104
-
Patrillátor #104 Sziasztok! Lenne 1 problémám! Cod uo-hoz kellene exportalni cod 4-böl skineket. Azt se tudom milyen programmal kell meg hogy?! Ha valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni cod 4-es skineket, vagy tudja vki hogy kell exportalni szóljon! -
#103 Xfire -
delfin39 #102 lécci irja le valaki a cod1 telepítő kódját!!! szeretnék már -
gergo58 #101 Hello!!!!
Nekem az a problémám hogy amikor multitiba vagyok és bármien szerverre keresek rá nem talál semmi pedig a játék eredeti.... -
#100 Heló!Ezt a játékot lehet tölteni a netről?
-
TOMARGUS #99 Sziasztok CoD uo ban szoktam játszani és azt vettem észre, hogy az uj gépem ócskább FPS t produkál mint a régi:S Egyenlőre gőzöm sincs hogy mitől lehet. Növényzetnél füstnél lemegy ilyen harmincakra:S
Régi gép: AMD3500+ , giga 400as kingmax, Ati 850XT tehát kb egy 2005 ös csúcs, na most ez egy coduot 333on tart a legtöbb pályán, de irdatlan efektekre se megy le 150 alá, növényzet egyáltalán nem zavarja.
Ezzel szemben most AMD 9850 phenopm négy magos, 4 G OCZ 800as, ATI HD4870 és SEMMIVEL SE TÖBB FPS :S növényzertre FX re szaggat:S Mi a tök? Ilyen com_maxfps , vsync ilyenek természetesen be vannak lőve. Hogyan tudnám cod ra hangolni ezt a konfigot? -
drkarter2 #98 kösz -
#97 hiányzik abból a pályából egy hang! -
drkarter2 #96 help!!
elkezdi tölteni a játékot és ezt dobja ki:
Could not load either sound loadspec file soundloadspecs/sp/bastogne1.csv or soundloadspecs/sp/default.csv".
Mi lehet a baja? -
mnorbert0308 #95 HELP HELP!!!!!
Elinditom a cod uo telepitését majd mikor azt irja lent a kis ablak hogy preizé to install akkor kijön ez "1628: failed to complete installation" mi a gond???? kérlek segitsegetek!!!!!! am eredeti a codom) -
#94 -
#93 -
zetró #92 nem a leg jobb de nekem jo -
zetró #91 www.loguit.extra.hu
-
#90 Sziasztok U.O.-sok!Kettészedtük a két játékmódot külön van a Bas és a TDM szerverünkTDM IP-címe: 84.2.39.212:28960 BAS IP-címe:217.20.138.81:28966 TDM szerverünkről statisztika is van a játékosokról!http://biocide-clan.extra.hu -
Sinkler #89 Üdv!
Most akarom elkezdeni a CoD U.O-t, csak az a baj vele h nincs normális config... és nem találok neten sem, sehol. Remélem tud rajtam valaki segíteni! Szal ha nem lenne tul nagy kérés akkor küldjön valami normálisat...
E-mail: [email protected]
Elöre is kösz
-
#88 84.2.39.212:28960 az új ip-nk!
-
#87 Gyertek CoD U.O-zni!Biocide-Clan TDM&BAS szerver IP:195.228.155.102:28960 előre!:D -
misjoc #86 email vagy msn
e-mail: [email protected]
MsN: [email protected] -
misjoc #85 kérlek mondjátok meg ne itt forumon keresztül mert ide nem nagyon jüvük :P -
misjoc #84 sziaszitok
Hogy lehet villogó nevet csinálni ?
szineset tudok de villogot nem
ha tudod kérlek küld ide
[email protected]
köszi ! -
#83 Csá! Nekem ezt írja ki mikor tölteném be az állásomat:G_LoadGame:savegame
'save/autosave/trenches-3.svg' was saved with different script files.
-
#82 tegye azt amit ír, lehet nincs megfelelően beállítva neki a netsebesség stb. -
nagy chris #81 csá ! lenne egy kérdésem , megvan egy haveromnak a játék de nem tud multiba jáccani mer ezt irja ki neki : COULDNT EXECUTE PROGRAM. GO TO VIEW OPTIANS GAMES TO CONFIGURE THIS GAME
-
#80 Helló all!Kellene egy program amivel áttudom alakítani a felvett demot (.dm3) pl avivá vagy mpg vagy wml-lé!pls segítsetek!fregmoviet akarunk készíteni és nagyon fontos!thx by!Itt leszek estig! -
#79 Igen a multiplayeroptionsba van a crosshair .Jól tudod:) -
barneysz #78 szia, én úgy tom, hogy: a Multiplayer Optionsba van a: CROSSHAIR, azt váltsd átt: yes-re -
djkuglof #77 Szerintem ez a világ eddigi legreálisabb játéka...csak az a baj hogy nem tudok az onlinen játccani mert kéri a key-t!!
Nem tudna rajtam vki segíteni??? -
artur1126 #76 nagy vacak az egész! Teljesen el rontották az eredeti játékot.Amiben az a jó, hogy könnyű volt és nem csak az tudta végig játszani aki napi 6-7 órát játszik az ilyen játékokkal (más dolga sincs..) ,ez a legkönnyebb fokozaton is aránytalanul nehéz. arrol meg nem is beszélve, hogy mennyire hülye benne az MI... -
GHOST7 #75 http://tudatlan.freeweb.hu/ látogas el ide majd ott segitenek -
magyarl #74 Nem eredeti játékkal hogy lehet neten jáccani? Elvileg valami filét kell bemásolni... -
skali #73 Ez a játék a legjobban játszható -
#72 Akkor is Enemy Territory RuleZ! -
koki #71 kiraly a jatek -
#70 Szvasztok!Van olyan funkcio h. boot ok ellen mennénk?? A clantagok boot ok ellen ?? THX -
Atto #69 Sziasztok! Nem tudna vki segíteni? A neten játszok, de nincs kinn a célkereszt, nem tudjátok hol lehet beállítani a tipusát? Köszi -
#68 hát nem, bár léteznek különféle progik amik elhitetik a játékkal, hogy hálózatba (ahhoz nem kell cdkey) játszol, asszem a játékosok fórumában az nfsu2 topicban a faq-nál van egy link ahol van ilyen progi, még el is magyarázza -
kriszt #67 nekem is elnyerte tetszésemet -
kriszt #66 -
owen20 #65 Sziasztok!
Valaki véletlenül nemtudja hogy kell a Call Of Duty-val interneten játszani?Nem eredeti a gamem és valamilyem cd keyt kér akkor valószinű nemtudok vele játszani neten?
Segitsetek!