Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy szóval nem írták, hogy fradisták dobálták meg a buszt"

Megkövetlek: egy szóval sem írták, viszont "finoman" céloztak rá, és a ma emberének ennyi is elég, hogy rávágja: megint balhéztak a Fradisták, újpestiek...stb. Innentõl kezdve lényegtelen, hogy feltételezés volt-e vagy sem.

Egy Rákóczi-Pécs meccs utáni zavargást követõen sem jegyzik meg, hogy "jelen voltak Ferencváros, újpest szurkolók, akik köztudott nem kedvelik a mecsekaljaiakat"

Egyébként én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem Vasas szurkolók dobáltak meg minket, sõt...és ez nem célzás volt...

Nah, láttál az illetõkön Fradi sálat/mezt, vagy elég volt a média ferdítésének hatása, és egy Lonsdale pulcsi? "Pesten vagyunk, úgyis befognak támadni a Fradisták, újpestiek..."

<#szomoru2>

Részemrõl lezárva a téma, mert egy olyan oldal írásaira nem fecsérlek idõt, mely pl. egy hónappal ezelõtt lemondatta Dámosy Zsoltot.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ez csak feltételezés, ha normálisan elolvasnád, egy szóval nem írták, hogy fradisták dobálták meg a buszt...

Egyébként én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem Vasas szurkolók dobáltak meg minket, sõt...és ez nem célzás volt...

"A mérkõzésen a hazai rajongók között volt néhány Ferencváros- és Újpest-szurkoló is, és köztudott, hogy egyik rajongótábor sem igazán kedveli a debrecenieket..."

Aha. Lelki szemeim elõtt már látom ahogy a Fradisták a helyükön szerepeltetett csapat meccsére mennek, csakhogy megdobálják a vendégtábor buszát...

Vagy csak feltételezés hogy Fradisták voltak? Láttak rajtuk Fradi sálat/mezt, vagy megint az ócska "ez kell amédiának" alapon írták?!?

HAZUG MÉDIA!

Páran megdobálták a villamos mögül a buszt, aztán szépen elfutottak, kb. ennyi...

"A ma esti Vasas-Debrecen meccs (0-1) után a debreceni szurkolók buszát 15-20 Vasas-szurkoló támadta meg. Az angyalföldi hívek legfõképpen kövekkel dobálták a jármûvet, de ennél komolyabb atrocitásra már nem került sor a két tábor között, mert a rohamrendõrök egybõl közbeléptek, kiszorították a Vasas-drukkereket a Béke és Frangepán utca környékérõl. A mérkõzésen a hazai rajongók között volt néhány Ferencváros- és Újpest-szurkoló is, és köztudott, hogy egyik rajongótábor sem igazán kedveli a debrecenieket..."(nb1.hu)

az országos jegyértékesítés jó ötlet

kojak90
gabber_saviola
nem kell azt tanulnod, profin megy már :ASDadsasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

OFF
És ezt nem sértésnek szántam Horisz 😊
ON

tanulok tõled.

football without ultras is nothing

😛
Ettõl még szimpatizálhat a Fradival 😊
Sõt, megkockáztatom, elõbb fog igent mondani a márciusi nyitómérkõzésre, mint Láma barátunk (persze ha ráér)

gabber_saviola
nem látod, Õ nem "fradista" 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"skristof ... Fradimeccsre is fradista91 akar elcsalni?"

Kristóf Rákóczis (bár tudomásom szerint van benn Fradizmus is <#smile>), de lassan titeket is ki kell csalogatni (legalábbis Horiszt mindenképp 😄)

gabber_saviola
végülis a kérdésre válaszoltál <#smile>

mivel nem fradista vagyok.

Megint rendõrök provokáltak biztos...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nyolcszáz lipcsei futballhuligán megtámadott 300 rendõrt az amatõr klubok részvételével zajló szász kupa negyeddöntõje után.

A találkozón az 1. FC Lokomotiv Leipzig hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett az Erzgebirge Aue tartalékcsapatától. A lipcsei drukkerek viselkedése miatt a mérkõzést kétszer is meg kellett szakítani, miután a hazai hívek rakétákat lõttek be a pályára és petárdákat dobtak át a vendégdrukkerek szektorába.

A lefújás után a hazai hívek kövekkel és betondarabokkal kezdték el dobálni a rendõröket. A rendfenntartók könnygáz bevetésével próbálták megfékezni a rendbontókat, egy rendõr figyelmeztetõ lövést adott le, amikor mintegy húszan leteperték és meg akarták lincselni.

Az összecsapások után 32 rendõrt és 6 huligánt kellett kórházba szállítani, a harcok során 21 rendõrautót megrongáltak, több rendõrkutya és ló is megsérült.

A lipcsei klub nyilatkozatban kért elnézést a történtekért és bejelentette, azonnali hatállyal szerzõdést bont a nézõk beengedését végzõ biztonsági céggel, mert a bejáratnál a motozás és a szurkolók ellenõrzése nem volt elég szigorú.

NSO.HU

gabber_saviola
egyetértek

amúgy skristof, Te milyen meccsre jársz idegenben, mert nekem az rémlik, hogy hazai Fradimeccsre is fradista91 akar elcsalni?

csak tudod nem a rendõröktõl szoktam hallani, hogy üssél már, meg rendõrállam (miután üt az illetõ!), meg nem a rendõrök hívják vissza az embereket, miután kiûzik valahonnan az embereket, mégis visszaszállingóznak,minek megy vissza, mi ez ha nem provokáció...

Ugyanaz, mondja a rendõr, ne menjek át a piroson, de én azért is átmegyek, ekkor a rendõr provokál engem?

