22
-
#22 Ehhez túl sok a gyökér itthon, soha nem lehetne megvalósítani. -
Sityi #21 Sok más mellett említettem. Mind1, ezen ne vesszünk össze. Peace! -
#19 Már megbocsájts, de te kezdted a kereskedelmi TV-s témát nem én, mindössze csak reagáltam rá. -
Sityi #18 De lovagoltok ezen a kereskedelmi tv-s dolgon... Másképp fogalmazok: tegnap elsétáltam a Gellért-hegy mellett a rakparton. Láttátok, mekkora szeméthalom van a hegy oldalában? A BELVÁROSBAN!!! Egy turisztikai nevezetesség oldalán!!! Gratula annak, aki csinálta... Szintén tegnap láttam azt, hogy a buszmegállóban a "köztisztasági menedzser" minden szemetet felvesz, csak a csikkeket nem, pedig azokból volt a legtöbb... Na, az ilyen kis nüanszok miatt nem jutunk előbbre! A németek már civilizáltabbak, gondolom én a hülye fejemmel, mert ők már eljutottak oda, hogy nem szarnak a saját fészkükbe, ergo komolyan tudják venni a cybersportot. Itt nem. Itt marad a teleszemetelt hegyoldal... -
#17 Cybersporthoz nem kell müveltnek lenni, persze nem árt egy kis alap inteligencia, de jo reflexekkel még a holt paraszt valo villa bámulo idiotábol is lehet cybersportolo...
Jo példa erre Németország ahol szintén van Big Brother, meg minden szar de mégis Ati, Nvida, Intel szponzorál egy csomo klánt..... -
b2nary #16 -
Sityi #15 Én úgy általában a Nagy Magyar Helyzetre akartam utalni, pár ötletszerűen kiragadott példával. Bár végre normális ország lennénk normális emberekkel, ahol mindenkit elismernek érdemei szerint (és ebbe beletartozik bróker, cyberatléta, mindenki).... -
quentit #14 (ld. pl. supergamez) -
quentit #13 "Vajon Magyarországon mennyien fogadják el, hogy a cybersporttal lehet komolyan foglalkozni, és nem csak tizenévesek szórakozása?"
Az emberek Magyarországon még azt sem fogadják el, hogy a Tőzsdével komolyan is lehet foglalkozni és megélni belőle (hiszen az csak szerencsejáték - mondják a "hozzáértők"). Hát akkor mit vártok a ettől?
Ha valaki jól csinálja ebből is lehet élni. Akár a manageléséből, akár abból, hogy profi játékos vagy. Sőt ez majdnem mindenre igaz. Ha bármit kiemelkedően jól csinálsz, akkor meg lehet élni belőle. -
Mice #12 nem szóltam -
Mice #11 "és aki továbbképzése közben akadt rá az elektronikus sportok témakörre.
"
ezexerint szakértővel van dolgunk :D
én úgy találtam rá erre a témakörre, hogy lett egy 286 osom majd később jéé multi
továbbképzés... -
#10 off
most mégis mit vársz egy kereskedelmi adótól? Ez a dolguk, szar műsort sugározzanak, amit megnéznek azok, akik otthon ülnek, vagy punnyadnak, és jobb dolguk nincs. Vagyis az unalmas embereknek. Abból meg van itthon bőven. De a TV (nemcsak kereskedelmi) már csak ilyen, ezért is nem nézek rajta csak DVD t. :) /off
on
kezdeményezések itthon is vannak, akárcsak külföldön. Vannak neves hazai klánok, szinte a játékvilág minden területéről, legyen az fps, rpg, vagy stratégia, akik külföldön is elismerésnek örvendenek, esetleg külföldi szponzoruk van. rendelkezünk egy aránylag élvezhető giga lan partinval, (régen persze jobb volt) amiből lehetne több, de mégis van. A háttérben szervezkednek már emberek több támogató megszerzésére, újabb emberek kapcsolódnak be, de vannak akik viszont nem a szellemiség miatt jönnek, csakis a profitért. És sajna ez fertőzi meg nálunk is majd a cybersportot. Hozzá nem értő gazdag barmok cseszik majd el azoknak a renuméját, akik eddig már valamit letettek az asztalra.
De ne legyen így. -
Sityi #9 A túrót! Először is némi szellemi színvonalat kellene hazánkban megvalósítani! Amíg hódítanak a villalakók, és már a fene se tudja, hanyadik generációjuk költözik be megint, addig ettől az országtól nem szabad sokat várni. De említhetném a rém igénytelen "szupermozikat", a Fókusz/Napló rendkívül igényes és hihetetlenül kifinomult műveltségre valló témáit, az olimpiáról doppinggyanúba keveredett és gyorsan olajra lépő olimpikonjainkról nem is beszélve... Szép dolog a cybersport, tiszta szívemből támogatnék egy hasonló kezdeményezést itt is, de amíg a falábú focistáinkba ölik a rengeteg pénzt, addig itt semmi nem lesz e téren... -
#8 Ahoz hogy elterjedjen, nagy szükség lenne a szélessávu nethozzáférések drasztikus árcsökkentésére, és minöségbeli javulására, mert ezért a pénzért amit mi fizetünk itthon, Németországba 5Mb/s és 10-es pinget kapnánk.... -
#7 Ez mekkora LoL:) de sajna magyarországon van még 1 generáció aki nem érti meg a cybersportot:( az én faterom sem tudja elképzelni hogy mi a franc lehet jó egy LAN partyban... de sebaj, köv. generáció már vágni fog mindent, persze lesznek kivételek...D -
#6 amíg a sólisztgyurma hódít semmi esélye kishazánkban a szájbersportnak :] -
#5 ámen...
Asszem errre az egyetemre felvételizek :DDDDDDDDDDDDDD
UNIO RULEZ%! -
Pontius #4 Annó anyám nem fogadta el... :)))
Az az igazság, hogy magyarország nem érett az ien dolgokra...
Annó (1,5évvel ezelött) amikor még játszottunk klánszinten kerestünk szponzorokat, hogy kijuthassunk nyugati pénzdíjas rendezvényekre de mindenki csak kinevetett minket, pedig kurvára ebben van a jövő legnagyob vállalkozása/befektetési lehetősége...
És ebben Magyarországnak vezető szerepe lehetne mivel földrajzi adotságai megvannak ahhoz, hogy Európa Cybersport központja vagy valamennyire összekötője legyen keletnek/nyugatnak-északnak/délnek...
De szép lenne, ha Magyarországot úgy emlegetnék mint Európa Koreája... -
Luminas #3 Vajon Magyarországon mennyien fogadják el, hogy a cybersporttal lehet komolyan foglalkozni, és nem csak tizenévesek szórakozása? -
#2 miért???
ez a jövő, hogy most ez yo vagy nem? az már más kérdés...
Mondjuk nekem teccik a kóreai profizmus(ligák, külön TV csatorna közvetítéssel) onnan lehetne meríteni(Starcraft) -
Myron #1 ÚÚÚRISTEEEN!!!