2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
#673 bannoltasd ki-.- -
#672 fú micsinálsz elvered?:| sztem nagyon megijedt:D -
#671 jóaz igaz hogy nevük van, de attól még ha mégegyszer fagyizol abból baj lesz -
Csesza #670 fradi -
isi #669 én nem mondtam hogy nagyobb neve van a fagyinál csak azt mondtam hogy nevük van ;) -
#668 maradjunk annyiban, hogy a magyarok közül a Fradinak van nagyobb neve Európában:D -
isi #667 na ja. de amin küldtek képet elég bohócoknak néznek ki a lilák befaltak már sokkal hírhedtebb táborokat is és Európába nevük van azért ez sem utolsó dolog.. de nem szabad elbízni magukat, az mindig rosszat hoz! -
#666 hát figyu, ha a steua ultrái kinyírnak egy kis újpestit egy kis románt, azzal csak a magyarok járnak jól:D:D -
isi #665 az újpesti magnak szerintem nem kell román segítség.
-
#664 "a Dinamo Bucuresti ultrái szívesen mennének be a kinti összecsapáson a vendégszektorba, mert elmondásuk szerint jobban utálják a Steauát, mint a magyarokat..."
hmmm... -
#663 Újpest-Steaua ultrák: halálos és meleg fenyegetés -
#662 nem:D -
isi #661 szud-os vagy? -
#660 Első még jó is mert debrecenben van, ha tudom hogy van ilyen már rég benéztem volna. :D -
#659 köszi megnézem őket. -
#658 www.modsstore.hu,www.blackbrain.it meg Bade-nek is vannak jó cuccai -
#657 Hol tudnék venni ultracuccokat? Van vmi ilyesmi netes bolt vagy vmi más? -
#656 egy angolt megkéseltek romában, gyanítom nem barcások voltak:D -
isi #655 szerintem sem. de biztos nagy az elekeseredettség -
#654 ez szomorú...de szerintem nem ez a megoldás erre -
isi #653 Közlemény
A hétvégi Szpari- Győr mérkőzés közben a biztonsági szolgálat tagjai nyíregyházi szurkolókra támadtak.
A támadás vélt oka az volt hogy a Mastiffs 1995 szurkolói csoport tagjai a vendégszektorban kívánták megtekinteni a mérkőzést, ezzel is demonstrálva, hogy a pályán lévő „ Nyíregyháza Spartacus” néven futó csapatot nem tekintjük sajátunknak.
A győri és a nyíregyházi szurkolók között nincs ellenségeskedés, így nekik sem lett volna ellenükre a „vendégségünk”. Ennek ellenére mégis támadást indítottak a rendezők csoportunk tagjai ellen. Ez nem volt még elég, egész stadionos hajtóvadászatot tartottak, aminek eredményeképp két tagunkat a stadion egyik mellékhelyiségében többszörös túlerőben brutálisan megverték. Az események valós okát abban látjuk, hogy a 2003-ban megjelent új tulajdonos biztonsági embereivel soha nem volt felhőtlen a viszonyunk. A helyzet akkor mérgesedett el igazán, amikor a Kispesti mérkőzés után a csapat tulajdonosa közölte velünk, hogy ha nem tetszik a jelenlegi állapot, ne járjunk meccsre. Ekkor bejelentette a klub igazgató, hogy a biztonsági szolgálat provokatív viselkedése az ő utasításukra történik. Ezek után úgy döntöttünk, hogy korábbi döntésünket felülvizsgáljuk, hiszen elegünk lett a több éves ígérgetésből, ráadásul most már a vezetőség is ellenünk fordult. Mint utólag kiderült, a csoportok közötti ellenségeskedésben nagy szerepet játszott klub igazgatónk háttérmunkája.
Döntésünk nem volt könnyű, hiszen mindaddig kitartottunk a csapat mellett, amíg a játékosok küzdöttek piros-kék színekért.
A jelenleg a keretet alkotó Zsoldossereg és a szakmai hozzáértés méltatlan a korábbi hagyományokhoz. A vezetés az elkövetett hibákat nem ismerte el, „ ehelyett minket tett meg bűnbaknak”. A fent említettek következményeként csoportunk felfüggeszti határozatlan ideig a működését, amíg a tulajdonosi kör bármelyik tagja szerepet tölt be a vezetésben .
A leírtakkal az Elit 2007 szurkolói csoport is egyetért.
Mastiffs 1995 -
#652 Aug 12 Magyar - Román :D -
#651 http://www.titkolt.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.titkolt_flypage&product_id=145&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=14 -
#650 A.C.A.B-os polot nem tudjátok honnan tudok rendelni ? tudom google.. csak h tudtok e vmi tuti :D de lehet az lenne a legjobb ha vmi egyedit nyomatnék polora, haverék ugyis foglalkoznak ilyesmivel. -
#649 Igen ő lesz csak valamiért mindig Di vaio ugrott be :D de tudtam h Di-vel kezdődik. -
#648 jaja Di Canio volt
-
#647 Di Canio-ra gondolsz szerintem -
#646 jajj meg volt az a kopasz játékos Lazioba aki mindig karlengetett :D hogy is hívják? nem ugrik már be a neve azt hiszem aztán volt angliában is. -
#645 értem köszönöm :) -
#644 Horogkereszt befigyel srác csuklóján:D -
#643 Itt írnak róla miért. Lazio és Inter meccseken egyébként előszokott fordulni Avanti Ragazzo di Budapest transzparens is. Ez pl egy Inter meccsen volt:
-
#642 Annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban de ti gondolom tudjátok mi ez, az lejött ,hogy LAzio szurkolok a Budapesti forradalmat dicsérik de ha valaki mondana pontos infokat hogy mit hogy miért azt megköszönném :)
video -
#641 szar szlovákia! -
#640 Ajax-Feyenoord öt évig vendégszurkolók nélkül -
#639 második sort nem értettem:D -
#638 tutti avanti Benito Mussolini
il Duce,il mento,il Fascismo,non finito! -
#637 Benito Mussolini tutti, avanti.
Avanti azt jelenti előre, tutti meg azt elvileg hogy mind/mindenki...
akkor vmi ilyesmi: Mindenki előre, Benito Mussolini... Vagy vmi hasonló, pontosa én sem tudom. -
isi #636 bocsánat amit 7:08 tól énekelnek :) -
ÁkosLE06 #635 ???
7:30-nál a HIMNUSZ volt! -
ÁkosLE06 #634 Loki-Vasas 2008.09.19.
Előzménye: Loki-Ftc (2008.09.07.) -> Megemlékezés a cigánybűnözés áldozatairól