Engem nem érdekel, csak az idegesít, hogy lassan a futballszurkolók lesznek a hõsök... Én meg a gyáva polgár...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

te vagy nagyon naiv vagy, vagy nem voltál még kanyarban. idegenben

,,szerinted a rendõrök nem provokálják a köcsögsemmitérõfutballszurkolókat?"

sztem nem érdekesmód 😄D, Cataniában is biztos õk akarták munkát maguknak...

van jópár videó ellenkezõ esetrõl is, sõt...

ez olyan mintha egy mondatot kiragadnál egy beszédbõl...

hunbasser
[email protected] 😊 vegyél fel

ReaL MaDRid x siempre

Én értem, csak megjegyeztem hogy szerintem meggondolatlanság volt berakni.

ui: MSN inkább mint PÜ

hunbasser
akkor tegyük fel,h Orbánt nem mint politikai személyt,hanem mint olyan polgárt mint te,hoztam fel.és semmiféle politikai hozzáfûznivalóm nem volt,nem érzem politizálásnak,de ha az,akkor majd gabber törli,és lehet,h vmi büntetést is kiszab rám :S
de mondom,nem politizálás,nem is akarok politizálni sg-n,ha gondolod priviben nyomhatjuk -.-

ReaL MaDRid x siempre

Akkor sem hiszem hogy huligánokról van itt szó. És ha ezt úgy nézzük, hogy valaki gyakorolja alkotmány/törvény adta jogait, akkor máris politika.

Amúgy vicces a hozzáfûzött szöveged ^.^

hunbasser
sztem nem politizálás 😄
párttól függetlenül mondtam mindent.amúgy megjegyzem,h sg-s topikokban nem is egyszer láttam már mszp-s ték képet.
nem politizálásnak szántam,egyáltalán nem.
sõt,hírtv-n láttam egy olyan kis részt,h Orbán így rángatja a kordont -.-
elõször azt akartam betenni,kicsit átphotoshoppolva,lonsdale kapucnis pulcsiban -.-

ReaL MaDRid x siempre

Lol 😄
Kérj elnézést, aludj egyet, mert ezért Gabber kivághat.

gabber_saviola
semmi bajom veled, de nem ilyennek ismertelek meg Fradimeccsen. Mert ott egy "bõbeszédü" 😊 15 éves sráccal találkoztam, itt meg egy szájkaratés verzió van 😄DDddddd

részemrõl lezártam a dolgot, mert ez már tényleg flém -.-

Szerkesztõvel mennek már csak a kommentek? Én ehhez gratulálok -.-

Komolyan azt gondolod hogy nem értettem meg mit kértél?
Miért kell minden elõl kérdés elõl kitérned? Mond a szemembe ha valami gondod van velem.

#278 -.-

gabber_saviola
kértem valamit amit sikerült megoldanod 3 kommentbe, gratulálok neked.

mostantól csak cafb 😊

És ha ez ennyire fontos, nem használom többet az említett rövidítést.

Nem azzal van a gond, hogy kértél valamit.
,,ezt az acabozást itt az esgén gyorsan el lehet felejteni"

Õsparaszt bunkó-e vagy?
Nem hiszem, akkor pedig próbálj úgy is fogalmazni. Nem az elsõ eset amikor csak azért mert szerinted "nagymagyarszélsõjobbos" vagyok, így válaszolsz/kérsz valamit. Nekem veled nincs semmi gondom. Abban már nem vagyok biztos hogy fordítva is igaz ez.

gabber_saviola
csupán csak kértem valamit, de látom nem értetted meg

Lehet szisíliai karabinyéri... 😊))
Neked mi gondod?

tyúk meg a tojás esete...

szerinted a rendõrök nem provokálják a köcsögsemmitérõfutballszurkolókat?

,,Lásd Simon ügy, erre és a hasonló esetekre értettem az A.C.A.B-t."

hogy jön ide...
meg nincs túlkapás, ha nincs balhé, errõl ez a véleményem, és nem áll szándékomban vitát nyitni

gabber_saviola
ezt az acabozást itt az esgén gyorsan el lehet felejteni

Nyugodjon békében, mert valószínûleg a semmiért halt meg szolgálatteljesítés közben, ugyanakkor vannak rendõri túlkapások, és idiotaságok. Lásd Simon ügy, erre és a hasonló esetekre értettem az A.C.A.B-t.

Különben a hasonló esetekben elítélem az efféle szurkolói magatartást, nem tudok sokat a dolog hátterérõl, de nem volt joga petárdával dobálóznia a cataniai ultrának.

9csöves9
enyhén ellentmondásos a hsz-ed

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nyugodjon békében!

amúgy meg
A.C.A.B

JimKirk
😞
kojak90
A.C.A.B. 😊

Catania - Palermo, 2007.02.02.

1 rendõr meghalt, több mint 100 sérült...
A vendégszurkolókat csak a 2. félidõre engedték be a stadionba, ezután pedig elszabadult a pokol. A 60. perc környékén félórát állt a játék a játéktérre kerülõ könnygáz miatt.
Video1
Video2
Video3

KÉPEK

"Suporteri bihoreni implicati in scandal?
Vineri, 26 Ianuarie 2007
Scandalul dintre suporterii UTA-ei si cei din Debrecen s-a incheiat partial, dupa interventia Politiei. Exista insa suspiciuni ca printre maghiari s-ar fi aflat si cativa bihoreni, acestia din urma fiind banuiti ca ar fi dat tonul ostilitatilor. Autoritatile maghiare investigheaza cazul."

magyarul:
"A botrány az UTA és a Debrecen szurkotáborai között végül a rendõrség beavatkozásával zárult. Felmerült a gyanúja, hogy a magyar csapat szurkolói közé nagyváradiak is beszivárogtak hangadónak, lényegében õk provokálva ki a balhét. A magyar hatóságok vizsgálódnak az ügyben."

sportarad.com