104
-
bezigrad #64 én bevallom idáig nem nagyon szerettem a cod-ot, de az az offensiva meghozta a kedvem, azóta már klántag is vagyok..:)Egyébként ez volt az első hozzászólásom, már csak 199 kell ahoz, hogy Very Important Person legyek..:D -
#63 Irtani kell a népet egy ideig, és utánna a ház tankfelöli bejáratánál lesz páncéltörő. Ha ott akatál el ahol gondolom... -
Raptor1 #62 hy
most nyomom a codua-t, és elakadtam..:(
Ott vagyok, ahol az épületeket kell visszafoglalni/megtisztítani..
az a feladat, hogy védjem az 1ik oldalt, utána jön 1 német tank, de azt nemtudom semmivel sem kilőni..és közben a németek jönnek be a házba...mi a teendő? az egész pályán nem találok 1 páncéltörőt sem... -
Derszubal #59 Szevasztok. Anno amikor kijött végignyomtan a Call of Dutyt. Most hogy kijött a kiegészítője, máshonnan újra megszereztem a simát és feltelepítettem mindkettőt. elindítpm akármelyiket bejön a logo meg a video aztán
Runtime Error
itt van az indító exe elérési útja
Abnormal Program Termination
Mi a hiba és mit csináljak. Régen ment simán. Légyszi segítsetek. Előre köszi.
(crack-es verzió mindkettő. régen is az volt. vmi azzal van?) -
#51 Nero 6, Clonecd, daemon tools, isobuster és teljes a világ.
NA még egy easy cd-da extarctor sem árt néha;) -
napisten #50 Mi alcohol-t használunk általában a haverjaimmal és minden gond nélkül műxik... tegnap a FIFA 2005-öt telepítettem fel a segítségével. -
#41 Figyu én akárhol járok, mindig mindenkinek az alcohollal van problémája ahelyett, hogy daemon toolst használnának. Tuti jobb és sztem a kezelése is egyszerűbb, a méretéről nem is beszélve. HA meg ezzel sem megy akkor írd ki egy cd-re, akkor tuti menni fog. -
Seth18 #40 Ha v.ki tudna segíteni megköszönném.
Alcohollal van feltéve a játék. Feltelepítem, elakarom índítani de ki írja hogy cd/dvd emuláló szoftvert talált távolítsa el és próbálja újra. Mi kavar be???? -
dervis_ #39 Én multiba nyomtam pár haverral a UO-t. Elötte nem olvastam róla semmit, ezért semmi pluszt nem vártam el a játéktól a sima CoD-hoz képest. Ezért ütött is, a véleményem az, hogy a játék nagyon jó (multiban legalábbis)! Négy olyan dolgot vettem észre ami nagyon feldobta a játékot:
1) Grafika. Nagyon szép, hogy ahogy minden füstöl, lángol stb. Hangulatot ad a játékhoz.
2) Járművel lehet furikázni. És jó a kilátás a tankból is, nem egy kis ablakon kell kifelé figyelni mint a BF-ben.
3) Az új pályák marha jók, egyaránt van hatalmas területü sniper/tank-os pálya és romvárosos, sunnyogós/tankos pálya is. Az elöbbiben a nagy tankcsaták az utóbbiban az ablakból RPG-val tankra lövés aztán iszkolás volt a jellemző. :DDD A nagy kiterjedésű alagútrendszerben nemegyszer sikerült eltévednem.
4) A lényeg: az új fegyverek amik egészen megváltoztatják a gyalogos harcot. Mindenki választhat félautomata puskát, ami ha jól célzol, jól helyettesíti a mesterlövész puskát és a géppisztolyt is. Hamar a kedvencem lett. Ennek egyik oka, hogy a régebbi pályák amiken eddig vagy snipert vagy géppisztolyt favorizáltuk a másik két új fegyver miatt hatalmasat változtak. Egyik a hordozható géppuska, amivel egy-egy helyet nagyon be lehet védeni, nincs többé biztonságos nyilt utca, amin csak úgy nagybátran keresztülfut az ember. :) Olyan lesipuskás helyen (nem feltétlen sniperes) ahol nem lehetett az épületek miatt túl messzire ellátni, de nagy valószinüséggel le lehetett lőni az arra tévedő ellenséget, oda géppuskát felállitva nagy mészárlást lehetett véghezvinni az ellenséges csapat tagjai között. Az utolsó fegyver a füstgránát, ami _hatalmas_ füstöt csinál. A lesipuskás, kempelős helyeket ezzel ki lehet iktatni. Nemegyszer előfordult, hogy az általunk bevédett házat úgy megszórtak füstgránáttal, hogy senki sem látott semmit. Így nem lehetett látni az ellent, ergó lőni sem volt kire. Aki elöbb lő annak annyi, mert a villanás elárulja a helyzetét. Egy alkalommal egy kijárat felé futva rálöttem a már ott álló csapattársamra (nem tudtam, hogy ott van, ellenségek hittem), mire a ház másik kijáratánál álló csapattársak odapörköltek, mert azt hitték benyomult az ellenség. Az eredmény, hogy sikerült kiirtanunk magunkat, a másik csapatnak az ujját sem kellett mozdítania. %) További jó poén, hogy a füstben nem lehet látni, hova pottyant az ellen által bedobott gránát, lehet futkosni mint a mérgezett egér. -
Wing Rockling #38 74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF -
tonnni #37 Valaki légyszi írja le a telepítő kódot!Előre is köszi -
#32 Nos, nem mintha lényeges lenne..de hivatásos katona vagyok..megjártam kuwaitot, irakot, afganisztánt..és a jugoszláv háborut is közelebbröl láttam, mint te valaha is bármilyen fegyveres konfliktust!
