Depresszió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
rezsofiz
lehet este leadják megawattban 10tõl! de ma még egyszer sztem mindenképp vmikor.

sazl : c

tigeroo
nemlesz ismétlés váááááááh????! megnézném

banner kéne emberek
rezsofiz
😄DD meg a balázs pali remekmûket <#gonosz1><#fogmosas>

Ja. Úgy látom, hogy a Depi számok csak bónuszként vannak, hogy legyen mire gyakorolni. Persze, ha meg van a tudás, akkor már lehet nyomni a Zámbó Jimmy nótákat is ezerrel... <#vigyor>
rezsofiz
az nemgyenge!! depi számokat tanítanak a köv generációknak (H)(H) jóra nevelik õket hjja. kár hogy nincs gitárba, rohannék megvenni 😄d

de bejön.
rezsofiz
ez mi? nem jön be

rezsofiz
16.55 körül. a depi oldalán ki is volt írva hogy a viván ma 4 után le lesz adva a klipp, nameg #351 -ben is beírtam

B+
Hánykor volt?
rezsofiz
most volt megawattban halász feri és leadták a még1x címû szám klippjét. hát elég erõs az anyag, eszetlenül odabasz😄D zúzászúzászúzás vááááháá D😄
debrecenbe még nem jött meg a maxi, jövõ hétre mondják, de pestrõl szerdán meg tudom szerezni, szal holnap mondok véleményt ha ezúttal nem jön közbe semmi -.-

Ezt láttátok már? <#wow1>
Dobos DVD Link
tigeroo
mék szám lesz az?
rezsofiz
szval ha minden jól megy akkor holnap kezembe foghatom vékre. délután meg klipp, gondolom leadják majd megawattban is, kedd este 10tõl

rezsofiz
"Sajnos a "Még1x" c. kislemez technikai okokból kisebb csúszás után március 20-án kerül a boltokba. Másnap délután 16h körül lesz az új klip premierje a Viva Interaktív c. mûsorában!
Az Április 15.-i Pecsa bulira már lehet jegyeket kapni az elõvételi helyszíneken. Az élõ találkozásig jó zenehallgatást és minden jót kívánunk!
-A Depresszió zenekar- "

Forrás: depressziomusic.hu

dunga
ahm

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

rezsofiz
jaigen, 1500+700 szállítási kölcség. sztem várjatok hétfõig, legalábbis én ezt teszem. 4 nap várakozás után mostmár kibirom

rezsofiz
nem. csakhogy ha metalindexnél rendel..

dunga
akkor ha holnap felküldöm öcsémet pestre akkor nem tud õs se venni?😮

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

rezsofiz
megrendelném, csakhogy hétfõre érne le csak :\ magyarul semmi értelme. hétfõn veszi apa debrecenben

rezsofiz
na hölgyek és urak debrecenben sem volt. a depi forumon lehet olvasni hogy pesten se lehet kapni, jövõ hétfõre csuszott a lemez. aki nem birja ki az megrendelheti metalindex sopp

tigeroo
no'p
dunga
no' megvan már vkinek? 😮

:C comoru
rezsofiz
msnen

rezsofiz
hát választ msn megkaptad :\

marmint te kuggyed plsz😄
kuggyed plsz
dunga
ahm

tigeroo
asszem 600huf
dunga
drágább a postaköltség, mint a cd<#idiota>

nayo nem, de maydnem😛

tigeroo
hát azlesz belõle
rezsofiz
nekem ha minden igaz ma hozza apu

Miért nem rendelitek meg???
Metalindex
tigeroo
semmi..asszem töltés lesz belõle :c

1500-at megérne nekem, csakhát...50km-re van tõlem normális zenebolt (nyír1háza..)
a városunkban meg csak 1 könyvesboltban árulnak CD-ket...ehh:c
rezsofiz
fejlemények?

rezsofiz
már igencsak kéne :@

-.- :@@@@@
dunga
1500ft pont yo:>

dunga
keresgettem, és (im-net fórumon) találtam infot:

Depresszió: Még 1 x EP CD 1499Ft

5 nótás EP:
-Nem hiszem el (új dal)

A tavaly õszi PECSA-s buliról 3 koncertfelvétel (multimédiás bónuszként is):
- Adj még (édes álmokat!)
- Félig ösztönlény (új dal)
- Tagadás

- Körhinta (Moby Dick feldolgozás)

dunga
nyehe😛 merre laksz?

rezsofiz
baaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssszuuuuuuussssssssssssssssssssss váh :\
szolnok messzevan :@

dunga
yahm meg Wisdom is lesz szolnokon

dunga
de bajnoki van 😮

dunga
De már várom Metal Ligetet Szolnokon:

2006. április 8.
SZOLNOK Olaj Sportcsarnok
Metal Liget
19:00
Moby Dick, Ossian, Depresszió, Junkies, Kalapács, Akela, C.H.C., Auróra, Tûzmadár, AB/CD

rezsofiz
jaja én is ugy gondolom

dunga
3300ért vettem az Egy életen át-ot... de mivel ez csak kislemez, sztem elmegy egy 2500ért

dunga
hát yokérdés:>

rezsofiz
mennyibe kerülhet vajon?

dunga
yaa fakya😛