Survivor

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, nem csak téged :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PLackó
A wikipedia szerint 2008 Dec. 31 a megjelenés!
Örülnék neki.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan kivitelezik a Titanicot,WTC-t, Hiroshima-t.
Remélem nem csak engem érdekel a játék :)

PLackó
A játékról sajnos még mindíg nincs új hír, de reménykedésre adhat okot az, hogy megújult a replaystudios weboldala,és még mindíg hirdetik a survivort.
Remélem összejön,esküszöm megveszem eredetiben ha kiadják! Igen eredeti ötlet csak végre kezdjenek igazán bele!
Egy új, rajzolt kép:

Fido4life
Reménykedjünk, persze nem egy helyben kell töprengeni hogy jajj mikor mondanak már release date-et , hanem ha jön örülünk, ha nem hát akkor ez van :/

PLackó
vagy azt is jelenthetné,hogy egy addig beírt megjelenési dátum lett törölve. Kicsi az esélye,de hátha <#szomoru1>

Fido4life
dede :S

PLackó
Ezt én is láttam,de elég szomorú, hogy csak ennyi hírük van x év alatt :(

Egyébként itt,a megjelenési dátumoknál a canceled nem azt jelentené hogy törölve?

Fido4life
Platforms

Playstation 3 / XBox 360 / PC

PLackó
Még a játék honlapja él,de semmi hír a játékról :(

Fido4life
Jelenjen már meg !

nearo
Ez a játékos fórum, nem a valóságsós...
Viccet félretéve:
+++ 1912, Titanic: Find a way from the third class through flooded decks, hallways, crowds in panic and the ice-cold sea to get a floating piece of wood... +++ 1992, Hurricane Andrew: Survive the devastating storm, escape from the unimaginable force of the wind... +++ 2004, Paraguay: Escape from the burning shopping center. Make your way through ventilation ducts, broken stairways and elevator shafts +++ 1985, Mexico City: Richter scale 8.1, collapsing buildings, crashing bridges, crowds in panic and looters will make it really complicated to survive... +++ 1945, Hiroshima: Survive the nuclear disaster, feel the unbelievable blast and escape from the firestorm in a city of death and horror...
<#wow1>
Várom én is...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Csirke4
Mind3
Amse
vagy dead project :/

vagy épp most csinálják a szörnyüségeket hogy legyen mit a gameba rakni :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PLackó
<#vigyor5>

Bandew
Biztos várnak a fejlesztõk valami szörnyûségre, mert kifogytak az ötletbõl. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PLackó
valami hír?<#shakehead>

Csirke4
Úgyistörölték :P
Beniboy
Remélem nem törölték a projectet és hamarosan kiadják kipróbálnám nekem is a kedvencekbe van
Ottto
Nem. Én sok reményt fûztem ehhez a játékhoz, de úgy látszik még várhatok rá eleget, rosszabb esetben sosem érkezik meg. Ez van.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

PLackó
kár..
de örömmel látom hogy nem csak nekem van a kedvencekben.(vagy netán a topiclistában vetted észre?:)

Ottto
Azt hiszem nincs kiadójuk, ráadásul két másik játékon is dolgoznak. Az egyik most jön 2006 februárjában, talán arra koncentrálnak jobban.

PLackó
nagynagy up.törölték a project-et vagy van hír?

Ottto
"1945: Hiroshima"
o_O Aztakurvaeget....

Bandew
Még mindig semm külcsi.
Hivatalos oldal

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PLackó
<#banplz>

PLackó
nah újabb up.tudni lehet már valamit?

PLackó
ha hallotok bármi infót please újságoljátok el:)

Bandew
Ja, sztem így már kevésbé lesznek részletesek.

PLackó
ezt hogy érted?mert már túl sok a küldetés?

PLackó
hú de várom már a game-t:)

Bandew
Hát, ezek szerint nem fogjuk élethûen "végigélni" ezeket. :-(

Amse
Letöltöttem a Pdf-et ami az oldalon van ott írják még October revolution, Pearl Harbor, Tonguska Meteorit, Plane crash, Bagdad, stb...

Bandew
Ez nem sok, viszont ha úgy vesszük, hogy reálisan fognak zajlani a dolgok, akkor már a Titanic a maga 2 és fél órájával jó hosszú lesz. :-)
Viszont ha nem...

Beniboy
ITT a hivatalos oldalon.
Csirke4
no problem
ezekt hol olvastad?
Beniboy
1992: Hurricane Andrew
1912: Titanic
2001: 9/11
2004: Paraguay: Fire In Shopping Mall
1985: Earthquake In Mexico City
1945: Hiroshima
Állítólag ezek lesznek benne!
Igazad van az idõpontot nem néztem. Bocs!
Csirke4
Már a topicnyitás óta nézem az üziket a topicban és azéert január az nem most volt...
Beniboy
Ennyit nem nehéz visszaolvasni!Még nemtudni mikor jön ki a játék de már készül! Nekem igy képekbõl itélve az a véleményem h nem lesz rossz!
Csirke4
Mikor jelenik meg?
Szevasztok. Valaki tudna nekem adni egy oldalt, ahol tudok nézni a gaméról képeket? Ha lehet, akkor magyar oldal legyen, de ha nincs, akkor jó a nem magyartot is.
Köszi.
Bandew
No mindegy, ha ez nem is, de Hawaii vagy Krakatau csak benne lesz.

PLackó
azt azért nem hiszem.
szerintetek fejlesztik már?nincs valami IINNFFÓÓ?

edios
rerererererere

Lehet,h belekerül!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Bandew
Na, sztetek belekerül az Ázsiai katasztrófa?

PLackó
hát épp ezeaz,hogy én is ezt szeretnék,ne felejtõdjön el a topic.

Amse
Jajj már.Azt hittem info.:(

PLackó
rererererere

traXion
téléltétek?

Csirke4
Hehe :)
Oldal 1 / 2Következő →