2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
sanyiute #1673 csak hát valakinek jobban fekszik ez a "csapatos" valaki az 1-1be
mondjuk itt le írta a lényeget:
"Bár akkor a spontaneitás ugyanúgy eltűnne, mint a piró esetében." -
sanyiute #1672 létezik click
-
#1671 Én néha elgondolkodok, hogy ustawka helyett miért nem indítanak egy komolyabb küzdősport bajnokságot csak azoknak a drukkereknek, akik a lebeszéltekben benne vannak. Összesorsolják az ellenfeleket, esetleg tágabb súlykategóriák szerint, aztán hajrá. Több értelme lenne, és még legális. Az adrenalin talán ugyanúgy meglenne. Bár akkor a spontaneitás ugyanúgy eltűnne, mint a piró esetében. -
sanyiute #1670 hát először is 7 a 7 ellen szerintem fair ütközet végül is 7 ember 1 csapatban van megengedett az is hogy 1 emberre akár 3 ember jusson mert akkor a túloldalt is ugyan ez a felállás meg hát ha egy ember a földön van esés következtében vagy bármi következtében nem jelenti azt hogy le van győzve az még fel tud állni és menni lényeg hogy egyik csapatból 7ember megadja magát értem ez alatt hogy ha a többi 6 társad össze van verve és 7 emberrel állsz szemben egyedül a végén nem hiszem hogy neki mersz menni a dolognak szerintem ezek fair küzdelmek meglehet válogatni a taktikát erősebb győz -
Solt #1669 Én még a lovagkorban élek... nálam ez úgy működne, hogy mindenki összeüt a párjával, aki fekszik az fekszik, aki talpon marad meg bevárja a többieket, a végén pedig az a "csapat" nyer, amelyiknél több a győztes...
Ez a kiütöm a párom, aztán plekniből televerem oldalról azt, aki mással van közben elfoglalva, nekem egy kicsit unfrankó. -
sanyiute #1668 7 vs. 7 ennyi a lényeg a többi csak kifogás:D -
Solt #1667 Jó, hogy a nevüket nem írják oda! :D Ezt a 2-3 ember üt egyet még mindig nem értem... -
Grenzjager #1666 Schalke - Athletic
90 euró/per jegy=egy euró/perc? A futball nem telefonszex! -
Grenzjager #1665 soproniak Vs veszprémiek (Queens' City Ultras vs. Scarbantia Scorpions)
-
allinignath #1664 Nem ide tartozik de gondoltam megosztom: http://kmdholding.com/huebfp8
10 mailből álló sorozat, akiket érdekel iratkozzon fel.
Egyébként Hajrá Barca! -
#1663 Meg a kommentator is szova teszi.... -
Grenzjager #1662 a hollandok rendet vágnak
-
Grenzjager #1661 :)))
-
Érdekes dolog. Ezt az UEFA, a BL-ben nem hinném, hogy megtudná csinálni. -
Grenzjager #1659 EHF: veszprémi büntetés himnuszért
A klub hivatalos honlapján megjelent csütörtöki közleményből kiderül, hogy erre azért került sor, mert a magyar bajnok szurkolói több mérkőzés előtt is elénekelték a nemzeti himnuszt, ezt pedig az EHF szabályzata tiltja a klubrendezvényeken
... -
Grenzjager #1658 Pécs-Fradi ustawka
-
Grenzjager #1657 az új ereklye: sisak és pajzs :)
ultra-tifo.net képek, videók -
#1656 Gate13 oda tette magát. -
#1655 Pana-Olympiakos félbeszakítva.. -
Grenzjager #1654 http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/megvertek_harom_haladas_jatekost -
Grenzjager #1653 zajlik az élet a Dunántúlon
Megvertek három Haladás játékost -
Grenzjager #1652 lecsaptak a győriek tömegverekedés Sopronban -
#1651 A videó történetéhez kapcsolódik, hogy a török labdarúgó szövetség kitiltotta a stadionokból a pirotechnikai eszközöket és ezzel üzentek a szurkolók. -
#1650 Innen loptam
-
#1649 -
Grenzjager #1648 -
Grenzjager #1647 kezdődik :)
egy debreceni letöltendőt kapott egy régebbi kecskeméti kupameccs miatt
két bajait vertek össze lilák meccs után a városban, 8 napon belül kórház a kupa meccs után
Arad-Honvéd meccs, meg Makóra került az aradi pálya miatt, volt hógólyozás, sírt is a román kapus, mondjuk Botis aradi... -
Grenzjager #1646 Edzéslátogatás (ZTE) -
Grenzjager #1645 Middlesbrough–Sunderland
szurkoló próbál becsúszni :))
-
#1644 -
#1643 -
#1642 -
Grenzjager #1641 tavalyi Dió-Fradi előtt a diók
-
Grenzjager #1640 Szalai a Mainz tábort vezényli
:)
-
sanyiute #1639 hatalmas :D:D -
#1638 ezt nehezen hiszem el :D -
Grenzjager #1637 a csarnokban alkottak a szerbek, mert a szerb Zarko Sesum (ex-veszrprém) szemen találták öngyújtóval, miközben horvát volt a célpont, Sesum megvakulhat
-
#1636 kettős mérce...
csak a szokásos-.- -
Grenzjager #1635 20.15 -
Grenzjager #1634 Ma, pénteken, 15.15 (CET) Belgrádban
Szerbia - Horvátország kézilabda EB elődöntő
BBB(Zágráb), Torcida(Szpalató), Aramada (Fiume), Kohorta (Eszék) táborok ott lesznek
ez jó lesz...
5ezer rendőrrel készülnek
a magyar meccs után horvát autókat gyújottak fel