TO CONFIGURE THIS GAME
  • Richie6600no
    Helló all!Kellene egy program amivel áttudom alakítani a felvett demot (.dm3) pl avivá vagy mpg vagy wml-lé!pls segítsetek!fregmoviet akarunk készíteni és nagyon fontos!thx by!Itt leszek estig!
  • African
    Igen a multiplayeroptionsba van a crosshair .Jól tudod:)
  • barneysz
    szia, én úgy tom, hogy: a Multiplayer Optionsba van a: CROSSHAIR, azt váltsd átt: yes-re
  • djkuglof
    Szerintem ez a világ eddigi legreálisabb játéka...csak az a baj hogy nem tudok az onlinen játccani mert kéri a key-t!!
    Nem tudna rajtam vki segíteni???
  • artur1126
    nagy vacak az egész! Teljesen el rontották az eredeti játékot.Amiben az a jó, hogy könnyű volt és nem csak az tudta végig játszani aki napi 6-7 órát játszik az ilyen játékokkal (más dolga sincs..) ,ez a legkönnyebb fokozaton is aránytalanul nehéz. arrol meg nem is beszélve, hogy mennyire hülye benne az MI...
  • GHOST7
    http://tudatlan.freeweb.hu/ látogas el ide majd ott segitenek
  • magyarl
    Nem eredeti játékkal hogy lehet neten jáccani? Elvileg valami filét kell bemásolni...
  • skali
    Ez a játék a legjobban játszható
  • Slayerboy
    Akkor is Enemy Territory RuleZ!
  • koki
    kiraly a jatek
  • Laciiiiiii
    Szvasztok!Van olyan funkcio h. boot ok ellen mennénk?? A clantagok boot ok ellen ?? THX
  • Atto
    Sziasztok! Nem tudna vki segíteni? A neten játszok, de nincs kinn a célkereszt, nem tudjátok hol lehet beállítani a tipusát? Köszi
  • NEOreg3
    hát nem, bár léteznek különféle progik amik elhitetik a játékkal, hogy hálózatba (ahhoz nem kell cdkey) játszol, asszem a játékosok fórumában az nfsu2 topicban a faq-nál van egy link ahol van ilyen progi, még el is magyarázza
  • kriszt
    nekem is elnyerte tetszésemet
  • kriszt
  • owen20
    Sziasztok!
    Valaki véletlenül nemtudja hogy kell a Call Of Duty-val interneten játszani?Nem eredeti a gamem és valamilyem cd keyt kér akkor valószinű nemtudok vele játszani neten?
    Segitsetek!