Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eplus2>
már olvasom is (közben írtam a loki fórumba is h mi történt...)

9csöves9
szép volt<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

"Elõzõ nap értesültünk, hogy 50-en jönnek és a "szud boys"-al felsöprik Debrecen utcáit (nagyváradi info). Ezért úgy gondoltuk kinézünk, az eredmény: 4 box a város különbözõ részein, a legutolsó és legnagyobb a pályán (ez az egy rendõri asszisztálással), mind a 4 debreceni gyõzelemmel. A mérlegünk: 2 drapi és kb. 10 sál nálunk (mind csoport). Az egész kb. egy óra alatt le is ment."
Képek:

VIDEO

vmvr
AS_?:FA_S:FASF_AS:?F_AS

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

totti10
senki nem tudja hogy milyen zene megy alatta?

Nancy Feyenord

hajrá,lilák!

kojak90
üdb
2 számnak kéne a címe a futballfaktorból:
amikor mennek liverpoolba busszal és leverik a 2 stoke drukkert, annak csak az eleje megy
meg aza szám amikor mennek a milwall elleni bunyóra

jbal
sziasztok.nem tudja valaki ennek a dalnak a szöbegét ami ez alatt megy?
klikk
köszi

Magyarság nem volt egyenlõ soha a politikával, errõl ennyit. És szerintem fejezzük be, mindenki ismeri mindenki véleményét. Egy vége nincsen vitát zárjunk le.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mert nem igaz?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
Miért?

kojak90
ezen a felfogáson kéne változtatni

nálam híresebb emberek tették egyenlõvé a poltikával, nem én találtam ki... ennyit errõl

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
pedig finoman kerüljük a politikát,nem is esett róla szó.
ha már nálad a magyarság egyenlõ a politikával,az elég szomorú

ReaL MaDRid x siempre

Nem hiszem magam felsõbbrendûnek, viszont más a helyzet mint abban az idõben, ezt mindenki tisztán látja. Hogy fogalmazzak, nem vagy teljesen szabad. Be is fejeztem.

felhívom a figyelmet, ha tovább folytatjuk a témában elmélyülést, még a végén bant kap, aki utoljára szól hozzá, a múltkor így jártam...

Engem leginkább azokra az idõkre emlékeztet amikor Magyarországon magyar lehettél, és nem kisebbségben éltünk.

Ezt nem kéne itt... Én ugyanúgy magyar vagyok, nem más mondja meg, ezért utálom a magyar-magyarokat, felsõbbrendûnek hiszik magukat.

Úgy látszik, felesleges magyarázni...

vmvr
hát de, leginkább õk használják.

Mi az, hogy Magyarországon magyar lehettél? most akkor mi vagy? magyar, nem?

"az rendben, hogy magyar zászló, de a nyilasok használják!"

Nah, pont az ilyen felfogás miatt tartunk ott ahol.
Az árpádsávos zászló ma nem nyilas jelkép. Engem leginkább azokra az idõkre emlékeztet amikor Magyarországon magyar lehettél, és nem kisebbségben éltünk. Itt a pont.

Magyarok használják.

"megosztottság van az országban eredetét illetõen"

pont ez a lényeg! (semmi politika) mert van aki azt hiszi 1944-ben született az árpádsáv... és ezt tudom, hogy itt mindenki tudja, hogy ez nem igaz...

vmvr
az rendben, hogy magyar zászló, de a nyilasok használják!

túloztál azért

De ne haragudj már, pár éve sose láttam árpádsávot meccseken. Csak annyit mondtam, hogy mindannyian tudjuk, mostanában fõleg kik lobogtatják, és azt is tudjuk, megosztottság van az országban eredetét illetõen, akkor ne lepõdjön meg, ha nem engedik be vele. Ne csináljuk már ezt, hogy ilyenkor tettetjük a hülyét, hogy ez csak történelmi jelkép stb stb, mintha nem ismernénk mi történik mostanában

lassan akkor már ott tartunk, hogy azt mondom a nõmnek, hogy "gyere kedves, bújjunk be az ágyba és szeressük egymást" akkor már náci vagyok.. mert hitler is 'vaslzeg ezt mondta Eva Braunnak??

nem csak a nyilasok használták az árpádsávot, és nem csak egy közösség használja ma...