Ne hidd hogy dicskedek, szar ügy nagyon szar az igazi háború, nem kivánom senkinek, neked sem hogy valaha benne légy.Én voltam,és féltem is nagyon!!!
de asszem játékokrol irunk itten,és abban kiállnék ellened:) lehet nyernél, de jó meccs lenne..és mindketten életben maradnánk -
Wing Rockling #31 Hát rájöhetsz hogy te vagy a láma, ha úgy gondolod hogy sokan amatőrök és nem bírják a kihívások attól mert zöldfülű szinten játszanak. Megnéznélek téged nagy veterán játékost, egy valós háborúban mit kezdenél az óriási fps gamer tapasztalatoddal... -
Wing Rockling #30 Na igen, az UT eddig minden része reflexjáték volt, 3 órát pörgök-rohanok-ugrálok-célzok legalább egy experienced fokozaton, és le is fáradok teljesen :) a MOHAA multiplayer része meg qrva szar, nem szeretem azt hogy mászkálok az utcán, és azt veszem észre hogy valamelyik kempelős sznájpör előtte a búrámat :) Na meg a II vh-s játékok multiplayere nagyon nem tükrözi a valóságod, 20 kilónyi fegyverzettel ugrálnak meg sprintelnek az emberek végtelen energiával :) Nem mintha az UT-ban erről nem lenne szó, de az legalább egy sci-fi, nem pedig valós eseményt próbál feldolgozni :P -
Wing Rockling #29 Minek a fedezék? Kiugrasz a picsába és szarrálövöd őket -
#28 Hát a 3 méteres ugrásokon meg power upokon kívül annyiban különbözik, hogy tárat kell cserélni, meg nem árt a fedezék szót ismerni. -
#27 Onlájnba biztos jó lehet csakhát nem mindenki...tattara -
#26 Te panaszkodtál hogy tul könnyü volt :))))))
Mario csak vicc volt
Ut nem rossz, csak szerintem egy kicsit tul gyorsra sikeredett.nem lehet élvezni a gyilokot a nagy kapkodásban......
Probálj meg egy MOHAA spearhead servert, és ott asszem tanulhatsz pár dolgot:) -
#25 Hát én nemértem, ha valaki nem tud "olyan" szinten játsszani egy játékkal, akkor már rögötön a supermariot ajánlják neki? Én már sok változatával játsszottam és meg kell mondjam, hogy egy vérbeli FPS-t nehézségbe aláz. Nekem inkább a csilivili UT2004 jön be középnehéz szinten, és néha rászánom magam a neten játsszásra(sajna elég nagy a pingem) és az emberek sorra hullanak előttem(bár ha tudnék egy komolyabb crackelt szervert...).
-
#24 Talán probáld veteránon, és rájössz ki a lama...
zöldfülü szinten, tengerparti séta nehézségü nagyon amatörök részére, akik nem birják a kihivásokat.
Javaslom, játssz a supermario val..... -
#23 Hát a sima COD 3 napig tartott, aztán nem kattintotam kettőt az exe-jére többé. Szép, jó egyszer, de nekem túl könnyű volt(mondjuk zöldfülű szinten nyomtam végig:) ). Ez a cikk semmilyen késztetést nem keltett bennem, hogy megszerezzem:( -
goldmember #22 Belem is verte az ideget jol COD meg annak idejen. Tipikus lamajatek, no strategia es szabadsag. -
#21 ott a WWIIOnline annál szabadabb és nagyobb pálya nincs :))) -
#20 bár, gondolom ott ahol kaptál egy távcsövet :))
menj pontosan oda ahova az iránytü vezet, és jol nézz körül, valahol van egy üteg, na annak kell leadni a koordinátáit( 3van össz) ha nem itt, akkor irj...vagyok egész nap :))) -
#19 Na, merre vagy, hol akadtál el?
irj és segitek :))) -
Roligyilok #18 csáó van itt valaki aki tud nekem segiteni?elakadtam a játékban ..nagyon jó lenne.. -
AS #17 Na én is tolom 1000-el!
