716
Milyet vennél?
-
Dns5000 #476 hmm a 6800 van meditek chippel? es a 6700 milyen van?
Akkor a 6800 nem jo? -
Inquisitor #475 Tudtommal leváltották a Yamada "márkanevet" és most Chili(?) néven futnak a Umax lejátszói.
(Info: http://www.mpeg4-players.info/ )
Bár rebesgetik, hogy lesz még januárban egy DVX-6800 jelű modell.
(Ez azért fontos, mert ez MediaTek chippel van, a gagyibb lejátszókban meg Sunplus, mint a Chili DVD-7200XCU-ban ...) -
Dns5000 #474 koszi
hat mar jo parra ratelefonaltam es mind azt mondtak, hogy mar nem is lesz :(
mi a 2. legjobb ha nem sikerulne ilyet talani? -
Inquisitor #473 "köszi ramore a gyors választ de akkor fojtatnám.
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, ..."
Lehet rosszul tudom, de a számítógépekkel szemben a legtöbb asztali lejátszó nem támogatja az 1GB-nál nagyobb fájlokat ... ezért is van, hogy ha valaki DVD filmet ír saját anyagból és nem vágja szét elég VOB-ra, akkor csak számítógépen tudja lejátszani. Nem lehet, hogy ez a gond? -
#472 Google.com: Yamada 6700 (csak magyar lapok kozotti kereses)
De a Yamada.hu oldalon az Atcomp van ajanlva, mint kiskereskedelmi partner.
Cím: 1107, Budapest, Ceglédi út 1-3
Nyitvatartás: H-P, 09-17 óráig
Telefon: (+36-1) 43-13-415 , (+36-1) 43-13-445
Honlap: http://www.atcomp.hu
Egyeb forgalmazok:
Adria Audio-Video
ATCOMP Multimedia Kft.
Computer Diszkont
eBolt
MagiComp
Mpeg4-players.info webshop
NEON Multimedia (Szeged)
Origami System's
PIXmania
Polyp
Satellite Solutions
Ezeket ha beirkalod a Google.com-ba, akkor megtalalod a weboldalukat (cimuket). -
Dns5000 #471 Es hol lehet pesten Yamada 6700 ast kapni? -
izb #470 elöttem szóló jól megírta.tuti vétel -
#469 48x is yamada 6700 -
freestyler8 #468 csákány!
szeretnék venni asztali dvd-t ami játszik avi-t és dvd-mp3at( a dvdmp3 tartalmaz képeket is és jó lenne ha azokat is meg tudnám nézni) kb. 15000ért...
mit ajánlotok?
előre is thx. -
izb #467 ajánlott
Van hozzá fórum olvasd el
itt -
#466 Ehhez mit szoltok? Yamada DVR-8400X -
#465 köszi ramore a gyors választ de akkor fojtatnám.
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, csak ez igy egy kicsit tortúrás. azért is kérdeztem hát ha valaki már tapasztalat ezt a jelenséget és meg is sikerült oldania.
Ya és ez csak az 1.4g filmekné van ami nincs megvágva -
#464 nagyon sokminden okozhatja, kezdve a dvd korong hibájától, olvasási problémákon át egészen a film kódolási hibájáig -
#463 Asztali DivX-esektől kérdezném azt, hogy mitől lehetséges az hogy 1.4 gigás filmet nem játszik le teljesen csak kb 50 percet és utánna meg merevedik a kép és kész.
amugy ez egy orion 4200H gepu. -
#462 az MN9600 az nem annak utánanéztem még anno... -
#461 kicsit nagy a fogalomzavar....
Minél olcsóbb annál szarrabb, sztem ez elég nyilvánvaló, bár kis szobába elég. -
kingke #460 Melyik játsza le a feliratot is?
mondjuk 20000ft ért hangfallal kb
MN 9600
SPEG490-es hangrandszerrel (ez milyen), de azért 5.1
--
HYNDAI DIVX
HT-400
--
ORION HT 333 DIVX
--
ORION HT 600 (érdekes olcsobb mint a fenti) -
kingke #459 Általánosságban mit kell nézni.
Mi a jó, milyen hangzás, milyen hangfal illetve watt kell......
divix 5.1-es lejátsza a divix 6-ost?, meg ilyenek??? -
FoToS #458 Sziasztok
Egy ilyen lejátszóval rendelkezem mint amit a lenti linken látni fogktok. A kérdésem az,hogy tud-e valaki hozzá friss firmwaret mert az olyan filet amiben a 2 lemezes film nincs darabolva nem tudja lejátszani kiugrik a menübe miért van ez tud valaki ebben segiteni?
http://www.eltax.com/eltax/index.php?item=10&id=11082 -
#457 nem rossz választás, engem egyrészt az 5.1-es kimenet és a firm frissítési lehetőség hiánya tart távol tőle, másrészt a következő játékosomban szeretnék látni egy merevlemezt és egy dvd írót is. :)) -
Gabika78 #456 Sok fórumot átolvastam és tegnap megvettem.