és itt a lényeg a "238"-ban:

"nehogy már, hogy egy magyar zászló gyanús eszköz legyen "

ennyi, az árpádsávos zászló márpedig magyar zászló és kész.

nehogy már, hogy egy magyar zászló gyanús eszköz legyen 😊 azért gondold már át mit írsz le.

Az Árpád sávos, meg a Szózatos zászlóra célzok te, és nem gyanús, hanem egyszerûen, tudja mindenki, hogy ezen megy a vita, és azért is azt lobogtatja, ez provokálás sztem. Ne mondja nekem, hogy neki az tetszik, és semmi indoka nincs. Dehogyisnem 😊)

hú, kicsit sok lett a helyesírási hiba, elnézést. aludni is kéne néha
(konszolidáció)

football without ultras is nothing

vmvr
nem sértõdtem meg, csak kicsit cinikusnak éreztem a hsz-ed, de akkor ahogy mondtad, písz.

nehogy már, hogy egy magyar zászló gyanús eszköz legyen 😊 azért gondold már át mit írsz le.
ugyanakkor az tény és való, hogy eljutottunk odáig, hogy a jobboldalnak nevezett valami, kisajátított bizonyos dolgokat értékeket, így az árpád sávost is. elég szomorú azt látni, hogy valaki attól lesz magyar, hogy felvarr magára pár címert zászlót lobogtat és kocsikat gyújt, mindezt a demokrácia jegyében. perze ez is kétélû dolog, igazándiból besélzni is felesleges az egészrõl, mert ebben az országban akkora ellentétek feszülnek egymásnak, hogy reális esély a megbékélésre és a konszolidalitációra nincs. senki nem enged az igazából, mindenki csak gyûlölködik, és ez nem nagyon akar változni.
ezért tartunk ott ahol, és ezért fogunk itt (vagy még itt sem) tartani 10-20-50-100 év múlva is.
hát nekem ez a véleményem, ezért nem is politizálok

én csak következtetéseket vontam le.
mellesleg én sem vagyok nagyfiú, tudniillik az ember 25-6 éves korában éri el igazán a felnõttséget. a sértõdöttségeddel meg nem tudok mit kezdeni

vmvr
megintcsak, hol mondtam, hogy nem használom a címert nagyfiú? te olyan nagy vagy már hallod, te biztos tudod, akkor mondd már meg-.-

akinek a zászlaján a szózat volt...válogatott meccsre...

A mai helyzetben ezt nem értem miért kell csinálni, amikor mindannyian kitalálhatjuk ebbõl a véleményét, had kérdezzem meg, amikor nincs ilyen állami balhé, akkor is szózatos zászlóval mennek a meccsre? nem hiszem. Én nem szeretem ezt, amikor kiprovokálunk valamit, mert a célja nyílván ez volt, aztán meg felháborodunk, ha intézkednek. Szurkoljon mindenki, minek kell itt olyan kellék, ami gyanús lehet? Ugyanez, amikor szlovákiát szidó irások jelentek meg, ez sport, mégha unatkoznak is a meccsen, azzal foglalkozzunk 😄D Ne gyûrûzzön már be ide is ez az állandó megosztottság, meg veszekedés, a balhé... Félre ne értsetek, párttól teljesen függetlenül, mielõtt valaki megbélyegez. Egyszerûen kár a hatalmi harcok miatt szítani a feszültséget

de miért jó feszegetni ezt a dolgot? Miért nem jó nektek a piros-fehér zöld? amikor tudjátok, hogy ebbõl vita van? provokációt látok ebben, semmi többet

hunbasser
ezzel viszont teljesen egyet kell h értsek <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

tehát te nem használod a címert. vagy nyilas vagy

sõt, lentebb említett hivatalok is nyilasok.
majd egyszer idõsebb leszel, elkezdesz gondolkodi, és nem csak azt hajtogatod amit apuék otthon. písz

hunbasser
nem politizált itt senki.
az árpádsávos zászló egy zászló,amely a történelmünkben is jelen volt.
látod,mindjárt rosszra gondolsz...

