Call of Duty United Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki légyszi írja le a telepítõ kódot!Elõre is köszi
Kelta
Nos, nem mintha lényeges lenne..de hivatásos katona vagyok..megjártam kuwaitot, irakot, afganisztánt..és a jugoszláv háborut is közelebbröl láttam, mint te valaha is bármilyen fegyveres konfliktust!
Ne hidd hogy dicskedek, szar ügy nagyon szar az igazi háború, nem kivánom senkinek, neked sem hogy valaha benne légy.Én voltam,és féltem is nagyon!!!
de asszem játékokrol irunk itten,és abban kiállnék ellened😊 lehet nyernél, de jó meccs lenne..és mindketten életben maradnánk

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Wing Rockling
Hát rájöhetsz hogy te vagy a láma, ha úgy gondolod hogy sokan amatõrök és nem bírják a kihívások attól mert zöldfülû szinten játszanak. Megnéznélek téged nagy veterán játékost, egy valós háborúban mit kezdenél az óriási fps gamer tapasztalatoddal...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Na igen, az UT eddig minden része reflexjáték volt, 3 órát pörgök-rohanok-ugrálok-célzok legalább egy experienced fokozaton, és le is fáradok teljesen 😊 a MOHAA multiplayer része meg qrva szar, nem szeretem azt hogy mászkálok az utcán, és azt veszem észre hogy valamelyik kempelõs sznájpör elõtte a búrámat 😊 Na meg a II vh-s játékok multiplayere nagyon nem tükrözi a valóságod, 20 kilónyi fegyverzettel ugrálnak meg sprintelnek az emberek végtelen energiával 😊 Nem mintha az UT-ban errõl nem lenne szó, de az legalább egy sci-fi, nem pedig valós eseményt próbál feldolgozni 😛

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Minek a fedezék? Kiugrasz a picsába és szarrálövöd õket

NEOreg2
Hát a 3 méteres ugrásokon meg power upokon kívül annyiban különbözik, hogy tárat kell cserélni, meg nem árt a fedezék szót ismerni.

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Tetsuo
Onlájnba biztos jó lehet csakhát nem mindenki...tattara

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kelta
Te panaszkodtál hogy tul könnyü volt 😊)))))
Mario csak vicc volt
Ut nem rossz, csak szerintem egy kicsit tul gyorsra sikeredett.nem lehet élvezni a gyilokot a nagy kapkodásban......
Probálj meg egy MOHAA spearhead servert, és ott asszem tanulhatsz pár dolgot😊

NEOreg2
Hát én nemértem, ha valaki nem tud "olyan" szinten játsszani egy játékkal, akkor már rögötön a supermariot ajánlják neki? Én már sok változatával játsszottam és meg kell mondjam, hogy egy vérbeli FPS-t nehézségbe aláz. Nekem inkább a csilivili UT2004 jön be középnehéz szinten, és néha rászánom magam a neten játsszásra(sajna elég nagy a pingem) és az emberek sorra hullanak elõttem(bár ha tudnék egy komolyabb crackelt szervert...).

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Kelta
Talán probáld veteránon, és rájössz ki a lama...
zöldfülü szinten, tengerparti séta nehézségü nagyon amatörök részére, akik nem birják a kihivásokat.
Javaslom, játssz a supermario val.....

NEOreg2
Hát a sima COD 3 napig tartott, aztán nem kattintotam kettõt az exe-jére többé. Szép, jó egyszer, de nekem túl könnyû volt(mondjuk zöldfülû szinten nyomtam végig😊 ). Ez a cikk semmilyen késztetést nem keltett bennem, hogy megszerezzem😞

Belem is verte az ideget jol COD meg annak idejen. Tipikus lamajatek, no strategia es szabadsag.
Punker
ott a WWIIOnline annál szabadabb és nagyobb pálya nincs 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kelta
bár, gondolom ott ahol kaptál egy távcsövet 😊)
menj pontosan oda ahova az iránytü vezet, és jol nézz körül, valahol van egy üteg, na annak kell leadni a koordinátáit( 3van össz) ha nem itt, akkor irj...vagyok egész nap 😊))

Kelta
Na, merre vagy, hol akadtál el?
irj és segitek 😊))

csáó van itt valaki aki tud nekem segiteni?elakadtam a játékban ..nagyon jó lenne..