Nem rossz jo hangulata!
Csak grafika elavult már!
DE etöl még a legjobb második világháborus game!
-
#16 kell -
Madmartigen #15 Kell-e az eredeti játék a kieghez? -
#14 Nem vitatom, hogy van igazság abban amit irsz, sajna...
De, gondolj bele ha minden amit irsz benne lenne, tudod mekkora gépet és helyet igényelne??
Tizedannyian se tudnák játszani(megvenni) haszonkulcs, ugye?:))))
Ezek a hibák sajna más nagy és istenitett játékokban is benne van.
Mit nem adnék egy olyan háborus gammáért, ahol azt csinálsz a harctéren amit akarsz, van egy küldetés, de hogy mikor oldod meg, az a te dolgod, addig meg harc! :)))király lenne :))
2.rész szerintem jobb, több a mozgás tér, és szabadabban gyilkolhatsz:)) -
#13 Hát az elsőt 1x végignyomtam oszt kész, többet elő nem vettem. Semmi szabadságom nincs a csatamezőn, v épületekben.. csak olyan ajtót lehet kinyitni amit ki is kell, csak abban a sorrendben tudok haladni ahogy a lineáris történet engedi.. (pl előbb a 2csávó sztán a tank, sztán a 3.csávó, sztán a másik tank s nem fordítva mer akkor szitává lőnek.. s akárhányszor kezdődik a pálya mindig ez a sorrend.. és semmilyen felesleges tárgy v út nincs benne amit fel lehetne fedezni, 40cmes kőkupacot nem ugorhatok át mert csak a megszabott 'folyosón' haladhatok..utálom az ilyen játékokat.
Azért lett az év játéka mert szép a grafikája, talán a fizikai motorja is jó (nem emléxem), meg jók a hangok is..nameg a IIWW mindig is sláger lesz.
A hangulata engem is magával ragadott. (De nem feledtette a fentieket.) Nme mondom h szar játék mert nem az, de semmiképpen sem a LEGjobb! A második rész pedig csak a sikert lovagolja meg (amíg még meleg..) -
#12 Hát, ugy valahogy mint egy igazi háboruban, nem???
de sajna tényleg rövid...... és a befejezö pálya..háát az nem semmi:))))))
aki végigviszi..kb husz életböl, annak megemelem a kalapom :))) de nagyon ott van ez a játék.
Sokan fognak anyázni, de szerintm egy évben nem lehet ezzel emliteni a doom3-at, UO messze felül mulja, hangulatban.
Sajna a multi tényleg gyengus, nekem tetszett a tankolás:)) jo pofa, de lehetne kidolgozottabb is.
MOHAA ban jobb volt kicsit.. -
#11 "Én például szívesen vennék részt az el alamein-i páncélos csatákban, egyáltalán az egész észak-afrikai hadszíntér bármely ütközetében."
...Battlefield '42... -
Flashy #10 nagyon állat, de a rövidséget ellensúlyozták azzal hogy még legkönnyebb fokozaton is túl nehéz. vagy akna, vagy tank lövedék, valami mindig jön amitől azonnal meghal az ember :) -
Sityi #9 Az nem Gray Matter, véletlenül, kedves cikkíró? -
Wing Rockling #8 Nem megítélni így egy fps-t => a valóság is le van scriptelve, csak itt nem tudni előre a scripteket :) -
kowajano #7 Tényleg marhajo hangulata van ,tiszta elit alakulat ahogy alap game is. Viszont multijára többet is adhattak volna a tank meg a jeep nem kellett volna bele kicsit BF beütésü lett föleg hogy nagyon szarul irányithato a tank ugyhogy csak SD a jo -
#6 Ez egy atom játék, tolom egy ideje:))
olyan hangulata van, hogy csak na!!!
Az orosz pálya veteránon, nagyon durva.....
Az év kiegészitöje, ez már biztos:))
-
Cat #5 egy FPSről sztm nem is érdemes többet irni - mész, jönnek az ellenfelek, lősz, meghalsz
vagy le kellene irni a scripteket, hogy rohansz, a jobb kettes ház mögül kiront egy tank, akkor te ugorj be balra és... -
antijedi #4 az egy dolog de amire kijön acikk már el is felejtetük a gamet, kcisit nagy a lemaradás :D