87
Survivor
-
Thanatos #87 nem, nem csak téged :) -
#86 A wikipedia szerint 2008 Dec. 31 a megjelenés!
Örülnék neki.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan kivitelezik a Titanicot,WTC-t, Hiroshima-t.
Remélem nem csak engem érdekel a játék :) -
#85 A játékról sajnos még mindíg nincs új hír, de reménykedésre adhat okot az, hogy megújult a replaystudios weboldala,és még mindíg hirdetik a survivort.
Remélem összejön,esküszöm megveszem eredetiben ha kiadják! Igen eredeti ötlet csak végre kezdjenek igazán bele!
Egy új, rajzolt kép:
-
#84 Reménykedjünk, persze nem egy helyben kell töprengeni hogy jajj mikor mondanak már release date-et , hanem ha jön örülünk, ha nem hát akkor ez van :/ -
#83 vagy azt is jelenthetné,hogy egy addig beírt megjelenési dátum lett törölve. Kicsi az esélye,de hátha -
#82 dede :S -
#81 Ezt én is láttam,de elég szomorú, hogy csak ennyi hírük van x év alatt :(
Egyébként itt,a megjelenési dátumoknál a canceled nem azt jelentené hogy törölve?
-
#80 Platforms
Playstation 3 / XBox 360 / PC
-
#79 Még a játék honlapja él,de semmi hír a játékról :( -
#78 Jelenjen már meg ! -
#77 Ez a játékos fórum, nem a valóságsós...
Viccet félretéve:
+++ 1912, Titanic: Find a way from the third class through flooded decks, hallways, crowds in panic and the ice-cold sea to get a floating piece of wood... +++ 1992, Hurricane Andrew: Survive the devastating storm, escape from the unimaginable force of the wind... +++ 2004, Paraguay: Escape from the burning shopping center. Make your way through ventilation ducts, broken stairways and elevator shafts +++ 1985, Mexico City: Richter scale 8.1, collapsing buildings, crashing bridges, crowds in panic and looters will make it really complicated to survive... +++ 1945, Hiroshima: Survive the nuclear disaster, feel the unbelievable blast and escape from the firestorm in a city of death and horror...
Várom én is... -
#76 Mind3 -
#75 vagy dead project :/ -
Thanatos #74 vagy épp most csinálják a szörnyüségeket hogy legyen mit a gameba rakni :D -
#73 -
#72 Biztos várnak a fejlesztők valami szörnyűségre, mert kifogytak az ötletből. :-) -
#71 valami hír? -
#70 Úgyistörölték :P -
#69 Remélem nem törölték a projectet és hamarosan kiadják kipróbálnám nekem is a kedvencekbe van -
#68 Nem. Én sok reményt fűztem ehhez a játékhoz, de úgy látszik még várhatok rá eleget, rosszabb esetben sosem érkezik meg. Ez van. -
#67 kár..
de örömmel látom hogy nem csak nekem van a kedvencekben.(vagy netán a topiclistában vetted észre?:) -
#66 Azt hiszem nincs kiadójuk, ráadásul két másik játékon is dolgoznak. Az egyik most jön 2006 februárjában, talán arra koncentrálnak jobban. -
#65 nagynagy up.törölték a project-et vagy van hír? -
#64 [URL=http://www.replaystudios.de/survivor/scenarios.php]"1945: Hiroshima"[/URL]
o_O Aztakurvaeget.... -
#63 Még mindig semm külcsi.
Hivatalos oldal -
#62 -
#61 nah újabb up.tudni lehet már valamit? -
#60 ha hallotok bármi infót please újságoljátok el:) -
#59 Ja, sztem így már kevésbé lesznek részletesek. -
#58 ezt hogy érted?mert már túl sok a küldetés? -
#57 hú de várom már a game-t:) -
#56 Hát, ezek szerint nem fogjuk élethűen "végigélni" ezeket. :-( -
#55 Letöltöttem a Pdf-et ami az oldalon van ott írják még October revolution, Pearl Harbor, Tonguska Meteorit, Plane crash, Bagdad, stb... -
#54 Ez nem sok, viszont ha úgy vesszük, hogy reálisan fognak zajlani a dolgok, akkor már a Titanic a maga 2 és fél órájával jó hosszú lesz. :-)
Viszont ha nem... -
#53 ITT a hivatalos oldalon. -
#52 no problem
ezekt hol olvastad? -
#51 1992: Hurricane Andrew
1912: Titanic
2001: 9/11
2004: Paraguay: Fire In Shopping Mall
1985: Earthquake In Mexico City
1945: Hiroshima
Állítólag ezek lesznek benne!
Igazad van az időpontot nem néztem. Bocs! -
#50 Már a topicnyitás óta nézem az üziket a topicban és azéert január az nem most volt...
-
#49 Ennyit nem nehéz visszaolvasni!Még nemtudni mikor jön ki a játék de már készül! Nekem igy képekből itélve az a véleményem h nem lesz rossz! -
#48 Mikor jelenik meg?