Samsung Dvd-P355
Az eddig próbált filmek közül mindent gond nélkül, hibátlanul játszott.
Van rajta optikai kimenet is, ami nekem fontos volt.
Nagyon meg vagyok elégedve az új játékosommal !!!
-
#455 Nincs mit! :) -
asdasdasd #454 Yamada 6700 -ast keresek.
Hol lehet most ilyent Budapesten venni? (nem webáruház)
Kösz. -
JimHUN #453 Én eddig csak jót hallottam erről a típusról, úgyhogy döntöttem is.
Köszönöm még1X! -
#452 csak annyit tuok róla írni, hogy jelenleg a legtöbbet tudó játékos a piacon, de azt, hogy milyen ki illetve bemenetei vannak, azt nem tudom így fejből megmondani, de 5.1-es kimenet az van rajta. -
#451 10 körül mozog -
#450 ez így van, a király viszont hamarosan újra király lehet az új generáció színre lépésével. Kiss rules! :) -
izb #449 a dvix-es lejátszók királya.....
És az ára is olyan.
Bár ha öszínték akarunk lenni,akkor ezzel a tudással már kapsz olcsóbb lejátszót.
Mondjuk a Yamada 6700 játékos jó választás. -
Bendegoose #448 Hállló emberek,
hallott valki vlmt egy bizonyos KiSS DP-558 -as asztali DVD recorderről?
vélemények?, tapasztalatok?
Plz,
Thx,
Üdv,
B. -
JimHUN #447 Ramore: tudnál nekem is írni valamit a 441-re Yamada 6700-assal kapcsolatban?
Köszönet! -
#446 na kicsit utánanéztem, jól hangzik, de a Tescoban mennyi?
előreisköszi -
#445 ennek mennyi az ára? -
#444 Ám, ha lenne 14 pénzed, akkor egy Yamada 6700-as a best buy, jelenleg. -
#443 Egyiket sem ajánlanám a felsoroltak közül, sokkal inkább a Yamada/Chili DVD MX305-ös típust, tuskó áruházakban érdemes keresni, minden formátummal megbirkóznak, egyedül az LG dvdíróval megírt DVD-ket nem komázzák. -
#442 10 alatt kellene egy Divx-es lejátszó.
melyik a 2 közül? vagy jobb 5let?
Trion DivX-es DVD-lejátszó
v.
Hyundai DivX-es DVD-lejátszó
vagy: Brothers BR 6611 DIVX DVD lejátszó
vagy: Orion 4200 Divx DVD-lejátszó -
JimHUN #441 Sziasztok!
Én is a Yamada DVX-6700-ast néztem ki. Kérdésem az lenne, hogy ezen van optikai csatlakozó vagy nincs? Mert van ahol azt írják, hogy van, van ahol meg azt, hogy nincs.
A másik kérdésem az, hogy kell egyáltalán nekem ez az optikai csatlakozó? Még anno a kollegám mondta, hogy ha veszek DVD-játékost, akkor optikai csatlakozóst vegyek. Megindokolni azonban már elfelejtette.
Nos én ezt találtam róla:
<i>"Néhány lejátszó koax (SP/DIF), néhány üvegszálas (Toslink) csatlakozóval rendelkezik, és van olyan is, amelyen mind a kettő megtalálható. Parttalan viták folynak arról, hogy melyik a jobb. Úgy tűnik, a koaxnak több támogatója van, mivel egyszerűbb. Az optikai kábelre nem hatnak az elektromágneses interferenciák, de sérülékenyebb és nem lehet nagy szögben megtörni. Elég annyit mondani, hogy mivel digitális jelről van szó, minőségi kábel esetében ugyanazt az eredményt érhetjük el mindkettővel."</i>
Vannak még ezen kívül előnyei?
Köszi a segítséget! -
izb #440 Próbálkoznak feleslegesen.
Aki át akarja másolni,az át is másolja. -
#439 tisztában vagyok vele, ez egy kompromisszum volt, mivel nem volt se égen se földön 6700, meg cc 18-19k-nak tudtam. gondoltam 10k-t bebukni még mindig kevesebb mint 20-at -
#438 az mx105 eleve nem tartozik a jobb játékosok közé. én a sony ns32-est csak ajánlottam, mert kivételesen egy jó termék attól a cégtől, akiket amúgy én sem kedvelek. a jvc és a pio valóban minőségi lejátszókat csinál, ám divx ügyileg nem a legszerencsésebb választás. -
#437 14? baszki most vettem egy mx105-öst 10-ért, ha ezt tudom