Depresszió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
bahassa meg 😄D

sazl : c

dunga
ma voltam délután ebben szép kis idõben a város másik felén lévõ boltban, vis bementem volna ha nem lett volna zárva<#idiota> h, k, sz zárva most 😮
de mayd holnap a capital cityben... és remélem headbangerben már lesz, nem megyek potyára

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

rezsofiz
szoljon akineg megvan!!6

neked vanik?
rezsofiz
<#fogmosas>

dunga
'ugorj' fel pestre érte<#beka3>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

:c
rezsofiz
:| jézusom. bemegyek bótba, aszondják maxikat nem árulnak. kérdezem, árulnak vhol nyiregyházán maxit? aszondja talán 1 boltba a plazaban : | most ebben a nagy viharban már nem mentem el plazaba. váhá 😞 torrenten még sehol

btw, automatikus elfogadás ON😄 htxvm
rezsofiz
😄 (H)

bizzunk benne😄
rezsofiz
hjáag. én most suli után megyek megvenni. remélem nyiregyre már lehozták @:!

dunga
remélem... vagy hmm ugysincs suli most héten, lehet felugrok headbangerbe (ingyenes vonatjegy (H) )

2-3 nap. Max.
dunga
holnap jelenik meg a kislemez elvileg... mennyi idõ, míg ide vidékre is eljut sztetek?:$

rezsofiz
ige igen, viszont Zoli sokat fogyott hja

dunga
koncerten nekem is feltûnt +o(

(epp depy a vivan)
csak nekem tunik ugy, h a feri vekonyabb vot regen?😄DD
rezsofiz
hjáag, de legalább ebbõl a 4órábol 2 igencsak joag (H)
nekem életem legnagyobb élménye egy depikoncert volt nyáron (H)

tigeroo
vágom😊)

igen 100ft + 45perc...meg +4 óra az életembõl 😞
rezsofiz
mármint Debrecen a legközelebbi hely ahol fellép a depi

rezsofiz
jaja :\\ hát Debrecen van a legközelebb akkor neked is ugye? mondjuk nemgáz átmenni, 100ft meg 45 perc... csak azért mégis..

rezsofiz
:| én Debrecenben nem láttam senkin diszkos ruhát. mindenki feketébe volt

tigeroo
hy "szomszéd"😊)

f*szom, aztmondják egyszer a menedzserük kijelentette hogy Nyíregyre sohasem fognak menni...pedig hozzám az közelebb lenne ( Mszalka)
dunga
turnéról van már vmi hír h mikor és merre?:$

dunga

2006-04-21 Szeged, Ifiház Vendég: P.O.T. Kapunyitás:19h
2006-04-15 Budapest, Petõfi Csarnok Vendég😛.O.T., Cadaveres. Jegyár: 2500Ft. Kapunyitás: 19h Jegyelõvétel: Hammer zenebarlang, Headbanger, Viking, Ticket Express
2006-04-08 Szolnok, Olaj Sportcsarnok Metal Fesztivál. Kapunyitás: 18h
2006-04-01 Szombathely, Oladi Mûvelõdési központ Vendég: P.O.T. Kapunyitás: 19h. Jegyelõvétel: a helyszínen és a KO hanglemezbarlangban
2006-03-10 Komló, Sportcsarnok Metal Fesztivál. Kapunyitás:18h

úgy lesem, most is megyek metál ligetre:>

dunga
ehm...

én voltam hegyalján, szigeten, szolnokon a metál ligeten és pogo sehol nem tetszett nagyon :/
meg fõleg az h 13-14 ésves lányok rendes 'diszkós' ruhában dõlöngéltek...érdekes volt

rezsofiz
November 25 vagy 27 asszem, Debrecen o: nyiregyi vok de átmentünk vonattal : ] depiér mindent ^^ összeszámoltam, ha minden igaz, idén vagy 4 depikoncerten leszünk minimum. 3on fesztiválon, a 4.en meg az õszi turnén : d

dunga
mikor, hol?:$

rezsofiz
jah D:

rezsofiz
kurvajo pogot nyomtunk rá😄 talán legnagyobbat

rezsofiz
Rajtad Áll, Tagadás, Annyi év Után

Sas6
Ezek már megvannak<#vigyor2>

A Sokkold a renszer az nem tetszik😞

tigeroo
jokis pogo..😊

Sokkold a rendszert, Örökké, Én azt Üvöltöm, stb😊
Sas6
Hellosztok mit gondoltok az Utazo cimu számrol? Nekem nagyon bejon. Aki tud még ilyesmi pörgõs számot lécci irjon egy-két cimet. Köszi😊

