Survivor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Reálisan nem úgy lenne, mitn a Holnapután-ban, hanem több éven keresztül zajlana, az meg már picit uncsi lenne. :-)
De jó lenne pár meteor, vagy árvíz, vulkán, lavina, stb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lényeg a tényleges szabadság, de ha jól megcsinálják, hatalmas gém lesz!
Az a baj hogy sokmindennel elcseszhetik. Pl: ilyen játékokban nem szeretnék kiadogtt küldetéseket látni, ezzel rettenetesen elronthatják. Vagy kiadott útvonalak. Az idõhatárt már felhozták, de tartok tõle ez benne lesz, pedig tényelg nagyon nemkéne!
Azért jó lenne ha néhány meg nem történt esettel "szinesítenék" a dolgot, pl a jégkorszakot szívesen átélném
(végülis átvészeltük...valamikor az õskorban...)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
milyen gyorsan rohanok a mentõcsónakokhoz v. le a lépcsõn?
Ettõl még meg lehetne csinálni jól,de ismerhetjük a cenzorok mûködését.Ha egy hülyegyerek elkezd lövöldözni, a Rockstar-nál már hivhatják is az ügyvédeket,stb...
Szóval ez a pontja elég cinkes szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
pl. wtc-s részt lehet arabként is ? 😄DDDDDD
*hihi ** *
Vagy ha nem akkor valami egetverõ baromsággal elcseszik az egészet,hogy "fogyasztható" legyen.
Sajnos...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Akkor kéne neki vas az tuti. :-D
Trailer nincs?
-igazán reális fizika lenne benne
-nem lenne korlátozva az, hogy voltaképp hogyan is szeretnénk megmenekülni. (szal oda mehetünk ahova akarunk, nincs meghatározva, hogy mit kell csinálnunk)
-az is jó lenne ha pl nem lenne óra. Tehát nem nyomná a játék az arcodba, hogy "még 5 perced van míg a WTC összedõl".

War. War never changes.
"Sajátos ötlettel állt elõ a hamburgi Replay Studio, frissen bejelentett Survivor játékukban különbözõ híres vagy kevésbe híres karasztrófákat kell túlélni. Hogy egy kis párhuzamot vonjanak az éppen futó valóságsóval, ötletüket REALITY GAMING-nek nevezték el, ez már egyre izgalmasabbnak hangzik. A játékosnak GTA jellegû cselekvési szabadságot ígérnek olyan híres események színhelyén, mint a Titanic katasztrófája, a Mexicói földrengés 1985-ben, az Andrew hurrikán és a 9/11-es terrortámadás. Néhány kép és terv már fellelhetõ a játékból, de platform és megjelenési idõpont még nincs"