Call of Duty United Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne hidd hogy dicskedek, szar ügy nagyon szar az igazi háború, nem kivánom senkinek, neked sem hogy valaha benne légy.Én voltam,és féltem is nagyon!!!
de asszem játékokrol irunk itten,és abban kiállnék ellened😊 lehet nyernél, de jó meccs lenne..és mindketten életben maradnánk

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mario csak vicc volt
Ut nem rossz, csak szerintem egy kicsit tul gyorsra sikeredett.nem lehet élvezni a gyilokot a nagy kapkodásban......
Probálj meg egy MOHAA spearhead servert, és ott asszem tanulhatsz pár dolgot😊
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
zöldfülü szinten, tengerparti séta nehézségü nagyon amatörök részére, akik nem birják a kihivásokat.
Javaslom, játssz a supermario val.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
menj pontosan oda ahova az iránytü vezet, és jol nézz körül, valahol van egy üteg, na annak kell leadni a koordinátáit( 3van össz) ha nem itt, akkor irj...vagyok egész nap 😊))
Nem rossz jo hangulata!
Csak grafika elavult már!
DE etöl még a legjobb második világháborus game!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
De, gondolj bele ha minden amit irsz benne lenne, tudod mekkora gépet és helyet igényelne??
Tizedannyian se tudnák játszani(megvenni) haszonkulcs, ugye?😊)))
Ezek a hibák sajna más nagy és istenitett játékokban is benne van.
Mit nem adnék egy olyan háborus gammáért, ahol azt csinálsz a harctéren amit akarsz, van egy küldetés, de hogy mikor oldod meg, az a te dolgod, addig meg harc! 😊))király lenne 😊)
2.rész szerintem jobb, több a mozgás tér, és szabadabban gyilkolhatsz😊)
Azért lett az év játéka mert szép a grafikája, talán a fizikai motorja is jó (nem emléxem), meg jók a hangok is..nameg a IIWW mindig is sláger lesz.
A hangulata engem is magával ragadott. (De nem feledtette a fentieket.) Nme mondom h szar játék mert nem az, de semmiképpen sem a LEGjobb! A második rész pedig csak a sikert lovagolja meg (amíg még meleg..)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
de sajna tényleg rövid...... és a befejezö pálya..háát az nem semmi😊)))))
aki végigviszi..kb husz életböl, annak megemelem a kalapom 😊)) de nagyon ott van ez a játék.
Sokan fognak anyázni, de szerintm egy évben nem lehet ezzel emliteni a doom3-at, UO messze felül mulja, hangulatban.
Sajna a multi tényleg gyengus, nekem tetszett a tankolás😊) jo pofa, de lehetne kidolgozottabb is.
MOHAA ban jobb volt kicsit..
...Battlefield '42...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
olyan hangulata van, hogy csak na!!!
Az orosz pálya veteránon, nagyon durva.....
Az év kiegészitöje, ez már biztos😊)
vagy le kellene irni a scripteket, hogy rohansz, a jobb kettes ház mögül kiront egy tank, akkor te ugorj be balra és...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szinte semmi nincs benne. Nem az elsõ eset és félek hogy nemis az utolsó. Olyan promo anyag szaga van. Attol azért egy tesztben többet várnék. Pedig amúgy jó az oldal.
A játék egyébként kira lehet. A sima CoD-ot végigvittem. Hamarosen ez is erre a sorsa jut szerintem.