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
nem mondtam, hogy az árpádsáv nyilas jelkép, de leginkább õk használják

kojak90
na ez az, Rákóczi nyilas volt?

nézd ezek szimbólumok, használja a Magyar Köztársaság, az NBH, a Honvédség és igen a miniszterelnök is elötte teszi le az esküt. Mitõl lenne nyilas? ha az árpádsávos zászló nyilas szimbólum, akkor a piros-fehér-zöld is lehetne nyugodtan rákosista-bolsevik jelkép! ilyen alapon. (megj.: mind2 "magyar" zászló, az egyik történelmi)

ugyanez a turullal. Mert a Tanácsköztársaság is használta a turult mint jelkélpet (pl.: a T'közt. hadserege), noha nem voltak abszolúte jobboldalial, mégsem bolsi jelkép a turul, és tegyük hozzá nem is jobboldali jelkép, hanem "magyar" jelkép.

Visszatérvén, ma Magyarországoin hol is tartunk???

Magyar-Norvég meccs, és nem engedték be azt a (ha jól tudom amúgy zete drukker)a srácot, akinek a zászlaján a szózat volt...válogatott meccsre...

itt rosszabb lesz a helyzet mint Angliában...

az meg, hogy sporteseményeken használatosak nemzeti zászlók mindig normális volt. Amúgy ezeket simán kijátszák ha akarják, az arsenalosok is, mindenhol van kiskapu

az arsenal már mióta nem is angol.. szégyen.

az meg, h 3 18alatti 'polotizál'.. mókás 😊

vmvr
szerintem mindketten kapnánk politizálásért😊 szerintem is fejezzük be

Ezt a vitát szerintem most hagyjuk abba, mert szép <#felkialtas>-t kapnék...

hunbasser
nem csürhék,csak mások az elképzeléseik és a világnézeteik,mint neked.akkor ennyi erõvel mindenki csürhe 😛

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
nyilasok, meg ez a csürhe banda ezen a honlapon amit adtál

Ezt a "kik használják" ezt hogy érted?

WWW.ARPADSAVOS.HU

hunbasser
ya,én is mondani akartam,a címer bal oldala árpádsávos.
és tényleg nem piros-fehér,hanem piros-szürke.
és nem mellesleg a miniszterelnökeink is árpássávos elõtt tesznek esküt

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
nem is az a baj, hogy árpádsáv, hanem az, hogy kik használják...

nade hagyjuk a politikát

tegyük hozzá ennyi erõvel, a "sima" magyar zászló - a piros-fehér-zöld - is "bûnõs", hiszen ennyi erõvel a rákosista diktatúra juthat eszünkbe, hiszen akkor a piros-fehér-zöldbe tették a kalapácsos-kalászos címert (amit '56ban kivágtak)....

'szal én sem értem mi ez a nagy felháborodás az árpádsávos zászlón...

Az árpádsáv, ott a címerben is! Sõt a Magyar Honvédség, de még a NemzetbiztonságiHivatzal címerében is (ott még turul is van..jujjj), egy csomó város címerében is ott az árpádsáv, de vannak települések ahol az árpádsávos zászló a város hivatalos zászlaja, pl.:Esztergom

az angolok meg mindig is hülyék voltak.... "angol hülyék, hülye angolok" (lásd gyalogGalopp😛)

és még vmi az árpádsávos zászlóban amúgy nincs fehér (csak a zászló-festés egyszerûsége kedvéért került be), mivel az alkotmány szerint is (ami a címerre vonatkozik) EZÜST van

(A hétszer vágott mezõ (az Árpád-sávok) a 13. században jelent meg elõször az uralkodói pecséteken - vélhetõleg Aragóniából került hozzánk. Ettõl kezdve az uralkodóházhoz kapcsolódott családi címerként. Az Anjou királyok örökösödési jogukat hangsúlyozandó megtartották, és kiegészítették az anjouk családi címerében szereplõ liliommal. Ennek nyomán a 15. században a vegyesházi uralkodók töbnyire szintén beillesztették saját családi címerükbe.)

de visszatérvén baromság a nemzeti színeket elûzni...
A multikulti egy rák...

kojak90
az igen..

Lassan már nálunk is tiltott lesz a magyar zászló, árpádsávos zászló...