Depresszió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mayd holnap a capital cityben... és remélem headbangerben már lesz, nem megyek potyára
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
sazl : c
nekem életem legnagyobb élménye egy depikoncert volt nyáron (H)
f*szom, aztmondják egyszer a menedzserük kijelentette hogy Nyíregyre sohasem fognak menni...pedig hozzám az közelebb lenne ( Mszalka)
2006-04-21 Szeged, Ifiház Vendég: P.O.T. Kapunyitás:19h
2006-04-15 Budapest, Petõfi Csarnok Vendég😛.O.T., Cadaveres. Jegyár: 2500Ft. Kapunyitás: 19h Jegyelõvétel: Hammer zenebarlang, Headbanger, Viking, Ticket Express
2006-04-08 Szolnok, Olaj Sportcsarnok Metal Fesztivál. Kapunyitás: 18h
2006-04-01 Szombathely, Oladi Mûvelõdési központ Vendég: P.O.T. Kapunyitás: 19h. Jegyelõvétel: a helyszínen és a KO hanglemezbarlangban
2006-03-10 Komló, Sportcsarnok Metal Fesztivál. Kapunyitás:18h
úgy lesem, most is megyek metál ligetre:>
én voltam hegyalján, szigeten, szolnokon a metál ligeten és pogo sehol nem tetszett nagyon :/
meg fõleg az h 13-14 ésves lányok rendes 'diszkós' ruhában dõlöngéltek...érdekes volt
2006-02-22 22:07:37
Sziasztok!
Elkezdõdött ez az év is. Mint bizonyára tudjátok, ezerrel dolgozunk az új lemezen, és jól haladunk a munkálatokkal. A szeptember 11-én megjelenõ új lemez elõfutáraként Március 13-án kerül boltokba a zenekar elsõ kislemeze "Még1x" címmel, ami tartalmazni fogja a címadó dal stúdióverzióját, a "Félig ösztön lény" c. új, valamint a "Tagadás" és az "Adj még" c. dalok koncertverzióját. Extraként felkerült rá a Moby Dick tribute-ra készített dal, a "Körhinta" újrakevert változata, ezen kívül a fent említett koncertdalok 2 kamerás bootleg képfelvétele a multimédiás részén.
Azért, h. minél hatékonyabban tudjunk dolgozni a lemezen, ezért csak egy 5 állomásos országjárásra indulunk a tavasz folyamán. A dátumokat és a helyszíneket megtaláljátok a koncertek menüpontban! A kevés állomás ellenére igyekeztünk egy érdekesebb mûsort összeállítani, amit a standard és a rég nem játszott dalok mellett megspékelünk 1-2 ütõs új nótával. Aki kevesli a tavaszi koncerteket, annak elárulhatjuk, h. nyáron is rengeteget fogunk koncertezni, de õszre tervezzük a zenekar eddigi leghosszabb és legnagyobb szabású turnéját.
A napi aktualitások közé tartozik az is, h. a zenekar jelölt a VIVA TV Megawatt Live díjátadójára, , hazai rock kategóriában. A díjátadó érdekessége, hogy nem egy szakmai zsûri dönt a díjak odaítélésérõl, hanem egy mindenki számára elérhetõ közönségszavazás. Ha van kedvetek szavazzatok, a telefon hívás nem emeltdíjas, és egy hívással az összes kategóriára lehet szavazni! (tel.:06/20-969-84-82)A szavazók közt a szervezõk 50x2 db belépõt sorsolnak ki a díjátadó gálára.
Felkerültek az õszi turnéról is a koncertképek, lehet csemegézni 😊
Hamarosan elkészül a "Még1x" c. dalhoz a zenekar új videoklipje, ami nagyjából a kislemez megjelenésével együtt érkezik el a különbözõ csatornákra.
Várunk mindenkit sok szeretettel a koncertekre, a rákkendróóólt mindenkibe!
-A Depis fiúk-
forrás:http://www.depressziomusic.hu/
a 3. album elég lájtos lett, + ez a belsõ vívódós dolog nemjött be nekem😞
inkább lásd, hagyjatok bízni, amíg tart, örökké meg ilyenek
gondolom hegyalja, meg sziget biztos lesz, de hamarabb vmi vidéki érdekelne
elõre is 10x