765
Depresszió
-
#365 ezzel esetleg vmit lehet kezdeni bannernak -
#364 lehet este leadják megawattban 10től! de ma még egyszer sztem mindenképp vmikor. -
#363 nemlesz ismétlés váááááááh????! megnézném
banner kéne emberek -
#362 :DDD meg a balázs pali remekműket -
SE #361 Ja. Úgy látom, hogy a Depi számok csak bónuszként vannak, hogy legyen mire gyakorolni. Persze, ha meg van a tudás, akkor már lehet nyomni a Zámbó Jimmy nótákat is ezerrel... -
#360 az nemgyenge!! depi számokat tanítanak a köv generációknak (H)(H) jóra nevelik őket hjja. kár hogy nincs gitárba, rohannék megvenni :Dd -
SE #359 de bejön. -
#358 ez mi? nem jön be -
#357 16.55 körül. a depi oldalán ki is volt írva hogy a viván ma 4 után le lesz adva a klipp, nameg #351 -ben is beírtam -
SE #356 B+
Hánykor volt? -
#355 most volt megawattban halász feri és leadták a még1x című szám klippjét. hát elég erős az anyag, eszetlenül odabasz:DD zúzászúzászúzás vááááháá D:D
debrecenbe még nem jött meg a maxi, jövő hétre mondják, de pestről szerdán meg tudom szerezni, szal holnap mondok véleményt ha ezúttal nem jön közbe semmi -.- -
SE #354 Ezt láttátok már?
Dobos DVD Link
-
#353 mék szám lesz az? -
#352 szval ha minden jól megy akkor holnap kezembe foghatom vékre. délután meg klipp, gondolom leadják majd megawattban is, kedd este 10től -
#351 "Sajnos a "Még1x" c. kislemez technikai okokból kisebb csúszás után március 20-án kerül a boltokba. Másnap délután 16h körül lesz az új klip premierje a Viva Interaktív c. műsorában!
Az Április 15.-i Pecsa bulira már lehet jegyeket kapni az elővételi helyszíneken. Az élő találkozásig jó zenehallgatást és minden jót kívánunk!
-A Depresszió zenekar- "
Forrás: depressziomusic.hu -
#350 ahm -
#349 jaigen, 1500+700 szállítási kölcség. sztem várjatok hétfőig, legalábbis én ezt teszem. 4 nap várakozás után mostmár kibirom -
#348 nem. csakhogy ha metalindexnél rendel.. -
#347 akkor ha holnap felküldöm öcsémet pestre akkor nem tud ős se venni?:O
-
#346 megrendelném, csakhogy hétfőre érne le csak :\ magyarul semmi értelme. hétfőn veszi apa debrecenben -
#345 na hölgyek és urak debrecenben sem volt. a depi forumon lehet olvasni hogy pesten se lehet kapni, jövő hétfőre csuszott a lemez. aki nem birja ki az megrendelheti metalindex sopp -
#344 no'p -
#343 no' megvan már vkinek? :O -
Takezó #342 :C comoru -
#341 msnen -
#340 hát választ msn megkaptad :\ [felrobban] -
Takezó #339 marmint te kuggyed plsz:D
-
Takezó #338 kuggyed plsz -
#337 ahm -
#336 asszem 600huf -
#335 drágább a postaköltség, mint a cd
nayo nem, de maydnem:P -
#334 hát azlesz belőle -
#333 nekem ha minden igaz ma hozza apu -
SE #332 Miért nem rendelitek meg???
Metalindex -
#331 semmi..asszem töltés lesz belőle :c
1500-at megérne nekem, csakhát...50km-re van tőlem normális zenebolt (nyír1háza..)
a városunkban meg csak 1 könyvesboltban árulnak CD-ket...ehh:c -
#330 fejlemények? -
#329 már igencsak kéne :@ -
Takezó #328 -.- :@@@@@ -
#327 1500ft pont yo:> -
#326 keresgettem, és (im-net fórumon) találtam infot:
Depresszió: Még 1 x EP CD 1499Ft
5 nótás EP:
-Nem hiszem el (új dal)
A tavaly őszi PECSA-s buliról 3 koncertfelvétel (multimédiás bónuszként is):
- Adj még (édes álmokat!)
- Félig ösztönlény (új dal)