Na én is tolom 1000-el!
Nem rossz jo hangulata!
Csak grafika elavult már!
DE etöl még a legjobb második világháborus game!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

NeoMaN
kell

Kell-e az eredeti játék a kieghez?
Kelta
Nem vitatom, hogy van igazság abban amit irsz, sajna...
De, gondolj bele ha minden amit irsz benne lenne, tudod mekkora gépet és helyet igényelne??
Tizedannyian se tudnák játszani(megvenni) haszonkulcs, ugye?😊)))
Ezek a hibák sajna más nagy és istenitett játékokban is benne van.
Mit nem adnék egy olyan háborus gammáért, ahol azt csinálsz a harctéren amit akarsz, van egy küldetés, de hogy mikor oldod meg, az a te dolgod, addig meg harc! 😊))király lenne 😊)
2.rész szerintem jobb, több a mozgás tér, és szabadabban gyilkolhatsz😊)

Tetsuo
Hát az elsõt 1x végignyomtam oszt kész, többet elõ nem vettem. Semmi szabadságom nincs a csatamezõn, v épületekben.. csak olyan ajtót lehet kinyitni amit ki is kell, csak abban a sorrendben tudok haladni ahogy a lineáris történet engedi.. (pl elõbb a 2csávó sztán a tank, sztán a 3.csávó, sztán a másik tank s nem fordítva mer akkor szitává lõnek.. s akárhányszor kezdõdik a pálya mindig ez a sorrend.. és semmilyen felesleges tárgy v út nincs benne amit fel lehetne fedezni, 40cmes kõkupacot nem ugorhatok át mert csak a megszabott 'folyosón' haladhatok..utálom az ilyen játékokat.
Azért lett az év játéka mert szép a grafikája, talán a fizikai motorja is jó (nem emléxem), meg jók a hangok is..nameg a IIWW mindig is sláger lesz.
A hangulata engem is magával ragadott. (De nem feledtette a fentieket.) Nme mondom h szar játék mert nem az, de semmiképpen sem a LEGjobb! A második rész pedig csak a sikert lovagolja meg (amíg még meleg..)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kelta
Hát, ugy valahogy mint egy igazi háboruban, nem???
de sajna tényleg rövid...... és a befejezö pálya..háát az nem semmi😊)))))
aki végigviszi..kb husz életböl, annak megemelem a kalapom 😊)) de nagyon ott van ez a játék.
Sokan fognak anyázni, de szerintm egy évben nem lehet ezzel emliteni a doom3-at, UO messze felül mulja, hangulatban.
Sajna a multi tényleg gyengus, nekem tetszett a tankolás😊) jo pofa, de lehetne kidolgozottabb is.
MOHAA ban jobb volt kicsit..

joebacsi
"Én például szívesen vennék részt az el alamein-i páncélos csatákban, egyáltalán az egész észak-afrikai hadszíntér bármely ütközetében."
...Battlefield '42...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nagyon állat, de a rövidséget ellensúlyozták azzal hogy még legkönnyebb fokozaton is túl nehéz. vagy akna, vagy tank lövedék, valami mindig jön amitõl azonnal meghal az ember 😊

Az nem Gray Matter, véletlenül, kedves cikkíró?

Wing Rockling
Nem megítélni így egy fps-t => a valóság is le van scriptelve, csak itt nem tudni elõre a scripteket 😊

Tényleg marhajo hangulata van ,tiszta elit alakulat ahogy alap game is. Viszont multijára többet is adhattak volna a tank meg a jeep nem kellett volna bele kicsit BF beütésü lett föleg hogy nagyon szarul irányithato a tank ugyhogy csak SD a jo
Kelta
Ez egy atom játék, tolom egy ideje😊)
olyan hangulata van, hogy csak na!!!
Az orosz pálya veteránon, nagyon durva.....
Az év kiegészitöje, ez már biztos😊)

egy FPSrõl sztm nem is érdemes többet irni - mész, jönnek az ellenfelek, lõsz, meghalsz
vagy le kellene irni a scripteket, hogy rohansz, a jobb kettes ház mögül kiront egy tank, akkor te ugorj be balra és...

az egy dolog de amire kijön acikk már el is felejtetük a gamet, kcisit nagy a lemaradás 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Haver nyomja. Nagyon zorall. Nekem is kell.

Mar megint egy szar teszt az sg-n.
Szinte semmi nincs benne. Nem az elsõ eset és félek hogy nemis az utolsó. Olyan promo anyag szaga van. Attol azért egy tesztben többet várnék. Pedig amúgy jó az oldal.

A játék egyébként kira lehet. A sima CoD-ot végigvittem. Hamarosen ez is erre a sorsa jut szerintem.
Molnar_T
Hat nekem a demohoz volt szerencsem, es az elegge meggyozo volt, leszamitva hogy nem volt turelmem nekifutni 20adszorra, mert a tuleroben levo nemtek mindig kikaptak a dzsipp geppuskaja mogul....