Mit akarsz pl. helyette?
dunga
beindul a divatolás akkor megin' :/

tigeroo
Még1x hmmm

reméltem hoy letérnek errõl a "belsõs-filózós-tépõdõs" témákról
rezsofiz
végre. mán várom nagyon igencsak o: kiváncsi leszek a maxira

rezsofiz
Új lemez, új turné!
2006-02-22 22:07:37

Sziasztok!
Elkezdõdött ez az év is. Mint bizonyára tudjátok, ezerrel dolgozunk az új lemezen, és jól haladunk a munkálatokkal. A szeptember 11-én megjelenõ új lemez elõfutáraként Március 13-án kerül boltokba a zenekar elsõ kislemeze "Még1x" címmel, ami tartalmazni fogja a címadó dal stúdióverzióját, a "Félig ösztön lény" c. új, valamint a "Tagadás" és az "Adj még" c. dalok koncertverzióját. Extraként felkerült rá a Moby Dick tribute-ra készített dal, a "Körhinta" újrakevert változata, ezen kívül a fent említett koncertdalok 2 kamerás bootleg képfelvétele a multimédiás részén.
Azért, h. minél hatékonyabban tudjunk dolgozni a lemezen, ezért csak egy 5 állomásos országjárásra indulunk a tavasz folyamán. A dátumokat és a helyszíneket megtaláljátok a koncertek menüpontban! A kevés állomás ellenére igyekeztünk egy érdekesebb mûsort összeállítani, amit a standard és a rég nem játszott dalok mellett megspékelünk 1-2 ütõs új nótával. Aki kevesli a tavaszi koncerteket, annak elárulhatjuk, h. nyáron is rengeteget fogunk koncertezni, de õszre tervezzük a zenekar eddigi leghosszabb és legnagyobb szabású turnéját.
A napi aktualitások közé tartozik az is, h. a zenekar jelölt a VIVA TV Megawatt Live díjátadójára, , hazai rock kategóriában. A díjátadó érdekessége, hogy nem egy szakmai zsûri dönt a díjak odaítélésérõl, hanem egy mindenki számára elérhetõ közönségszavazás. Ha van kedvetek szavazzatok, a telefon hívás nem emeltdíjas, és egy hívással az összes kategóriára lehet szavazni! (tel.:06/20-969-84-82)A szavazók közt a szervezõk 50x2 db belépõt sorsolnak ki a díjátadó gálára.
Felkerültek az õszi turnéról is a koncertképek, lehet csemegézni 😊
Hamarosan elkészül a "Még1x" c. dalhoz a zenekar új videoklipje, ami nagyjából a kislemez megjelenésével együtt érkezik el a különbözõ csatornákra.
Várunk mindenkit sok szeretettel a koncertekre, a rákkendróóólt mindenkibe!
-A Depis fiúk-

forrás:http://www.depressziomusic.hu/

rezsofiz
nekem igazábol mind3 albumuk nagyon tetszik o: naon kiváncsi vok 4.re :o

tigeroo
ja a koncerteken nyomtak olyan számot amiben a "félig ösztönylény" volt a "refrén"

a 3. album elég lájtos lett, + ez a belsõ vívódós dolog nemjött be nekem😞
inkább lásd, hagyjatok bízni, amíg tart, örökké meg ilyenek
rezsofiz
az uj album egyébként Feri elmondása szerint "agresszívebb, erõszakosabb" lesz (a DepiDVDn mondta), és vmi olyasmi lesz a címe hogy Félig ösztön, vagy Félig ösztönösen, nem emlégzem mán o:

hat aprilisban lesz pesten, az is elég gáz, h csak akkor, mást nemtok:o
dunga
honlapon nincs fenn, de tud vki esetleg vmit a '06-os koncertekrõl?

gondolom hegyalja, meg sziget biztos lesz, de hamarabb vmi vidéki érdekelne

elõre is 10x

rezsofiz
depieg igencsak joag ama (h9

tigeroo
ja oda meg vissza
te vaty? :ð
tigeroo

screenshot a depi birth day-bõl😄